str19mak69
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους. Μηπως καποιος μπορει να ενημερωσει που μπορω να βρω την Αντριαννα-Μιχαελα????
Επισης μου ειπε οτι Γιασμιν μαλλον οριστικα τελος,της ειπα οτι ετσι κι αλλιως ολοι τη βριζανε και μου ειπε οχι...ισα ισα...ειχε πελατες που την πληρωναν μονο για να τη βλεπουν και να μιλανε μαζι της ...ρε τι αλλο θ'ακουσουμε
επισης και η Χριστινα η βυζαρου η Ρουμανα εφυγε
αρε τι κανει η κριση.............
διωχνει τα καλα κοριτσια!!
παντως κριμα για την χριστινα γιατι οταν ξεκινησε να δουλευει εδω ειτανε κ γαμω τα κοριτσια με ενα απο τα καλυτερα κ φυσικα της αγορας.........
μετα μας τα χαλασε αρκετα επιδη πηρε χαμπαρι οτι υπαρχουν πολλα παλικαρια που για 15 λεπτα δινουν 60-80ευρω!! κ ενω στην αρχη το 30αρι το τιμουσε με το παραπανω στο τελος τα 30 γινανε 10λεπτα με το ζορι κ αντε να φυγουμε!!
καποια ηταν κλειστα. Η μονη που εδινε κωλο ηταν μια ειρηνη στην νικηφορου ουρανου στο τελευταιο πριν τη στροφη για πετρου ερημητη. Την εχει παρει κανεις? καλη?
φιλε παιχτρονι για την ειρηνη ενα θα πω!! ειναι mast!!
αν δεν σε απασχολει τοσο το θεμα εμφανισης τοτε ορμα!!
τωρα που αδυνατησε κιολας εγω νομιζω της πηγε παρα πολυ!!
μπας και παιρνουν τιποτα λεφτα απο το ΕΣΠΑ;Παρατήρησα ότι ετοιμάζεται και άλλο ένα μαγαζί (δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί), στη γωνία Αν. Γεωργίου με Πήγασου. Στη αριστερή πλευρά της γωνίας (όπως κινείσαι στην Πήγασου) είναι το Αν Γεωργίου 21 οπότε αυτό λογικά θα είναι το Αν Γεωργίου 19
Υποτίθεται έχουμε κρίση, ο κόσμος δυσκολεύεται οικονομικά, πολλοί γκρινιάζουν για το επίπεδο των κοριτσιών και διαρκώς ανοίγουν καινούρια μαγαζιά; Τι γίνεται;
Παρατήρησα ότι ετοιμάζεται και άλλο ένα μαγαζί (δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί), στη γωνία Αν. Γεωργίου με Πήγασου. Στη αριστερή πλευρά της γωνίας (όπως κινείσαι στην Πήγασου) είναι το Αν Γεωργίου 21 οπότε αυτό λογικά θα είναι το Αν Γεωργίου 19
Υποτίθεται έχουμε κρίση, ο κόσμος δυσκολεύεται οικονομικά, πολλοί γκρινιάζουν για το επίπεδο των κοριτσιών και διαρκώς ανοίγουν καινούρια μαγαζιά; Τι γίνεται;
OK, κλείνει ο Βαρδάρης αλλά με δεδομένα όλα τα παραπάνω το λογικό θα ήταν να συρρικνωθεί κάπως η αγορά, έτσι δεν είναι;
Παρατήρησα ότι ετοιμάζεται και άλλο ένα μαγαζί (δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί), στη γωνία Αν. Γεωργίου με Πήγασου. Στη αριστερή πλευρά της γωνίας (όπως κινείσαι στην Πήγασου) είναι το Αν Γεωργίου 21 οπότε αυτό λογικά θα είναι το Αν Γεωργίου 19
OK, κλείνει ο Βαρδάρης αλλά με δεδομένα όλα τα παραπάνω το λογικό θα ήταν να συρρικνωθεί κάπως η αγορά, έτσι δεν είναι;
εκεινο εχει ''παγωσει'' εδω και καιρο.βασικα εχουν βαλει και ενοικιαστηριο..Ετοιμάζεται και ένα ακόμα μεταξύ Φρίξου 13 και 15. Να δούμε με τι κοπέλες θα τα δουλέψουνε.
Με νέο μωρό μας προμηνύει στις 7 του μήνα το άλλο σάιτ. Βανέσσα Ελληνίδα λέει.
Μαγκες εθεαη στον βαρδαρη (σαπφως 20) ισως η ποιο ομορφη τανα που εχει ερθει στην πολη μας.
Ξανθο ρουμανακι 20 ετων. σωματαρα ψιλη,φατσουλα πολυ ομορφη,βυζι οχι πολυ μεγαλο αλλα στητο. ελληνικα δεν μιλαει καθολου και απο τι μου ειπε ειναι δυο μερες εδω.Μεσα ομως δεν και πολλα αλλα αν κατσει και παει σε κανενα στουντιο θα στρωσει. Τρομερο μωρο...που την ειχαν κρυμμενη