κυριοι καλησπερα σας........
μια μικρη ενημερωση για ρενατα!! σημερα πεταχτικα στο αχελωου να ρωτησο ποτε θα δουλεψει η κοπελα κ τσουπ ητανε πρωινη!!
παιδια πολυ καλη εμφανιση μακρυ μαλι μελαχρινο ισιο,ψυλη θα ελεγα εγω την περιμενα λιγο ποιο πετιτ αλλα οκ, απο
πολυ καλα θα ελεγα φορουσε σουτιεν γμτ κ δεν τα ειδα καλα να τα μετρησω με το βυζομετρο μου
!! παντως μου θημησε παρα πολυ την μαγια απο το προμηθεως 25 στα βυζια! ειχε γραψει κριτικη ο αλπατσινο κ εγω την ειχα παρει στην κωλεττη(χαθηκε κ αυτη κ γαμω τα μωρα ητανε
)
αυτο που με αρεσε παρα πολυ ητανε η ανεση της χαμογελο κ το βλεμα της!! πολλα υποσχομενο!!
παιδια δεν την δοκιμασα δεν ειχα χρονο!! να ξερετε θα ειναι σημερα κ αυριο!!
για τις υπολιπες μερες δεν ηξεραν λογο το οτι δεν εχουν σταθερο προγραμμα ακομα!!
στα γρηγορα μια ματια στο ν.ουρανου1α ητανε μια ξανθια ψυλη δεν την ηξερα κ ονομα δεν προλαβα να ρωτησο την ωρα που μπηκα ειχα κατι τυπους κ την χαλβαδιαζανε!!
κ μετα μπηκα στο κεφαλληνιας(αντε ειχα καιρο να πατησω σε αυτο το μαγαζι) που πετυχα μια χοντρη ξανθια ρωσιδα αν θυμαμαι σωστα!! πρεπει να ητανε κ στα τρυδιμα αυτη!! ξεχυλιζανε ολα λεμε!! στο ιδιο μαγαζι ξεχανα να γραψω την τελευταια φορα βραδυ κυριακης πετυχα ενα πετιτ μικρο μελαχρινο σχεδον αβυζο θα ελεγα αλλα πολυ γλυκα!!