Για οσους την βρισκουν με μποτες εθεαθει σημερα το μεσημερι απεναντι απο το ανορθωγραφο η Βικτωρια . Teeny φατσα και στυλ γενικοτερα ,τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως γιατι δεν την εχω δοκιμασει για να ειμαι και σιγουρος και επισης τεραστιες,ογκωδεις κοκκινες μποτες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
καποιος απο δω μεσα ηδη θα εχει αρχισει το τρεξιμο μετα απο αυτα που γραφεις...Για οσους την βρισκουν με μποτες εθεαθει σημερα το μεσημερι απεναντι απο το ανορθωγραφο η Βικτωρια . Teeny φατσα και στυλ γενικοτερα ,τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως γιατι δεν την εχω δοκιμασει για να ειμαι και σιγουρος και επισης τεραστιες,ογκωδεις κοκκινες μποτες.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μποτα τετοια εποχη; αν την βγαλει απο την μποχα θα φυγουν και τα κουνουπιαΓια οσους την βρισκουν με μποτες εθεαθει σημερα το μεσημερι απεναντι απο το ανορθωγραφο η Βικτωρια . Teeny φατσα και στυλ γενικοτερα ,τουλαχιστον εκ πρωτης οψεως γιατι δεν την εχω δοκιμασει για να ειμαι και σιγουρος και επισης τεραστιες,ογκωδεις κοκκινες μποτες.
Υποθετω οτι αν καποιος γουσταρει μποτες θα της ζητησει να μην τις βγαλει καθολου (ο μποτοφιλος ας με διορθωσει αν κανω λαθος).Τωρα το πως διαολο αντεχει τοση ζεστη και το τι κανει οταν καποιος δε γουσταρει να βλεπει η ενοχλειται απο το πατουμενο ειναι ενα καλο ερωτημα.
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Manolo81 πλάκα έχεις.....Greeklish χρησιμοποιείς και ζητάς κι ένα κάρο πληροφορίες με την πρώτη σου δημοσίευση!!!!!!Κάνε έναν κόπο ρε φίλε να διαβάσεις παραπάνω.111 σελίδες πληροφορίες υπάρχουν
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Δεν ξερω τι παζιει με την Κωλετη.Θα ξαναπερασω αργοτερα.Αν ειναι η Εφη μαλλον θα μπω.
Παντως απο την χθεσινη τσαρκα ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΤΕΣ.
Για να δουμε σημερα τι θα παιξει...
Παντως απο την χθεσινη τσαρκα ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΤΕΣ.
Για να δουμε σημερα τι θα παιξει...
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
γεια σας συναδελφοι!!!θελω να παω μια βολτα προς τα λημερια!!!θελω να μαθω για τη Σαρα!ειναι ακομα εκει!
Αλουμινάτο μετά τις 21:00
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Manolo81 πλάκα έχεις.....Greeklish χρησιμοποιείς και ζητάς κι ένα κάρο πληροφορίες με την πρώτη σου δημοσίευση!!!!!!Κάνε έναν κόπο ρε φίλε να διαβάσεις παραπάνω.111 σελίδες πληροφορίες υπάρχουν
Διχνει το ποσο πολυ μερικοι διαβαζουν τα rules ενος φορουμ πρωτου ποσταρουν η καλυτερα πως και δεν αναρωτηθηκε γιατι εμεις να γραφουμε μονο στα ελληνικα...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
H επιστροφη του notnot στο θρεντ.Ο αρχοντας των πολλων κυβικων επεστρεψε.
Υπαρχει κατι που πιστευω θα γουσταρεις.Για τσεκαρε αυτη στο ερος τα βραδυα(Βαρδαρης).Τωρα θυμηθηκα πολυ παλιο περασμα που την ειχα ξαναδει και ειχα γραψει πως σου κανει σιγουρα.
Υπαρχει κατι που πιστευω θα γουσταρεις.Για τσεκαρε αυτη στο ερος τα βραδυα(Βαρδαρης).Τωρα θυμηθηκα πολυ παλιο περασμα που την ειχα ξαναδει και ειχα γραψει πως σου κανει σιγουρα.
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 429
- Πόντοι
- 26
μποτα τετοια εποχη; αν την βγαλει απο την μποχα θα φυγουν και τα κουνουπια
Συναδελφοι τα φωτα σας .Ειδα μια μαυρομαλλα απεναντι απο το ανορθωγραφο μετριας εμφανισης η οποια ηταν ομως ακρως επιθετικη στο σαλονι.Δεν υπηρχε αλλο ατομο στο σαλονι και ηρθε κυριολεκτικα στα μουτρα μου κουνωντας τα βυζια της και κατεβαζοντας ελαφρως το στρινγκ ενω μουρμουριζε κατι ακαταλαβιστικα. Οταν δε σηκωθηκα για να κινηθω προς την πορτα με επιασε απο τα αρχιδια(δεν κανω πλακα) και αρχισε να με τραβα προς τα μεσα. Η τυπισσα δεν ξερω τι παιρνει αλλα ειναι εντελως psycho.Αν ειναι οντως τοσο επιθετικη και στο δωματιο ισως αξιζει μια δοκιμη.Επειδη το εργο το εχω ξαναδει και εχω παντα επιφυλαξεις την εκανα με ελαφρα πηδηματακια μπας και μαθω περισσοτερα. Εχει κανεις εντυπωσεις απο τη συγκεκριμενη?
kastroHELL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΦΙΛΕ ΜΑΚΡΙΑ,ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Σημερα 27/5. Ωρες. 00.20 – 1.20
Βαρδαρης
Τανταλου.
Αλουμινατο. – H Σαρα.Απο 40 ξεκιναγε και ειχε και με 50 για πιο πολυ χρονο.Πολυ ξενερωτο υφος ειχε και καπως μου φανηκε οτι χαλασε ο κωλος της.Συμβουλη να μην την γαμησετε στο συγκεκριμενο ρδελο γιατι στο 8λεπτο αντε γεια!!!!
Ερος- Kαινουργια γκομενα.Μαυρομαλα,1.60,μετριο βυζι καλος κωλος και σωμα.30 ευρω.Κατι δεν με τραβηξε για καταθεση ομως.30 ευρω
Απεναντι. – Μαυρη με πολύ καλο σωμα βυζι και κωλο.Δεν καθησε πολύ ωρα και δεν μπορεσα να καταλαβω αν ηταν η Σαντρα που είναι και το πιο πιθανο. 30 ευρω
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. – Ξανθια.1.60.Μετρια εμφανιση και πολυ ξενερωτη μαπα.
Σαπφους.
Aνορθογραφο - Mαυρομαλα πανω από 35.Ολα μετρια πανω της.Ειναι σιγουρα αυτή που ειχε αναφερει πριν λιγο καιρο το τρελο αγορι.Προσωπικα δεν μπορω να μπω σε τετοια γυναικα.Επισης εχει παρα πολύ μεικ απ κατι που με ξενερωνει απιστευτα.30 ευρω
Απεναντι . – Κοπελα με φατσα ψυχασθενη.1.60,μετριο σωμα και κωλος,πεσμενο βυζι.Πρεπει να είναι αρκετα μικρη σε ηλικια.Bγηκε στο σαλονι και μας τσιμπαγε τα αρχιδια.Εγω ευτυχως τραβηχτηκα και δεν με πονεσε πολύ γιατι ένα άλλο παιδι το πεθανε.LOOOOOL
30 ευρω.
5 - Η Υβετ.Ξανθο γκομενακι ,1.65,με πολυ ωραιες αναλογιες.Μπηκα.Μετα από λιγο ηρθε στο δωματιο πολύ χαρουμενη γενικα.Μου τον επαιξε για λιγο και μετα ηρθε πανω μου σε μια σταση σαν 69 οπου τριφτηκε για λιγο με αποτελεσμα να μου σηκωθει πολύ γρηγορα.Μετα μου εβαλε καποτα και αρχισε πιπα.Με ποναγε αρκετα γιατι τον ρουφαγε πολύ μανιακα αλλα γουσταρα.Σε ολη τη διαρκεια με κοιταζε με τα απιστευτα ματια της και το φοβερο προσωπακι.Μετα από λιγο σταματησε μονη της και της τον εβαλα από μπροστα,μετα πισοκωλητο και μετα παλι μπροστα οπου και εχυσα.Γενικα συμμετειχε αν και στο πισοκωλητο καπωε εξηγηθηξε κομοδινο.Την γαμησα λιγο πιο γρηγορα και μου ειπε ότι ποναγε επειδη ειχε μερες να δουλεψει και ότι σε 2-3 μερες θα είναι οκ.Κατι για το οποιο μου ζητησε και συγγνωμη!!!
Γενικα καλη περιπτωση αλλα θα προτιμουσα τετοια γκομενα να την ειχα για καμια ωρα στο σπιτι μου.Τεσπα…
Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι. – Η Βερονικα απο Ουκρανια.Ξανθια.1.70,ωραιο σωμα,μετριο βυζι,ΚΩΛΑΡΑ αλλα δυστυχως ψιλοαντρικη φατσα, Σκατα και στο γαμησι.Κομοδινο.30 ευρω
Καφε σπιτι. – Η Μαρια.Μαυρομαλα,1.60 με πολύ καλο σωμα,βυζι και κωλο.Ξενερωτη στο σαλονι,ακινητη στο δωματιο.30 ευρω
Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε. – Η ασπρη μελαχρινη 30 ευρω
Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου – Κοκκινομαλα,ψιλοστρουμπουλη,όλα μετρια πανω της.Γουρουνοφατσα Βορειοευρωπαικης φυσης.Δεν ξερω τι συμβαινει με αυτό το ρδελο.Ολο σκατα γκομενες φερνει και ολες μου μοιαζουν με γερμανιδες κλπ. 30 ευρω
ΦΙΞ
Ανδρ.Γωργ.4. – Η Μαρια.35 ευρω..
La femme- Ξανθια κοπελα,1.65,μια μετριοτατης εμφανισης ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ.Ολα ηταν θηρια πανω της.Βυζια κωλος.Χεσε μεσα 40 ευρω.Σαν τρανς ενα πραγμα.
Δεξια απο τον Μυλο. – Κλειστο για άλλη μια φορα
Αριστερα απο τον Μυλο. – Αννα Μαρια.Βελτιωμενη μπορω να πω.Αυτο που με τραβαει πολυ πανω της ειναι η προστυχη και ταυτοχρονα γλυκια φατσα που εχει.Καποια φορα θα τη δοκιμασω εννοειται. 40 ευρω
26ης Οκτ. 52- Δεν πηγα.
Κατεχακη – Η Λαουρα 30 ευρω
Ιωαν.Κωλετη 17. - Η Λορα.Μελαxχρινη,γυρω στο 1.70.Μεγαλα βυζια –ένα κλικ πεσμενα- και κωλαρα.Εχει ένα ψιλονταρντανε στυλ που δεν με χαλαει καθολου.Μου φαινεται ότι εχει γινει και πολύ γκομεναρα πλεον.40 ευρω
ΥΓ.1 ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΤΕΣ Η ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ
ΥΓ.2 ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΝΟΤ
Βαρδαρης
Τανταλου.
Αλουμινατο. – H Σαρα.Απο 40 ξεκιναγε και ειχε και με 50 για πιο πολυ χρονο.Πολυ ξενερωτο υφος ειχε και καπως μου φανηκε οτι χαλασε ο κωλος της.Συμβουλη να μην την γαμησετε στο συγκεκριμενο ρδελο γιατι στο 8λεπτο αντε γεια!!!!
Ερος- Kαινουργια γκομενα.Μαυρομαλα,1.60,μετριο βυζι καλος κωλος και σωμα.30 ευρω.Κατι δεν με τραβηξε για καταθεση ομως.30 ευρω
Απεναντι. – Μαυρη με πολύ καλο σωμα βυζι και κωλο.Δεν καθησε πολύ ωρα και δεν μπορεσα να καταλαβω αν ηταν η Σαντρα που είναι και το πιο πιθανο. 30 ευρω
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. – Ξανθια.1.60.Μετρια εμφανιση και πολυ ξενερωτη μαπα.
Σαπφους.
Aνορθογραφο - Mαυρομαλα πανω από 35.Ολα μετρια πανω της.Ειναι σιγουρα αυτή που ειχε αναφερει πριν λιγο καιρο το τρελο αγορι.Προσωπικα δεν μπορω να μπω σε τετοια γυναικα.Επισης εχει παρα πολύ μεικ απ κατι που με ξενερωνει απιστευτα.30 ευρω
Απεναντι . – Κοπελα με φατσα ψυχασθενη.1.60,μετριο σωμα και κωλος,πεσμενο βυζι.Πρεπει να είναι αρκετα μικρη σε ηλικια.Bγηκε στο σαλονι και μας τσιμπαγε τα αρχιδια.Εγω ευτυχως τραβηχτηκα και δεν με πονεσε πολύ γιατι ένα άλλο παιδι το πεθανε.LOOOOOL
30 ευρω.
5 - Η Υβετ.Ξανθο γκομενακι ,1.65,με πολυ ωραιες αναλογιες.Μπηκα.Μετα από λιγο ηρθε στο δωματιο πολύ χαρουμενη γενικα.Μου τον επαιξε για λιγο και μετα ηρθε πανω μου σε μια σταση σαν 69 οπου τριφτηκε για λιγο με αποτελεσμα να μου σηκωθει πολύ γρηγορα.Μετα μου εβαλε καποτα και αρχισε πιπα.Με ποναγε αρκετα γιατι τον ρουφαγε πολύ μανιακα αλλα γουσταρα.Σε ολη τη διαρκεια με κοιταζε με τα απιστευτα ματια της και το φοβερο προσωπακι.Μετα από λιγο σταματησε μονη της και της τον εβαλα από μπροστα,μετα πισοκωλητο και μετα παλι μπροστα οπου και εχυσα.Γενικα συμμετειχε αν και στο πισοκωλητο καπωε εξηγηθηξε κομοδινο.Την γαμησα λιγο πιο γρηγορα και μου ειπε ότι ποναγε επειδη ειχε μερες να δουλεψει και ότι σε 2-3 μερες θα είναι οκ.Κατι για το οποιο μου ζητησε και συγγνωμη!!!
Γενικα καλη περιπτωση αλλα θα προτιμουσα τετοια γκομενα να την ειχα για καμια ωρα στο σπιτι μου.Τεσπα…
Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι. – Η Βερονικα απο Ουκρανια.Ξανθια.1.70,ωραιο σωμα,μετριο βυζι,ΚΩΛΑΡΑ αλλα δυστυχως ψιλοαντρικη φατσα, Σκατα και στο γαμησι.Κομοδινο.30 ευρω
Καφε σπιτι. – Η Μαρια.Μαυρομαλα,1.60 με πολύ καλο σωμα,βυζι και κωλο.Ξενερωτη στο σαλονι,ακινητη στο δωματιο.30 ευρω
Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε. – Η ασπρη μελαχρινη 30 ευρω
Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου – Κοκκινομαλα,ψιλοστρουμπουλη,όλα μετρια πανω της.Γουρουνοφατσα Βορειοευρωπαικης φυσης.Δεν ξερω τι συμβαινει με αυτό το ρδελο.Ολο σκατα γκομενες φερνει και ολες μου μοιαζουν με γερμανιδες κλπ. 30 ευρω
ΦΙΞ
Ανδρ.Γωργ.4. – Η Μαρια.35 ευρω..
La femme- Ξανθια κοπελα,1.65,μια μετριοτατης εμφανισης ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ.Ολα ηταν θηρια πανω της.Βυζια κωλος.Χεσε μεσα 40 ευρω.Σαν τρανς ενα πραγμα.
Δεξια απο τον Μυλο. – Κλειστο για άλλη μια φορα
Αριστερα απο τον Μυλο. – Αννα Μαρια.Βελτιωμενη μπορω να πω.Αυτο που με τραβαει πολυ πανω της ειναι η προστυχη και ταυτοχρονα γλυκια φατσα που εχει.Καποια φορα θα τη δοκιμασω εννοειται. 40 ευρω
26ης Οκτ. 52- Δεν πηγα.
Κατεχακη – Η Λαουρα 30 ευρω
Ιωαν.Κωλετη 17. - Η Λορα.Μελαxχρινη,γυρω στο 1.70.Μεγαλα βυζια –ένα κλικ πεσμενα- και κωλαρα.Εχει ένα ψιλονταρντανε στυλ που δεν με χαλαει καθολου.Μου φαινεται ότι εχει γινει και πολύ γκομεναρα πλεον.40 ευρω
ΥΓ.1 ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΤΕΣ Η ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ
ΥΓ.2 ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΝΟΤ
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Συναδελφοι τα φωτα σας .Ειδα μια μαυρομαλλα απεναντι απο το ανορθωγραφο μετριας εμφανισης η οποια ηταν ομως ακρως επιθετικη στο σαλονι.Δεν υπηρχε αλλο ατομο στο σαλονι και ηρθε κυριολεκτικα στα μουτρα μου κουνωντας τα βυζια της και κατεβαζοντας ελαφρως το στρινγκ ενω μουρμουριζε κατι ακαταλαβιστικα. Οταν δε σηκωθηκα για να κινηθω προς την πορτα με επιασε απο τα αρχιδια(δεν κανω πλακα) και αρχισε να με τραβα προς τα μεσα. Η τυπισσα δεν ξερω τι παιρνει αλλα ειναι εντελως psycho.Αν ειναι οντως τοσο επιθετικη και στο δωματιο ισως αξιζει μια δοκιμη.Επειδη το εργο το εχω ξαναδει και εχω παντα επιφυλαξεις την εκανα με ελαφρα πηδηματακια μπας και μαθω περισσοτερα. Εχει κανεις εντυπωσεις απο τη συγκεκριμενη?
Επειδή αυτή η συμπεριφορά με καυλώνει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ την έχω πάρει δύο φορές με πολύ μέτριες εντυπώσεις. Την βρίσκω τόσο πολύ με το χούφτωμα που με ρίχνει και με το ''dirty dancing'' (χορεύει με τον κώλο της πάνω στα αρχίδια!) που δε μπορώ να της πω όχι!
Στο δωμάτιο βέβαια είναι πολύ μέτρια, αδιάφορη, με πίπα δευτερολέπτου και αλώκοτη στάση στο πισωκολλητό! Στήνεται σαν Λάμδα και δε μπορείς να ''χτυπήσεις'' δυνατά.
Από εμφάνιση τι να λέμε??? Σαν τη Νατάσα Γερασιμίδου στα ''Τούβλα'' με προσθήκη βυζιών τιραντέ!!!
ΕΛΕΟΣ!!!
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ???
... ΝΑΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!
Σαπφους.
... ΝΑΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!
mpourdeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχουμε καμμια πληροφορια για αυτην τηνν μαυρουλα απεναντι απο ανορθοδραφο ονοματι σαντρα νομιζω.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
10 το πρωι πηγα στην Κωλετη, 1ος πελατης μονος μεσα, εγω η τσατσα ο αφεντικος και η Εφαρα! ωραια λεω, 1ος 1ος θα εχει κεφακια η Εφη. Τα ειδα ολα οτι και να πω ειναι λιγο! Και γαμω ητανε οπως παντα, οποτε δν ξερω τι λεει ο φιλος συναγωνιστης.
Καταλαθος το εγραψα και σε αλλο τοπικ.
Καταλαθος το εγραψα και σε αλλο τοπικ.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Εχουμε καμμια πληροφορια για αυτην τηνν μαυρουλα απεναντι απο ανορθοδραφο ονοματι σαντρα νομιζω.
Μικρης διαρκειας πιπα.Δεν ανεβαινει απο πανω.Φοβερη κωλαρα στα 4.Στα 7-8 λεπτα αρχιζει τελειωνε και τελειωνε.
Αυτη βεβαια ηταν η δικη μου εμπειρια.Μπορει να ειναι διαφορετικα σε αλλον.Βαρδαρης ειναι αυτος.
Τετσυο το αφεντικο ηταν μηπως ενας μπαρμπας με μουσια?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Οχι ηταν ενας τυπακος, πιο πολυ σε γυμνασμενο νανο εκανε. ηταν κοντος τελως παντων. με κοντο μαλι και βαρια φωνη. Παρεπιμπτωντος ειχε ποτε κανεις σας την εξης εμπειρια. Πας να αλλαξεις σταση με την τανα και χυνεις, το βλεπει η τανα αλλα στα αρχιδια της σε καβαλαει απο πανω και συνεχιζει. λολ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις