Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.233
Πόντοι
13.755

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
14
Like
4.283
Πόντοι
746
Τελευταία φορά στο μπλε την είδα Blue dreams...δε θυμάμαι όμως αν ήταν μεσημέρι ή νύχτα
κριμα που η Ρωξ κρεμασε την στρινγκαρα της,τα επαιρνε στο προσωπο κατι που δυσκολα βρισκεις

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.096
Πόντοι
1.056
Γράφω άσχετα λέει με το θέμα...επειδή μίλαω γενικά για γυναίκες και όχι τόσο για τα κορίτσια των στούντιο μαλλον
Το συνηθίζουν να κράζουν αν γράφεις άσχετα με το θέμα αλλά μη τρελαίνεσαι. Αν δεν σε γουστάρουν ας πατήσουν το κουμπάκι που λέει αγνόησε και να μη βλέπουν τα μηνύματα σου. Εγώ πρόσφατα πάτησα σε έναν τρόμπα που νόμιζε οτι είναι κάποιος θα μπορούσα να του κάνω αναφορά αλλά δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για κανέναν μλκ. Μπορεί να ήταν χθεσινό παιδάκι, μπορεί να ήταν και μεγαλύτερος από τον πατέρα μου. Σε όποιον αρέσουμε, δεν μπήκες για κανέναν και δεν σε έβαλε κανένας εδώ μέσα. Ας βρούν να βγάλουν αλλού τα νεύρα τους.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Τελευταία φορά στο μπλε την είδα Blue dreams...δε θυμάμαι όμως αν ήταν μεσημέρι ή νύχτα
Και θα στο πω και σε σένα που είναι σχετικό με το θέμα για την Τζούλια που σε πρώτο μιλήσαμε προχτές...πήγα κ παλαιότερα η τύπισσα είναι ψυχρή τέρμα...με απέτρεψε σχεδόν απ' το να κάνω σεξ...10-15 να τελειώνουμε η φάση κ κοιτάζει μόνο τσέπη...ελπίζω να σε καλυψα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom