Songforher
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Αρειαναρα μου γεια σου σαγαπαω ρε τυπε...βλέπεις ο άλλος τι μήνυμα μου στείλε κ θέλει να με διώξει?Τι σε έπιασε ρε τύπε; Που θα βρείς χειρότερα;
Αρειαναρα μου γεια σου σαγαπαω ρε τυπε...βλέπεις ο άλλος τι μήνυμα μου στείλε κ θέλει να με διώξει?Τι σε έπιασε ρε τύπε; Που θα βρείς χειρότερα;
Όχι δεν πήρα πρέφα. Σκότωσες κανέναν;Αρειαναρα μου γεια σου σαγαπαω ρε τυπε...βλέπεις ο άλλος τι μήνυμα μου στείλε κ θέλει να με διώξει?
Γράφω άσχετα λέει με το θέμα...επειδή μίλαω γενικά για γυναίκες και όχι τόσο για τα κορίτσια των στούντιο μαλλονΌχι δεν πήρα πρέφα. Σκότωσες κανέναν;
Τελευταία φορά στο μπλε την είδα Blue dreams...δε θυμάμαι όμως αν ήταν μεσημέρι ή νύχταη Τζουλια ειναι Φριξου με τον μπλε τοιχο;Εκει που δουλευε η Ρωξανη;
κριμα που η Ρωξ κρεμασε την στρινγκαρα της,τα επαιρνε στο προσωπο κατι που δυσκολα βρισκειςΤελευταία φορά στο μπλε την είδα Blue dreams...δε θυμάμαι όμως αν ήταν μεσημέρι ή νύχτα
Το συνηθίζουν να κράζουν αν γράφεις άσχετα με το θέμα αλλά μη τρελαίνεσαι. Αν δεν σε γουστάρουν ας πατήσουν το κουμπάκι που λέει αγνόησε και να μη βλέπουν τα μηνύματα σου. Εγώ πρόσφατα πάτησα σε έναν τρόμπα που νόμιζε οτι είναι κάποιος θα μπορούσα να του κάνω αναφορά αλλά δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για κανέναν μλκ. Μπορεί να ήταν χθεσινό παιδάκι, μπορεί να ήταν και μεγαλύτερος από τον πατέρα μου. Σε όποιον αρέσουμε, δεν μπήκες για κανέναν και δεν σε έβαλε κανένας εδώ μέσα. Ας βρούν να βγάλουν αλλού τα νεύρα τους.Γράφω άσχετα λέει με το θέμα...επειδή μίλαω γενικά για γυναίκες και όχι τόσο για τα κορίτσια των στούντιο μαλλον
Και θα στο πω και σε σένα που είναι σχετικό με το θέμα για την Τζούλια που σε πρώτο μιλήσαμε προχτές...πήγα κ παλαιότερα η τύπισσα είναι ψυχρή τέρμα...με απέτρεψε σχεδόν απ' το να κάνω σεξ...10-15 να τελειώνουμε η φάση κ κοιτάζει μόνο τσέπη...ελπίζω να σε καλυψαΤελευταία φορά στο μπλε την είδα Blue dreams...δε θυμάμαι όμως αν ήταν μεσημέρι ή νύχτα
Φολα θα ετρωγες....δεν την εχω παρει αλλα απο συναγωνιστες εχω ακουσει πως δεν αξιζει...Τριτη κατα τις 17.00 στην Νικηφορου Ουρανου,το γωνιακο που ανεβαινεις 3-4 σκαλακια.Μια ξανθια λεπτουλα,νομιζω Μπιανκα.Επειδη στο συγκεκριμενο δεν πηγαινω και δεν συγκρατω ονοματα,τι λεει;Φοβηθηκα μην φαω φολα αξιας 40 ευρω
Γιουφτα ειναι τι περιμενεις.....δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχοληστε με τη καθε μπαζολαΚαι θα στο πω και σε σένα που είναι σχετικό με το θέμα για την Τζούλια που σε πρώτο μιλήσαμε προχτές...πήγα κ παλαιότερα η τύπισσα είναι ψυχρή τέρμα...με απέτρεψε σχεδόν απ' το να κάνω σεξ...10-15 να τελειώνουμε η φάση κ κοιτάζει μόνο τσέπη...ελπίζω να σε καλυψα
Αν εσύ θυγεσαι και απογοητευσαι με ένα μνμα και το παίρνεις τόσο σκληρά και κατάκαρδα φαντάσου με μια γυναικα πως συμπεριφέρεσαι.Και θα στο πω και σε σένα που είναι σχετικό με το θέμα για την Τζούλια που σε πρώτο μιλήσαμε προχτές...πήγα κ παλαιότερα η τύπισσα είναι ψυχρή τέρμα...με απέτρεψε σχεδόν απ' το να κάνω σεξ...10-15 να τελειώνουμε η φάση κ κοιτάζει μόνο τσέπη...ελπίζω να σε καλυψα
Ήταν σχεδόν η πρώτη μου...για αυτά...αλλά δεν μου ξηγηθηκε καλαΓιουφτα ειναι τι περιμενεις.....δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχοληστε με τη καθε μπαζολα
Οκ όλα καλά δεν θίγομαι...δίκιο έχετε...θα το βελτιώσωΑν εσύ θυγεσαι και απογοητευσαι με ένα μνμα και το παίρνεις τόσο σκληρά και κατάκαρδα φαντάσου με μια γυναικα πως συμπεριφέρεσαι.
Μεινε στον τίτλο του νήματος και επικεντροσου σαυτο. Για πουτανες μιλάμε, που βρίσκονται - υπηρεσίες - εμφάνιση-κόστος κτλπ
Όντως είναι γύφτισσα ε?αυτό να μου πεις...περιμένω καλή συμπεριφορά από κάποια που δεν μπορεί να την έχει εμένα μου είπε κ καλά ρουμαναΓιουφτα ειναι τι περιμενεις.....δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχοληστε με τη καθε μπαζολα
Γυφτο - ρουμαναΌντως είναι γύφτισσα ε?αυτό να μου πεις...περιμένω καλή συμπεριφορά από κάποια που δεν μπορεί να την έχει εμένα μου είπε κ καλά ρουμανα
ΧαχαχαΓυφτο - ρουμανα
Μην πας φυλης ρε ειναι χαλια εκει...πηγαινε στα κυριλε στουντιο με 50 ευρω σε αυτα εχει μουναρες αλλα θελει ψαξιμο....και μετα φυσικα υπαρχουν τα callgirl εκει θα τρελαθεις!!!!!Καλημέρα στο νήμα, είμαι από χθες Αθήνα κι έκλεψα λίγο χρόνο κι έκανα μια τσάρκα στη Φυλής και πραγματικά οι δικές μας μου φάνηκαν θεό μουνάρες και πολύ πιο καθαρές. Πολύ σαπίλα παιδιά στην πρωτεύουσα , είχα λίγα χρόνια να πάω κι έπαθα σοκ, χάλι μαύρο. Θα κατέβω και σήμερα το μεσημέρι μπες και βρω τίποτα καλό
Φιλε αυτη την περιοδο στα στουντιο εχει.. γυφτοβουλγαρες-γυφτορουμανες-γυφτοαλβανιδες και γυφτολατινες!Γιουφτα ειναι τι περιμενεις.....δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχοληστε με τη καθε μπαζολα
Οτι πληρωνεις παιρνεις φιλε! και εδω αμα ηταν 15-20 ευρω να δεις τι θα ειχε. Η Βασω θα ηταν το μοντελο της πολης! χαχαΚαλημέρα στο νήμα, είμαι από χθες Αθήνα κι έκλεψα λίγο χρόνο κι έκανα μια τσάρκα στη Φυλής και πραγματικά οι δικές μας μου φάνηκαν θεό μουνάρες και πολύ πιο καθαρές. Πολύ σαπίλα παιδιά στην πρωτεύουσα , είχα λίγα χρόνια να πάω κι έπαθα σοκ, χάλι μαύρο. Θα κατέβω και σήμερα το μεσημέρι μπες και βρω τίποτα καλό
Θα προσπαθησεις να βρεις την Ηλεκτρα στο Λελας massage. 70ε θα δωσεις και θα με θυμηθεις.Καλημέρα στο νήμα, είμαι από χθες Αθήνα κι έκλεψα λίγο χρόνο κι έκανα μια τσάρκα στη Φυλής και πραγματικά οι δικές μας μου φάνηκαν θεό μουνάρες και πολύ πιο καθαρές. Πολύ σαπίλα παιδιά στην πρωτεύουσα , είχα λίγα χρόνια να πάω κι έπαθα σοκ, χάλι μαύρο. Θα κατέβω και σήμερα το μεσημέρι μπες και βρω τίποτα καλό
Ναι το ξερω και πλεον δεν παω ουτε για τσαρκα..στα μπουρδελα παω μονο οταν ερχετε μια συγκεκριμενη.Φιλε αυτη την περιοδο στα στουντιο εχει.. γυφτοβουλγαρες-γυφτορουμανες-γυφτοαλβανιδες και γυφτολατινες!
Αμα θελεις καθαροαιμα ψαξε σ αλλη πολη!