Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Μπλαστ, δεν με είπες, η Ήρα έχει μουνί επιπέδου ''μωρό μου είχες δίκιο ότι είσαι στενή, με ζορίζει λίγο το μπράτσο'' ή ακόμη χειρότερα? Εγώ πάντως που την είχα πάρει πριν χρόνια, με είχε φανεί τόσο ψυχρή που δεν πρόσεξα την άπλα που έπαιζε χαμηλά!!!

Ναι εννοειται πως στο απιστευτα πηγαδισιο μουνι της συμπληρωνουμε και την ψυχροτητα στο γαμησι.Ακινητη,κομοδινο γενικα -βλ.και το αλλο θρεντ που ειναι για την Ηρα-
Αλλα ειναι αηδιαστικα μεγαλο ρε παιδι μου.Σαν να εχει χωσει μεσα οτι αντικειμενο υπαρχει στον κοσμο.
Θυμαμαι οταν τη γαμουσα που αργησα να τη γαμαω δυνατα μηπως και καταλαβω τπτ αλλα το μονο που καταφερα ηταν να με πονεσει ολο το συστημα χαχαχα.
Καποια φορα βεβαια θα την ξαναπαρω(για τιμωρια),ιδιως αν φοραει αυτη την αλυσιδα γυρω απο τη μεση που με πορωνει...

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Σεβαστε κ. Τρελο Αγορι! :2funny:για κωλεττη που λεσ ηταν η γκομενα τον "trotro" που ακομα τρεχει και δεν μπορει να συνελθει??? :2funny: :2funny: :2funny: Η Αφρουλακι συγουρα θα ειναι τη δευτερα? γιατι μ εχει πει οτι θα ειναι το σαββατο και δεν ηταν :tickedoff:

Τι εστί γκόμενα τον trotro, παιδί? Δεν σε έπιασα!  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Μπλάσταρε, πρέπει να αλλάξεις νικ σε ''αλυσιδόφιλος'' και να ενημερώνουμε στις τσάρκες ότι ''καμία δεν φορούσε μπότες, ούτε ... αλυσίδες!!!'' Με πιάνεις???  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χωρις πλακα τωρα αν καποια φοραει αυτη την αλυσιδα γυρω απο τη μεση να με ενημερωνετε.Ειναι πολυ πορωτικη :rockon:

Btw αν δεν καων λαθος τροτρο ειναι αυτος που ανοιξε εκατο θρεντ για την Αφορδιτη και φυσικα εφαγε ban.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειδεσ που ο trotro εχει κανει 3 thread για την Αφροδιτη? :think: την ψηλη? Σε ρωτησα αν θα ειναι η Αφρουλακι(κυπρια) τη δευτερα?

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Δεν ειδεσ που ο trotro εχει κανει 3 thread για την Αφροδιτη? :think: την ψηλη? Σε ρωτησα αν θα ειναι η Αφρουλακι(κυπρια) τη δευτερα?

Ναι, θα είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Λευτεράκη. (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΜΕ!!!)

Αν και δε νομίζω να είναι Τζιπ-ρια αλλά μάλλον εξ Ουκρανίας ορμώμενη την κόβω!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Χα χα χα :2funny: :2funny: :2funny: ετσι που λεσ! :2funny: :2funny: :2funny: σ ευχαριστω!                                                                                                                                                                                                                              Α.... ο Blastbeat  :2funny: αμεσωσ μπηκε στο νοημα :2funny: :2funny: :2funny: ποσ με καταλαβενεισ! :2funny: :2funny: :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
??? Ρε παιδια με μπερδεψατε.Υπαρχει και Αφροδιτη και Αφρουλα?Η ειναι η ιδια?Θυμαμαι μια φορα στην Κωλετη ειχα δει μια ψηλη ξανθια με ωραιο λεπτο σωμα αλλα μετρια μαπα.Για βοηθηστε με πλζ

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
??? Ρε παιδια με μπερδεψατε.Υπαρχει και Αφροδιτη και Αφρουλα?Η ειναι η ιδια?Θυμαμαι μια φορα στην Κωλετη ειχα δει μια ψηλη ξανθια με ωραιο λεπτο σωμα αλλα μετρια μαπα.Για βοηθηστε με πλζ

Εγώ την Αφρούλα/Αφροδύτη που ξέρω είναι μία αρκετά ψηλή, αδύνατη κοπέλα με μακριά καστανά ελαφρώς μπουκλέ μαλλιά, ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ στο δωμάτιο.

Η άλλη ψηλή ξανθιά μοντελίσια που ΜΑΛΛΟΝ μας μπερδεύει με Αφροδύτη, είναι πολύ πιο ψηλή με πλαστικούς βύζους, 40 γιούρος περ φακ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, πιο εντυπωσιακή από την Άφρο εμφανισιακά αλλά ΜΕΤΡΙΑ στο δωμάτιο.

Αυτή μάλλον μπανάρισε τον Τροτρο!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Τελικα λυθηκε το μυστηριο.Γιατι τον τελευταιο καιρο ειχα αρχισει να μπερδευομαι.
Η πρωτη Αφροσιτη που λες - ο δυναμιτης- 40 δεν παιρνει στανταρ?

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Τελικα λυθηκε το μυστηριο.Γιατι τον τελευταιο καιρο ειχα αρχισει να μπερδευομαι.
Η πρωτη Αφροσιτη που λες - ο δυναμιτης- 40 δεν παιρνει στανταρ?

Το 40άρι της είναι τελευταία μόδα! έπερνε 35 γιουρος μπηφορ! Η μοντελίσια όπου παίζει παίρνει 40 ακατέβατα!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Ωραια,ευχαριστω.Α ρε πουταναρες,μας εχουν καταστρεψει τελειως...

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
 Α... μπηκε στο νοημα και ο Τρελο Αγορι :2funny:! Ηταν 35,αλλα τελευταια εδω και 1 μηνα 40,αλλα αξιζει,ειναι μια...πολυ καλο κοριτσι.

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Ναι εννοειται πως στο απιστευτα πηγαδισιο μουνι της συμπληρωνουμε και την ψυχροτητα στο γαμησι.Ακινητη,κομοδινο γενικα -βλ.και το αλλο θρεντ που ειναι για την Ηρα-
Αλλα ειναι αηδιαστικα μεγαλο ρε παιδι μου.Σαν να εχει χωσει μεσα οτι αντικειμενο υπαρχει στον κοσμο.
Θυμαμαι οταν τη γαμουσα που αργησα να τη γαμαω δυνατα μηπως και καταλαβω τπτ αλλα το μονο που καταφερα ηταν να με πονεσει ολο το συστημα χαχαχα.
Καποια φορα βεβαια θα την ξαναπαρω(για τιμωρια),ιδιως αν φοραει αυτη την αλυσιδα γυρω απο τη μεση που με πορωνει...
Οντως προκειται γαι απυθμενο πυγαδι.Παρολα αυτα σε μια συγκριση διαμετρου με την γερμανιδα της προμηθεως το ντερμπι θα ηταν αμφιροπο και θα κρινοταν στις λεπτομερειες.Παντως εχω την εντυπωση πως το να ψαχνεις στενο μουνι ειναι κατι σαν να ζητας τους τυχερους αριθμους τους τζοκερ.Ο χειροτερος ομως συνδυασμος που καταληγει παντα στο να κλαις τα ευρω σου αποτελειται απο μουνι πηγαδι- κρεμα με το κιλο - ψυχροτητα .Κοινως air-fuck.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Οντως προκειται γαι απυθμενο πυγαδι.Παρολα αυτα σε μια συγκριση διαμετρου με την γερμανιδα της προμηθεως το ντερμπι θα ηταν αμφιροπο και θα κρινοταν στις λεπτομερειες.Παντως εχω την εντυπωση πως το να ψαχνεις στενο μουνι ειναι κατι σαν να ζητας τους τυχερους αριθμους τους τζοκερ.Ο χειροτερος ομως συνδυασμος που καταληγει παντα στο να κλαις τα ευρω σου αποτελειται απο μουνι πηγαδι- κρεμα με το κιλο - ψυχροτητα .Κοινως air-fuck.

Δεν ζητάμε μουνάκι 16χρονης παρθένας αλλά όχι και air-fuck!!! Υπάρχουν κοπέλες με μουνί που το καταλαβαίνεις στο γαμίσι (βλ. Μαρίνα, Άντζελα & Αφρούλα) και άλλες που είναι σαν να γαμάς το Grand Canyon!!! (βλ. Σάρα & Ήρα, το ξανθό νταρντανοειδές δεν το δοκίμασα και δεν πρόκειται!!!)

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Δεν ζητάμε μουνάκι 16χρονης παρθένας αλλά όχι και air-fuck!!! Υπάρχουν κοπέλες με μουνί που το καταλαβαίνεις στο γαμίσι (βλ. Μαρίνα, Άντζελα & Αφρούλα) και άλλες που είναι σαν να γαμάς το Grand Canyon!!! (βλ. Σάρα & Ήρα, το ξανθό νταρντανοειδές δεν το δοκίμασα και δεν πρόκειται!!!)
Θα συμφωνησω για Μαρινα και Αντζελα(τοπ value for money αυτη τη στιγμη στο βαρδαρη).Για την αφρουλα δεν εχω αποψη και πιθανοτατα δεν θα αποκτησω γιατι 40 ευρω δυσκολα θα ξαναδωσω σε πουτανα της πολης.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.533
Πόντοι
216
Επισκέφτηκα την Εφη πριν απο κανα μήνα, και με περιποιήθηκε
άψογα όπως πάντα (Περίπου 20 λεπτα). Στο τέλος 
μου είπε ότι την κάνουν παρατήρηση από την δουλειά ότι αργεί πολύ στο δωμάτιο.
Η ίδια πάντως κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα δεν ξερω αληθεια η μυθοσ οτι η αδυνατεσ γυναικεσ εχον πιο στενο μ...  η χοντρεσ πιο μεγαλο....? :2funny: :2funny: :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.411
Πόντοι
32.165
Ρε οι χοντρες πιο καλα γαμισια κανουν...

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
πε σεις επειδη μπερδευτικα ολοκληρωτικα.... Υπαρχει γκομενα που λεγεται Αφροδιτη και αλλη διαφορετικη που λεγεται Αφρουλα; Κι αν ναι αυτη η Αφρουλα σε ποιο σπιτι εργαζεται; Αφροδιτη εννοειτε προφανως την γκομενα που ειναι στην Κωλετη...ε;

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
χα χα χα :2funny: :2funny: :2funny: το θεμα δεν ειναι αν κανουν καλο γαμ... αλλα αν εχουν διαφορα σε μεγεθοσ? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom