εκφραστικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτη η αναστασια πολυ βρομα ρε παιδια ,βρομουσε η αναπνοη της σκορδο γαμωτο(τσαμπα το 40)μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ
Μπορει να πεινασε το κοριτσι και να εφαγε κανα πιτογυρο με τζατζικι πριν ερθει στο δωματιο.Αλλωστε νηστικο αρκουδι δεν χορευειαυτη η αναστασια πολυ βρομα ρε παιδια ,βρομουσε η αναπνοη της σκορδο γαμωτο(τσαμπα το 40)μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ
Πλάκα σε κάνω για το Λευτεράκι. Όσο για το Άλεξ Πακ κάτι με λέει κι αυτό αλλα επιμένω στο Λιντλ
... και επαναλαμβάνω αν και δεν το συνηθίζω!!! ΚΑΙΓΕΤΑΙ η Έφη να μάθει τον Κλαρκ Κεντ που κρύβεται πίσω από το Groβer Junger, το Chico Grande, το Enfant Grand, το Buyuk Coglan, το Μεγάλο Αγόρι, το ... big boy!!!
Φιλε τετσυο ευχαριστω για την προσκληση αλλα δεν ειμαι Θεσσαλονικη.Οταν ξαναρθω ευχαριστως να τσαρκαρουμε και γιατι οχι και ολοι οι συναγωνιστες να παμε μαζι...... κανενας που να θελει να παμε για παρεα μαζι?? μπλαστμπεατ τι λες??
Να μην αναφερουμε τους πορνογερους που γαμανε τη Μαρινα.Ωρες ωρες σκεφτομαι να ρωτησω κανεναν αν τους λεει για το μουνακι που κλαιει κλπ χαχαχα
Την Εφη την γνωρισα το 2005,τοτε ηταν αρκετα παχια και δεν ηξερε ελληνικα καθολου,αλλα ηταν καλη.Αργοτερα νομιζω αδυνατισε,ηταν βυζαρου-κολαρου,τα μαλλια τισ ηταν κοκκινα και κατσαρα,δουλευε στο πρασινο σπιτι στη γωνια.Τωρα καπου εχασε,αλλα παραμενει ιδια οπωσ την γνωρισα. :-*παιδια για να ξενερωσω λιγο τους φιλους μας θα πω πως η εφη δεν εχει καθολου καλο βυζι. με ξενερωνει λιγο αυτο το πεσμενο-μιση σταλια.
Αν ειναι αυτος ο λογος τοτε μου συμφερει να αποκαλυφτω!Και δεν θα προλαβεις να με καταδωσεις,Ιουδα.Θα παραδωθω μονος μου!!... και επαναλαμβάνω αν και δεν το συνηθίζω!!! ΚΑΙΓΕΤΑΙ η Έφη να μάθει τον Κλαρκ Κεντ που κρύβεται πίσω από το Groβer Junger, το Chico Grande, το Enfant Grand, το Buyuk Coglan, το Μεγάλο Αγόρι, το ... big boy!!! Θέλει να γυρίσει την πλάστιγκα προς το μέρος της στο Πολώνικό ντέρμπυ μάλλον!!! Μεγάλη ντερμπαδούρα λέμε!!! Βιτζεβ Λοτζ - Βίσλα Κρακοβίας!!! Προβλέπω να σε κάνει ... small-boy από το πολύ ξεζούμισμα προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα στο Old Firm της Πολωνίας!!!
Άμα σε επικυρίξει για φράγκα πάντως, θα σε δώσω στεγνά!!!
Βig boy μαλλον η ελευθερη εισοδος που ελεγες ειναι κοντα...
Συναδελφοι εν συντομια να αναφερω οτι πηρα και εγω Μαρινα μετα απο τοσα σχολια που διαβασα .Κάνεις ένα πολύ μικρό λάθος! Καμία κοπέλα δεν λέει ακατάσχετα καριολίκια αν δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πλευρά του πελάτη! Εγώ που τη βρίσκω μ'αυτές τις ατάκες, τις ζητάω με τον τρόπο μου! Είναι αλήθεια όμως ότι η Μαρίνα πρέπει να δουλεύει την ατάκα με το ''ξεσκισμένο μουνάκι'' και με το ''μουνάκι που κλαίει'' αβέρτα με όλο τον κόσμο! Ε, και? Τι έγινε?