την καλησπερα μου κι απο μενα.ειμαι απο θεσσαλονικη και μπορω να πω οτι ειμαι νεος σε οτι αφορα το ''αθλημα'' αυτο.πηρα το θαρρος και εκανα για πρωτη φορα μια περιηγηση στα κοκκινα σπιτακια το βραδυ του σαββατου κατα τις 23.00 στην οδο προμηθεως,απλα για να σπασει ο παγος και να δω γενικα τι παιζει.το συμπερασμα μου ειναι οτι το βραδυ του σαββατου δεν ειναι και πολυ καταλληλη ωρα για μπουρδελοτσαρκα.πολλοι αλβανοι,ρωσσοι,και γενικα φατσες που σε αποτρεπουν απο βραδινη βολτιτσα στα συγκεκριμενα σπιτακια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)
Γενικα το σαββατο κυριακο δεν προσφερεται για μπουρδελοτσαρκα για τον απλο λογο οτι αποτελει το ρεπο ολων οσων εργαζονται η τουλαχιστον την πλειοψηφια τους. Αν θελεις να ψαξεις πιο ανετα και ηρεμα δοκιμασε καθημερινες οπου η κατασταση ειναι πολυ καλυτερη .
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Τελικα πηρε κανεις αυτην την καινουρια που μου ειπε η Εφη η μπα? λεω να την κανω την παραποδια και να παω σημερα να σκισω κανα μνακι. αναμενεται σχολιο μετα την τσαρκουλα
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Καλυτερα καθημερινες πιστευω και εγω.Η αν τελικα πας Σαββατο βραδυ,η καλυτερη ωρα ειναι κατα τις 3,πριν δηλαδη σκασουν οι ορδες των αγαμητων απο τα μπουζουκια κλαμπ κλπ.
Για τις φατσες που βλεπεις στο Βαρδαρη,προσωπικα με νευριαζουν πολυ περισσοτερο τα ατομα της προστασιας στις γωνιες παρα ο καθε κακομοιρος που τριγυρναει στα ρδελα.
Επισης παντα πιστευω πως αν δεν πας για φασαριες δεν θα εχεις.
Για τις φατσες που βλεπεις στο Βαρδαρη,προσωπικα με νευριαζουν πολυ περισσοτερο τα ατομα της προστασιας στις γωνιες παρα ο καθε κακομοιρος που τριγυρναει στα ρδελα.
Επισης παντα πιστευω πως αν δεν πας για φασαριες δεν θα εχεις.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Εγω παντως δν εχω μπανισει ποτε ατομα προστασιας, ειδικα οποτε παω κωλετη δν υπαρχει ψυχη εξω, μονο αμαξια.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
το ΤΤ εξω απο την κωλετη τινος να ναι αραγε; και στο club μας που το ψαξα δεν ειναι γραμμενος
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Εγω δν εχω ιδεα για ΤΤ μονο μια μερσεντες ειχα μπανισει μια φορα ακριβως την ωρα που γινοταν αλλαγη βαρδιας και απο μεσα βγηκε η Εφη με εναν τυπα ο οποιος μαλλον ηταν το μπος.
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Σημερα το πρωι εκανα βολτα στην περιοχη του Φιξ. Περασα απο το 26ης Οκτωβριου που ητανε μια ξανθουλα μικρη ψιλοαδιαφορη η τσατσα προσπαθησε να με πεισει να παρω προγραμμα των 60 ευρω οπου λεει παιζει αλλη φαση αλλα δεν μασησα. Συνεχισα τη βολτα στο σπιτι της Κωλετη οπου οπως διαπιστωσα ηταν μια καινουργια ονοματι Αναστασια δεν ξερω αν την εχει αναφερει και παλιοτερα καποιος συναδελφος παντως ειναι οντως μικρη στην ηλικια. Η εμφανιση της πολυ καλη γυρω στο 1,65 ξανθια μεσαιο στηθος και ωραιος κολος. Περασα στο δωματιο. Μια πιο κοντινη ματια ανεβασε την εμφανιση της περισσοτερο ενω περιμενα το αντιθετο. Ωραια ματια, σαρκωση χειλη, στηθος μεσαιο αλλα καλοσχηματισμενο που να χωραει τελεια στο χερι. Κολαρακι ολοστρογγυλο και σφιχτο οπως και απιστευτα σφιχτη γενικως. Μου ειπε οτι δεν ξερει ακομα πολλα ελληνικα και οταν τη ρωτησα ποσο χρονων ειναι με μουντζωσε 2 φορες. Η αληθεια ειναι οτι φενεται μικροτερη και απο 20. Ουτε και πολλα αγγλικα ξερει οποτε επικοινωνια βραστα. Επι της ουσιας τωρα....μου περασε το προφυλακτικο με το στομα και αρχισε μια καταπληκτικη πιπα χωρις χερια οπως μου αρεσει οσο τον επαιρνε στο στομα πλησιαζει το κολαρακι της ωστε να μπορω να το πιανω καλα. Η καυλα ομως ηταν τετοια που δεν με αφησε να δω ολο το μενου της και εχυσα με κανα 2 μεσα εξω στην ιεραποστολικη σταση. Παντως πρεπει να ειναι καινουργια στο χωρο! Εγω την προτεινω ανεπιφυλακτα λογω εμφανισης και μονο.
Πηρε το ματι μου μια μελαχρινη νταρντανογκομενα με μεγαλα βυζια στο τελευταιο στην προμηθεως χαμηλα , Τζουλια αν ακουσα καλα το ονομα της. Εχει κανεις εντυπωσεις απο αυτην για να μην παει χαμενο το 30αρι?
Μ-α-κ-ρ-υ-α!!!Τίποτε αλλο...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Τετσυο εφοσον κανεις τσαρκες δεν ειναι δυνατον να μην εχεις δει ατομα της προστασιας στα ρδελα.
Εγω στο προηγουμενο ποστ αναφερομουν στον Βαρδαρη.Οι τυπαδες ειναι σε καθε γωνια -φορανε φλαι και μποτες συνηθως-.Επισης μεσα στα αυτοκινητα στους δρομους-πολλες φορες κοιμουνται μεσα-.
Γενικα η περιοχη προστατευεται και μαλιστα οι τυπαδες ειναι ετοιμοι και για πολεμικα σκηνικα...
Τωρα για την Κωλετη.Λογικα εχεις παει πολλες φορες οποτε παλι δεν μπορει να μην εχεις δει αυτους που καθονται στην μικρη εισοδο αριστερα οπως κοιτας το ρδελο.Δεν πολυανοιγει αυτη η πορτα αλλα που και που το κανει.
Επισης στο κλεισιμο των σπιτιων πολλες φορες καπιοι απο αυτους περιμενουν μεσα.Στην Κωλετη συγκεκριμενα -μιας και την ανεφερες- ο τυπας που επαιρνε τη Σαρα δεν μετραει και λιγο...
Εγω στο προηγουμενο ποστ αναφερομουν στον Βαρδαρη.Οι τυπαδες ειναι σε καθε γωνια -φορανε φλαι και μποτες συνηθως-.Επισης μεσα στα αυτοκινητα στους δρομους-πολλες φορες κοιμουνται μεσα-.
Γενικα η περιοχη προστατευεται και μαλιστα οι τυπαδες ειναι ετοιμοι και για πολεμικα σκηνικα...
Τωρα για την Κωλετη.Λογικα εχεις παει πολλες φορες οποτε παλι δεν μπορει να μην εχεις δει αυτους που καθονται στην μικρη εισοδο αριστερα οπως κοιτας το ρδελο.Δεν πολυανοιγει αυτη η πορτα αλλα που και που το κανει.
Επισης στο κλεισιμο των σπιτιων πολλες φορες καπιοι απο αυτους περιμενουν μεσα.Στην Κωλετη συγκεκριμενα -μιας και την ανεφερες- ο τυπας που επαιρνε τη Σαρα δεν μετραει και λιγο...
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Α ναι και ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ Η ΤΖΟΥΛΙΑ
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Σημερα το πρωι εκανα βολτα στην περιοχη του Φιξ. Περασα απο το 26ης Οκτωβριου που ητανε μια ξανθουλα μικρη ψιλοαδιαφορη η τσατσα προσπαθησε να με πεισει να παρω προγραμμα των 60 ευρω οπου λεει παιζει αλλη φαση αλλα δεν μασησα. Συνεχισα τη βολτα στο σπιτι της Κωλετη οπου οπως διαπιστωσα ηταν μια καινουργια ονοματι Αναστασια δεν ξερω αν την εχει αναφερει και παλιοτερα καποιος συναδελφος παντως ειναι οντως μικρη στην ηλικια. Η εμφανιση της πολυ καλη γυρω στο 1,65 ξανθια μεσαιο στηθος και ωραιος κολος. Περασα στο δωματιο. Μια πιο κοντινη ματια ανεβασε την εμφανιση της περισσοτερο ενω περιμενα το αντιθετο. Ωραια ματια, σαρκωση χειλη, στηθος μεσαιο αλλα καλοσχηματισμενο που να χωραει τελεια στο χερι. Κολαρακι ολοστρογγυλο και σφιχτο οπως και απιστευτα σφιχτη γενικως. Μου ειπε οτι δεν ξερει ακομα πολλα ελληνικα και οταν τη ρωτησα ποσο χρονων ειναι με μουντζωσε 2 φορες. Η αληθεια ειναι οτι φενεται μικροτερη και απο 20. Ουτε και πολλα αγγλικα ξερει οποτε επικοινωνια βραστα. Επι της ουσιας τωρα....μου περασε το προφυλακτικο με το στομα και αρχισε μια καταπληκτικη πιπα χωρις χερια οπως μου αρεσει οσο τον επαιρνε στο στομα πλησιαζει το κολαρακι της ωστε να μπορω να το πιανω καλα. Η καυλα ομως ηταν τετοια που δεν με αφησε να δω ολο το μενου της και εχυσα με κανα 2 μεσα εξω στην ιεραποστολικη σταση. Παντως πρεπει να ειναι καινουργια στο χωρο! Εγω την προτεινω ανεπιφυλακτα λογω εμφανισης και μονο.
Αρα δικιο ειχε η Εφη οτι αυτη η καινουρια θα ειναι καλη. Οσο για χθες δυστηχως η μαλλον ευτυχως δν πηγα για την τσαρκα και πηγαμε με ενα φιλο μου για καφε. Παιχτηκε τρελο γελοιο με κατι πιτσιρικες που καναμε καμακι λολ. Αντε να παω να την παρω την Δευτερα το βραδυ την μικρουλα.
Πράγματι Αναστασία λένε την καινούργια, ρωσίδα. Χθές μεσημεράκι ήμουν εκεί και εμένα 20 μου είπε ότι είναι σφιχτό σωματάκι και καλή διάθεση λίγο μεγάλος κώλος για τα γούστα μου και η επικοινωνία για τα μπάζα. Πίπα καλή για την συνέχεια θέλει λίγο δουλειά νομίζω. Έφη δεν είναι .....
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πηρε το ματι μου μια μελαχρινη νταρντανογκομενα με μεγαλα βυζια στο τελευταιο στην προμηθεως χαμηλα , Τζουλια αν ακουσα καλα το ονομα της. Εχει κανεις εντυπωσεις απο αυτην για να μην παει χαμενο το 30αρι?
Την είχα πάρει παλιά και ξενέρωσα.Τις ακούμπησα τα βυζιά και μου λέει μη τα πατάς γιατί πονάνε!!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Ξερει κανεις τι παιζει σημερα μεσημερι μπας και ειναι καμια Εφη? Λεον η Αναστασια σιγουρα δουλευει Δευτερα και τεταρτη Βραδυ απο οτι φαινεται. :Π
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Μακρια απο την Αναστασια..
Παρόμοια θέματα