Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πιστεύω (κι ελπίζω) ότι ξέρει με ποια έχει να κάνει...

Αλλιώς είναι κρίμα...
ολες οι πουτανες το βλεπουν σαν δουλεια....και οι πιο πολλες του τεως ανατολικου μπλοκ ερχονται με εναν σκοπο,να μαζεψουν λεφτα και να κανουν μια καλυτερη ζωη πισω στην πατριδα....εκει πολλες εχουν και αντρες και παιδια κι ας τις βλεπετε μικρες

και οι αντρες τους φυσικα και ξερουν τι δουλεια κανουν και προφανως αποδεχονται την μοιρα τους γιατι
η πορνεια ειναι ευκολο χρημα και αμα σε εναν τοπο εισαι και ξενη φευγοντας κανεις ενα delete στο παρελθον και δεν στιγματιζεσαι......μονο τα ψυχολογικα τους τους μενουν εν τελει και απο αυτα εχουν ολες θεμα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Δειτε τι ειδα και θυμηθηκα τωρα...Καταρχην οποιος δεν ξερει αυτο το τεραστιο τραγουδι του Μανωλη Ρασουλη να αυτοδιαγραφει τωρα  :tickedoff: :tickedoff:
Στο τελος του βιντεοκλιπ δειχνει μερικα απο τα σπιτακια του Βαρδαρη καμια 13 χρονια πριν.
Αναγνωριζω το μπλε στην Προμηθεως και το Σαπφους 7 μαλλον

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Με τετοιο καιρο δεν υπαρχει καλυτερο πραμα απ την μπουρδελοτσαρκα.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Gossip για Εμμανουέλα : "Το χάσαμε το κορμί πατριώτες"   :grin: :grin: :grin:

Εθεάθη με ψηλό, ευθυτενή πιρφόρο, πιασμένη χεράκι-χεράκι λίγο πριν την βάρδια της. Αποχαιρετηστήριο στοργικό φιλί και βουρ για δουλειά!
ενας με ξυρισμενο κεφαλι δεν ειναι? ο νταβατζης της απο τη Ρουμανια ειναι.τον εχω δει και εγω...

ΥΓ ευθυτενης πυρφορος??

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ολες οι πουτανες το βλεπουν σαν δουλεια....και οι πιο πολλες του τεως ανατολικου μπλοκ ερχονται με εναν σκοπο,να μαζεψουν λεφτα και να κανουν μια καλυτερη ζωη πισω στην πατριδα....εκει πολλες εχουν και αντρες και παιδια κι ας τις βλεπετε μικρες

και οι αντρες τους φυσικα και ξερουν τι δουλεια κανουν και προφανως αποδεχονται την μοιρα τους γιατι
η πορνεια ειναι ευκολο χρημα και αμα σε εναν τοπο εισαι και ξενη φευγοντας κανεις ενα delete στο παρελθον και δεν στιγματιζεσαι......μονο τα ψυχολογικα τους τους μενουν εν τελει και απο αυτα εχουν ολες θεμα
σωστος σε ολη την τοποθετηση σου.
να μην εχει μια ελληνιδα να κανεις και λιγο κουβεντα  ρε γαμωτο...ολες αυτες ιδιες ειναι σε βλεπουν σαν τριανταευρω...
Επισης σε μια τετοια ζωη φιλε μου δεν κανεις ευκολα delete...ολα εδω πληρωνονται.και η κολαση και ο παραδεισος εδω περα ειναι.με αδεια χερια γεννιομαστε και με αδεια πεθαινουμε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ενας με ξυρισμενο κεφαλι δεν ειναι? ο νταβατζης της απο τη Ρουμανια ειναι.τον εχω δει και εγω...

ΥΓ ευθυτενης πυρφορος??
εχεις μια τρομερη ευαισθησια στο θεμα της Εμμας και δεν αφηνεις να πεσει τιποτα κατω...κατα τη γνωμη μου με αρνητικη σκοπιμοτητα παντα

Οταν εβαλε στο fb οτι ειναι παντρεμενη τοτε εβαλε και τις φωτογραφιες με τον καραφλα.Αρα γιατι ειναι νταβατζης της και δεν ειναι απλα ο αντρας της?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
εχεις μια τρομερη ευαισθησια στο θεμα της Εμμας και δεν αφηνεις να πεσει τιποτα κατω...κατα τη γνωμη μου με αρνητικη σκοπιμοτητα παντα

Οταν εβαλε στο fb οτι ειναι παντρεμενη τοτε εβαλε και τις φωτογραφιες με τον καραφλα.Αρα γιατι ειναι νταβατζης της και δεν ειναι απλα ο αντρας της?
γιατι οντως ειναι ο νταβας της...εχει και γραφειο αυτος και φερνει ..τανες σε σπιτια...callgirls...μην ξεγελιεσαι...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

ευαισθησια ως προς τι? αρνητικη παντα κιολας? κανε παραθεση ενα αρνητικο μου σχολιο.ισα ισα ειμαι και πελατης της.
απλα τυχαινει να ξερω καποια πραγματα για τον καραφλα που λες.
Να ρωτησω κατι αλλο/ νοειται καποιος να λεγεται αντρας-συζυγος καποιας οταν συνειδιτα την εκδιδει?παρε παραδειγμα απο εσενα : θα μπορουσες να αφηνεις την γυναικα σου να εκδιδεται? και μετα δεν θα λεγοσουν νταβατζης αλλα απλα αντρας της?
με αυτες τις μαλακιες ξεγελανε οι νταβατζηδες τις γκομενες.οταν αυτες αρχισουν να γκρινιαζουν και να θελουν να σταματησουν να ειναι πουτανες τοτε τις παντρευονται και τις λενε οκ τωρα ειμαστε παντρεμενοι μπορεις να συνεχισεις την δουλεια,πως θα ζησουμε αλλιως..
φιλε μου πιστεψε με σου μιλαω εκ πειρας,δεν λεω λογια του αερα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Να ρωτησω κατι αλλο/ νοειται καποιος να λεγεται αντρας-συζυγος καποιας οταν συνειδιτα την εκδιδει?παρε παραδειγμα απο εσενα : θα μπορουσες να αφηνεις την γυναικα σου να εκδιδεται? και μετα δεν θα λεγοσουν νταβατζης αλλα απλα αντρας της?
οταν λες την εκδιδει τι εννοεις?την εξαναγκαζει κιολας μηπως?...αμα το ξερεις να μας το πεις να μην πηγαινουμε...ναι εγω θα την αφηνα να εκδιδεται ειμαι πολυ προοδευτικος...ρε συ μη συγκρινεις μια Ρουμανα με τις δηθεν σεμνες και αγνες Ελληνιδες

Εφοσον δε την εξαναγκαναζει δε μπορει να λεγεται ο νταβατζης της αν μιλαμε για τον ιδιο καραφλα,με αυτον δηλαδη που ηταν αγκαλιτσα στις φωτογραφιες της στο φεϊσμπουκ
Και οπως απαντησε και ο gl παραπανω στην υπερσυντηρητικη απορια του kritik πραγματι αυτες οι γυναικες και παιδια εχουν ολες στην πλειοψηφια τους και αντρες

Δηλαδη εσυ αμα ειχες ενα εργαλειακι σα την Εμμα,τη Βερονικα ή τη Νικολ που εκανε υψηλους τζιρους και σου ερχοταν καθε μερα στο σπιτι με 2-3 κατοσταρικα στο χερι θα σου κακοπεφτε?

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
οταν λες την εκδιδει τι εννοεις?την εξαναγκαζει κιολας μηπως?...αμα το ξερεις να μας το πεις να μην πηγαινουμε...ναι εγω θα την αφηνα να εκδιδεται ειμαι πολυ προοδευτικος...ρε συ μη συγκρινεις μια Ρουμανα με τις δηθεν σεμνες και αγνες Ελληνιδες

Εφοσον δε την εξαναγκαναζει δε μπορει να λεγεται ο νταβατζης της αν μιλαμε για τον ιδιο καραφλα,με αυτον δηλαδη που ηταν αγκαλιτσα στις φωτογραφιες της στο φεϊσμπουκ
Και οπως απαντησε και ο gl παραπανω στην υπερσυντηρητικη απορια του kritik πραγματι αυτες οι γυναικες και παιδια εχουν ολες στην πλειοψηφια τους και αντρες

Δηλαδη εσυ αμα ειχες ενα εργαλειακι σα την Εμμα,τη Βερονικα ή τη Νικολ που εκανε υψηλους τζιρους και σου ερχοταν καθε μερα στο σπιτι με 2-3 κατοσταρικα στο χερι θα σου κακοπεφτε?
συγνωμη αλλα παραπανω πληροφοριες για την συγκεκριμενη δεν μπορω να δωσω για το αν την εκδιδει η την εξαναγκαζει...
Θα μιλησω λιγο γενικα και θα πω οτι ξερω μερικες  τις οποιες  ναι τις εξαναγκαζουν.πολλες κοπελες επισης το κανουν με τη θεληση τους λογο οικονομικης δυσπραγιας.ακομη περισσοτερες το ξεκινησαν λογο οικονομικων δυσκολιων και μετα ''εμπλεξαν'' με νταβατζη.ανθρωποι ειναι και αυτοι,ετυχε να ερωτευτουν καποιον ο οποιος τελικα ειχε αλλους σκοπους..
Τελευταια να αφησω το σκελος της  προοδευτικοτητας μου.
οχι συντηριτικος δεν ειμαι,θα ελεγα κλινω πολυ περισσοτερο σε ανοιχτες ιδεες και σκεψεις..αλλα την κοπελα μου και ποσω δε μαλλον την γυναικα μου  δε θα την αφηνα να παει με καποιον αλλον εστω και αν μου εφερνε στο σπιτι 1000€ τη μερα.οπως ειπα και παραπανω με αδεια χερια φευγουμε απο αυτο το κοσμο τα λεφτα εδω μενουν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
με αυτες τις μαλακιες ξεγελανε οι νταβατζηδες τις γκομενες.οταν αυτες αρχισουν να γκρινιαζουν και να θελουν να σταματησουν να ειναι πουτανες τοτε τις παντρευονται και τις λενε οκ τωρα ειμαστε παντρεμενοι μπορεις να συνεχισεις την δουλεια,πως θα ζησουμε αλλιως..
παντρεμενες επισημα δεν παιρνουν αδεια ασκησης επαγγελματος ιεροδουλης και αδεια εγκαταστασης στην Ελλαδα τουλαχιστον ...ετσι για την ιστορια

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
η αφροδιτη στην κωλεττη δουλευει σημερα?

axortagos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2013
Like
14
Πόντοι
0
Ξερει κανεις το προφιλ της Εμμας στο fb???

mhtsakosss

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τη joana το καστανόξανθο ρουμανακι!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716

Ρε guys δεν νομιζω οτι ειναι ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ αυτο που λεω. Κανενας νορμαλ αντρας δε δεχεται τη γυναικα-γκομενα του να του την πηδανε ακομα κι αν του φερνει λεφτα καθε βραδυ. Αλλο να το παιζω κινεζος και να με συντηρει, αλλο να αγαπαω οντως μια γυναικα και να το δεχομαι.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
παντρεμενες επισημα δεν παιρνουν αδεια ασκησης επαγγελματος ιεροδουλης και αδεια εγκαταστασης στην Ελλαδα τουλαχιστον ...ετσι για την ιστορια
ναι σωστα βαση του νομου Ν.2734/99 δεν επιτρεπετε .
φυσικα ομως μπορουν να λεγονται ανρογυνο και ατυπα..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
χθες τη νυχτα στο Φριξου 14 ηταν η γαλλιδα Κατια ομορφο μελαχρινο κοριτσι με ωραιο πεταχτο κωλαρακι.Η τσατσα μου ειπε πως καποιος πελατης της ειπε οτι η κοπελα ειναι μαστερ σεφ στο τσιμπουκακι  :jerking: :jerking:  :2funny: τι αλλη μαλακια θ'ακουσουμε...
Επισης μου ειπε οτι Γιασμιν μαλλον οριστικα τελος,της ειπα οτι ετσι κι αλλιως ολοι τη βριζανε και μου ειπε οχι...ισα ισα...ειχε πελατες που την πληρωναν μονο για να τη βλεπουν και να μιλανε μαζι της  :jerking: :jerking:...ρε τι αλλο θ'ακουσουμε
επισης και η Χριστινα η βυζαρου η Ρουμανα εφυγε

Στο Αν.Γεωργιου 30 ομορφο,νεαρο,ξανθο,πιπινι,πολυ ευχαριστο στο σαλονι με ωραιο μοντελισιο κορμακι
Στο Βαρδαρη φανερα ανοιχτα ηταν το Σαπφους 7 που δουλευε παλι το κλασσικο κοντο μικροκαμωμενο ασχημο γυφτακι και το Σαπφους 8 που δουλευε μια Μαρια με την ιδια περιπου περιγραφη με την προηγουμενη και εδινε κωλο στα 50ε.Δηλαδη με 40ε λογικα θα τον επαιρνα...μου ειπαν ομως οτι στο Προμηθεως 16 ηταν η Αλεξανδρα Ρονι την οποια θα ξεκωλιαζα ευχαριστως εκεινη την ωρα αλλα πηγα και ηταν ανοιχτη η πρωτη πορτα αλλα η πανω κλειστη.
Το ιδιο και στο Προμηθεως 5 ανοιχτη η πρωτη πορτα κλειστη η δευτερη

Στις 3.30 παντως που γιναν αυτα και το Λαφαμ και οι Μελισσες και το 21 και το Κεφαλληνιας και οι Βιλες ηταν κλειστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom