Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

str19mak69

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους. Μηπως καποιος μπορει να ενημερωσει που μπορω να βρω την Αντριαννα-Μιχαελα????

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
99
Πόντοι
1
Βολτα σημερα το πρωι στο μυλο και στην νικηφορου ουρανου κατα μηκος...

καποια ηταν κλειστα. Η μονη που εδινε κωλο ηταν μια ειρηνη στην νικηφορου ουρανου στο τελευταιο πριν τη στροφη για πετρου ερημητη. Την εχει παρει κανεις? καλη?

προτιμησα την ελενη στα τριδυμα στον δρομο που εινια καθετος της φριξου. Συγχωρεστε με δεν θυμαμαι την οδο. το ενα απο τα 3 ηταν μονο ανοιχτο. Η ελενη ειναι πανεμορφη ουκρανη.

Καταπληκτικα ματια και τελειο χαμογελο, καλο στο μεγεθος βυζι, λιγο ψηλη και κανονικη στα κιλα. πηρα το απλο με 30. με αφησε και εγλειφα βυζι  :kissass: ανετα και φανηκε να γκαβλωνει απο την αρχη. τσιμπουκι μετριο (το μονο αρνητικο) . στα του αγωνα ανοιξε τα ποδια διαπλατα και τον επαιρνε ανετα. αγαπημενη της σταση εινια το πισωκολλητο. ανεβηκε και απο πανω βεβαια. (παντα κανω ολες τις στασεις πριν τελειωσω) και οταν ηταν στα 4 μετα ετριβε την κλειτοριδα της απο την γκαβλα ενω εγω σφυροκοπουσα . μικρα αγγομαχητα που φαινονται οτι δεν ειναι ψευτικα συνεθεσαν το σκηνικο της ακρως επιτυχημενης επισκεψης.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Επισης μου ειπε οτι Γιασμιν μαλλον οριστικα τελος,της ειπα οτι ετσι κι αλλιως ολοι τη βριζανε και μου ειπε οχι...ισα ισα...ειχε πελατες που την πληρωναν μονο για να τη βλεπουν και να μιλανε μαζι της  :jerking: :jerking:...ρε τι αλλο θ'ακουσουμε
επισης και η Χριστινα η βυζαρου η Ρουμανα εφυγε

αρε τι κανει η κριση.............
διωχνει τα καλα κοριτσια!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντως κριμα για την χριστινα γιατι οταν ξεκινησε να δουλευει εδω ειτανε κ γαμω τα κοριτσια με ενα απο τα καλυτερα κ φυσικα :tits: :tits: :tits:της αγορας.........
μετα μας τα χαλασε αρκετα επιδη πηρε χαμπαρι οτι υπαρχουν πολλα παλικαρια που για 15 λεπτα δινουν 60-80ευρω!! κ ενω στην αρχη το 30αρι το τιμουσε με το παραπανω στο τελος τα 30 γινανε 10λεπτα με το ζορι κ αντε να φυγουμε!!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
καποια ηταν κλειστα. Η μονη που εδινε κωλο ηταν μια ειρηνη στην νικηφορου ουρανου στο τελευταιο πριν τη στροφη για πετρου ερημητη. Την εχει παρει κανεις? καλη?

φιλε παιχτρονι για την ειρηνη ενα θα πω!! ειναι mast!!
αν δεν σε απασχολει τοσο το θεμα εμφανισης τοτε ορμα!!
τωρα που αδυνατησε κιολας εγω νομιζω της πηγε παρα πολυ!!

tsondovolossss

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
λεω εγω τωρα, εχεται πετυχει ποτε κοπελα(πελατισσα η να κανει τσαρκα ) μεσα σε μπουρδελο? να εχει παει με φιλο της για παρεα η για χαβαλε ?

πανω σε χαζοχαζουλικη συζητηση σε παρεα μια φιλη ηταν περιεργη για την φαση μπουρδελοτσαρκας,
επειδη δεν ενιωθε την χαρα που βγαζαμε οταν μιλουσα με το φιλο μου για τις βολτες και το χαβαλε που καναμε και ζηλεψε μαλλον ;P

PS; για την γαλλιδα( ή γαλλιδο :P  )  nikol υπαρχουν τιποτα φημες για επιστροφη η @@? ;P

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Επίσκεψη χθες το βράδυ στο  Νικηφόρου Ουρανού 1Α για να βρω τη Χριστίνα. Δυστυχώς έλλειπε.
Στη θέση της ήταν η -Αλ πληροφορία για σένα γιατί αν θυμάμαι καλά είχες πει πως σου γυάλισε- Νόρα που κατά 99% είναι αυτή που δούλευε στο Fever.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.301
Πόντοι
6.817
παιδια ξερει κανεις τι απεγινε η Καντυ; Δεν την εχει ουτε στο αλλο το σαιτ.

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
Έχω σκοπό αυτές τις μέρες να κάνω μια καταδρομική. Δεν ξέρω Νταιάνα ή Ειρήνη?? Ιδού η απορία..εκτός αν έχει κάποιος συναγωνιστής να προτείνει κανά πολύ δυνατό    :pipa1: εκτός από τα στανταράκια μου! Θα το εκτιμούσα δεόντως  :rolleyes:  :2funny:  :sunglasses:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Παρατήρησα ότι ετοιμάζεται και άλλο ένα μαγαζί (δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί), στη γωνία Αν. Γεωργίου με Πήγασου. Στη αριστερή πλευρά της γωνίας (όπως κινείσαι στην Πήγασου) είναι το Αν Γεωργίου 21 οπότε αυτό λογικά θα είναι το Αν Γεωργίου 19  :huh:
Υποτίθεται έχουμε κρίση, ο κόσμος δυσκολεύεται οικονομικά, πολλοί γκρινιάζουν για το επίπεδο των κοριτσιών και διαρκώς ανοίγουν καινούρια μαγαζιά; Τι γίνεται;  :think:
OK, κλείνει ο Βαρδάρης αλλά με δεδομένα όλα τα παραπάνω το λογικό θα ήταν να συρρικνωθεί κάπως η αγορά, έτσι δεν είναι;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παρατήρησα ότι ετοιμάζεται και άλλο ένα μαγαζί (δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί), στη γωνία Αν. Γεωργίου με Πήγασου. Στη αριστερή πλευρά της γωνίας (όπως κινείσαι στην Πήγασου) είναι το Αν Γεωργίου 21 οπότε αυτό λογικά θα είναι το Αν Γεωργίου 19  :huh:
Υποτίθεται έχουμε κρίση, ο κόσμος δυσκολεύεται οικονομικά, πολλοί γκρινιάζουν για το επίπεδο των κοριτσιών και διαρκώς ανοίγουν καινούρια μαγαζιά; Τι γίνεται;  :think:
μπας και παιρνουν τιποτα λεφτα απο το ΕΣΠΑ; :2funny:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
OK, κλείνει ο Βαρδάρης αλλά με δεδομένα όλα τα παραπάνω το λογικό θα ήταν να συρρικνωθεί κάπως η αγορά, έτσι δεν είναι;

Ας μενανε τα μισα και ας ειχαν ωραιες γυναικες να πηδηξεις... Τι να το κανω που εγιναν 30 studio και σε βολτα θα βρει 1 αντε 2 ωραιες;  Μιλαμε την τελευταια φορα που πηγα να βρω τη Μιρελα στο βιτρινατο, βγηκε ενα ξωανο χοντρο, κακασχημο, με μια φωνη σαν νταλικιερης, με πιασανε τα γελια μπροστα στην τσατσα...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
609
Πόντοι
7.135
Παρατήρησα ότι ετοιμάζεται και άλλο ένα μαγαζί (δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί), στη γωνία Αν. Γεωργίου με Πήγασου. Στη αριστερή πλευρά της γωνίας (όπως κινείσαι στην Πήγασου) είναι το Αν Γεωργίου 21 οπότε αυτό λογικά θα είναι το Αν Γεωργίου 19  :huh:
Υποτίθεται έχουμε κρίση, ο κόσμος δυσκολεύεται οικονομικά, πολλοί γκρινιάζουν για το επίπεδο των κοριτσιών και διαρκώς ανοίγουν καινούρια μαγαζιά; Τι γίνεται;  :think:

Ετοιμάζεται αυτό, ένα δίπλα σε Α. Γεωργίου 16 και ένα ακόμα μεταξύ Φρίξου 13 και 15. Να δούμε με τι κοπέλες θα τα δουλέψουνε.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Παντως βλεπω στις βιλλες, εχουν μεινει με 2 κοπελες ολες κι ολες και δουλευουν μονες βαρδιες...!

Miltoooos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ειμαι καινουργιος,τα μαγαζια ειναι πολλα οντως απλως επειδη κλεινει ο βαρδαρης και ο περισσοτερος κόσμος πάει στο μυλο αναδιαμορθωνεται η πιατσα και ειναι λογικο οτι μετα απο καιρο καποια δεν θα δουλευουν γτ δεν υπαρχει το αναλογο κοινο εκτος και αν μας ερθει στην πολη μας μπουρδελοτουρισμος :2funny: :2funny: :2funny:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
θα συμφωνισω κ εγω με τον κριτικ κ απολλο!!

ηθελα να ηξερα τι κοπελες θα πανε να δουλεψουνε!??
παντως ρε παιδια το θεμα εμφανιση ειναι πολυ σχετικο........
αντε ενταξη κ η ειρηνη δεν ειναι οτι καλυτερο κ μαλιστα θυμαμαι οταν την πρωτο ειδα στον βαρδαρη δεν μου περνουσε απο το μυαλο να περασω με αυτην!!!!
ΑΛΛΑ ελα μου ντε που ειναι απο τα καλυτερα στανταρακια μου πλεον!!
τα δινει ΟΛΑ πραγματικα ΟΛΑ ομως κ στις καλυτερες τιμες!!

αυτο που θελω να πω ειναι οτι ας ερθουν νεες κοπελες(ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ :2funny: :2funny:)
κ μακαρι να ειναι τουλαχιστον σαν την ειρηνη στην αποδοση!!
το κακο ειναι οτι δεν το βλεπω ομως να ειναι ετσι απο θεμα αποδοσης!!
εχω παρατηρηση οτι απο τοτε που εχει γινει μετακομηση απο τον βαρδαρη οι τσατσαδες λες κ την εχουνε δει λας βεγκας!! νομιζουνε οτι βρισκονται σε χαι κλας μαγαζια!!
στον βαρδαρη παντα ειχα την εντυοωση οτι η κοπελα κανει κουμαντο στην δουλεια της!!!
στο θεμα χρονου αποδοσης κ.τ.λ...........
τωρα στα ΣΤΟΥΝΤΙΟ μαλλον πεφτει ΠΟΛΛΗ καθοδηγηση.........
ειδικα στις καινουριες 30ευρω-10λεπτα 40ευρω-15 κ ουτο καθεξης!!
πως ρε παιδια να κανεις ετσι δουλεια?????

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ετοιμάζεται  και ένα ακόμα μεταξύ Φρίξου 13 και 15. Να δούμε με τι κοπέλες θα τα δουλέψουνε.
εκεινο εχει ''παγωσει'' εδω και καιρο.βασικα εχουν βαλει και ενοικιαστηριο..
Το θεμα ειναι οπως πολυ σωστα αναφερεις με τι κοπελες θα τα δουλεψουνε?
Ποια κοπελα απο Ρουμανια-Βουλγαρια-Τσεχια-Ουκρανια θα ερθει να δουλεψει σε μια χωρα της οποιας το βιοτικο-οικονομικο επιπεδο εχει φτασει σε παρομοιο επιπεδο με αυτο της πατριδας της? οι μισθοι μας πλεον ειναι ιδιοι με αυτων των χωρών (η Ρουμανια δειχνει και σημαδια ανακαμψης).
Παλαιοτερα οταν ζουσαμε στην φουσκα των τρελων ρυθμων αναπτυξης (με δανεικα λεφτα βεβαιως γιατι σαν χωρα εκτος απο τουρισμο και αγροτικα δεν παραγουμε τιποτα αλλο) και υπηρχε πολυ ρευστο στην αγορα τοτε ναι αξιζε να ερθει μια κοπελα.και απ'οτι εχω μιλησει μαζι τους  βγαζανε για την πλακα 2 με 3 χιλιαρικα το μηνα.
τωρα με τα νεα μετρα που ερχονται και μιλανε για εναν ακομη μισθο να χανετε απο την τσεπη μας πως να πας στα μπουρδελα?εγω εκεινο το μισθο το χαριζα στα μπουρδελα γιατι ετσι μου αρεσε και ετσι γουσταρα.πλεον ομως τα πραγματα εχουν γινει ασφυκτικα δυστηχως.
Αυτο πρεπει να το λαβουν πολυ σοβαρα υποψην τους τα μαγαζια και να ριξουν τις τιμες.νομιζω οτι το απλο πρεπει να παει στα 20€ και επισης να βαλουν στο προγραμμα και μονο πιπα με 10€.μερικοι γουσταρουν να πανε να ριξουν ενα αδειασμα μονο...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Με νέο μωρό μας προμηνύει στις 7 του μήνα το άλλο σάιτ. Βανέσσα Ελληνίδα λέει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.074
Πόντοι
11.585
Με νέο μωρό μας προμηνύει στις 7 του μήνα το άλλο σάιτ. Βανέσσα Ελληνίδα λέει.

Τουμπανακι φενετε, αλλα απο βυζι παλι με το σταγονομετρο.... :headbang:

ΦΕΡΤΕ καμια βυζαρου ΓΜΤ.!!  :tickedoff:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
βιλες που περασα πριν σε βολτα 12-με 2 κλειστα το ιδιο και οι μελισσες.
Καταθεση ερως 16 ντακατι το ονομα ξανθια ντημενη σε περιτυλιγμα δωρου. Υπεροχη πιπα και μονο αυτο. Εβαλε τζελ στις 2 στασεις μου ειπε δεν εχουμε χρονο. Τα βυζια απαραδεκτη δουλεια. Δεν θελει σαλιο ρουφηγματα φιλια, ιδρωτα και γενικως μυγιάγγιχτη.
Στο λαφαμ που ηταν η εκπληξη της βραδιας μετα απο τοσα χρονια μπουρδελιαρης εφαγα πορτα. Στο εν λογω καταστημα ειχα να πατησω απο το πριν το καλοκαιρι που ειχα παρει την λαρα φουλ προγραμμα και γενικα ημουν τακτικος πελατης παντα τυπικος και μπανιαρισμενος. Αφου πηγα και ειχε προγραμμα μιας ωρας εκανα μια βολτα γιαννιτσων και στις πιατσες δεν υπηρχε τπτ αξιολογο και γενικως πολυ λιγες κοπελες στις 2 ωρες που γυρισα. Οταν ξαναπηγα μετα απο 40-50λεπτα επειδη ηθελα να περασω μαζι της ειπα να μπω και να περιμενω. Ενημερωθηκα πως χαρακτηρηστικα η κοπελα της ειπε να μην περασει ο κυριος με το ταδε πουκαμισο και μου ειπε να μην ξαναπαω. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ομως... Ειτε θα φαει μαυρο και θα χασω ενα στανταρακι ειτε θα το ψαξω γιατι ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα και δεν ξερω γιατι. Η τσατσα με το ζορι μου μιλουσε και δεν εβγαινε απο το δωματιο. Ενιωσα ασχημα. :S

Επισκέπτης
Μαγκες εθεαη στον βαρδαρη (σαπφως 20) ισως η ποιο ομορφη τανα που εχει ερθει στην πολη μας.
Ξανθο ρουμανακι 20 ετων. σωματαρα ψιλη,φατσουλα πολυ ομορφη,βυζι οχι πολυ μεγαλο αλλα στητο. ελληνικα δεν μιλαει καθολου και απο τι μου ειπε ειναι δυο μερες εδω.Μεσα ομως δεν και πολλα  :grin: αλλα αν κατσει και παει σε κανενα στουντιο θα στρωσει. Τρομερο μωρο...που την ειχαν κρυμμενη  :)

Άντε να δούμε. Τι βάρδια την πέτυχες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom