You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
χααχχα αμα δεν την παλεβει στα 5 τα ξημερωματα να το κλεισει και να παει σπιτι της. Ναι λογικο αμα γαμιεσαι απο τις 7-8 το απογεμα καθε μερα στο τελειωμα της βαρδιας να εισαι κουρασμενη αλλα ο πελατης τι φταιει. Εχω παει και νορμαλ ωρες πριν βαλει τα βυζια της και δεν την παλευε καστανο εχω παει και νορμαλ ωρες και εκανε και γαμω το κρεβατι. Για μενα ειναι ρισκο οποτε λεω να παω για αυτην.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
χααχχα αμα δεν την παλεβει στα 5 τα ξημερωματα να το κλεισει και να παει σπιτι της. Ναι λογικο αμα γαμιεσαι απο τις 7-8 το απογεμα καθε μερα στο τελειωμα της βαρδιας να εισαι κουρασμενη αλλα ο πελατης τι φταιει. Εχω παει και νορμαλ ωρες πριν βαλει τα βυζια της και δεν την παλευε καστανο εχω παει και νορμαλ ωρες και εκανε και γαμω το κρεβατι. Για μενα ειναι ρισκο οποτε λεω να παω για αυτην.
Και ποιο νωρις τα ιδια κανει..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Χθες βραδυ εκανα μια ψιλο-βολτα...βασικα βλεποντας τις φωτο και διαβαζοντας κριτικες πηγα επ ευθειας Ζαιρα.....μπα..ουτε στο προσωπο μ αρεσε ενω ειχε και κοιλιτσα..η Καντι "την εχει για πλακα".εφυγα.
..πηγα στο Ερως...ειχε μια ξανθια με κοτσιδα..τατουαζ στο σωμα ..ωραια γκομενα.ωραιο σωμα.δεν μου ειπε ονομα αλλα πανω που ειπα οτι θα μπω χτυπησε το κινητο και επρεπε να φυγω...τωρα γλυτωσα???εχασα??δεν ξερω...αν μου ελεγε ονομα θα εβλεπα τις κριτικες.
..πηγα στο Ερως...ειχε μια ξανθια με κοτσιδα..τατουαζ στο σωμα ..ωραια γκομενα.ωραιο σωμα.δεν μου ειπε ονομα αλλα πανω που ειπα οτι θα μπω χτυπησε το κινητο και επρεπε να φυγω...τωρα γλυτωσα???εχασα??δεν ξερω...αν μου ελεγε ονομα θα εβλεπα τις κριτικες.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Χθες βραδυ εκανα μια ψιλο-βολτα...βασικα βλεποντας τις φωτο και διαβαζοντας κριτικες πηγα επ ευθειας Ζαιρα.....μπα..ουτε στο προσωπο μ αρεσε ενω ειχε και κοιλιτσα..η Καντι "την εχει για πλακα".εφυγα.
Καινουρια ειναι φιλε,δεν εχει ακομα κριτικες,υπομο(υ)νη...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Χθες βραδυ ηταν η Ντανιέλα
Κολεξιον για το χειμωνα που μας ερχεται...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ανδρεου γεωργιου 21 η βικτωρια απο τσεχια
αχελωου η νταιανα
κεφαλληνιας η αντζελικα τωρα και μετα τις 8 η μιλφ ελληνιδα αφροδιτη η τσουπωτη
κοροβαγκου η ντελια,η καντυ δεν δουλευει ουτε σημερα ουτε αυριο
lafamme η μαρια η τσεχα
μινωταυρου η καρλα
φριξου 14 η αννα
φριξου 15 η εφη
αυτα τα ολιγα απο τηλεφωνου για σημερα
αχελωου η νταιανα
κεφαλληνιας η αντζελικα τωρα και μετα τις 8 η μιλφ ελληνιδα αφροδιτη η τσουπωτη
κοροβαγκου η ντελια,η καντυ δεν δουλευει ουτε σημερα ουτε αυριο
lafamme η μαρια η τσεχα
μινωταυρου η καρλα
φριξου 14 η αννα
φριξου 15 η εφη
αυτα τα ολιγα απο τηλεφωνου για σημερα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν απαντουσε η κωλετη αλλα θα ειναι αραγε απο αυριο;πρωινα κανει η αφρουλα παντα.....ισως να μπορει να βοηθησει ο getyou barbaraνα σαι καλα φιλε που ξοδευεις τηλεφωνα για να ενημερωνεις το φορουμ.
μηπως ξερουμε ωραρια Αφροδιτης απο Κωλλετη?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Απο οσο ξερω δευ-τρι-τεταρτη απο πρωι εως 6 η 7 απογευμα
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 550
- Πόντοι
- 7.135
Πρωινή βόλτα μεταξύ 10.30-12.30. Δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο καινούργιο (surprise). Δεν έχει νόημα η τσάρκα πλέον, καλύτερα να πηγαίνουμε απευθείας στις μετρημένες καλές κοπέλες που έχουν απομείνει..
-26ης Οκτωβρίου 35. Δεν πήγα, πρέπει να ήταν η Μπέλα.
-Ερημίτη. Η θείτσα Νάντια. Την πέτυχα να σκουπίζει έξω από το μαγαζί με κανονικά ρούχα και την πέρασα για την τσατσά.
-Ν. Ουρανού 26. Η Ειρήνη. Όντως έχει αδυνατίσει, αλλά από φάτσα δεν παλεύεται.
-Αχελώου. Νταϊάνα.
-Μινωταύρου. Η ξανθιά Κάρλα. Γουστόζικη εμφάνιση, αλλά θυμόμουν ότι την είχατε θάψει εδώ.
-Φρίξου 9. Η Εβελίνα, μάλλον η γνωστή. Δεν την είδα γιατί μόλις είχαν ανοίξει και δεν είχε έρθει.
-Φρίξου 13. Κλειστό.
-Φρίξου 14. Η μελαχρινή Άννα, κοντούλα με χαρακτηριστικό τατού στο κωλομέρι. Δούλευε εκεί πρωινή και παλιότερα. Λέει τίποτα αυτή μέσα;
-Φρίξου 15. Η Εφάρα. ΄Επρεπε να τελειώσω την βόλτα μου εκεί πάραυτα, όταν επέστρεψα αργότερα περίμενα ώρα γιατί τα δωμάτια είχαν γεμίσει.
-Τρίδυμα 1 κλειστό. Τρίδυμα 2, μια ψηλή μελαχρινή μπαμπάτσικη από Ουκρανία με όμορφο πρόσωπο, Ειρήνη. Τρίδυμα 3, η αγαπημένη του Αλ μιλφ Ζωή/Λένα που την πέτυχα με τις φόρμες και την τσίμπλα στο μάτι.
-Εκκλησία κλειστή, στο διπλανό μια ξανθιά ουκρανή, Νόρα, ψηλή, στιβαρή, όχι πολλά πράγματα εμφανισιακά.
-Κωλέττη. Γκρέτα. Εντελώς μη ανταγωνιστική εμφανισιακά.
-Κατεχάκη και τα της Μαντζάρου κλειστά.
-Κοροβάγκου. Η ρουμάνα Ντέλια. Κοντούλα, μελανούρι, γυμνασμένη με μούσκουλα και ωραίο κωλαράκι, τα χαλάει στην φάτσα. Δεν μου έκανε κούκου να μπω. Η Ανδριάνα επιστρέφει τις επόμενες μέρες.
Από δω και πέρα ό,τι δεν αναφέρω ήταν κλειστό.
-Α. Γεωργίου 52. Η mature Μαρίνα.
-Α. Γεωργίου 50. Το άκρως αντίθετο, η jailbait Φλ0ρίτα.
-Α. Γεωργίου 21. Μια ξανθιά τσέχα μιλφ, Βικτώρια, καλό πρόσωπο, αλλά όχι καλό σώμα.
-Πηγάσου. Μια ξανθιά αδιάφορη, δεν θυμάμαι όνομα.
-Α. Γεωργίου 34. Δεν ανέβηκα.
-Α. Γεωργίου 16. Δεν ήταν η Νατάσα, η οποία θα δουλέψει ξανά από τέλος της επόμενης εβδομάδας. Δεν είδα την κοπέλα γιατί ήταν στο δωμάτιο, αλλά η τσατσά μου έδωσε να καταλάβω από περιγραφή ότι μάλλον ήταν η πιπίνα Κορίνα που δούλευε Κεφαλληνίας. Γλυκούλα κοπέλα, αλλά κάπως μικρή και αθώα για τα γούστα μου.
Αυτά λοιπόν. Τσάρκα απογοήτευση, τουλάχιστον αποζημιώθηκα από την Έφη, η οποία ήταν η μοναδική κοπέλα που μετρούσε από όλες κατά την γνώμη μου.
-26ης Οκτωβρίου 35. Δεν πήγα, πρέπει να ήταν η Μπέλα.
-Ερημίτη. Η θείτσα Νάντια. Την πέτυχα να σκουπίζει έξω από το μαγαζί με κανονικά ρούχα και την πέρασα για την τσατσά.
-Ν. Ουρανού 26. Η Ειρήνη. Όντως έχει αδυνατίσει, αλλά από φάτσα δεν παλεύεται.
-Αχελώου. Νταϊάνα.
-Μινωταύρου. Η ξανθιά Κάρλα. Γουστόζικη εμφάνιση, αλλά θυμόμουν ότι την είχατε θάψει εδώ.
-Φρίξου 9. Η Εβελίνα, μάλλον η γνωστή. Δεν την είδα γιατί μόλις είχαν ανοίξει και δεν είχε έρθει.
-Φρίξου 13. Κλειστό.
-Φρίξου 14. Η μελαχρινή Άννα, κοντούλα με χαρακτηριστικό τατού στο κωλομέρι. Δούλευε εκεί πρωινή και παλιότερα. Λέει τίποτα αυτή μέσα;
-Φρίξου 15. Η Εφάρα. ΄Επρεπε να τελειώσω την βόλτα μου εκεί πάραυτα, όταν επέστρεψα αργότερα περίμενα ώρα γιατί τα δωμάτια είχαν γεμίσει.
-Τρίδυμα 1 κλειστό. Τρίδυμα 2, μια ψηλή μελαχρινή μπαμπάτσικη από Ουκρανία με όμορφο πρόσωπο, Ειρήνη. Τρίδυμα 3, η αγαπημένη του Αλ μιλφ Ζωή/Λένα που την πέτυχα με τις φόρμες και την τσίμπλα στο μάτι.
-Εκκλησία κλειστή, στο διπλανό μια ξανθιά ουκρανή, Νόρα, ψηλή, στιβαρή, όχι πολλά πράγματα εμφανισιακά.
-Κωλέττη. Γκρέτα. Εντελώς μη ανταγωνιστική εμφανισιακά.
-Κατεχάκη και τα της Μαντζάρου κλειστά.
-Κοροβάγκου. Η ρουμάνα Ντέλια. Κοντούλα, μελανούρι, γυμνασμένη με μούσκουλα και ωραίο κωλαράκι, τα χαλάει στην φάτσα. Δεν μου έκανε κούκου να μπω. Η Ανδριάνα επιστρέφει τις επόμενες μέρες.
Από δω και πέρα ό,τι δεν αναφέρω ήταν κλειστό.
-Α. Γεωργίου 52. Η mature Μαρίνα.
-Α. Γεωργίου 50. Το άκρως αντίθετο, η jailbait Φλ0ρίτα.
-Α. Γεωργίου 21. Μια ξανθιά τσέχα μιλφ, Βικτώρια, καλό πρόσωπο, αλλά όχι καλό σώμα.
-Πηγάσου. Μια ξανθιά αδιάφορη, δεν θυμάμαι όνομα.
-Α. Γεωργίου 34. Δεν ανέβηκα.
-Α. Γεωργίου 16. Δεν ήταν η Νατάσα, η οποία θα δουλέψει ξανά από τέλος της επόμενης εβδομάδας. Δεν είδα την κοπέλα γιατί ήταν στο δωμάτιο, αλλά η τσατσά μου έδωσε να καταλάβω από περιγραφή ότι μάλλον ήταν η πιπίνα Κορίνα που δούλευε Κεφαλληνίας. Γλυκούλα κοπέλα, αλλά κάπως μικρή και αθώα για τα γούστα μου.
Αυτά λοιπόν. Τσάρκα απογοήτευση, τουλάχιστον αποζημιώθηκα από την Έφη, η οποία ήταν η μοναδική κοπέλα που μετρούσε από όλες κατά την γνώμη μου.
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Η βόλτα του Apollo, εκανε περιττή τη δικια μου
Πηγα κατευθειαν στο 16 στην Κορινα για την οποια εχω ξαναγραψει. Τελειο κορμακι, σε μικρογραφια ομως.
Μην περιμένετε πολλα πραγματα, 19χρονη γαρ, αν και τωρα, με τη δασκάλα που εχει εκει, αν μεινει, ίσως δουμε ραγδαια βελτιωση.
Πηγα κατευθειαν στο 16 στην Κορινα για την οποια εχω ξαναγραψει. Τελειο κορμακι, σε μικρογραφια ομως.
Μην περιμένετε πολλα πραγματα, 19χρονη γαρ, αν και τωρα, με τη δασκάλα που εχει εκει, αν μεινει, ίσως δουμε ραγδαια βελτιωση.
και κατι λιγα απο εμενα:
Κωλλετη. μια ρουμανα μελαχροινη.προσχαρη αλλα εφυγα.οι πλροφοριες του συναδελφου παραπανω για το προγραμα της Αφρο ειναι σωστες.
Νικ ουρανου το πρωτο.Ελεονορα-Νορα.νταρντανογκομενα.καστανοξανθη προμιλφ θα ελεγα μιλφ ,δε ξερω..ουκρανη.
μετα βαρεθηκα και πηγα στο Ερως αλλα ηταν η Κορινα ενα πιπινι μια σταλια,και εφυγα..
να αναφερω οτι ΑνδρεουΓεωργιου η πλειονοτητα ηταν κλειστα .ωρα βολτας 7μμ
Κωλλετη. μια ρουμανα μελαχροινη.προσχαρη αλλα εφυγα.οι πλροφοριες του συναδελφου παραπανω για το προγραμα της Αφρο ειναι σωστες.
Νικ ουρανου το πρωτο.Ελεονορα-Νορα.νταρντανογκομενα.καστανοξανθη προμιλφ θα ελεγα μιλφ ,δε ξερω..ουκρανη.
μετα βαρεθηκα και πηγα στο Ερως αλλα ηταν η Κορινα ενα πιπινι μια σταλια,και εφυγα..
να αναφερω οτι ΑνδρεουΓεωργιου η πλειονοτητα ηταν κλειστα .ωρα βολτας 7μμ
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Gossip για Εμμανουέλα : "Το χάσαμε το κορμί πατριώτες"
Εθεάθη με ψηλό, ευθυτενή πιρφόρο, πιασμένη χεράκι-χεράκι λίγο πριν την βάρδια της. Αποχαιρετηστήριο στοργικό φιλί και βουρ για δουλειά!
Κατάθεση επίσης στη Λάρα από Le Femme... Απογοήτευση σκέτη η μικρή. Αν 1,5 χρόνο δεν έχει μάθει να βάζει κάποτα, να γαμιέται θα μάθει?
Η απόλυτη ξεπέτα συν ότι δεν το έχει το άθλημα. Μόνο τα νιάτα δεν φτάνουν κατά τη γνώμη μου.
Δεν στεναχωρήθηκα και πολύ όμως γιατί πιο πολύ πήγα σχεδον αποφασισμένος να γαμήσω, όποια κι αν ήταν μόνο και μόνο για το μαγαζί. Παρά το ότι
ήταν από τα πρώτα στην περιοχή- και κατά πολλόύς το κορυφαίο στη πόλη- δεν το είχα είχα τιμήσει. Καλό ήταν και οι πανοραμικοί καθρέφτες ενδιαφέροντες,
Βίλλα Ερότικα δεν είναι σε καμία περίπτωση, ειδικά μετά την ανακαίνιση!
Κριτική θα γράψω, αλλά σε 2-3 μέρες γιατί είναι νωπές οι μνήμες και μπορεί να γράψω χοντράδες που θα στερούνται ίσως αντικειμενικότητας..
Εθεάθη με ψηλό, ευθυτενή πιρφόρο, πιασμένη χεράκι-χεράκι λίγο πριν την βάρδια της. Αποχαιρετηστήριο στοργικό φιλί και βουρ για δουλειά!
Κατάθεση επίσης στη Λάρα από Le Femme... Απογοήτευση σκέτη η μικρή. Αν 1,5 χρόνο δεν έχει μάθει να βάζει κάποτα, να γαμιέται θα μάθει?
Η απόλυτη ξεπέτα συν ότι δεν το έχει το άθλημα. Μόνο τα νιάτα δεν φτάνουν κατά τη γνώμη μου.
Δεν στεναχωρήθηκα και πολύ όμως γιατί πιο πολύ πήγα σχεδον αποφασισμένος να γαμήσω, όποια κι αν ήταν μόνο και μόνο για το μαγαζί. Παρά το ότι
ήταν από τα πρώτα στην περιοχή- και κατά πολλόύς το κορυφαίο στη πόλη- δεν το είχα είχα τιμήσει. Καλό ήταν και οι πανοραμικοί καθρέφτες ενδιαφέροντες,
Βίλλα Ερότικα δεν είναι σε καμία περίπτωση, ειδικά μετά την ανακαίνιση!
Κριτική θα γράψω, αλλά σε 2-3 μέρες γιατί είναι νωπές οι μνήμες και μπορεί να γράψω χοντράδες που θα στερούνται ίσως αντικειμενικότητας..
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
πρωινο τρελο γαμησι με ειρηνη στο νικηφορου ουρανου 26!!!!! τρελο λεμεεεε!!!
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Gossip για Εμμανουέλα : "Το χάσαμε το κορμί πατριώτες"
μα ΠΟΣΟ μαλακας να εισαι για να τα εχεις με πουτανα και να κυκλοφορεις και χερι χερι μαζι της. Ποσο μαλλον με καποια που την χυνουν στο στομα 30 βρωμοψηληδες ημερησιως.... σιχαμα
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μα ΠΟΣΟ μαλακας να εισαι για να τα εχεις με πουτανα και να κυκλοφορεις και χερι χερι μαζι της. Ποσο μαλλον με καποια που την χυνουν στο στομα 30 βρωμοψηληδες ημερησιως.... σιχαμα
Πιστεύω (κι ελπίζω) ότι ξέρει με ποια έχει να κάνει...
Αλλιώς είναι κρίμα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38