Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.239
Πόντοι
13.755

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.311
Πόντοι
746
Τελευταία φορά στο μπλε την είδα Blue dreams...δε θυμάμαι όμως αν ήταν μεσημέρι ή νύχτα
κριμα που η Ρωξ κρεμασε την στρινγκαρα της,τα επαιρνε στο προσωπο κατι που δυσκολα βρισκεις

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.104
Πόντοι
1.056
Γράφω άσχετα λέει με το θέμα...επειδή μίλαω γενικά για γυναίκες και όχι τόσο για τα κορίτσια των στούντιο μαλλον
Το συνηθίζουν να κράζουν αν γράφεις άσχετα με το θέμα αλλά μη τρελαίνεσαι. Αν δεν σε γουστάρουν ας πατήσουν το κουμπάκι που λέει αγνόησε και να μη βλέπουν τα μηνύματα σου. Εγώ πρόσφατα πάτησα σε έναν τρόμπα που νόμιζε οτι είναι κάποιος θα μπορούσα να του κάνω αναφορά αλλά δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για κανέναν μλκ. Μπορεί να ήταν χθεσινό παιδάκι, μπορεί να ήταν και μεγαλύτερος από τον πατέρα μου. Σε όποιον αρέσουμε, δεν μπήκες για κανέναν και δεν σε έβαλε κανένας εδώ μέσα. Ας βρούν να βγάλουν αλλού τα νεύρα τους.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
48
Πόντοι
0
Τελευταία φορά στο μπλε την είδα Blue dreams...δε θυμάμαι όμως αν ήταν μεσημέρι ή νύχτα
Και θα στο πω και σε σένα που είναι σχετικό με το θέμα για την Τζούλια που σε πρώτο μιλήσαμε προχτές...πήγα κ παλαιότερα η τύπισσα είναι ψυχρή τέρμα...με απέτρεψε σχεδόν απ' το να κάνω σεξ...10-15 να τελειώνουμε η φάση κ κοιτάζει μόνο τσέπη...ελπίζω να σε καλυψα

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
572
Πόντοι
81
Τριτη κατα τις 17.00 στην Νικηφορου Ουρανου,το γωνιακο που ανεβαινεις 3-4 σκαλακια.Μια ξανθια λεπτουλα,νομιζω Μπιανκα.Επειδη στο συγκεκριμενο δεν πηγαινω και δεν συγκρατω ονοματα,τι λεει;Φοβηθηκα μην φαω φολα αξιας 40 ευρω
Φολα θα ετρωγες....δεν την εχω παρει αλλα απο συναγωνιστες εχω ακουσει πως δεν αξιζει...

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
572
Πόντοι
81
Και θα στο πω και σε σένα που είναι σχετικό με το θέμα για την Τζούλια που σε πρώτο μιλήσαμε προχτές...πήγα κ παλαιότερα η τύπισσα είναι ψυχρή τέρμα...με απέτρεψε σχεδόν απ' το να κάνω σεξ...10-15 να τελειώνουμε η φάση κ κοιτάζει μόνο τσέπη...ελπίζω να σε καλυψα
Γιουφτα ειναι τι περιμενεις.....δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχοληστε με τη καθε μπαζολα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.200
Πόντοι
1.056
Αν εσύ θυγεσαι και απογοητευσαι με ένα μνμα και το παίρνεις τόσο σκληρά και κατάκαρδα φαντάσου με μια γυναικα πως συμπεριφέρεσαι.
Μεινε στον τίτλο του νήματος και επικεντροσου σαυτο. Για πουτανες μιλάμε, που βρίσκονται - υπηρεσίες - εμφάνιση-κόστος κτλπ

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
48
Πόντοι
0
Γιουφτα ειναι τι περιμενεις.....δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχοληστε με τη καθε μπαζολα
Ήταν σχεδόν η πρώτη μου...για αυτά...αλλά δεν μου ξηγηθηκε καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν εσύ θυγεσαι και απογοητευσαι με ένα μνμα και το παίρνεις τόσο σκληρά και κατάκαρδα φαντάσου με μια γυναικα πως συμπεριφέρεσαι.
Μεινε στον τίτλο του νήματος και επικεντροσου σαυτο. Για πουτανες μιλάμε, που βρίσκονται - υπηρεσίες - εμφάνιση-κόστος κτλπ
Οκ όλα καλά δεν θίγομαι...δίκιο έχετε...θα το βελτιώσω

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
48
Πόντοι
0
Όντως είναι γύφτισσα ε?αυτό να μου πεις...περιμένω καλή συμπεριφορά από κάποια που δεν μπορεί να την έχει εμένα μου είπε κ καλά ρουμανα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.200
Πόντοι
1.056

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
134
Πόντοι
0
Καλημέρα στο νήμα, είμαι από χθες Αθήνα κι έκλεψα λίγο χρόνο κι έκανα μια τσάρκα στη Φυλής και πραγματικά οι δικές μας μου φάνηκαν θεό μουνάρες και πολύ πιο καθαρές. Πολύ σαπίλα παιδιά στην πρωτεύουσα , είχα λίγα χρόνια να πάω κι έπαθα σοκ, χάλι μαύρο. Θα κατέβω και σήμερα το μεσημέρι μπες και βρω τίποτα καλό

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
572
Πόντοι
81
Καλημέρα στο νήμα, είμαι από χθες Αθήνα κι έκλεψα λίγο χρόνο κι έκανα μια τσάρκα στη Φυλής και πραγματικά οι δικές μας μου φάνηκαν θεό μουνάρες και πολύ πιο καθαρές. Πολύ σαπίλα παιδιά στην πρωτεύουσα , είχα λίγα χρόνια να πάω κι έπαθα σοκ, χάλι μαύρο. Θα κατέβω και σήμερα το μεσημέρι μπες και βρω τίποτα καλό
Μην πας φυλης ρε ειναι χαλια εκει...πηγαινε στα κυριλε στουντιο με 50 ευρω σε αυτα εχει μουναρες αλλα θελει ψαξιμο....και μετα φυσικα υπαρχουν τα callgirl εκει θα τρελαθεις!!!!!
Η Αθηνα μονο για τις πουτανες αξιζει!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.908
Πόντοι
206
Φιλε αυτη την περιοδο στα στουντιο εχει.. γυφτοβουλγαρες-γυφτορουμανες-γυφτοαλβανιδες και γυφτολατινες!
Αμα θελεις καθαροαιμα ψαξε σ αλλη πολη!

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.908
Πόντοι
206
Οτι πληρωνεις παιρνεις φιλε! και εδω αμα ηταν 15-20 ευρω να δεις τι θα ειχε. Η Βασω θα ηταν το μοντελο της πολης! χαχα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.671
Πόντοι
32.165
Θα προσπαθησεις να βρεις την Ηλεκτρα στο Λελας massage. 70ε θα δωσεις και θα με θυμηθεις.
Αλλα παρε τηλεφωνο γιατι ειναι με ραντεβου.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
572
Πόντοι
81
Φιλε αυτη την περιοδο στα στουντιο εχει.. γυφτοβουλγαρες-γυφτορουμανες-γυφτοαλβανιδες και γυφτολατινες!
Αμα θελεις καθαροαιμα ψαξε σ αλλη πολη!
Ναι το ξερω και πλεον δεν παω ουτε για τσαρκα..στα μπουρδελα παω μονο οταν ερχετε μια συγκεκριμενη.
Το προβλημα ειναι οτι αυτη η κατασταση δεν θα αλλαξει γιατι υπαρχουν ατομα που πανε και γαμανε αυτες τις μπαζολες....

Αποχη θελει κανονικα μεχρι να φερουν ωραιες κοπελες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom