Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
αυτη η αναστασια πολυ βρομα ρε παιδια ,βρομουσε η αναπνοη της σκορδο γαμωτο(τσαμπα το 40)μπλιαχ  μπλιαχ  μπλιαχ

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
αυτη η αναστασια πολυ βρομα ρε παιδια ,βρομουσε η αναπνοη της σκορδο γαμωτο(τσαμπα το 40)μπλιαχ   μπλιαχ   μπλιαχ
:2funny: Μπορει να πεινασε το κοριτσι και να εφαγε κανα πιτογυρο με τζατζικι πριν ερθει στο δωματιο.Αλλωστε νηστικο αρκουδι δεν χορευει :tooth: :tooth: :tooth:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Πλάκα σε κάνω για το Λευτεράκι. Όσο για το Άλεξ Πακ κάτι με λέει κι αυτό αλλα επιμένω στο Λιντλ

... και επαναλαμβάνω αν και δεν το συνηθίζω!!! ΚΑΙΓΕΤΑΙ η Έφη να μάθει τον Κλαρκ Κεντ που κρύβεται πίσω από το Groβer Junger, το Chico Grande, το Enfant Grand, το Buyuk Coglan, το Μεγάλο Αγόρι, το ... big boy!!!

Βig boy μαλλον η ελευθερη εισοδος που ελεγες ειναι κοντα... :2funny: :2funny: :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
... κανενας που να θελει να παμε για παρεα μαζι?? μπλαστμπεατ τι λες??
Φιλε τετσυο ευχαριστω για την προσκληση αλλα δεν ειμαι Θεσσαλονικη.Οταν ξαναρθω ευχαριστως να τσαρκαρουμε και γιατι οχι και ολοι οι συναγωνιστες να παμε μαζι... :sunglasses:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Σημερα περασα απο κωλετη για μια δουλεια και ειδα στην εισοδο εναν ασπρομαλι παππου...και απορησα εαν ηταν ο πελατης η ο τσατσος που λετε.
παντος εαν πας να γαμησεις στο ρδελο και βγει κανας τετοιος πριν απο σενα, εγω τουλαχιστο εχω ριξει το βολταξ και παω για καθαρο βραχυκυκλωμα με χαμηλη ταση πουτσοκαταθλιψης.

δυστοιχος λογο  καταστασης η μπουρδελοτσαρκες πρεπει να ειναι παντα "καλυψη απροκρυψη" :grin: :grin:

ξερετε καπελακι μαυρο γυαλι αλλο αυτοκινητο κτλ κτλ κτλ :2funny: :2funny: :2funny:

δωστε σπερμα στα ρδελα ανελεητα :grin: :grin: :grin:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Μπαινω ενα βραδυ στην Κωλετη και ηταν η Λωρα.Ειχε γινει και πολυ γκομεναρα και θα την γαμουσα σιγουρα.Ηταν στο σαλονι και ενας πακιστανος γαμησετα.Λεω οκ ειναι μετα απο μενα οποτε σηκωνομαι να μπω και εκεινη τη στιγμη βγαινει ενας αλλος πακιστανος απο το δωματιο και φευγουν μαζι.
Γαμω την κοινωνια μου λεω και φευγω κι εγω.Βρηκαν ενα 40αρι μια φορα το χρονο και ετυχε να καταθεσουν πριν απο μενα.Ελεος...
Να μην αναφερουμε τους πορνογερους που γαμανε τη Μαρινα.Ωρες ωρες σκεφτομαι να ρωτησω κανεναν αν τους λεει για το μουνακι που κλαιει κλπ χαχαχα

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Να μην αναφερουμε τους πορνογερους που γαμανε τη Μαρινα.Ωρες ωρες σκεφτομαι να ρωτησω κανεναν αν τους λεει για το μουνακι που κλαιει κλπ χαχαχα

:shit: :2funny: :shit: :2funny: :shit: :2funny:

Aυτό σημαίνει ότι έχω χεστεί στο γέλιο και μόνο που το φαντάζομαι!!!

Μεγάλο αγόρι πού χάθηκες??? ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΛΕΩ??? ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΦΗ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ????

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα οπωσ καθε τριτη πηγα για κωλεττη;δυστυχωσ ανακαλυψα οτι δεν ειναι η Αφρο;ηταν μια πολυ ψηλη 1.85 και...με πλαστικεσ βυζαρεσ που την εχω δοκιμασει(τανταλου-αλουμινατο)κρυα,δεν μιλαει,με μια λεξη ξεπετα! Ο τσατσοσ ειπε οτι η Αφρο αδιαθετη.Μια ελλεγα να παω με την Εφη το απογευμα,αλλα δεν με κανει η Εφη το κλικ που με κανει η Αφρο.Απαγοητευτικα τελειωσ! Ο μικροσ ζητουσε το κορμακι τισ,το βλεμμα τισ την ωρα που μ το γλειφει...ετσι εφυγα.Θα περιμενω την Αφρο,μαλλον κολλησα. >:( >:( >:(

wioul

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μια ξανθια με ωραιο σωμα που ηταν στο αλουμινατο χθες κατα τις
8:30 ποια ηταν? μηπως ηταν μια Σαρα??? :huh:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
παιδια για να ξενερωσω λιγο τους φιλους μας θα πω πως η εφη δεν εχει καθολου καλο βυζι. με ξενερωνει λιγο αυτο το πεσμενο-μιση σταλια.
                                                                                                                                                                                                                                Την Εφη την γνωρισα το 2005,τοτε ηταν αρκετα παχια και δεν ηξερε ελληνικα καθολου,αλλα ηταν καλη.Αργοτερα νομιζω αδυνατισε,ηταν βυζαρου-κολαρου,τα μαλλια τισ ηταν κοκκινα και κατσαρα,δουλευε στο πρασινο σπιτι στη γωνια.Τωρα καπου εχασε,αλλα παραμενει ιδια οπωσ την γνωρισα. :-*

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ηταν καποτε βυζαρου( :boobies:)το βραδυ ειναι.Αληθεια θυμαται καποιοσ την Εφη οταν ηταν νταρντανα? :think:

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Εδω ειμαι θεοτρελο αγορι. Δεν χανομαι ειδικα μετα τις τελευταιες εξελιξεις.
Προχθες εφυγα πριν ριξεις την τελευταια σου ρουκετα (πριν γραψεις την τελευταια σου απαντηση).Τωρα τα διαβαζω και σε απανταω.

Για το Λευτερακι ξερω οτι εκανες πλακα,τρελο(για δεσιμο) αγορι.

Και τωρα στο φλεγον θεμα.
... και επαναλαμβάνω αν και δεν το συνηθίζω!!! ΚΑΙΓΕΤΑΙ η Έφη να μάθει τον Κλαρκ Κεντ που κρύβεται πίσω από το Groβer Junger, το Chico Grande, το Enfant Grand, το Buyuk Coglan, το Μεγάλο Αγόρι, το ... big boy!!! Θέλει να γυρίσει την πλάστιγκα προς το μέρος της στο Πολώνικό ντέρμπυ μάλλον!!! Μεγάλη ντερμπαδούρα λέμε!!! Βιτζεβ Λοτζ - Βίσλα Κρακοβίας!!! Προβλέπω να σε κάνει ... small-boy από το πολύ ξεζούμισμα προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα στο Old Firm της Πολωνίας!!!

Άμα σε επικυρίξει για φράγκα πάντως, θα σε δώσω στεγνά!!!
Αν ειναι αυτος ο λογος τοτε μου συμφερει να αποκαλυφτω!Και δεν θα προλαβεις να με καταδωσεις,Ιουδα.Θα παραδωθω μονος μου!!
Αμ δεν παραδινομαι,δεν παραδινομαι. Την Εφη την αγαπω,την λατρευω και δεν βλεπω την ωρα να την ξαναδω.Για μενα η Εφη ειναι θεοσταλτο δωρο!!!
Ομως δεν βγαζω την "μασκα".Θα πηγαινω και θα φευγω οπως μεχρι τωρα."Ανωνυμος"

Και για ποιον λογο παρακαλω επιθυμει διακαως να με γνωρισει;Ποιες ειναι οι προθεσεις της δεσποινιδας;

wioul

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις τι παιζει σημερα βαρδαρη???

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Παιδία ενα πάει κανένας Πεμπτη στη Κωλλέτη ας μάθει για Παρασκευή πότε δουλεέευει η ΕΦΗ και ας ενημερώσει

ecologos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καμια ψηλη λεπτη παιζει πουθενα σε βαρδαρη  η θα γυρναμε απο σπιτι σε σπιτι χανοντας την ωρα μας να κοιταμε ολα τα μπαζα?

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Βig boy μαλλον η ελευθερη εισοδος που ελεγες ειναι κοντα... :2funny: :2funny: :2funny:

Oχι φιλε μου.Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Το δηλωνω και το υπογραφω και με αιμα!
Aπλα φαινεται οτι η κοπελα θελει να μαθει ποιος ειναι o φανατικοτερος θαυμαστης της !!

ecologos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιατι δεν υπαρχει πουθενα με 20 ευρω?

στην αθηνα γιατι υπαρχει και ειναι και μοντελα?

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί εμείς είμαστε λεφτάδες!
Τι ερώτηση είναι αυτή;
Ρώτα τους ιδιοκτήτες

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Κάνεις ένα πολύ μικρό λάθος! Καμία κοπέλα δεν λέει ακατάσχετα καριολίκια αν δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πλευρά του πελάτη! Εγώ που τη βρίσκω μ'αυτές τις ατάκες, τις ζητάω με τον τρόπο μου! Είναι αλήθεια όμως ότι η Μαρίνα πρέπει να δουλεύει την ατάκα με το ''ξεσκισμένο μουνάκι'' και με το ''μουνάκι που κλαίει'' αβέρτα με όλο τον κόσμο! Ε, και? Τι έγινε?
Συναδελφοι εν συντομια να αναφερω οτι πηρα και εγω Μαρινα μετα απο τοσα σχολια που διαβασα .
Και μαλιστα  την πήρα  στις 8:30 το πρωι τις Δευτερας 9 Ιουνιου.Πρωτος πελάτης και με το μουνάκι της (παρθένο!) και ανεγγιχτο απο
τους βρομόγερους που θα το οργωναν την υπολοιπη μερα.Η Μαρινα απιστευτα κεφάτη πρωι πρωι με γελάκια και διάθεση για πολυ Καριολίκι.Και την δεν είπαμε ρε παιδιά.Δεν θελω να μπαινω σε λεπτομέρειες και βρωμικη φρασεολογια αλλα τετοιο γαμίσι με τοσα πολλα σχολια πρωτη φορα μου ετυχε στα τοσα χρόνια καριέρας.Το καταευχαριστίθηκα και ειλικρινά συνχαίρω τους αξιότιμους συναδέλφους που μας ανοιγουν τα μάτια και βγάζουμε και κανένα γουστο special.Για τους ανωμαλους του αθλήματος να αναφέρω οτι παίζουν και extra προγράμματα οπως sex show60  αλλα και αυταρχικό νομιζω με 80.Αν κανένας εχει δοκιμάσει κατι παραπάνω απο Μαρίνα και δεν ντρεπεται να αναφερει σκηνικά και καταστάσεις ας κανει ενα κοπο να μας ενημερωσει.
Τέλος αν πετύχετε καμμία ευτραφή αλόγα Νταρντανα στρουμπουλή και ζουμερή ενημερωστε ρε παιδιά..Δεν παιζει τίποτα τις τελευταιες μερες οσο αφορά πρωινες ωρες που κινουμε στην περιοχή .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom