Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Σε μενα παιζει ΠΟΛΥ σημαντικο ρολο η εμφανιση, γι αυτο και το μαγαζι το εχω σε εκτιμιση. Το ξερω οτι πολυ θα διαφωνησετε για το 40αρι, αλλα για μενα το 25% παραπανω απο τα αλλα μου το αντισταθμιζει ενα καθαρο δωματιο με καθαριστικα, αποσμητικα, στοματικο διαλυμμα κτλ. Σε αλλα με 30 σιχαινομουν να ακομπησω, και οι πατουσες μου γινοταν μαυρες και κολλουσαν οταν ειχα τελειωσει...
Συμφωνώ μαζί σου αλλά είναι 33,3% παραπάνω. Επίσης σκέψου πως αυτό το ποσοστό το πληρώνουμε όλοι κάθε φορά. Ίσως ένα 5 να ήταν περισσότερο δίκαιο.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
λογικα πηρε διαλλειμα η εμμα χααχαχ. Αφου μου ελεγε την πρωτη μερα την :fuck2: πανω απο 40ατομα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.074
Πόντοι
11.585
και το Κατεχακη παντα ηταν με Προμηθεως 25 και τωρα πλεον ειναι και το Νικ.Ουρανου 26 και το Αν.Γεωργιου 52

Σωστα τα λες, κατεχακη με Προμηθεους 25 αλαζαν παντα κοπελες,

το Προμηθεους 19, μεταφερθηκε στο Αχελωου...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
κυριοι καλησπερα σας........

μια μικρη ενημερωση για ρενατα!! σημερα πεταχτικα στο αχελωου να ρωτησο ποτε θα δουλεψει η κοπελα κ τσουπ ητανε πρωινη!!
παιδια πολυ καλη εμφανιση μακρυ μαλι μελαχρινο ισιο,ψυλη θα ελεγα εγω την περιμενα λιγο ποιο πετιτ αλλα οκ, απο  :tits: πολυ καλα θα ελεγα φορουσε σουτιεν γμτ κ δεν τα ειδα καλα να τα μετρησω με το βυζομετρο μου :grin:!! παντως μου θημησε παρα πολυ την μαγια απο το προμηθεως 25 στα βυζια! ειχε γραψει κριτικη ο αλπατσινο κ εγω την ειχα παρει στην κωλεττη(χαθηκε κ αυτη κ γαμω τα μωρα ητανε :tits:)
αυτο που με αρεσε παρα πολυ ητανε η ανεση της χαμογελο κ το βλεμα της!! πολλα υποσχομενο!!
παιδια δεν την δοκιμασα δεν ειχα χρονο!! να ξερετε θα ειναι σημερα κ αυριο!!
για τις υπολιπες μερες δεν ηξεραν λογο το οτι δεν εχουν σταθερο προγραμμα ακομα!!

στα γρηγορα μια ματια στο ν.ουρανου1α ητανε μια ξανθια ψυλη δεν την ηξερα κ ονομα δεν προλαβα να ρωτησο την ωρα που μπηκα ειχα κατι τυπους κ την χαλβαδιαζανε!!

κ μετα μπηκα στο κεφαλληνιας(αντε ειχα καιρο να πατησω σε αυτο το μαγαζι) που πετυχα μια χοντρη ξανθια ρωσιδα αν θυμαμαι σωστα!! πρεπει να ητανε κ στα τρυδιμα αυτη!! ξεχυλιζανε ολα λεμε!! στο ιδιο μαγαζι ξεχανα να γραψω την τελευταια φορα βραδυ κυριακης πετυχα ενα πετιτ μικρο μελαχρινο σχεδον αβυζο θα ελεγα αλλα πολυ γλυκα!!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
36
Τι θα γινει ρε γμτ με το Φριξου 13?Παλι κλειστο σημερα?Ποτε θα πετυχω επιτελους τη Εμμα να τη δω πως ειναι????

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Η αντριάνα έφυγε αλλά ξαναγυρνάει -γιατί άραγε που να βρουν σαν κι αυτην-

Για να σου φυγει η απορια:δεν τα βρισκαν στα λεφτα και στα ρεπο.
Η νεα συμφωνια τα προβλεπει αυτα. :dancing:

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η εφη και η νατασα στο ερως τι μερες δουλεουν συνηθως;

Slayeridis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
0
τι να σου πω αδερφε,απο το 2000 που τρεχω στις τανεςπου της θεσσαλονικης μπηκε στο τοπ3 μου(και με το απλο προγραμμα)  :rockon:
δυστυχως απ'οτι μου ειπε θα ειναι μεχρι και σημερα -πεμπτη- παρολο που στο αλλο site εγραφε οτι θα ειναι μεχρι και τις 29  :jerking:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
τι να σου πω αδερφε,απο το 2000 που τρεχω στις τανεςπου της θεσσαλονικης μπηκε στο τοπ3 μου(και με το απλο προγραμμα)  :rockon:
δυστυχως απ'οτι μου ειπε θα ειναι μεχρι και σημερα -πεμπτη- παρολο που στο αλλο site εγραφε οτι θα ειναι μεχρι και τις 29  :jerking:

Πάλι δε μας λες τίποτα,έστω ανέβασε κριτική για να μάθουμε και μεις τι παίζει

Επισκέπτης
Η Άντρεα σύμφωνα με το άλλο σάιτ θα έκανε τελευταία υπηρεσία χτες. Οπότε goodbye προφανώς, σήμερα έκανα μια καταδρομική μπας κ πετύχαινα κανένα πουλέν μου, στο Έρως 16 είχανε καινούργια κοπέλα λέει Λίζα ωραίο κορμί ξανθούλα κ χαμογελαστή μου θύμησε εκείνη την "ελληνίδα" από το Ανδρέου Γεωργίου 30 που συζητούσαμε τις προάλλες με τον Κάραμαν αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν ήταν αυτή. Λυγερή κορμαστασία ωραίος κώλος κ ένα τατουάζ πάνω στο κωλομέρι νομίζω.  Καλή περίπτωση μου φάνηκε, το λαφάμ κλειστά κ η Godiva νταϊάνα.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
36
Στοχευμένη βόλτα για εμμα...την έψαχνα καιρo...ο μαλακας την πατησα σαν πρώταρης γάμω την βυζοκαυλα μου...διάβαζα για βυζια κ νόμισα ότι έγινε σαν νατασσα...με τιποτα...και πέρασα μεσα χωριά να κρίνω τη νυσταγμενη φάτσα...έτοιμη να κοιμηθεί ηταν..βαριεστημενη,ουτε καν διεκπεραιωτικη...χωρις προαταρκτικα,πέρασε την κάποτε με τα χέρια. Εκανε μια πια ενός λεπτού και μετα την έβαλα απο πάνω και ιεραποστολικα...τη γαμουσα και μιλούσαμε για άσχετα...μακρυαααααααααα....αδιάφορη μέχρι αηδιας ...την έχουσα και στα βυζια με γυμνό ετσι να σκουπιζεσαι παλιόκαριολα...χάλια κωλο,ουτε στα 4 δεν μου καν αίσθηση ....ας ήμουν ο τελευταίος που την πατησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom