Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Η Αφρουλα δουλευει κωλεττη τα πρωινα 3-4 μερεσ τη βδομαδα(ετσι λεει η ιδια).Υπαρχει και μια αλλη Αφροδιτη που μια ειναι κωλεττη μια στο βαρδαρη.

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες η μαρινα και η αναστασια τι ωρες δουλευουν αυτη την ευδομαδα που ερχετε? παντωσ οποιοσ εχει κονε απο πρωιν ποπη ασ ζητησει τατιανα μολισ ηρ8ε δεν κσερει γρι ελληνικα και αν κσερεισ κανα ρωσικο πσιλοβγαζεισ ακρη ... τετοια γυναικα δεν υπαρχει που8ενα!!! α και κατι αλλο η αναστασια ειναι πολυ χοντρη? ποσα κιλα?

kinslayer74

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα ... Άρα ο Λακαμάς την πάτησα καλά την μπανανόφλουδα, γιατί πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος. Πέρασα από Κωλλέτη χθές, ήταν ο τσάτσος ρωτάω ποια κοπέλα είναι ... μου λέει η Αφροδίτη και λέω ok θα περάσω. Μπαίνει μέσα η αλόγα 2 μέτρων και έμεινα κάγκελο ... Ξενέρωσα ... Την είχα δοκιμάσει στο Αλουμινάτο και ενώ είναι μοντέλο η γκόμενα από σώμα , κάτι με ξενερώνει πάνω της. Και εγώ νόμιζα ότι η Αφροδίτη είναι ένα πρόσωπο  :headbang: :idiot: :think: :jerking: :birdman: και πήρα το  :birdman: Δεν πειράζει ... Next time ... Παρεπιπτόντως ποιες μέρες θα είναι η Άφρω αφού Έφη θα δούμε μετά από κανά μήνα ?

Kinslayer  :rockon:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
σου κανει για κυπρια η Αφροδιτη; ειναι 1000% Ρωσσοποντια

kinslayer74

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Αφροδίτη και όχι η Άφρο ... δεν την γνώρισα την δεύτερη ... είναι Ρωσσοπόντια 200 % !!!

kinslayer74

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Αφροδίτη και όχι η Άφρο ... δεν την γνώρισα την δεύτερη ... είναι Ρωσσοπόντια 200 % !!!

Αν είναι αυτή Κύπρια , εγώ είμαι αρχηγός της φλής των Μάο - Μάο με κόκκαλο στο κεφάλι ( Το πάνω !!! )

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μεγαλο φτερο 74 μου εχει πει οτι διαβαζει το site και να λεμε καλα λογια κτλ. δεν λεω καλη ειναι στις υπηρεσιες αλλα μουτρα ειναι γαματα το μαιμου χαλουμι

kinslayer74

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Valentino ... Η Αφροδίτη είναι η 2 μέτρα μοντέλα ... και σίγουρα δεν είναι κύπρια ... Αυτή που δηλώνει κύπρια νομίζω είναι η Άφρο που απ'ότι κατάλαβα είναι άλλη  :idiot: ... και δεν την έχω γνωρίσει ακόμη γιατί Κωλλέτη είμαι σταθερός fan της Έφης και δεν ασχολούμουν με άλλες . Μπορείς να μου κάνεις μια περιγραφή της "Κύπριας" Άφρο κορασίδας ?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αυτη που σου λεω ειναι στην Κωλλετη συνηθως πρωινα

kinslayer74

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα χθες μεσημέρι κατά τις 16.00 και ήταν μία κοντά στο 1.90 με τακούνι , μοντέλο κορμί, αλλά φάτσα όχι και τόσο ...  μου συστήθηκε σαν Αφροδίτη ... Ok ... πρέπει επειγόντως  να κάνω τσάρκα για ένα καλό review σαν τους προλαλίσαντες που μας έχουν βοηθήσςι πάρα πολύ να βρόμε το καλό και να αποφύγουμε τον "κατιμά"

kinslayer74

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και η Αφρούλα ? Κάνε μου μια περιγραφή αυτής της κορασίδας ... αν την ξέρεις φυσικά ...
Κάποιος ακόμη ανέφερε για μια Santra - μαυράκι - πρέπει να κάνουμε μια βόλτα ....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Και εγω μια παρομοια στην περιγραφη του κινσλειερ ειχα δει παλιοτερα στην Κωλετη.Αρα δεν εχω δει ακομα την Αφρο.
Γιατι μου ξεφυγε τετοιο πορνιδιο???

Επαναλαμβανω πως ειναι 2 σαντρες.Μια βραδυ συνηθως στο ανορθογραφο και μια πρωι απεναντι.Η πρωινη ειναι η καλη περιπτωση.Εχει γενικα ομορφοτερη μαπα απο την αλλη που ειναι σαν τον drogba...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Και η Αφρούλα ? Κάνε μου μια περιγραφή αυτής της κορασίδας ... αν την ξέρεις φυσικά ...
Κάποιος ακόμη ανέφερε για μια Santra - μαυράκι - πρέπει να κάνουμε μια βόλτα ....
H Σαντρα εχει τελειο σωμα αλλα μουτρα χαλια επισης δεν εχω παει μαζι της αλλα ακουσα οτι ειναι πολυ καλη

kinslayer74

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
SOS !!!!!!!!    Οποιος ξέρει ποια είναι η Αφροδίτη και ποια η Αφρούλα ας βοηθήσει την κατάσταση ..  :headbang: Το κεφάλι μου !!!  Αν πράγματι είναι δύο κορασίδες και όχι ένα άτομο !!!  :uglystupid: :idiot: :2funny:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Στο νέο entry στη milf Μιράντα που βρίσκεται στο καφέ σπίτι επί της Προμηθέως δίπλα στο κωλάδικο Δίας. Είπα να την δοκιμάσω και εν μέρη δεν το μετάνιωσα. Απαλή πίπα, καλό πισωκολλητό και ... ωραία καριολίκια συνέθεσαν ένα καλό σκηνικό για όσους αρέσουν τα μιλφς,

Αυτην πρεπει να την "περιποιηθω" μονο κ μονο για το ονομα της μου θυμιζει ενα πουτανακι που το πηρα 2-3 φορες και μετα με αφησε σιξυλο :cheesy:

γεια σου τρελο αγορι "Μιλφ χαντερ"!! :rockon:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Εγω που πηγα χθες κωλετη ξενερωσα την ζωη μου με την Αναστασια. χαιδευω λιγο ρωγιτσα και μου κανει μια. this no. αι στο διαολο λεω απο μεσα μου. Μονο εξωτερικα σε καυλωνει αυτο το πορνιδιο. τεσπα εγω δν ξαναπαταω σε ρδελο εκτος απο καμια τσαρκα που θα κανω με τον βλαστμπεατ απλα για να δουμε τι παιζει. και επισης και εγω περιμενω να γυρισει το εφακι

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ψιλη ξανθια αδυνατη αλλα μουτρα μαπα
                                                                                                                                                                                                                               Βρε πωσ μπορεισ να λεσ κατι τετοιο! Αυτο το κοριτσι τοσο ευγενικη,τοσο γλυκια,εχει τοση αντοχη!Μακαρι ολεσ κοπελεσ να ηταν σαν την Αφρουλα! Οπωσ ειπε και ο big-boy ειναι θεμα γουστου;ασ πει καποιοσ που εχει παει με την Αφρουλα τι πλασμα ειναι!   Αν ψαχνεισ για κα μια Adriana Sklenarikova.........??? τι να σου πω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom