Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επειδη και οι θεσσαλονικης εχουμε ψυχη (και ψωλη)και οχι μονο οι αθηναιοι,γιάυτο λοιπον ανοιγω και αυτο το θεμα ωστε να μπορεσω να μαζεψω οσο περισσοτερες πληρωφοριες γινεται για τα μπουρδελα της θεσσαλονικης.
ποια νομιζεται οτι ειναι τα καλυτερα?

προτειματε μπουρδελο η stydio?

ποια κοπελα ειναι το τορ της θεσσαλονικης?

ποια η συμπεριφορα προς τον πελατη?

πιστευω οτι αυτα ειναι ολα θεματα που μας απασχολουν σε καθε επισκεψη!

edit_antisthenis: - το thread συγχωνεύτηκε - Μόνιμα κεφαλαία ΔΕΝ επιτρέπονται. Επόμενα μηνύματα με μόνιμα κεφαλαία θα διαγράφονται

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλή φάση αλλά ήδη υπάρχουν αρκετά θρεντς περί Θεσσαλονίκης και άλλων μυστηρίων... Και μη γράφεις με κεφαλαία θα σβηστούν τα μηνύματά σου...
Διάβασε κανόνες του φορουμ πριν ποστάρεις ;)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εδεησα λοιπον σημερα και πηγα για κωλετη κατα τις 11.30
αδειο το ρδελο με τον τσατσο να ακουει μουσικη
μπαινω μεσα χαιρεταω και περιμενο να δω την....αναστασια
βγαινει η αναστασια λοιπον με ενα κοκκινο στριγκο κολαρε συνδιασμο.
που να τρεχω τωρα λεω αν και απο εμφανιση ειναι μια χαρα η κοπελα με καλο στηθος και καλη φατσουλα.
οκ μπαινω δωματιο στο προγραμμα τον 40 ευρω >:( >:( :birdman:
ερχεται το πορνιδιο σιγα σιγα ξαπλωνει μου φοραει το καποτοειδες λαστιχο και ξεκιναει  μια μετρια πιπα που οσο περνουσε η ωρα βελτιωτανε με ταση προς το τελειο...
καπου εκει σταματα και χωρις να το ζητησω εγω ερχεται απο πανω καθεται με την μια στο καυλι μου και αρχιζουμε το κουνια μπελα-πως το τριβουβ το πιπερι, πολυ καλες κινησεις σε σημειο χυσιματος αλλα κρατιεμαι ο ατιμος για την αλλη σταση
ερχομαι απο πανω και την περνω αγκαλιτσα και πουτσοκαβαλαει ανετα μιας και ειναι κατηγορια φτερου και αρχηζουμε μια πολυ δυνατη τραμπαλα σε σημειο που βογκηξε (κατι που μετα μου ειπε ο τσατος ειναι σπανιο σε αυτην μιας και ειναι του μουγκου)
εκει φυσικα εγινε και η εκσπερματιση με συνεχωμενη ομως την τραμπαλα μεχρι να γουσταρει και το πορνιδιο.
βγηκε το φουρνοξυλο απο το φουρνο ξεκαποτοθηκε πληθηκε σκουπιστικε και μετα βουρ για συνεχεια της γαμω ημερας μας.

σε γενικες γραμμες καλη η αναστασια αλλα πρεπει να παρω και εφη!
αυτα!

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Έμαθα ότι έγινε μανούρα με πιστολίδι στο μαγαζί της ξε-Κωλέτη. Δούλευε η Σάρα εκείνη την ώρα και τσατσά ήταν μια ξηγημένη 50άρα λεσβιόφατσα που τώρα δουλεύει στο πράσινο σπίτι Ταντάλου με Σαπφούς γωνία. Από ότι κατάλαβα πρόκειται μάλλον για ένοπλη ληστεία. Αμφώτερες πάντος τσατσά και Σάρα δεν ξαναπάτησαν στο ξεΚωλετομάγαζο.

Τις τελευταίες μέρες πάντως έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας στο υπερσπίτι. Την Δευτέρα το βράδυ σε βόλτα μου στο εν' λόγω οίκημα διαπίστωσα ότι το αγόρι της ασφάλειας βγήκε από το σπιτάκι του μόλις πάρκαρα και με κοιτούσε πολύ επίμονα χωρίς να γνωρίζω (τότε) τον λόγο! Ενοχλήθηκα, δεν το κρύβω αλλά είναι μια στάση που την κατανοώ.

Θάλω τη γνώμη σας για το συμβάν και αν επιρρεάζει την στάση σας απέναντι στα λατρεμένα σπιτάκια. Εγώ πάντως δεν χαμπαριάζω! Γνωρίζω ότι ο πίνων μεθά (ευτυχώς!), ο παίζων χάνει και ο μπουρδελίζων κινδυνεύει γενικώς.

Τι ληστεια ; Πλλλακα με κανεις ;;;  :grin:

Ληστεια σε οικο ανοχης δεν ειναι κατι πρωτακουστο.Εχει ξανασυμβει στο παρελθον και ειχε γραφτει και στις εφημεριδες.Ειχαν "χτυπηθει" τρια σπιτια απο τον ιδιο δραστη.Ο κυριος αυτος εμπαινε στα σπιτια και με την απειλη ψευτικου !!! οπλου αποσπουσε τα χρηματα των κοριτσιων.Ομως μια του μπουρδελοκλεφτη,δυο του πουρδελοκλεφτη...τρεις και η κακη του μπουρδελομερα.
Για το συγκεκριμενο περιστατικο τωρα.Το βασικοτερο να μην επαθε κανεις τιποτα (εργαζομενες και πελατες).Οσο για το κλεφτρονι του ευχομαι ολοψυχα να του κοπουν τα χερια.
Ακομα 2-3 τετοια περιστατικα και βλεπω σε λιγο στις εισοδους των οικων ανοχης να βαζουν και ανιχνευτες μεταλλων !!
Συμφωνω οτι ο μπουρδελιζων κινδυνευει γενικως.Τετοια περιστατικα ομως δεν ειναι ικανα να με κανουν να αλλαξω την σταση μου απεναντι στα λατρεμενα σπιτακια και ουτε να κοψω αυτην την αγαπημενη μου συνηθεια.
Και τελος για τα ατομα της προστασιας.Μην τους παρεξηγειτε.Την δουλεια τους κανουν κι αυτοι.Με τοσα που γινονται μου φαινεται λογικο να ειναι καχυποπτοι με τους παντες και τα παντα.Πολλες φορες ενα "περιεργο" ή επιμονο βλεμμα απο μερους τους λειτουργει και αποτρεπτικα. Αν δεν κανεις κατι δεν θα σε πειραξουν.Γι αυτο μην πολυασχολειστε μαζι τους.Αυτοι την δουλεια τους και εμεις την δικια μας!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
η αναστασια ειναι αυτη που δουλευε και κωλετη, αν ναι νομιζω αυτη ηταν που δεν μιλουσε γρι ελληνικα και σε καποια φαση που την ρωτησα κατι για το σκουλαρικι που εχει στο μουνι αν πονεσε, τι κανει η γκομενα...Αρχιζει και μου κανει με το χερι πανω στον καθρεφτη σαν να μου γραφει λεξεις...ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! ΧΑΧΑΧΑ πιο ηλιθια δν εχω γνωρισει σοβαρα...ΛΟΛ

ρε γρι λεμε
οντος ετσι ειναι
ευτηχως ομιλουσε την αγγλικην.
σωμα οντος πολυ καλο
μουγκαμαρα ομως μεχρι να αρχησεις τα "ζον πρεσσ" εκει κατι κανει

πρεπει να δοκιμασω εφη και μαρινα αλλα ποτε ρε γαμωτο..
αυτες πρωι δεν δουλευουν ποτε στην κολετη?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.620
Πόντοι
17.065
Aπο συμμετοχη τι ελεγε η Αναστασια?Καλα απο πανω ειπες ηταν οκ αλλα μετα?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Γενικα δε συμμετεχει ιδιαιτερα...κατα τα αλλα ωραιο κοριτσακι γαμω τα σωματα αλλα ψιλοξινο και αγουρο,θελει εκπαιδευση.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.620
Πόντοι
17.065
Μπα γαμωτο το τους.40 ευρω και παλι δεν το τιμανε.Δυσκολη η εκπαιδευση της με τετοιες τιμες.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μπα γαμωτο το τους.40 ευρω και παλι δεν το τιμανε.Δυσκολη η εκπαιδευση της με τετοιες τιμες.
σωστα,για αυτο και εκοψα την παλια συνηθεια να γινομαι περσοναλ τρεινερ του καθε αγουρου,μικρου "πουτανακιου".Ας αναλαβουν αλλοι...

treliaris82

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλοι συναγωνιστές. Πρώτο ποστ εδώ, η πρώτη μου μπουρδελότσαρκα σήμερα με βοηθό τις πολύτιμες πληροφρίες που άντλησα από το σάιτ. Ξεκίνησα με κωλέτη, για το σπίτι της οποίας διάβασα εδώ τα καλύτερα. Ο θείος στην υποδοχή πολύ ευγενικός (καμιά σχέση με τις τσατσάδες που γνώρισα μετά) και η αναστασία εμφανησιακά ήταν πρώτο πράγμα. Η βόλτα ήταν αναγνωριστική οπότε δεν κατέθεσα (το έχω μετανιώσει ήδη). Συνέχισα με αλουμινάτο (αυτό με τα σκαλοπάτια δεν είναι;) στο οποίο ήταν μια μετριούτσικη μελαχρινή ενώ ακριβώς απέναντι δούλευε η πιο άσχημη γυναίκα που έχω δει ποτέ. Τέλος στο ανορθόγραφο ήταν μια ψιλονταρντανέ μελαχρίνη την οποία επίσης δεν προτίμησα.
Δεν ξέρω πως είναι η έφη και η μαρίνα, πάντως η αναστασία ήταν εξαιρετική εμφανισιακά και σίγουρα θα την προτιμήσω...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

οπως λεει και ο φιλος παρακατω η συμετοχη της ειναι μηδαμινη.
εαν δεν παρεις εσυ προτοβουλιες και αγριες μαλιστα δεν προκειτε να το ευχαριστηθεις με τιποτα.
θελει γαμησια αλλα rocco sifredi απο ολες τις τρυπες και για πολυ ωρα για να στρωσει.

μασησα και εγω στο ωραιο βυζακι και σωματακι

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Μιας και στο ποδόσφαιρο διανύουμε μεταγραφική περίοδο, σας έχω δυνατή πληροφορία scouting!!!

Πρόκειται για ψηλή νεαρή μελαχρινή με υπέροχο  :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:!!!!

Δουλεύει πρωινά στο ανορθόγραφο της ''Σαφούς''.

Με είχε κάνει τόσο καλή εντύπωση ωστε την τίμησα Πέμπτη ΚΑΤΑΜΕΣΗΜΕΡΟ με 40 βαθμαλάκια!!!

30€ φιλική, ψαρωμένη λόγω νεότητας. Μιλάει Ελληνικά, σηκώνει παραμύθι και πολύ, πολύ, πολύ στρώσιμο!!! πίπα επίμονη και διαρκής, κατά την διάρκεια της οποίας ζουλάς κωλαράκι και χαηδεύεις μουνάκι ΑΤΕΡΜΩΝΑ!!! Αρνητικό της η χαμηλή συμμετοχή και το ότι δεν ενθαρρύνει καριολίκια  :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff:

Ρώτησα όνομα αλλά δεν το θυμάμαι! Νομίζω Αναστασία αλλά μάλλον δεν είναι αυτό!!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα! Και εγω εχω ενα νεο απο μενα:εχω παει μια βολτα για ποτο σ παραλια κρ.,εκει που καθομασταν ξαφνικα βλεπω την Αναστασια με την Αφροδιτη στο μαγαζι;την Αφροδιτη την γνωρισα αμεσωσ απο το βλεμμα τησ,τα μαλλια τησ,επανω τησ ηταν ενα ασημι φορεμα,κοντο και τονιζε τη κωλαρα τησ.Για λιγα λεπτα το μυαλο μου ηταν αλλου... Δεν ξερω γιατι δεν δουλευει,το τηλ.τησ ειναι κλειστο,ο τσατσοσ ειπε οτι θα ειναι τη δευτερα εκει,θα δουμε... Παντωσ οταν βλεπεισ μια κοπελα εκτοσ μου φαινεται σε αλλο φωσ πολυ πιο ωραια.

treliaris82

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς το πρόγραμμα της κωλέτη για σήμερα και αύριο; ή καλύτερα λόγω σαββατοκύριακου να μην το προτιμήσουμε;

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα και αυριο τα πρωινα η Εφη,για το βραδυ δεν ξερω μαλλον η Αναστασια δεν ειμαι σιγουροσ,παρε τηλ.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σημερα ειναι η χειροτερη μερα για να βγειτε στην πιατσα εγω προτειμω καθημερινες σαββατο γινεται χαμος απο πιτσιρικια.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Καλημερα....Λοιπον βραδυ Σαββατου προς ξημερωμα Κυριακής...Πάω αρχικά απο Κωλέττη και είναι η Αναστασία.... Θεομουνο, αξίζει πολλά γαμίσια... Δε μπαίνω όμως γιατί είχα κατά νου κα΄τι άλλο....Βγαίνω με την παρέα μου μέχρι τις 4.30 το ξημέρωμα μέχρι που φεύγουν όλοι και παίρνω το δρόμο για το αλουμινάτο...Ξέρω ότι βραδυνή βάρδια δουλεύει η αγαπημένη μου Σάρα....Όντως, πάω, βλέπω ότι είνα;ι η Σάρα και μπαίνω δωμάτιο...Την συγκεκριμένη την έχω πάρει ακόμα 5-6 φορές και με θυμάται πλέον..Οπότε με το που μπαίνω μου αρχίζει περιποίηση άλλα GFE .... σα να πηδάω τη γκόμενά μου.... Φιλάκια σε μάγουλα και στήθος και έρχεται από πάνω μου... Φοβερή θέα... Γυρνάμε ιεραποστολικό καθως ειναι η αγαπημενη μου σταση...και εκει αρχίζω να την σπρώχνω όσο πιο δυνατά μπορώ... Το αντιλαμβάνεται και αρχίζει να με φιλαει στο λαιμό και να μου λέει κατι ρώσικα... Συνεχίζω να την ξεσκίζω και φτάνει η στιγμή να χύσω... Πάλι το παίρνει χαμπάρι και αρχίζει να με ξαναφιλαει στο λαιμο και στο στηθος... Με φωναζει μωρο μου σκισε με ετσι κτλ...Χύνω και βρίσκομαι στα ουράνια... Μετα ακολουθησε ολιγολεπτη κουβεντα και την εκανε για συνεχεια της βαρδιας...Σίγουρα η Σάρα μου ειναι η δικη μου αγαπημενη...Δε προκειται ποτε να σταματησω να πηδιεμαι μαζι της...Βεβαια τονιζω οτι το καλυτερο μαγαζι ειναι αυτο της Κωλέττη...Με Αναστασία, Έφη και Αφροδίτη είναι ενα επιπεδο πανω απο ολα τα υπολοιπα... Εγω όμως...όπως φαίνεται αγάπησα.... Η λατρεία μου είναι η σάρα του αλουμινάτου... Καλη συνέχεια συναγωνιστές... ¨) ¨) ¨)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επηρεασμενος απο αυτα που διαβαζα και αυτα που ειδα στο δρομο αποφασισα χτες να επισκεφτω αυτο στην κωλλετη.αν και η ωρα ηταν σχεδον 6 το πρωι τα δωματια ηταν γεματα και περιμεναν και 4 ατομα.μαλλον τα καλα λογια που εχουν γραφτει εδω βοηθησαν πολυ.
η κοπελα ξανθια μετριο αναστημα ωραια εμφανισιακα.
τελικα εφυγα αφου βαριομουν να περιμενω μιας και ολοι  περιμεναν να μπουν στο δωματιο.
η κοπελα ηταν καποια απο αυτες που εχουν γραφτει;

nib21

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:think:τι βαρδια ειναι η μονικα δεχεται πιασιματα και γλωσα και ποσο περνει κανονικα και ποσα εχτρα. :uzi: :uzi: :uzi:--->

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom