You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
axortagos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2013
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Προχθες που εκανα καταθεση Εμμα...μου πε οτι την σιλικονη την εβαλε στην Ρουμανια πριν λιγες μερες...
Πονανε ακομα οι βυζουμπες της απο την επεμβαση
Με προσοχη...με προσοχη...μου λεγε οταν τις τα ζουπαγα
hagem
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 3.015
Ελααα...κι εμενα δεν μ αρεσουν τα πλαστικα, αλλα η Νατάσσα ειναι κουκλα!!!!αν εβαλε βυζια σαν της νατασσας, τοτε θα εγινε σαν σουργελο... :S
ντεμεκ ειχε φυγει οριστικα κτλ κτλ...Προχθες που εκανα καταθεση Εμμα...μου πε οτι την σιλικονη την εβαλε στην Ρουμανια πριν λιγες μερες...
η κοπελα πηγε Ρουμανια να επενδυσει και να μεγαλωσει την επιχειρηση...ηρθε για να μεινει.γιατι τα λεφτα ειναι πολλα Αρη..
Υ.Γ θα σημφωνησω οτι παλαιοτερα που δεν ηταν τοσο αδυνατη μια χαρα βυζια ειχε.οκ δεν ηταν για τους λατρεις των ισπανικων αλλα ηταν μια χαρα κατ 'εμε.
παντως αν δεν ειναι τοσο σκληρα οπως της νατασσας τοτε εδωσε πιο πολλα γκαφρα και εκανε καλυτερη δουλεια..
hagem
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 3.015
Μικρη βολτα πριν λιγο:
Villa prive:
Μετα την κριτική του Αl Kavlone για τη Ζαιρα, επιβαλλόταν η επισκεψη. Αφου ειδα πρωτα τις φωτογραφιες της, και δεν μου πολυαρεσε το βλέμμα της. Παρ ολα αυτα, στο σαλονι βγηκε ενα πολυ ευδιαθετο και γελαστο κοριτσι!!!
Αλλα....πολυ ψηλη ρε παιδια!!! Δεν ξερω αλλα μου φανηκε οτι την Κάντυ, τη ριχνει ενα κεφαλι. Φοβηθηκα να την αντιμετωπισω :-) ισως μια αλλη φορα.
Godiva:
Η Καρμεν. Πολλά καλα γράφτηκαν γι αυτην στις βίλες, αλλα εμενα δεν μ αρεσε ποτε το στυλ της.
Αν. Γεωργιου 21:
Η Χριστίνα. Δυο τρεις φορες, καλα περασα. Μεσα ειναι πολυ συνεργασιμη.
Ερως:
Η Ντανιέλα. Τι γλυκο κοριτσι που ειναι στο σαλονι!!! Ναζιαρα, ζουμερη, με μια κοριτσιστικη φωνουλα!! Πριν λιγες μερες την ειδα στο δρομο κι ηταν ακομα πιο ωραια!!!
Δυστυχως μια και μοναδικη συναντηση που ειχαμε παλιοτερα, ηταν μεσα στις τρεις χειροτερες ever!!! Μεσα στο δωματιο ειχε ερθει μια αλλη....Πολύ δυσκολα θα με πεισει να ξαναπαω.
Μέλισσες: Η Τζέσικα. Δεν με επεισε...
Φριξου 15:
Η Τανια οπου εγινε κι η καταθεση για δευτερη φορα. Στο σαλονι μοιάζει αρχοντογυναικα. Στο δωματιο ειναι ενα χαρουμενο και ευδιαθετο κοριτσι. Το αντιθετο της Ντανιέλας δηλαδη.
Δεν ειναι κατι το φοβερο, αλλα εμενα μου αρκει οτι βλεπω ενα γελαστο κοριτσι, που οταν την πειραζεις ας πουμε, ξεσπαει σε γαργαρα γελια, αντι να λεει...μη εκει. Μαλλον της χρωσταω μια κριτικη.
Σαν σωματυπος και σαν διαθεση μου θυμιζει τη Σονια...Αααχχχχ Σονια.....:-D
Villa prive:
Μετα την κριτική του Αl Kavlone για τη Ζαιρα, επιβαλλόταν η επισκεψη. Αφου ειδα πρωτα τις φωτογραφιες της, και δεν μου πολυαρεσε το βλέμμα της. Παρ ολα αυτα, στο σαλονι βγηκε ενα πολυ ευδιαθετο και γελαστο κοριτσι!!!
Αλλα....πολυ ψηλη ρε παιδια!!! Δεν ξερω αλλα μου φανηκε οτι την Κάντυ, τη ριχνει ενα κεφαλι. Φοβηθηκα να την αντιμετωπισω :-) ισως μια αλλη φορα.
Godiva:
Η Καρμεν. Πολλά καλα γράφτηκαν γι αυτην στις βίλες, αλλα εμενα δεν μ αρεσε ποτε το στυλ της.
Αν. Γεωργιου 21:
Η Χριστίνα. Δυο τρεις φορες, καλα περασα. Μεσα ειναι πολυ συνεργασιμη.
Ερως:
Η Ντανιέλα. Τι γλυκο κοριτσι που ειναι στο σαλονι!!! Ναζιαρα, ζουμερη, με μια κοριτσιστικη φωνουλα!! Πριν λιγες μερες την ειδα στο δρομο κι ηταν ακομα πιο ωραια!!!
Δυστυχως μια και μοναδικη συναντηση που ειχαμε παλιοτερα, ηταν μεσα στις τρεις χειροτερες ever!!! Μεσα στο δωματιο ειχε ερθει μια αλλη....Πολύ δυσκολα θα με πεισει να ξαναπαω.
Μέλισσες: Η Τζέσικα. Δεν με επεισε...
Φριξου 15:
Η Τανια οπου εγινε κι η καταθεση για δευτερη φορα. Στο σαλονι μοιάζει αρχοντογυναικα. Στο δωματιο ειναι ενα χαρουμενο και ευδιαθετο κοριτσι. Το αντιθετο της Ντανιέλας δηλαδη.
Δεν ειναι κατι το φοβερο, αλλα εμενα μου αρκει οτι βλεπω ενα γελαστο κοριτσι, που οταν την πειραζεις ας πουμε, ξεσπαει σε γαργαρα γελια, αντι να λεει...μη εκει. Μαλλον της χρωσταω μια κριτικη.
Σαν σωματυπος και σαν διαθεση μου θυμιζει τη Σονια...Αααχχχχ Σονια.....:-D
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
καλησπερα στην παρεα.............
να σας πω κ εγω τον πονο μου ρε γαμωτο..........
πηγα εχθες σφαιρα στο godiva για να δω το μωρο την ρενατα αλλα τελικα ητανε η καρμεν!!
κ η μου ειπε η τσατσα οτι σημερα η αυριο θα δουλευε βραδυ!!
μου αρεσε που με ειπε οτι εχουνε πολλα κοριτσια τωρα κ μοιραζουνε τις βαρδιες!!
μπρααααβο!!!
πεταχτηκα μια στο φριξου 13 για να δω την εμμα με το νεο της Look αλλα κλειστο !! τι το κανατε βρε το κοριτσι το ξεπατωσατε???
Τωρα θα μου πεις σιγα μην καταλαβενει αυτη τιποτα.........σκυλι πολεμου η ατιμη !!
εντυπωση μου εκανε οτι κυριακη βραδυ κ τα τριδυμα κλειστα!! ολα!!
τι να πεις?? αλλου εχουνε κοπελες πολλες κ αλλου.........?? τες πα!!
να σας πω κ εγω τον πονο μου ρε γαμωτο..........
πηγα εχθες σφαιρα στο godiva για να δω το μωρο την ρενατα αλλα τελικα ητανε η καρμεν!!
κ η μου ειπε η τσατσα οτι σημερα η αυριο θα δουλευε βραδυ!!
μου αρεσε που με ειπε οτι εχουνε πολλα κοριτσια τωρα κ μοιραζουνε τις βαρδιες!!
μπρααααβο!!!
πεταχτηκα μια στο φριξου 13 για να δω την εμμα με το νεο της Look αλλα κλειστο !! τι το κανατε βρε το κοριτσι το ξεπατωσατε???
Τωρα θα μου πεις σιγα μην καταλαβενει αυτη τιποτα.........σκυλι πολεμου η ατιμη !!
εντυπωση μου εκανε οτι κυριακη βραδυ κ τα τριδυμα κλειστα!! ολα!!
τι να πεις?? αλλου εχουνε κοπελες πολλες κ αλλου.........?? τες πα!!
Επίσκεψη στην Αντρέα στη Βίλλα της Φρίξου: Μάπα το καρπούζι και ξανά μάπα, αλλά τι να κάνω που τα θέλει ο κώλος μου... Καταρχήν οι φωτό βγάζουν πολυ κάβλα αλλά η κοπέλα ανήκει στη κατη
γορία chuddy από μπαμπάτσικια έως νταρντανομωρό μπορείς να την πεις.. Στα του αγώνα μ αφησε στα κρυα του λουτρού μόλις πέρασε το 15λεπτο κατ αυτήν. Πρώτη ΑΤΑΚΑ της συνάντησης: μωρο μου να ξέρεις ότι έχουμε 15λεπτά επείδη σκουπιζόμουν από το ντους. ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ γιατι άμα δε ξελασπώνεις τον άλλο απλά παιζουν δυο ενδεχόμενα: Η δεν θελεις ή δεν το χεις εύκολο. Γενικά βλέπω μια πολιτική μη μου άπτο ( για τα απλά προγράμματα ) στις βιλλες που μάλλον δεν απευθύνεται σε μένα άλλα για να ανοίγει και τρίτο μάγαζι της αλυσίδας μάλλον έχει το κοινό της ( ο πελάτης που ήταν μέσα είχε πάρει τζακούζι έξτρα ).. να τη χαίρονται.
γορία chuddy από μπαμπάτσικια έως νταρντανομωρό μπορείς να την πεις.. Στα του αγώνα μ αφησε στα κρυα του λουτρού μόλις πέρασε το 15λεπτο κατ αυτήν. Πρώτη ΑΤΑΚΑ της συνάντησης: μωρο μου να ξέρεις ότι έχουμε 15λεπτά επείδη σκουπιζόμουν από το ντους. ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ γιατι άμα δε ξελασπώνεις τον άλλο απλά παιζουν δυο ενδεχόμενα: Η δεν θελεις ή δεν το χεις εύκολο. Γενικά βλέπω μια πολιτική μη μου άπτο ( για τα απλά προγράμματα ) στις βιλλες που μάλλον δεν απευθύνεται σε μένα άλλα για να ανοίγει και τρίτο μάγαζι της αλυσίδας μάλλον έχει το κοινό της ( ο πελάτης που ήταν μέσα είχε πάρει τζακούζι έξτρα ).. να τη χαίρονται.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Γενικά βλέπω μια πολιτική μη μου άπτο ( για τα απλά προγράμματα ) στις βιλλες που μάλλον δεν απευθύνεται σε μένα άλλα για να ανοίγει και τρίτο μάγαζι της αλυσίδας μάλλον έχει το κοινό της ( ο πελάτης που ήταν μέσα είχε πάρει τζακούζι έξτρα ).. να τη χαίρονται.
Δε θα συμφωνησω φιλε. Δεν εχω πληρωσει ποτε πανω απο 40 στις βιλλες (ουτε παζαρεψα για λιγοτερο) και παει παντα αναλογα με την κοπελα. Με την Καντυ καποτε καναμε παπαδες, η Αντριαννα τιμουσε παντα τα λεφτα της, με την Μιχαελα-Αντριανα ειχαμε βρει τρελλη χημεια, και με ανεση χρονου παντα. Ενω πχ η Βικυ την πρωτη φορα που πηγα ηταν φουλ χαλαρη, την 2η (και τελευταια) που εγινε ντορος με την παρτυ της και ειχε φουλ κοσμο, βιαζοταν χαρακτηριστικα.
Δε θα συμφωνησω φιλε. Δεν εχω πληρωσει ποτε πανω απο 40 στις βιλλες (ουτε παζαρεψα για λιγοτερο) και παει παντα αναλογα με την κοπελα. Με την Καντυ καποτε καναμε παπαδες, η Αντριαννα τιμουσε παντα τα λεφτα της, με την Μιχαελα-Αντριανα ειχαμε βρει τρελλη χημεια, και με ανεση χρονου παντα. Ενω πχ η Βικυ την πρωτη φορα που πηγα ηταν φουλ χαλαρη, την 2η (και τελευταια) που εγινε ντορος με την παρτυ της και ειχε φουλ κοσμο, βιαζοταν χαρακτηριστικα.
Καταρχήν μιλάς για κάποτε για τη πρώτη. Η μιχαέλα αγόρι μου δούλευε στο καμπαναριό πρώτα οπότε αναβαθμίστηκε . Η αντριάνα έφυγε αλλά ξαναγυρνάει -γιατί άραγε που να βρουν σαν κι αυτην- απο τις guest star εξ Αθηνών έχεις να μας πεις καμμία? Γιατί η αλυσίδα έχει καιρό που το φτιάχνει μ αυτές το πρόγραμμα.. Μην ανησυχείς όλες τεσταρισμένες είναι και σε σχέση με άλλες κοπέλες παίζει πολύ ψύχρα.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Απο τις αθηναιες που ερχοταν, την Ελιζα ειχα δοκιμασει χωρις να ενθουσιαστω, την Lilly πηγα την ειδα και δε μου αρεσε. Αυτη η καινουργια η Ζαιρα ειναι υπο δοκιμη.
Σε μενα παιζει ΠΟΛΥ σημαντικο ρολο η εμφανιση, γι αυτο και το μαγαζι το εχω σε εκτιμιση. Το ξερω οτι πολυ θα διαφωνησετε για το 40αρι, αλλα για μενα το 25% παραπανω απο τα αλλα μου το αντισταθμιζει ενα καθαρο δωματιο με καθαριστικα, αποσμητικα, στοματικο διαλυμμα κτλ. Σε αλλα με 30 σιχαινομουν να ακομπησω, και οι πατουσες μου γινοταν μαυρες και κολλουσαν οταν ειχα τελειωσει...
Σε μενα παιζει ΠΟΛΥ σημαντικο ρολο η εμφανιση, γι αυτο και το μαγαζι το εχω σε εκτιμιση. Το ξερω οτι πολυ θα διαφωνησετε για το 40αρι, αλλα για μενα το 25% παραπανω απο τα αλλα μου το αντισταθμιζει ενα καθαρο δωματιο με καθαριστικα, αποσμητικα, στοματικο διαλυμμα κτλ. Σε αλλα με 30 σιχαινομουν να ακομπησω, και οι πατουσες μου γινοταν μαυρες και κολλουσαν οταν ειχα τελειωσει...
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάντα πηδάω φορώντας τα καλτσάκια μου στα ρδέλα ;) .Απο τις αθηναιες που ερχοταν, την Ελιζα ειχα δοκιμασει χωρις να ενθουσιαστω, την Lilly πηγα την ειδα και δε μου αρεσε. Αυτη η καινουργια η Ζαιρα ειναι υπο δοκιμη.
Κάτι άσχετο, ο Joe γιατί έχει εξαφανιστεί Έκανε καλή παρέα, χαβαλέ και καλό μασάλι. Κρίμα..
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Α δε μπορω να πηδηξω με καλτσες. γυμνος και μονο καλτσες; παρωδία...
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 288
- Πόντοι
- 36
Κατέβηκα για να δω αυτήν την εμμα,αλλα τζίφος...κλειστό...που μπορει να ναι γμτ;
ενα φεγγαρι δουλευε και στη Κατεχακη (εινα αλυσιδα αυτα τα μαγαζια,δεν ξερω αν ισχυει ακομα)περασες απο εκει?Κατέβηκα για να δω αυτήν την εμμα,αλλα τζίφος...κλειστό...που μπορει να ναι γμτ;
Επισης συναδελφοι ξερετε για την Αλινα απο Νικ .ουρανου τα ωραρια της?ευχαριστω προκαταβολικα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.074
- Πόντοι
- 11.585
ενα φεγγαρι δουλευε και στη Κατεχακη (εινα αλυσιδα αυτα τα μαγαζια,δεν ξερω αν ισχυει ακομα)περασες απο εκει?
Επισης συναδελφοι ξερετε για την Αλινα απο Νικ .ουρανου τα ωραρια της?ευχαριστω προκαταβολικα
αλυσιδα ηταν το φριξου 13 με προμηθεους 25
το κατεχακη ηταν με το προμηθεους 19
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.051
- Πόντοι
- 13.755
και το Κατεχακη παντα ηταν με Προμηθεως 25 και τωρα πλεον ειναι και το Νικ.Ουρανου 26 και το Αν.Γεωργιου 52αλυσιδα ηταν το φριξου 13 με προμηθεους 25
το κατεχακη ηταν με το προμηθεους 19
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 288
- Πόντοι
- 36
Βραδινό βυζοκυνηγι αλλα τιποτα...νεκρα ο μύλος...μονο αξιόλογο μια ντανιελλα..όμορφη και γλυκιά κοπέλα αλλα οι αρνητικές κριτικές με απέτρεψαν ...και μια Μονικα όχιε μεγάλο βυζι αλλα το έμπειρο μάτι του βυζοκυνηγου κατάλαβε ότι το σουτιέν βοηθούσε πολυ...απογοητευμένος πήγα να Βυζαξω στα αγαπημένα μου βυζια της τζουλιας στο le cabaret...και η βραδιά έλαβε τελος ...άνευ μα δω ποτε θα πετύχω αυτήν την εμμα με τα καινούργια όπλα της
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις