Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.217
Πόντοι
446
Δεν έχω πάθει τίποτα όσες φορές το έκανα αυτό...δεν είναι ντουζιέρες στρατιωτικές να κολλάς δερματικές ασθένειες από την μπιχλα αν πατήσεις εκει χωρίς παντόφλες.
Δεν ανέφερα τίποτα για αρρώστιες ή υγιειονομική επικινδυνότητα όσον αφορά τα τζακούζι των -δέλων. Απλά έγραψα πως προσωπικά σιχαίνομαι. Όποιος νιώθει άνετα να απολαύσει το τζακούζι με την κοπέλα πολύ καλώς θα πράξει. Φαντάζομαι πως και οι κοπέλες δεν θα ήθελαν να μπανιαρίζονται σε ένα βρώμικο τζακούζι ή να κινδυνεύουν να κολλήσουν κάτι ανεπιθύμητο.

Παρεμπιπτόντως, επειδή η μονάδα μου στο στρατό ήταν ιδιαιτέρως μάχιμη και προβλεπόμενη και σε όπλα και σε καθαριότητα, οι ντουζιέρες και οι τουαλέτες μόνο με 5αστερου ξενοδοχείου θα συγκρίνονταν από καθαριότητα...:cheesy::cheesy::cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες μου έχει μπει στο μυαλό να πάω με μια Κύπρια (έτσι να μιλάει τα Κυπριακά όταν θα παίζει) ξέρετε εάν υπάρχει κάτι;
Ναι ειναι μια γεματουλα στο bad girl πρωινη βαρδια. Δεν γνωριζω περισσοτερα γιατι δεν εχω περασει μαζι της.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.402
Πόντοι
9.297
Δεν ανέφερα τίποτα για αρρώστιες ή υγιειονομική επικινδυνότητα όσον αφορά τα τζακούζι των -δέλων. Απλά έγραψα πως προσωπικά σιχαίνομαι. Όποιος νιώθει άνετα να απολαύσει το τζακούζι με την κοπέλα πολύ καλώς θα πράξει. Φαντάζομαι πως και οι κοπέλες δεν θα ήθελαν να μπανιαρίζονται σε ένα βρώμικο τζακούζι ή να κινδυνεύουν να κολλήσουν κάτι ανεπιθύμητο.

Παρεμπιπτόντως, επειδή η μονάδα μου στο στρατό ήταν ιδιαιτέρως μάχιμη και προβλεπόμενη και σε όπλα και σε καθαριότητα, οι ντουζιέρες και οι τουαλέτες μόνο με 5αστερου ξενοδοχείου θα συγκρίνονταν από καθαριότητα...:cheesy::cheesy::cheesy:
Tυχερος ήσουν...ποτέ δεν αγνόησα τις προειδοποιήσεις και πατουσα πάντα με παντοφλες...ένας όμως την πάτησε ...πήγε χωρίς παντόφλες εκεί και έβγαλε κάτι στα πόδια ο μαλακας.

• Like
Αντιδράσεις: LB

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.967
Πόντοι
4.766