Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
μακρια απο αυτην στο τριδυμο,μολις εφαγωθη
αλεξανδρα λεγεται
οντως εξωτερικα σου δημιουργει την βελτιστη των εντυπωσεων αλλα ειναι μεγαλη φολα μεσα
πηρα γυμνο και ουτε αρχιδια ρουφηξε,αγενεστατη ηταν
σκατα και αποσκατα

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Από τσάρκα προχτές βράδυ φιλαράκι δοκίμασε την κοπέλα που δούλευε στο Αν.Γεωργίου 52 ή το 50(αυτό που είχε τα πάρα πολλά σκαλοπάτια τελοσπάντων).

Η κοπέλα,ξανθιά με πολλά ταττού πάνω από το στήθος,πίρσινγκ,τσαχπίνα,σκερτσόζα στο σαλονάρισμα με κάπως άσχημο κώλο λίγο.

Με το που του πέρασε την κάλτσα πάει,αυτό ήτανε..χάθηκε οποιοδήποτε ίχνος θηλυκότητας και τσαχπινιάς  :S

40 ευρώ για 10 λεπτά. Προσέχετε παιδιά μη σας ξεγελάσει το σαλονάρισμα της. Όνομα δε συγκράτησα μιας και βγήκαμε για χαβαλέ και τρόλινγκ άσχετα αν έγινε κ μια κατάθεση από την παρέα.

Η μοναδική κοπέλα που μου έκανε εντύπωση ήτανε στο 2ο από τα τρίδυμα, μια ψηλή μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί,γλυκιά φάτσα,άνετα θα δούλευε υποδοχή σε κάποιο καγκουρομάγαζο στη Κρήνη( του στυλ Raka,Crystal,Serata)  :grin:  Γνωρίζει κανείς όνομα? Μακράν η πιο εμφανίσιμη που είδαμε όλο το βράδυ.

Για αυτη με τα ταττου που αναφερεσαι φιλος ειναι η Ντανιελα,οκ τα εχουμε πει πολλακις εδω,μεγαλη φολα η καριολα...Τωρα για τη μελαχροινη που αναφερεσαι την ωραια,δουλευε στο 3ο απο τα τριδυμα και οχι στο 2ο,γιατι εκει δουλευε ενα κοντοπουτανο αδυνατο μελαχροινο και καλα γαλλιδουλα.Αυτη λοιπον η ομορφη ψηλη μελαχροινη (στο 3ο) ειναι η Αλεξανδρα που δουλευε πριν καποιους μηνες στον Βαρδαρη στο προμηθεως 5 και στο Ερως στην τανταλου,οντως πολλη καλη παρουσια και εμφανιση,αλλα μεσα στα ενδοτερα φολα κι αυτη.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Αυτη τη Βικτωρια που δουλευει κυριως πρωινα στο Κοροβαγγου την εχει δοκιμασει κανεις ρε παιδια.Ειναι ωραια παρουσια μελαχροινη με κορμαρα,αλλα κατι με αποτρεπει στο να μπω... :think: :think:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Εγώ παρασκευή βράδυ εκεί στο νούμερο 2 είδα την κοντή τσιγγανορουμάνα προφανώς με τα ωραία βυζάκια. Μήπως πήγες άλλη μέρα?
Σημείωσε λάθος μου ! Λύθηκε το μυστήριο από τον  Al Kavlone !

Στο 3ο ήτανε τελικά παιδιά,έχασα τα αυγά και τα πασχάλια,πάει το μέτρημα  :cheesy:

Ζητώ συγγνώμη για το μπέρδεμα.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αντε μπραβο! Ναι η Αλεξάνδρα, οχι ο Ροναλντίνιο, ειναι.
Πολυ ομορφη και μεγαλη φολα οπως λεει ο Kavlone.
Την παρατησα κι εφυγα στο Προμηθέως 5 πριν κατι μήνες

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αυτη τη Βικτωρια που δουλευει κυριως πρωινα στο Κοροβαγγου την εχει δοκιμασει κανεις ρε παιδια.Ειναι ωραια παρουσια μελαχροινη με κορμαρα,αλλα κατι με αποτρεπει στο να μπω... :think: :think:
Κι εγω υπο δοκιμη την εχω. Ομορφη κοπελα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ρε μαγκες θα μας ξεπαραδιασετε εσεις... Πολλες πληροφοριες για ωραιες γκομενες που δε ξερω πεσανε. Αφου εφυγε η Μιχαελα απο τις Βιλλες, οι μοναδικες ωραιες που ειχα στο νου μου ηταν η Χριστιναρα και η Μιρελλα. Τωρα ακουω για αυτη την Αλεξανδρα που λετε φολα, αν και για να μπει στο παλμαρε αν ειναι ωραιο μουνι θα την παρω.  Επισης αυτη η Βικτωρια ειναι η Βικυ που λεει στο αλλο σαιτ στις Βιλλες; Ειχε και παλια μια Βικυ η οποιο ειχε μια κουμποτρυπα για μουνι και την κρατησαν καμια βδομαδα, αν και ηταν αρκετα ωραια. Οποιος την εχει δει αυτη την Βικτωρια ας κανει μια περιγραφη...

Και επισης, ας παει καποιος να δει τα μουτρα αυτης της Λιλλης που ξεκιναει σημερα, γιατι απο κορμι φαινεται υπερμουναρος. Μονο μην εχει φατσα Λαρας...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Η Βικτώρια ειναι μελαχρινη με μακρια μαλια. Δεν ειναι ακριβως μοντελισιο το σωμα της, αλλα βγαζει μια πολυ θυληκη αυρα η παρουσια της.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Η Βικτώρια ειναι μελαχρινη με μακρια μαλια. Δεν ειναι ακριβως μοντελισιο το σωμα της, αλλα βγαζει μια πολυ θυληκη αυρα η παρουσια της.

Φατσα ομορφη;  Αν εχει και σκουρα επιδερμιδα, παιζει να παω και σημερα :cheesy:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Φατσα ομορφη;  Αν εχει και σκουρα επιδερμιδα, παιζει να παω και σημερα :cheesy:

Εχει οντως σκουρα επιδερμιδα,μακρυ μαυρο ισιο μαλλι , κορμαρα και ομορφο προσωπο...Αλλα αυτη η χειραψια στο σαλοναρισμα ρε παιδι μου μου τη δινει...Μου βγαζει μια κρυαδα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχει οντως σκουρα επιδερμιδα,μακρυ μαυρο ισιο μαλλι , κορμαρα και ομορφο προσωπο...Αλλα αυτη η χειραψια στο σαλοναρισμα ρε παιδι μου μου τη δινει...Μου βγαζει μια κρυαδα
δεν λες που ειναι ευγενικο το κοριτσι;

ΥΓ την χειραψια μπορεις να την μετατρεψεις και σε χειροφιλημα..... :grin:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Χθες βραδυ αποφασισα να κανω μια μινι πορνοεκδρομουλα,βαρεθηκα σπιτι και ειπα να παρω το αμαξι να παω Καβαλα-Δραμα...Πηγα σε 3 μαγαζια στο studio rose στην καβαλα,εδω δουλευε μια λαουρα μελαχροινη αδυνατη ρουμανιτσα,μετρια εμφανιση ειχε ουρες για να την πηδηξουν η τσατσα ειπε τα καλυτερα,στο house of sex στον δρομο εξω απο την καβαλα προς δραμα και στο studio No1 εξω  απο τη δραμα προς το καλαμπακι,εδω ειχε την Σισσυ,προμιλφ με πιασιματα,οχι του γουστου μου .Εκανα καταθεση (ευτυχως πολλη πετυχημενη κιολας) στο house of sex,η κοπελα ηταν η Ρωξαννη,ξανθια τουμπανο,σιλικονατο στηθος ωραιο,κωλαρα κολαση με ενα ωραιο μεγαλο ταττου στο δεξι της μπουτι,φατσα μετρια σκυλοπροστυχη.30 ευρω εδωσα εκατσα κανα 20λεπτο,ανεση χρονου δεκτικη στα περισσοτερα,μονο φιλια στο στομα με ειπε δεν κανει...Επρεπε να παω εκτος Θεσσαλονικης για να περασω καλα με ιεροδουλη... :headbang: :headbang: :headbang: Εδω τωρα τελευταια ολο φολενταμ τρωω...Παρασκευη σκοπευω να παω καμια Εδεσσα-Γιαννιτσα-Βεροια...Θα δουμε.

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Χθες βραδυ αποφασισα να κανω μια μινι πορνοεκδρομουλα,βαρεθηκα σπιτι και ειπα να παρω το αμαξι να παω Καβαλα-Δραμα...Πηγα σε 3 μαγαζια στο studio rose στην καβαλα,εδω δουλευε μια λαουρα μελαχροινη αδυνατη ρουμανιτσα,μετρια εμφανιση ειχε ουρες για να την πηδηξουν η τσατσα ειπε τα καλυτερα,στο house of sex στον δρομο εξω απο την καβαλα προς δραμα και στο studio No1 εξω  απο τη δραμα προς το καλαμπακι,εδω ειχε την Σισσυ,προμιλφ με πιασιματα,οχι του γουστου μου .Εκανα καταθεση (ευτυχως πολλη πετυχημενη κιολας) στο house of sex,η κοπελα ηταν η Ρωξαννη,ξανθια τουμπανο,σιλικονατο στηθος ωραιο,κωλαρα κολαση με ενα ωραιο μεγαλο ταττου στο δεξι της μπουτι,φατσα μετρια σκυλοπροστυχη.30 ευρω εδωσα εκατσα κανα 20λεπτο,ανεση χρονου δεκτικη στα περισσοτερα,μονο φιλια στο στομα με ειπε δεν κανει...Επρεπε να παω εκτος Θεσσαλονικης για να περασω καλα με ιεροδουλη... :headbang: :headbang: :headbang: Εδω τωρα τελευταια ολο φολενταμ τρωω...Παρασκευη σκοπευω να παω καμια Εδεσσα-Γιαννιτσα-Βεροια...Θα δουμε.
βεροια για τον πεο
ημουν εκει φανταρος 2 μηνες
ΤΙΠΟΤΑ
εσεσσα πρεπει να ειναι η λουση :)

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
βεροια για τον πεο
ημουν εκει φανταρος 2 μηνες
ΤΙΠΟΤΑ
εσεσσα πρεπει να ειναι η λουση :)

Η Λουση δε μου αρεσει εμενα προσωπικα...Οποτε θα με κανεις να παω ΛαρισοΚαρδιτσα... :grin: :grin: :grin:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Αφού σαρέσει να κάνεις τουρνέ στην επαρχία πάνε κι από Κοζάν μια βόλτα. ΔΑΝΑΗ..  :tits: :tits: Θα με θυμηθείς  ;)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Ρε μαγκες θα μας ξεπαραδιασετε εσεις... Πολλες πληροφοριες για ωραιες γκομενες που δε ξερω πεσανε. Τωρα ακουω για αυτη την Αλεξανδρα που λετε φολα, αν και για να μπει στο παλμαρε αν ειναι ωραιο μουνι θα την παρω.
Σύμφωνα με τα γούστα σου, που για μένα η Αλεξάνδρα(από Fever νυν Kendy) είναι υπερμούναρος καυλόφατσα όσο έχω δει από τις φωτό,τότε θα σ'αρέσει αυτή η Αλεξάνδρα απ'τα τρίδυμα εμφανισιακά τουλάχιστον.
Όσο για το service να'ναι καλά τα παιδιά που ενημέρωσαν.
Πάντως ανάμεσα σε περίπου 18 κοπέλες που είδαμε τη Παρασκευή βράδυ στα μαγαζιά μόνον αυτή θυμάμαι ακόμη !

Κατά την άποψη σου αξίζει να κατέβει κανείς Αθήνα για να πάρει την Αλεξάνδρα απ'το Fever ?

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
το κοιζ απαντηθηκε γιατι το ελυσα;ισως η πιο πετυχημενη τρανσ στην ελλαδα.νομιζα ειχε σταματησει,ετσι λεγαν οι φιλοι απο αθηνα αλλα... να κα παλι πισω.και ξανθια ξαλη ηταν νομιζω.αλλωστε το 1.81 τα λεει ολα..;)

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
το κουιζ απαντηθηκε γιατι το ελυσα;ισως η πιο πετυχημενη τρανς στην Ελλαδα.νομιζα ειχε σταματησει,ετσι λεγαν οι φιλοι απο αθηνα αλλα... να και παλι πισω.και ξανθια καλη ηταν νομιζω.αλλωστε το 1.81 τα λεει ολα..
Νωμιζα οτι ειδα φαντασμα, αλλα δεν ηταν... :grin:
γουελκαμ μπακ.!!

κοιταζω σημερα διπλα την μουναρα στα μπανερακια αριστερα...και λεω μακαρι να ειχαμε ενα τετοιο τεμαχιο εδω στην σαλονικα, μετα το ξανασκεφτομαι και περνω χαμπαρι ποια ειναι....
http://[URL unfurl="true"]www.studio37gr.com/images/pictures/vicky/05.jpg[/img[/URL]]

μπαι δε γουει...κουιζ.....ποσοι το γαμανε το τεμαχιο αυτο απο εδω περα..?? :think:
[/quote]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom