χθες τη νυχτα στο Φριξου 14 ηταν η γαλλιδα Κατια ομορφο μελαχρινο κοριτσι με ωραιο πεταχτο κωλαρακι.Η τσατσα μου ειπε πως καποιος πελατης της ειπε οτι η κοπελα ειναι μαστερ σεφ στο τσιμπουκακι
τι αλλη μαλακια θ'ακουσουμε...
Επισης μου ειπε οτι Γιασμιν μαλλον οριστικα τελος,της ειπα οτι ετσι κι αλλιως ολοι τη βριζανε και μου ειπε οχι...ισα ισα...ειχε πελατες που την πληρωναν μονο για να τη βλεπουν και να μιλανε μαζι της
...ρε τι αλλο θ'ακουσουμε
επισης και η Χριστινα η βυζαρου η Ρουμανα εφυγε
Στο Αν.Γεωργιου 30 ομορφο,νεαρο,ξανθο,πιπινι,πολυ ευχαριστο στο σαλονι με ωραιο μοντελισιο κορμακι
Στο Βαρδαρη φανερα ανοιχτα ηταν το Σαπφους 7 που δουλευε παλι το κλασσικο κοντο μικροκαμωμενο ασχημο γυφτακι και το Σαπφους 8 που δουλευε μια Μαρια με την ιδια περιπου περιγραφη με την προηγουμενη και εδινε κωλο στα 50ε.Δηλαδη με 40ε λογικα θα τον επαιρνα...μου ειπαν ομως οτι στο Προμηθεως 16 ηταν η Αλεξανδρα Ρονι την οποια θα ξεκωλιαζα ευχαριστως εκεινη την ωρα αλλα πηγα και ηταν ανοιχτη η πρωτη πορτα αλλα η πανω κλειστη.
Το ιδιο και στο Προμηθεως 5 ανοιχτη η πρωτη πορτα κλειστη η δευτερη
Στις 3.30 παντως που γιναν αυτα και το Λαφαμ και οι Μελισσες και το 21 και το Κεφαλληνιας και οι Βιλες ηταν κλειστα