Συντομη μεσημεριανη τσαρκα στο τετραγωνο του βαρδαρη μετα απο αρκετο καιρο.New entries τουλαχιστον για μενα η Χρυσα απεναντι απο το αλουμινατο(εντελως αδιαφορη)και η Υβ στο τελευταιο της προμηθεως.Στα υπολοιπα ιδιες φατσες οποτε επιστροφη στην Υβ τη γερμανιδα.Η γκομενα ειναι ο ορισμος της νταρντανας, με σωματοτυπο κοντα στης Τζουλιας απο το ιδιο σπιτι αλλα ακομα ψηλοτερη.Υψος λοιπον 1.85(μου το ειπε η ιδια),μεγαλα βυζια ,μεγαλος κωλος ολα δηλαδη στον υπερθετικο.Επισης παρα πολυ φιλικη,συνεχεια χαμογελαστη και με απταιστα αγγλικα(στα ελληνικα εχει προβλημα).Στα του κρεβατιου ομως μου τα χαλασε.Σχετικα καλη πιπα η οποια ηταν ομως express(δευτερολεπτων).Οταν επιχειρησα να περασω το χερι μου στo επιμαχo σημειo το ιδιο χαμογελαστη και φιλικη μου πεταξε τη φραση "you can watch but you cannot touch" και με αφησε συξυλο :S :S.Και ενω εξυνα απο απορια το κεφαλι μου αυτη ειχε ηδη παρει θεση για ιεραποστολικο .ΠΑΡΑ πολυ κρεμα και μουνι πηγαδι. Ζοριστηκα πολυ να βρω μια βολικη σταση γιατι επαναλαμβανω η γκομενα εχει τεραστια ποδια και δεν ξερεις πως και που να τα βολεψεις .Γενικοτερα πολυ μετρια πραγματα .Για γραμματεας σε καμια πολυεθνικη ειναι οτι πρεπει, για μπουρδελο ομως δεν κανει.
Υ.Γ Η ξανθουλα με τις τεραστιες κοκκινες μποτες εκανε και παλι την εμφανιση της στο πρασινο σπιτι.Απορω πως την παλευει με τοση ζεστη
Υ.Γ Η ξανθουλα με τις τεραστιες κοκκινες μποτες εκανε και παλι την εμφανιση της στο πρασινο σπιτι.Απορω πως την παλευει με τοση ζεστη