Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Συντομη μεσημεριανη τσαρκα στο τετραγωνο του βαρδαρη μετα απο αρκετο καιρο.New entries τουλαχιστον για μενα η Χρυσα απεναντι απο το αλουμινατο(εντελως αδιαφορη)και η Υβ στο τελευταιο της προμηθεως.Στα υπολοιπα ιδιες φατσες οποτε επιστροφη στην Υβ τη γερμανιδα.Η γκομενα ειναι ο ορισμος της νταρντανας, με σωματοτυπο κοντα στης Τζουλιας απο το ιδιο σπιτι αλλα ακομα ψηλοτερη.Υψος λοιπον 1.85(μου το ειπε η ιδια),μεγαλα βυζια ,μεγαλος κωλος ολα δηλαδη στον υπερθετικο.Επισης παρα πολυ φιλικη,συνεχεια χαμογελαστη και με απταιστα αγγλικα(στα ελληνικα εχει προβλημα).Στα του κρεβατιου ομως μου τα χαλασε.Σχετικα καλη πιπα η οποια ηταν ομως express(δευτερολεπτων).Οταν επιχειρησα να περασω το χερι μου στo επιμαχo σημειo το ιδιο χαμογελαστη και φιλικη μου πεταξε τη φραση "you can watch but you cannot touch" και με αφησε συξυλο :S :S.Και ενω εξυνα απο απορια το κεφαλι μου αυτη ειχε ηδη παρει θεση για ιεραποστολικο .ΠΑΡΑ πολυ κρεμα και μουνι πηγαδι. Ζοριστηκα πολυ να βρω μια βολικη σταση γιατι επαναλαμβανω η γκομενα εχει τεραστια ποδια και δεν ξερεις πως και που να τα βολεψεις .Γενικοτερα πολυ μετρια πραγματα .Για γραμματεας σε καμια πολυεθνικη ειναι οτι πρεπει, για μπουρδελο ομως δεν κανει.

Υ.Γ Η ξανθουλα με τις τεραστιες κοκκινες μποτες εκανε και παλι την εμφανιση της στο πρασινο σπιτι.Απορω πως την παλευει με τοση ζεστη

aliakmwn

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν ενημέρωση απο Βαρδάρη και από μενα.

πήγα σε 2 σπίτια.
Αρχικά στην Ταντάλου 8Α που πήρα για πρώτη φορά τη Μαρίνα.
Πολύ γλυκιά κοπέλίτσα περιποιητικότατη και πολύ ομιλιτική.
Ωραίο κολαράκι και βυζάκι.
Αφού την πήρα έκανα μια βόλτα και ξαναπήγα δίπλα από τη Μαρίνα σε ένα σπίτι με πράσινες πόρτες.
Εκεί ήταν η 'Ατζελα, ουκρανέζα. Την είχα ξαναπάρει 3 4 βδομάδες πριν αλλά σε άλλο σπίτι. Καλά τόσο εύκολα αλλάζουν σπίτια?  Πολύ καλή στο τσιμπούκι με το πάσο της. Ωραίο γαμήσι από πάνω μου και πισωκολλητό. Ως τώρα και οι 2 μου άρεσαν πολύ με μια προτίμηση στην Άτζελα και σίγουρα θα ξαναπάω.

1 ερώτηση. Όσο περίμενα στη Μαρίνα απέναντι από το σπίτι ήταν μια μαυρούλα. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν?
Δουλεύει στο Eros? Είναι καλή?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Aν και βαριομουν πολυ πηγα μια ακομα τσαρκα.Σημερα 27/6 κατα τις 3.30 - 5.00.(ξημερωματα)

Μπορω να πω πως ξενερωσα απιστευτα απο αυτη την τσαρκα.Γενικα πολυ χαμηλη ποιοτητα service σε πολυ υψηλη τιμη.Επισης η συμπεριφορα των τσατσαδων ειναι απαραδεκτη.Λες και μιλανε σε πεταμενους.Δεν το καταλαβα,τι προβλημα εχουν αν καποιος πηγαινει να κανει ελεγχο αγορας πρωτα και μετα καταθεση.Δεν μπορει να ακουμε βρισιδια οταν βγαινουμε απο το σπιτι.
Καπου δεν κρατηθηκα και αρχισα να βριζω και γω μια.Μαλακισμενες...

Βαρδαρης

Τανταλου.

Αλουμινατο. – Η Σαρα απο 40ευρω.Εχει παρει καποια κιλα επιπλεον και αρχιζει να χαλαει.Θα μπορουσα ανετα να τη πω ψιλοχοντρη.

Ερος - Κλειστο

Απεναντι. – Μαυρη κοπελα.1.60.Ωραιο κωλαρακι,βυζι και σφιχτο σωμα.30 ευρω

Πρασινο σπιτι - Η Ατζελα αν δεν κανω λαθος.Την παρατηρησα πολυ καλυτερα και δεν αγγιζει ουτε τη μετριοτητα.Μπαζο !!!!!!30 ευρω!!!!!!!!!

Σαπφους

Ανορθογραφο - Κλειστο

5 - Η Υβετ.Ξανθο γκομενακι,γυρω στο 1.65,μικρο αλλα ωραιο βυζι και αναλογος κωλος.Ειχα πει πως θα κατεθετα αλλη μια φορα οποτε μπηκα.Τι το ηθελα ομως ο μαλακας.Μπαινει η Υβετ στο δωματιο,φιλικη κλπ εκανε μερικα πραγματα και μολις ημουν ετοιμος μου βαζει καποτα και λεει "πιπα".Ασχημη πιπα,βιαστικη με πολυ πονο.Της λεω να σταματησει και της τον βαζω απο μπροστα,fake φωνες κλπ,μετα στα 4 και της λεω να αλλαξουμε.Ενω δεν ειχε περασει καν 5 λεπτο αρχισε να βριζει στην κωλογλωσσα της.Στη συνεχεια καθησε σαν κομοδινο μεχρι που εχυσα και σηκωθηκε νευριασμενη και εφυγε.
Δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε.Μετα στο σαλονι και οταν χαιρετησα την τσατσα φευγοντας μου κανει ματια η Υβετ και μου λεει "Γεια σου αγκαπη μου" :idiot: :idiot:  30 ευρω χαμενα

Προμηθεως 4 - Η Βερονικα απο Ουκρανια.Ξανθια.1.70,ωραιο σωμα,μετριο βυζι,ΚΩΛΑΡΑ αλλα δυστυχως ψιλοαντρικη φατσα,  Σκατα και στο γαμησι.Κομοδινο.30 ευρω

Ειχα νευριασει πολυ και εφυγα για Fix μηπως βρω τη Χριστινα.Κλειστο ομως το σπιτι στην Κοροβαγκου.
Στην Κωλετη απ'οτι ειπε ο συναγωνιστης παραπανω ηταν η Λωρα οποτε δεν πηγα.Γυρισα σπιτι απρακτος -στην ουσια-

Highlight.Στον Βαρδαρη αυτοι οι τσιλιαδοροι νταβαδες κλπ που κοιμουνται διπλα απο το Προμηθεως 4 σε μια μικρη μαντρα.Εχουν καναπεδες και σεντονια και κοιμουνται χυμα τελειως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η επομενη καταθεση μου θα αργησει παρα πολυΠλεον θα γυρισω σε στανταρ δοκιμασμενες περιπτωσεις και οχι οτι να'ναι.Μας τα περνουνε που μας τα περνουνε χοντρα,ας τα τιμανε κιολας.Δεν ειμαστε κοροιδα να αφηνουμε τοσα λεφτα και οι νταβαδες να κλεινουν ταμειο απο 4000 ευρω και πανω σε ασχημη νυχτα!!!!! FUCK OFF :birdman: :birdman: :birdman:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
  Αμαν αμαν αναζητω τον Blastbeat απο το πρωι... :2funny: :2funny: :2funny: εγω πηγα για sleep...δεν μπορεσα να κοιμηθω και εσυ γαμ... :2funny: :2funny: :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Χαχαχα.Ξινο γαμησι μου βγηκε.Αμα η γκομενα ειναι ψυχοπαθης δεν γινεται τπτ.Γενικα η βραδυα χθες ηταν αρρωστη.Ολα ηταν υποτονικα και υπηρχε βαρεμαρα.
Δεν μπορουσες να κοιμηθεις επειδη σκεφτοσουν κανα γκομενακι να υποθεσω?

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
  Μολισ πηγα να κλεισω το laptop...παλι σε ειδα  :2funny: καλη αναρρωση απο failure τσαρκα!

Επισκέπτης
ενας λογος που δε καταθετω στα σπιτακια ειναι αυτος.πολυ ακριβα,βρωμικα και οχι τρομερες γυναικες.30-40 ευρω ,ενω στην αθηνα δινουν 15-20.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.... :sunglasses:

ERETZUM

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια ξανθιά ελληνίδα πρεπει να ειναι απενατι απο το ανορθοπγραφο εχει τιμησει κανεις να μα πει την γνωμη του?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.411
Πόντοι
32.165
Απο την στιγμη που η Εφη πηρε αδεια κανα μηνα, που να παω που...καιρος να κανω καμια σχεση μου φαινεται.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Απεναντι. – Η Μαρινα(ποια αλλη)30 ευρω και εφυγα για το δωματιο.Στο διπλα δωματιο εφτιαχναν το air condition οποτε πηδουδα και ταυτοχρονα ακουγοταν μασορεματα Lol.
Γενικα καπως ηταν αποσυντονισμενη η Μαρινα.Αρχισε και μου ελεγε οτι παχυνε και πως τρωει το βραδυ με τις φιλες της κλπ.
Μετα ακολουθει η πρωτη ατακα «Τι ωραιο ειναι το πουλακι μου» και μου βαζει καποτα.Καθισε αρκετα μακρυα και δεν μπορουσα να πιασω τπτ καλα και ρουφαγε μονο το κεφαλακι και μου τον επαιζε περισσοτερο –οπως η Χριστινα προχθες- WTF?
Mετα ερχεται η δευτερη ατακα «Θελεις να ξεσκισεις το μουνακι μου?» Ναι της λεω και ερχεται απο πανω. «Τι ωραια που γαμας το μουνακι μου» LOLOLOL :2funny: :2funny:
.Καθισε πολυ λιγο και αλλαξαμε.Την εβαλα στα 4 και οπως γαμουσα μου βγηκε αποτομα και ξαναμπηκε.
Οποτε μου λεει η Μαρινα «Προσεξε μπορει να σπασει η πουτσα σου»Τι να πω αρχισα να γελαω.Μετα ξαπλωσε μπρουμυτα και αρχισε να μου λεει μια ιστορια απο εναν φιλο της που του εσπασε η πουτσα κλπκλπ.Εγω ειχα πεθανει στο γελιο και ταυτοχρονα γαμουσα.Αν ειναι δυνατον.Μετα ηρθε στα 4 παλι οπου και εχυσα τελικα.Στο τελος της ειπα οτι την αλλη φορα θα σπασει η πουτσα μου μεσα στο μουνι της και αυτη κοιτωντας την εκανε μια κινηση οπως αυτη που κανουν οι γιαγιαδες οταν ξεματιαζουν . :2funny: :2funny:

Παλιοψεύτη!!! Αφού το ξέρεις ότι αυτά ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ τα λέει!!!

Πάλι καλά που δεν είπες ότι σε είπε ''Εσύ θα φύγεις και μετά εμένα θα κλαίει το μουνάκι μου'', ή το ''Ήμουνα πολύ κακό κορίτσι σήμερα! έφαγα πολλούς πούτσους''!!!

ΨΕΥΤΑΡΑ!!! ( :2funny:)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
η μαυρη σε ποιο ειναι δεν καταλαβα, καλη ειναι; αξιζει;

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
η μαυρη σε ποιο ειναι δεν καταλαβα, καλη ειναι; αξιζει;

Παίζουν 2 μαύρες! Η Σάντρα (δοκιμασμένη και αρκετά καλή) παίζει απέναντι από το ανορθόγραφο.

Η άλλη είναι βραδινή στο Μαρινόσπιτο. κοντούλα και τσαχπινούλα στην υποδοχή αλλά συνήθως τα dark chocolates είναι θερμά όξω, ψυχρά μέσα!!! Την συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει πάντως!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
επειδη δεν τα κατεχω τα μερη που ειναι το ανορθογραφο; σπαστης ετσι;  :tickedoff:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
επειδη δεν τα κατεχω τα μερη που ειναι το ανορθογραφο; σπαστης ετσι;  :tickedoff:
πανε στο θρεντ που ο συναγωνιστης εχει τις φωτο και θα καταλαβεις.Δυστυχως λογω μη μεγαλης επισκεψιμοτητας μου διαφευγει η οδος.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Να κανω μια μικρη διορθωση.Υπαρχουν 3 μαυρες. 2 Σαντρες και αυτη που λεει το αγορι στο Μαρινοσπιτο.
Οσον αφορα τις 2 Σαντρες.Η μια δουλευει συνηθως βραδυ στο ανορθογραφο και η αλλη πρωι απεναντι.
Η πρωινη ειναι και η καλη οπως λες αγορι.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Παλιοψεύτη!!! Αφού το ξέρεις ότι αυτά ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ τα λέει!!!

Πάλι καλά που δεν είπες ότι σε είπε ''Εσύ θα φύγεις και μετά εμένα θα κλαίει το μουνάκι μου'', ή το ''Ήμουνα πολύ κακό κορίτσι σήμερα! έφαγα πολλούς πούτσους''!!!

ΨΕΥΤΑΡΑ!!! ( :2funny:)

:2funny: :2funny:LOL :2funny: :2funny:

Ρε παιδι μου πολυ πλακα εχει η Μαρινα.Σιγουρα ειναι απο τις τανες που θα 'θελα να γνωριζα και εκτος ρδελου :cheesy:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1

H οδός είναι η θρυλική Σαπφούς!!! Δεν θυμάμαι νούμερο αλλά 3 σπιτάκια έχει όλα κι όλα ο δρόμος, μπες και στα 3 και θα τη βρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom