Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.219
Πόντοι
446
Δεν έχω πάθει τίποτα όσες φορές το έκανα αυτό...δεν είναι ντουζιέρες στρατιωτικές να κολλάς δερματικές ασθένειες από την μπιχλα αν πατήσεις εκει χωρίς παντόφλες.
Δεν ανέφερα τίποτα για αρρώστιες ή υγιειονομική επικινδυνότητα όσον αφορά τα τζακούζι των -δέλων. Απλά έγραψα πως προσωπικά σιχαίνομαι. Όποιος νιώθει άνετα να απολαύσει το τζακούζι με την κοπέλα πολύ καλώς θα πράξει. Φαντάζομαι πως και οι κοπέλες δεν θα ήθελαν να μπανιαρίζονται σε ένα βρώμικο τζακούζι ή να κινδυνεύουν να κολλήσουν κάτι ανεπιθύμητο.

Παρεμπιπτόντως, επειδή η μονάδα μου στο στρατό ήταν ιδιαιτέρως μάχιμη και προβλεπόμενη και σε όπλα και σε καθαριότητα, οι ντουζιέρες και οι τουαλέτες μόνο με 5αστερου ξενοδοχείου θα συγκρίνονταν από καθαριότητα...:cheesy::cheesy::cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες μου έχει μπει στο μυαλό να πάω με μια Κύπρια (έτσι να μιλάει τα Κυπριακά όταν θα παίζει) ξέρετε εάν υπάρχει κάτι;
Ναι ειναι μια γεματουλα στο bad girl πρωινη βαρδια. Δεν γνωριζω περισσοτερα γιατι δεν εχω περασει μαζι της.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.410
Πόντοι
9.297
Δεν ανέφερα τίποτα για αρρώστιες ή υγιειονομική επικινδυνότητα όσον αφορά τα τζακούζι των -δέλων. Απλά έγραψα πως προσωπικά σιχαίνομαι. Όποιος νιώθει άνετα να απολαύσει το τζακούζι με την κοπέλα πολύ καλώς θα πράξει. Φαντάζομαι πως και οι κοπέλες δεν θα ήθελαν να μπανιαρίζονται σε ένα βρώμικο τζακούζι ή να κινδυνεύουν να κολλήσουν κάτι ανεπιθύμητο.

Παρεμπιπτόντως, επειδή η μονάδα μου στο στρατό ήταν ιδιαιτέρως μάχιμη και προβλεπόμενη και σε όπλα και σε καθαριότητα, οι ντουζιέρες και οι τουαλέτες μόνο με 5αστερου ξενοδοχείου θα συγκρίνονταν από καθαριότητα...:cheesy::cheesy::cheesy:
Tυχερος ήσουν...ποτέ δεν αγνόησα τις προειδοποιήσεις και πατουσα πάντα με παντοφλες...ένας όμως την πάτησε ...πήγε χωρίς παντόφλες εκεί και έβγαλε κάτι στα πόδια ο μαλακας.

• Like
Αντιδράσεις: LB

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.985
Πόντοι
4.766

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
480
Πόντοι
21
Tυχερος ήσουν...ποτέ δεν αγνόησα τις προειδοποιήσεις και πατουσα πάντα με παντοφλες...ένας όμως την πάτησε ...πήγε χωρίς παντόφλες εκεί και έβγαλε κάτι στα πόδια ο μαλακας.
Οι παντόφλες είναι καθαρές ;

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
621
Πόντοι
81
Πρόσφατη συνάντηση με Ιζαμπέλα στα ξύλινα σπιτάκια ,
Χάλια , μάπα το καρπούζι , και σε σώμα και σε πίπα φφφ
Ενώ όρθια φαίνεται ωραία μόλις βγάλει τα ρούχα αγύμναστη η η ηλικία φταίει δεν ξέρω

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
669
Πόντοι
301
Η πορνοστάρ Τόκιο που είναι Θεσσαλονικιά απ των εύοσμο ξέρει κανείς αν βιζιταρει ; Παλιά η λίγο στην Αθήνα ήταν στο Magic

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.219
Πόντοι
446
Η πορνοστάρ Τόκιο που είναι Θεσσαλονικιά απ των εύοσμο ξέρει κανείς αν βιζιταρει ; Παλιά η λίγο στην Αθήνα ήταν στο Magic
Kάποτε είχε ακουστεί ότι εκδίδονταν. Ίσως σε κλειστό κύκλο. Τώρα δεν ακούγεται κάτι μάλιστα κάπου στο site αναφέρθηκε ότι δεν.... Δεν ξέρω αν εννοούσαν αν δεν βιζίταρε ποτέ ή αν σταμάτησε. Το Magic τι είναι;

Τελευταία τροποποίηση:

SpeedMerchant666

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
86
Πόντοι
0
περασμα με Φριντα πριν 2 μερες, ΒΥ-ΖΑ-ΡΕΣ ... 40 ακαπωτο τσιμπουκι αρκετα καλο με γλειψιμο τα παπαρια στο γαμησι τυπικοτατη αλλα χωρις παραπονα.τιμια

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
708
Πόντοι
1.525
περασμα με Φριντα πριν 2 μερες, ΒΥ-ΖΑ-ΡΕΣ ... 40 ακαπωτο τσιμπουκι αρκετα καλο με γλειψιμο τα παπαρια στο γαμησι τυπικοτατη αλλα χωρις παραπονα.τιμια
Τι να κάνω τις βυζαρες όταν ανοίγει το στόμα,και τα μισά δόντια λείπουν και τα άλλα μισά σάπια... κάπου όπα δηλαδη

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
314
Πόντοι
21
Πρόσφατη συνάντηση με Ιζαμπέλα στα ξύλινα σπιτάκια ,
Χάλια , μάπα το καρπούζι , και σε σώμα και σε πίπα φφφ
Ενώ όρθια φαίνεται ωραία μόλις βγάλει τα ρούχα αγύμναστη η η ηλικία φταίει δεν ξέρω
Αυτη την ιζαμπελα την πηρε φιλος μου πριν τις γιορτες εγω περιμενα στο σαλονι...σε 8 λεπτα ειχε βγει απο το δωματιο κρατουσα χρονο!! Μετα απο λιγο βγηκε και ο φιλος μου μεσα στα νευρα και αρχισε τα καντιλια μεσα στο μπουρδελο..2 ατομα ακομα που περιμεναν εφυγαν φυσικα
Μεγαλη ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΤΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom