You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (6 μέλη και 66 επισκέπτες)
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
λέω να πάμε για κανένα πεινιρλί στη δροσιά.καλησπερα,εχετε καμια καλη γνωμη για σημερα το βραδυ?
παιδια δε μπορω να καταλαβω γιατι ο πανικος με την εφη την εχω παρει κ σαν πρωτος πελατης στην κωλετη αλλα κ παλιοτερα οταν δουλευε στο πρασινο αλλα ενταξει απλα η κοπελα ειναι πολυ φιλικη δε μπορω να πω κατι περισσοτερο
Εγω παλι δε μπορω να καταλαβω τον "πανικο" για...τον πανικο που υπαρχει με την Εφη.Το εχω ξαναγραψει.Ειναι θεμα γουστου,θεμα απαιτησεων και θεμα του τι ζηταει κανεις.Οι απαιτησεις μου εμενα (φαινεται και πολλων ακομα)υπερκαλυπτονται απο την Εφη.Για αλλους οχι. Φυσιολογικο να μην εχουμε ολοι τα ιδια γουστα.
Η Εφη δεν ειναι απλα μονο φιλικη αλλα και η πιο ευγενικη και καλοκαρδη κοπελα που εχω συναντησει σε τετοιο χωρο.Και κατι αλλο που την καθιστα μοναδικη και ισως δικαιολογει τον "πανικο"(συμφωνα παντα με την προσωπικη μου αποψη) ειναι οτι η Εφη ειναι επαγγελματιας με ολη την σημασια της λεξεως.Τολμω να πω οτι η Εφη καταθετει την ψυχη της στα χερια του πελατη που την προτιμα.Ειναι στην διαθεση του καθενος απο εμας να εκτιμησει αυτο το δωρο που του χαριζει αυτο το κοριτσι.
Blastbeat208 δεν ξερω πως τα πηγες με τις εξετασεις σου. Ευχομαι ολα να πηγαν καλα.
Παντως στις μπουρδελοεξετασεις αριστευσες για αλλη μια φορα!!!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ναι για την Εφη μπορω να πω πως σιγουρα ειναι η καλυτερη απο τις τανες της Θεσσαλονικης.Σε πλησιαζει με εναν ιδιαιτερο και παντα ερωτικο τροπο.Ουτε Μαρινα που ειναι κατα 60% συζητηση οταν βγαινεις για καφε(lol) ουτε Χριστινα που το πηγαινει αμεσως στο προστυχο.Μιλαμε παντα αναμεσα στις καλες επιλογες.
Τωρα αν δεν φαινεται η διαφορα της Εφης,τι να πουμε για τις αλλες.Αν εξαιρεσουμε τη Σαρα και ισως κανα 2 ακομα μετα ακολουθει το χαος.
Παρ'ολαυτα αξιζει να σημειωσουμε πως η συμπεριφορα της Εφης στο δωματιο εγινε ετσι καλη απ'οταν η ταριφα πηγε 35 και τελικα 40.Οσο ηταν στο 30αρι ηταν η κλασσικη Βαρδαρογκομενα που στο 10λεπτο εφευγε μαλιστα.Απλα οταν εμπαινε στο δωματιο ηταν πολυ θερμη και χαλαρωτικη.
Οσον αφορα τις εξετασεις μεγαλο αγορι αστα να πανε.Αποτυχια.Δεν ξερω γιατι αλλα στο μυαλο μου ερχοταν καθε μερα η Σαρα και η κωλαρα της και δεν με αφηνε να συγκεντρωθω.
Το πιο περιεργο ειναι πως τελικα δεν κατεθεσα καμια φορα στη Σαρα
Τωρα αν δεν φαινεται η διαφορα της Εφης,τι να πουμε για τις αλλες.Αν εξαιρεσουμε τη Σαρα και ισως κανα 2 ακομα μετα ακολουθει το χαος.
Παρ'ολαυτα αξιζει να σημειωσουμε πως η συμπεριφορα της Εφης στο δωματιο εγινε ετσι καλη απ'οταν η ταριφα πηγε 35 και τελικα 40.Οσο ηταν στο 30αρι ηταν η κλασσικη Βαρδαρογκομενα που στο 10λεπτο εφευγε μαλιστα.Απλα οταν εμπαινε στο δωματιο ηταν πολυ θερμη και χαλαρωτικη.
Οσον αφορα τις εξετασεις μεγαλο αγορι αστα να πανε.Αποτυχια.Δεν ξερω γιατι αλλα στο μυαλο μου ερχοταν καθε μερα η Σαρα και η κωλαρα της και δεν με αφηνε να συγκεντρωθω.
Το πιο περιεργο ειναι πως τελικα δεν κατεθεσα καμια φορα στη Σαρα
Δεν ξερω φυσικα απο ποτε ξερετε την Εφη,εγω την γνωρισα το 2005 στο πρασινο σπιτι στο βαρδαρη;θα συμφωνησω με τον Blastbeat οτι η Εφη ηταν καποτε κλασσικη βαρδαρογκομενα;οταν πηγα για πρωτη φορα δεν μιλουσε ελληνικα,ηξερε κατι λιγα αγγλικα:εχει πει οτι ειναι ουκρανη(τοτε),απ οτι καταλαβα εχει κανει και αλλα πραγματα(τοτε);ηταν βιαστικη και η τσατσα μετα απο 5 λεπτα με το χερι στ πορτα,καθολου συμμετοχη(τοτε).Αλλα παλι πηγενα;μετα απο 1, 1-5 χρονο εχει αλλαξει,ιδια ελλεγε να μη βιαστω και πολλα αλλα.(Η Εφη τοτε ηταν παχια)Τωρα πιστευω ηδη εχει καταλαβει τι σημαινει"πελατησ".Δεν την ξεχνω,τη συμπαθω.
Θα σημφωνησω και με τον big-boy οτι ειναι θεμα γουστου;αλλα και να διευκρινισω κατι:υπαρχουν κοπελεσ πανω στο γαμ... τησ βλεπεισ καπωσ με αλλο ματι σαν να σε φλερταρει,σαν να υπαρχει συνεχεια,δεν μπορω να εξηγεισω...,με την Εφη δεν αισθανομαι κατι τετοιο,στα ματια μου ειναι σαν πολυ καλοσ μου φιλοσ...
Η μαυρούλα δίπλα από το αλουμινάτο είναι κορυφή. Εμένα μου φέρθηκε πολύ καλά. Έδωσα 40 αλλά ήταν πολύ άνετη μέσα στο δωμάτιο, δεν κοιτούσε την ώρα να φύγει και ήταν και 4μιση η ώρα το πρωί! Ανέβηκε από πάνω μετά από μια ωραία βαθειά πί(τ)α καιστο πισωκολλητό με άφησε να τη σκίσω κανονικά! Άργησα να τελειώσω και δεν άκουσα κιχ! Μόνο φωνούλες ταυλιάρικες. Στο τελείωμα της ξάπλωσα το πωλαράκι της που μοιάζει για 18 αλλά είναι 25... Πολύ ωραίο δέρμα...
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Η μαυρούλα δίπλα από το αλουμινάτο είναι κορυφή. Εμένα μου φέρθηκε πολύ καλά. Έδωσα 40 αλλά ήταν πολύ άνετη μέσα στο δωμάτιο, δεν κοιτούσε την ώρα να φύγει και ήταν και 4μιση η ώρα το πρωί! Ανέβηκε από πάνω μετά από μια ωραία βαθειά πί(τ)α καιστο πισωκολλητό με άφησε να τη σκίσω κανονικά! Άργησα να τελειώσω και δεν άκουσα κιχ! Μόνο φωνούλες ταυλιάρικες. Στο τελείωμα της ξάπλωσα το πωλαράκι της που μοιάζει για 18 αλλά είναι 25... Πολύ ωραίο δέρμα...
Αυτή είναι jack-pot πληροφορία! Ήδη ακονίζω τον σουγιά μου για να την τρυπήσω! (έχω αδυναμία στις μαυρούλες )
Χθες έκανα μικρή τσάρκα. Πήγα συστημένος για Αφρούλα στην ξεκωλλέτη. Αντ' αυτής βρήκα την ψηλή ξανθιά μοντελίσια που παίρνει 40 γιούρος. Ο Λευτεράκης που ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ με είπε ότι η Αφρο θα είναι εκεί Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη πρωινές ώρες.
Μετά κατευθυνθηκα προς Μαρινόσπιτο, όμως είπα να κάνω μια μινι βόλτα σε μερικά από τα υπόλοιπα σπίτια πριν. Έτσι στο Προμηθέως κάτω-κάτω ήταν η ψηλή νταρντανοξανθιά που έχει κακογαμήσει πολύ κόσμο εδω μέσα. Στο Σαπφούς με Προμηθέως που μόλις ξανανοιξε ήταν η Ουγκαρέζα που κάνει κάτι χορευτικά μόλις μπει πελάτης στο μαγαζί. Με δεδομένο ότι κι αυτή έχει κακογαμήσει πολύ κόσμο, την έκανα και κατέθεσα ... Στο νέο entry στη milf Μιράντα που βρίσκεται στο καφέ σπίτι επί της Προμηθέως δίπλα στο κωλάδικο Δίας. Είπα να την δοκιμάσω και εν μέρη δεν το μετάνιωσα. Απαλή πίπα, καλό πισωκολλητό και ... ωραία καριολίκια συνέθεσαν ένα καλό σκηνικό για όσους αρέσουν τα μιλφς, αλλά ομολογώ ότι το Μαρινάκι θα το έσκιζα πιο ωραία και θα έκλαιγε και το μουνάκι του!!!
Επόμενοι στόχοι λοιπόν η Άφρο και η Μαυρούλα στο Μαρινόσπιτο! Όποιος έχει καμια πληροφορία για τη μαύρη ας την δώσει για να διασταυρώσουμε τα λεγόμενα του Λεοντόκαρδου παίχτη που μας άναψε φωτιές!
Η βόλτα έλαβε χώρα την 16η μεσημεριανή
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
σημερα το πρωι 6η ωρα εκανα μια βολτα πηγα στο αλουμινατο διπλα που ηταν η μαυρη. Σωμα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λεμε αλλα μουτρα ηταν σαν τον Οφορικουε και ξενερωσα. Πηγα διπλα στην Σαρα πρωτη φορα ενταξει δεν τρελαθηκα κιολας απλα καλη πολυ κατωτερη της Μαρινας
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αν ηταν και τα ποδια σα του Οφορικουε τοτε θα'πρεπε να ναησυχεις...σημερα το πρωι 6η ωρα εκανα μια βολτα πηγα στο αλουμινατο διπλα που ηταν η μαυρη. Σωμα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λεμε αλλα μουτρα ηταν σαν τον Οφορικουε και ξενερωσα. Πηγα διπλα στην Σαρα πρωτη φορα ενταξει δεν τρελαθηκα κιολας απλα καλη πολυ κατωτερη της Μαρινας
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
η κανα παπαρι αλλα Πετερ
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
σημερα το πρωι 6η ωρα εκανα μια βολτα πηγα στο αλουμινατο διπλα που ηταν η μαυρη. Σωμα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λεμε αλλα μουτρα ηταν σαν τον Οφορικουε και ξενερωσα. Πηγα διπλα στην Σαρα πρωτη φορα ενταξει δεν τρελαθηκα κιολας απλα καλη πολυ κατωτερη της Μαρινας
Μωρέ και σαν τον Ογκουνσότο να είναι τα μούτρα, δεν με χαλάει! Στη μαύρη μπαίνεις για την κορμάρα και για γαμίσι National Geografic style και όχι για την φάτσα!
Για την Σάρα σας τα έλεγα και μετά έκανα την κωλοτούμπα μου και σας τα ξαναέλεγα! Στήνεται πολύ χαμηλά στο πισωκολητό, της βγάζεις τις κουβέντες με το τσιγκέλι και το δε μουνί της είναι 3-5 ... 125 πηγάδια!!! Απύθμενο Αιγαίο σε λέω!!!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ακουγα Σαρα Σαρα αντε λεω να παω αλλα η τυπισα ελληνικο σεντερ φορ (πολυ υπερτιμημενο) Μαρινα μακραν..... λες να παω στο Οφορικουε σημερα; πως την λενε Σαντρα;
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ακουγα Σαρα Σαρα αντε λεω να παω αλλα η τυπισα ελληνικο σεντερ φορ (πολυ υπερτιμημενο) Μαρινα μακραν..... λες να παω στο Οφορικουε σημερα; πως την λενε Σαντρα;
Όνομα δεν ξέρω αλλά είναι κοντή, κάπως ... petite (ακόμη και για τα γούστα μου) και εργάζεται μετά την 21η βραδυνή στο Μαρινόσπιτο! Γράψε κανα σχόλιο μετά τη κατάθεσις!!!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αν δεν βαρεθω θα παω..... παμε καμια μερα μαζι για κανα ρεπορταζ
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
LOL.
Αγορι ειπες πως ηταν η Υβετ το μεσημερι στο Σαπφους 5?Αρα το βραδυ παλι η Ηρα?Ελεος.Αυτη να δειτε πηγαδι μουνι.Οσοι την εχουν παρει μπορουν να το επιβεβαιωσουν.Τοσο πηγαδι που να μου βγαζει ενα συναισθημα να θελω να τη βαρεσω -δε ξερω γιατι-
Αγορι ειπες πως ηταν η Υβετ το μεσημερι στο Σαπφους 5?Αρα το βραδυ παλι η Ηρα?Ελεος.Αυτη να δειτε πηγαδι μουνι.Οσοι την εχουν παρει μπορουν να το επιβεβαιωσουν.Τοσο πηγαδι που να μου βγαζει ενα συναισθημα να θελω να τη βαρεσω -δε ξερω γιατι-
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
αν δεν βαρεθω θα παω..... παμε καμια μερα μαζι για κανα ρεπορταζ
μέσα! θα ψήσω και το μπιγκ μπόυ, αλλά θα γαμήσει τελευταίος γιατί αν είναι όντως μπιγκ μπόυ οι υπόλοιποι θα μπούμε για κολύμπι!!! Χούλαχούπ σε λέω!!!
Η Υβετ ήταν στο Σαπφούς 5, αλλά εκείνη την ώρα άλλαζε την Ευγενία (την πέτυχα στην έξοδο) ώρα 16η μεσημεριανή!
Παίδες μη σας πάρω στο λαιμό μου με την εμπειρία μου...Ίσως έτσι να μου κάθισε εμένα χθες που ήμουν χαλαρός, αν και περιμέναμε ώρα για να βγει απ το δωμάτιο και με εμένα καθισε ώρα. ΑΝ πάει κανένας με διάθεση για τρελό ξεσκί ίσως και να μην του κάτσει η ίδια φάση. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Τρελό Αγόρι (respect)... το Leonhart είναι απο Final Fantasy VIII, ένα παιχνίδι, ουδεμία σχέση με Λεοντόκαρδος.Στείλτε pm για οτιδήποτε καλό προκύπτει...; Άντε να δούμε και κανένα καλό city tour!
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Παίδες μη σας πάρω στο λαιμό μου με την εμπειρία μου...Ίσως έτσι να μου κάθισε εμένα χθες που ήμουν χαλαρός, αν και περιμέναμε ώρα για να βγει απ το δωμάτιο και με εμένα καθισε ώρα. ΑΝ πάει κανένας με διάθεση για τρελό ξεσκί ίσως και να μην του κάτσει η ίδια φάση. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Τρελό Αγόρι (respect)... το Leonhart είναι απο Final Fantasy VIII, ένα παιχνίδι, ουδεμία σχέση με Λεοντόκαρδος.Στείλτε pm για οτιδήποτε καλό προκύπτει...; Άντε να δούμε και κανένα καλό city tour!
Ενθαρρύνω τις γνώμες και τις απόψεις γενικά και δεν πρόκειται να σε πάρω και το κεφάλι για μια υποκειμενική κρίση! Γι' αυτό και ζήτησα διασταύρωση απόψεων γιατί τα γούστα είναι υποκειμενικά.
Μπλαστ, δεν με είπες, η Ήρα έχει μουνί επιπέδου ''μωρό μου είχες δίκιο ότι είσαι στενή, με ζορίζει λίγο το μπράτσο'' ή ακόμη χειρότερα? Εγώ πάντως που την είχα πάρει πριν χρόνια, με είχε φανεί τόσο ψυχρή που δεν πρόσεξα την άπλα που έπαιζε χαμηλά!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις