Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Α και οσον αφορα τις μποτες.Στις τσαρκες που εκανα,καμια δεν φορουσε.Η αν ειναι καποια και μου διαφευγει θα ηταν απο τις "μη επισκεψιμες".

ΥΓ.Πως γινεται παντα οταν θαβω μια γκομενα,σε επομενο ποστ καποιος να εχει περασει καλα με την ιδια.Θυμαμαι και με την Τζουλια στο Ερος το ιδιο ειχε συμβει.Τι να πω.Μακαρι παιδια να σας ξαναδουμε με αναφορες απο τσαρκες - καταθεσεις...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Εγω χθες βραδυ η ωρα 9:20 περασα απο κωλετη και ηταν η Εφαρα, αυτην την φορα κρατησα και ωρα να δω ποσο σκατα περναω εκει μεσα. απο της 10 παρα δεκα εως τις δεκα και δεκα ειμουν μεσα :Δ 20 λεπτα δηλαδη που οπως φαινεται ουτε καταλαβα πως περασανε γιατι η Εφη απλα ητανε ΤΟΠ!! δν ξερω αν το κανει και μαζι σας αλλα εμενα με αφηνει και την ψιλοφιλαω γλυφω στον λαιμο και δν ξερω αν το κανει και με αλλους πελατες, επισης με φιλαει στο μαγουλο χαχαχα πολυ γελιο. παντως καναμε φοβερο γαμησι και τον τελευταιο καιρο αποφευγω τις μακροχρονιες πιπες. Την εβαλα απο πανω αλλα απο την αναποδη και αφου ειμουν μεσα της μονη της πηρε πρωτοβουλια και με τον πουτσο μου μεσα της εκατσε στα πλαγια με τα ποδια κολημενα. πολυ καλη φαση!! αα και κατι αλλο που αλλαξα οταν παω στο δωματιο, περιμενω την κοπελα εντελως γυμνος. μου δινει αλλη διαθεση, δοκιμαστε το.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αφου εχεις γινει κολητος εκει περα ρε εσυ :grin:
ειναι δυνατον να μην σε περιποιητε.....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Πλακα πλακα εχω παρει 4 φορες την εφη. 3 την Σαρα, 2 την Αφροδιτη και 1 μια καινουρια που ειχε σκουλαρηκι στην κλειτοριδα :P οποτε συνολο 400 ευρω!! τι μου κανεις ατιμο μπουρδελοσιτε! :P

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Περασα απο την κατεχακη γυρω στις 5 για να βρω το Ελληνακι αλλα ηταν Γερμανιδα... Λεω δεν γαμιεται κ μπηκα... Ψιλοαπογοητευτηκα!! Μετρια κατασταση κ πισωκολλητο αστειο.. Μια ενδιαμεση κατασταση ορθιου κ στα 4! Παιρνω πισω την καλη μου κριτικη για αυτην!! 
Simera εισαι σιγουρος οτι ειναι η ελληνιδα σε αυτο το μπουρδελο?? Η τσατσα ειπε οτι μεχρι τις 8 ειναι η Γερμανιδα κ μετα η Λαουρα  :'(  Εκτος αν ειναι το πρωι η δικια σου.. Παρακαλω  ενημερωσε!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Τετσυο πως περιμενες πριν την κοπελα?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Με το μποξερακι :P

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τι να πω ρε παιδια
εγω απογευμα ηξερα οτι δουλευει
και η αναφορα μου στο εν λογο περιστατικο εχει περιπου στο 10ημερο που εγινε
λετε να την εδιωξε η να εφυγε?
γιατι αδεια κτλ δεν ειχε αυτο ειναι 100% σιγουρο.
επισης η τσατσαδες αλάξουν και αυτες, υπαρχει και μια τετοια πιθανοτιτα.

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Test drive στη Μαρινα  και αν και οπτικα ειναι μαλλον μακρυα απο τα προσωπικα μου γουστα σκεφτηκα τις διθυραμβικες κριτικες που εχει αποσπασει και ειπα να περασω. Μου ειπε εξαρχης πως περιμενει περιοδο οποτε ειναι καπως νευρικη . Επισης ειχε τρελη διαθεση για κουβεντα . Καποιες φορες αυτο ειναι καλο για να σπασει ο παγος και να νιωσεις πιο ανετα αν ομως εισαι ακομα στην πιπα και η τσατσα χτυπαει την πορτα  τοτε μαλλον γινεται αρνητικο.Για τις υπηρεσιες της δεν θα πω τιποτα αφου ειναι λιγο πολυ γνωστα. Γλυκια και υπομονετικη(παρα οτι καποιες στιγμες εδειχνε να ποναει καπως) οποτε φανταζομαι πως συμπεριφερεται οταν ειναι στις καλες της. Να ειχε ρε γαμωτο και λιγο μεγαλυτερα βυζια.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Την Τρίτη που μας περασε πηγα Κωλετη το πρωι και δοκιμασα την Αφροδιτη, πολυ καλη! Απο αυτα που ειχα διαβασει περιμενα να ειναι καλη αλλα και λιγο αγρια. Η κοπελα ομως ειναι γλυκια με το χαμογελο  και προπαντων ορεξατη. Το γεγονος οτι ριχνει και μπινελικια κατα τη διαρκεια δεν τη κανει προστυχη απλα κανει τη διαφορα, εμενα μου αρεσε. Βεβαια Εφη δεν ειναι αν και εμφανισιακα εμενα μου φενονται το ιδιο απλα η Εφη ειναι εκτος συναγωνισμου. Τεσπα το σπιτι της Κωλετη ειναι το καλυτερο με διαφορα, μονη παραφωνια η τσατσα που ειναι πρωι τη μια ζητουσε δωρο για το Πασχα τωρα οποτε παω και δινω 50ευρω με ρωταει ποσα δινεις μπας και βγαλει το δεκαρικακι δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε πια λες και το 40αρι ειναι λιγο. Βεβαια ακομα δεν εχω δοκιμασει Μαρια στο Ανδρ Γεωργιου και Μαρινα οποτε εχω δυο σημαντικες ελλειψεις.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
να σε πω ρε  thiseas η Αφροδιτη φερνει για Κυπρια; εχουν Κυπρο και στο.... Κιέβο; η τσατσα η πρωινη (η εγκεφαλικη οπως την λεω) περπαταει σαν να εχει παθει μου την δινει και μενα οτι θελει λεει, πασχα ζητησε δωρο λεω σε ταξι μπηκα; χθες ζητησε 40 μετα 35 αντε βρε σε κανα καπη

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ειναι μιση ροσοποντια και μιση κυπρια ετσι μου εχει πει

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Χαίρετε εκλεκτοί συνάδελφοι μπουρδελιάρηδες!

Είμαι παλιός στο site αλλά έχω χρόνια να πάω σε μπουρδέλα και σπάνια παρακολουθώ το σχετικό thread. Συνήθως προτιμώ τα μασατζίδικα αλλά στην ουσία νομίζω ότι σκάω πολλά παραπάνω λεφτά χωρίς να κερδίζω κάτι το ιδιαίτερο σε υπηρεσίες και μάλλον κακώς γιατί το μπάτζετ μου είναι περιορισμένο...

Τελευταία σκεφτόμουν να δοκιμάσω κάτι εξωτικό. Ξέρετε να μου πείτε κανένα μπουρδέλο με μαύρη; Κατα προτίμηση σε πρωινές ώρες

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Μαυρη εχει το ανορθογραφο αλλα τις βραδυνες ωρες.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
την τεταρτη βράδυ πέρασα απο κωλέτη και ητανε μια ξανθούλα με πιασμενα πισω τα μαλιά. ισως να ητανε η Εφη. μου φάνηκε σαν μια που δούλευε παλιά στο βαρδάρη και δεν την πήρα, γιατι δε μου είχε αρεσει τότε. ισως απλα να έμοιαζε. ξέρει κανεις αν ήτανε η Εφη εκείνο το βράδυ κατα τις 21:00-21:30;
πήρα μια ομορφη ξανθιά στο προμηθέως προς μοναστηρίου. μου είπε ότι είναι Γερμανίδα και τη λένε Σανη. Νέκρα στο κρεββάτι, βιαστική πίπα, βιαστικό γαμισι. Δεν το απόλαυσα καθόλου αφού στα 5 λεπτά ψιλοτσαντίστηκα και πιεσα τον εαυτό μου να τελειώσω για να φευγει. όταν ντυνότανε της είπα ότι πήγα στη γερμανία και έκανε μια παραξενη εκφραση λες και δεν ητανε απο γερμανία και την επιασα στα πρασα.

απέναντι απ'το ανορθόγραφο στη σαπφούς είδα μια μελαχρινή καινούρια που φαινότανε για ελληνίδα, ήρθε κοντά μας, topless, κούνησε το ενα της βυζί με το χέρι, μετα κατεβασε το σλιπακι της και είπε SEX YES. ξέρει καποιος τίποτα γι'αυτη;

kastroHELL

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστές!!Λοιπόν χθές έκανα μια μικρή τσαρκουλα και έχω 2 νεα:
1)Ξανανοιξε το μπουρδέλο σαπφους με προμηθέως (γαι τους παλιούς εκεινο το σπίτι που πριν 5-6 χρόνια ειχε στο ταβάνι  ενός δωματίου καθρέπτι...)δουλεύει μια ξανθούλα τσαχπίνα με μικρο βυζί που συνύθως είναι απέναντι στο ανορθόγραφο.
2)Εντόπισα στη Ταντάλου 8Α ενα μαναράκι χάρμα οφθαλμών,ξανθό με πιασμένα τα μαλια πίσω, τοπλες με μεγαλούτσικο στιτό βυζί που στη μέση λίγο πάνω από τα οπισθια ειχε τατουαζ δυο νοτες..αριστέρα και δεξιά αντιστηχα...ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΤΙΠΩΣΕΙΣ
ΥΓ:τελικά την ελληνίδα πίσω από το μπουτίκ(ΚΑΤΕΧΑΚΗ)την εντόπισε κανεις???????????

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
συνήθως Ελληνιδες που εμφανίζονται για λίγες μέρες και εξαφανίζονται, είναι κοπέλες που θέλουν καποια λεφτα και δεν το κανουν για μόνιμο επάγγελμα.
Για μια μέρα είχα πετύχει πριν 7 χρόνια μια μικρούλα εκεί που είναι τώρα το περίπτερο στη σαπφούς δίπλα απ΄το ανορθόγραφο. πολύ ομορφο πιπινάκι με γιαλάκια. πήγα ξανα την επομενη μέρα και μου είπε η τσατσα ότι δούλεψε μόνο χτες.
Επίσης στο ιδιο σπιτακι είχα πετύχει και μια κινέζα την ίδια εποχή, και πάλι για μια μέρα.
εκείνη βογγούσε λίγο θυμάμαι αλλα χωρίς προσποίηση. το είχε στενο και γι'αυτό.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τελευταίο στην προμηθέως, η Βερόνικα , πολυ καλη κοπέλα και λίγο παιχνιδιάρα αν αρχήσεις. Απο τότε που πήγα μαζί της την προτιμώ. Είμαι από τους λίγους που δεν έχω πάει στο σπίτι της κωλλέτη αλλα δεν ανεβαίνω εκείνον τον δρόμο γιατι μου την πέφτουν τα αδέσπωτα.
Μαρία γερά, αν φύγεις εσύ δεν βλέπω να έρχεται καινούριο αστέρι στο 4.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
χαχαχα προσπάθησαν να μου την πέσουν κι εμένα τα αδέσποτα αλλά δεν τα κατάφεραν.
για να είμαι ειλικρινής εγώ πάω απ'την άλλη μεριά της κωλέτη που είναι οι τσιγγάνοι και για να είμαι ειλικρινής απο κει φοβάμαι περισσότερο παρα τα σκυλιά

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
προσοχη με τα κινητα!
καλυτερα τοποθετηστε ολοκληρη  καμερα κατω απο το κρεβατι και να παιρνει διπλα τον πλαινο καθρεφτη παρα με το κινητο στο χερι που το βλεπουν :cheesy:
Μπρε 'συ Στελλιο-Μακη Τριανταφυλλοπουλε.Απο την μια συμβουλευεις προσοχη με τα κινητα αλλα απο την αλλη δινεις οδηγιες "πως θα τραβηξτε βιντεο σε μπουρδελο".Ετσι βαζεις ιδεες και ενθαρρυνεις κι αλλους επιδοξους Τριανταφυλλοπουλους.Βαρυτατο παραπτωμα.Σου επιβαλλεται η ποινη της πενθημερης στερησης εισοδου σε μπουρδελα.Επισης σου αφιερωνω το τραγουδι "του νταβατζη σου η μαχαιρια". (παλιο τραγουδι του Σφακιανακη).

Τωρα ανευ πλακας.Παιδια το να πας σε οικο ανοχης και να επιχειρησεις να βγαλεις φωτογραφια ή να τραβηξεις βιντεο την κοπελα ειναι για πολλους λογους,μεγαλη ανοησια.(Να μην πω αλλη λεξη).Πατε δωστε τα χρηματα σας και κοιταξτε πως θα ευχαριστηθειτε και πως θα περασετε οσο το δυνατον καλυτερα.Μονο αυτο να εχετε στο μυαλο σας και τιποτα αλλο.
Για το παιδι που το χτυπησαν,ευχομαι να ειναι καλα.Εκτος απο μια ασχημη εμπειρια να μην του εχει μεινει τιποτα αλλο.Ειναι καποιος απο εδω μεσα;Στο συγκεκριμενο περιστατικο ησασταν αυτοπτες μαρτυρες ή ακουσατε να το συζητανε;Ετσι απο περιεργεια ρωταω σε ποιο σπιτι εγινε αυτο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom