You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (9 μέλη και 36 επισκέπτες)
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Σύμφωνα με τα γούστα σου, που για μένα η Αλεξάνδρα(από Fever νυν Kendy) είναι υπερμούναρος καυλόφατσα όσο έχω δει από τις φωτό,τότε θα σ'αρέσει αυτή η Αλεξάνδρα απ'τα τρίδυμα εμφανισιακά τουλάχιστον.
Όσο για το service να'ναι καλά τα παιδιά που ενημέρωσαν.
Πάντως ανάμεσα σε περίπου 18 κοπέλες που είδαμε τη Παρασκευή βράδυ στα μαγαζιά μόνον αυτή θυμάμαι ακόμη !
Κατά την άποψη σου αξίζει να κατέβει κανείς Αθήνα για να πάρει την Αλεξάνδρα απ'το Fever ?
Χαχαχα! Εδω το σκεφτομουν να παω μεχρι το ρετζικι να τη χαμουρεψω (αλλα τελικα πηγαινα), λες να παω Αθηνα; Βεβαια αν βρεθω εκει κατω για αλλο λογο, θα φροντισω να περασω να της πω ενα ¨γεια¨ ετσι για το αποθημενο...
μπορει να ενημερωσει καποιος αν υπαρχει καποια μαυρη ή ασσιατισσα σε καποιο ευαγες ιδρυμα για επισκεψη την τεταρτη?
ευχαριστω προκαταβολικα, τελευταια επισκεψη μου ηταν πρινα πο 1 μηνα σχεδον στην εκκλησια μια ξανθια (Πρωην Σοβ.Μπλοκ) η οποια εκανε και λοκο με κοστος 80€ που εφοσον το παζαρεψα εγινε ντουζακι με την κοπελα και λοκο στα 80€.
η κοπελα ηταν ομορφη με καλο σωματακι και συμπαθητικη φατσουλα, δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα για να σας πω αλλα ηταν απο τις πιο ομορφες εκεινο το βραδυ μιας και περασα απο ολα σχεδον τα ιδρυματα..οσα ηταν ανοιχτα βεβαια..
Στα του αγωνα, η κοπελα ηταν στις υπηρεσιες της κομσι κομσα.. αργησε χαρακτηριστικα να ερθει να κανουμε ντουζακι μαζι.. ισως εξυπηρετησε καποιον στα γρηγορα?.. και στα του αγωνα δεν τρελαθηκα κιολας.. απλως επειδη ειχα ξεκινησει για τζακουζακι απο νωρις και δεν βρηκα κατι αξιολογο.. ειπα να καταθεσω ετσι.
σορρυ γαι την καθυστερημενη ενημερωση μιας και πλεον δεν εχει αξια ισως.. αλλα καλιο αργα παρα ποτε.
ευχαριστω προκαταβολικα, τελευταια επισκεψη μου ηταν πρινα πο 1 μηνα σχεδον στην εκκλησια μια ξανθια (Πρωην Σοβ.Μπλοκ) η οποια εκανε και λοκο με κοστος 80€ που εφοσον το παζαρεψα εγινε ντουζακι με την κοπελα και λοκο στα 80€.
η κοπελα ηταν ομορφη με καλο σωματακι και συμπαθητικη φατσουλα, δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα για να σας πω αλλα ηταν απο τις πιο ομορφες εκεινο το βραδυ μιας και περασα απο ολα σχεδον τα ιδρυματα..οσα ηταν ανοιχτα βεβαια..
Στα του αγωνα, η κοπελα ηταν στις υπηρεσιες της κομσι κομσα.. αργησε χαρακτηριστικα να ερθει να κανουμε ντουζακι μαζι.. ισως εξυπηρετησε καποιον στα γρηγορα?.. και στα του αγωνα δεν τρελαθηκα κιολας.. απλως επειδη ειχα ξεκινησει για τζακουζακι απο νωρις και δεν βρηκα κατι αξιολογο.. ειπα να καταθεσω ετσι.
σορρυ γαι την καθυστερημενη ενημερωση μιας και πλεον δεν εχει αξια ισως.. αλλα καλιο αργα παρα ποτε.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.090
- Πόντοι
- 11.585
τι εγινε κοιμηθηκα 4 ωρουλες και γραψατε ολοκληρη σελιδα.!!
την εχεις δοκιμασει.?? εγω την ειδα μια φορα ολο και ολο σε μια πορνοεκδρομη, τοτε ηταν ξανθια, εντυπωσιακη θα ελεγα....
το πουλακι μπορει να το εδιωξε, αλλα με την φωνη δεν μπορεσε να κανει και πολλα, απο εκει κανει ενα ψιλομπαμ...
το κουιζ απαντηθηκε γιατι το ελυσα;ισως η πιο πετυχημενη τρανς στην Ελλαδα.νομιζα ειχε σταματησει,ετσι λεγαν οι φιλοι απο αθηνα αλλα... να και παλι πισω.και ξανθια καλη ηταν νομιζω.αλλωστε το 1.81 τα λεει ολα..
την εχεις δοκιμασει.?? εγω την ειδα μια φορα ολο και ολο σε μια πορνοεκδρομη, τοτε ηταν ξανθια, εντυπωσιακη θα ελεγα....
παντως πλέον θεωρειται γυναικα καθως ειναι ανευ εργαλειων.
το πουλακι μπορει να το εδιωξε, αλλα με την φωνη δεν μπορεσε να κανει και πολλα, απο εκει κανει ενα ψιλομπαμ...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.090
- Πόντοι
- 11.585
Χθες βραδυ αποφασισα να κανω μια μινι πορνοεκδρομουλα,βαρεθηκα σπιτι και ειπα να παρω το αμαξι να παω Καβαλα-Δραμα...Πηγα σε 3 μαγαζια στο studio rose στην καβαλα,εδω δουλευε μια λαουρα μελαχροινη αδυνατη ρουμανιτσα,μετρια εμφανιση ειχε ουρες για να την πηδηξουν η τσατσα ειπε τα καλυτερα,στο house of sex στον δρομο εξω απο την καβαλα προς δραμα και στο studio No1 εξω απο τη δραμα προς το καλαμπακι,εδω ειχε την Σισσυ,προμιλφ με πιασιματα,οχι του γουστου μου .Εκανα καταθεση (ευτυχως πολλη πετυχημενη κιολας) στο house of sex,η κοπελα ηταν η Ρωξαννη,ξανθια τουμπανο,σιλικονατο στηθος ωραιο,κωλαρα κολαση με ενα ωραιο μεγαλο ταττου στο δεξι της μπουτι,φατσα μετρια σκυλοπροστυχη.30 ευρω εδωσα εκατσα κανα 20λεπτο,ανεση χρονου δεκτικη στα περισσοτερα,μονο φιλια στο στομα με ειπε δεν κανει...Επρεπε να παω εκτος Θεσσαλονικης για να περασω καλα με ιεροδουλη... Εδω τωρα τελευταια ολο φολενταμ τρωω...Παρασκευη σκοπευω να παω καμια Εδεσσα-Γιαννιτσα-Βεροια...Θα δουμε.
Γιαννιτσα δες αν ειναι η Γουεντυ, μαυρουλα, πολυ δυνατη μεσα στο δωματιο...προς βεροια ακουσα για μια ομορφη αλλα δεν την ειδαν τα ματια μου...
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
για να την δοκιμασω οχι,παντως το εχει πετυχει.!!!!
εχμ... τι ειναι αυτο στις φωτος;;;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.090
- Πόντοι
- 11.585
για να την δοκιμασω οχι,παντως το εχει πετυχει.!!!!
πορφυριζω...!!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.090
- Πόντοι
- 11.585
νταξει μωρε κι αν τον δωσουμε καταλαθος και σε κανενα μεταλλαγμενο δεν τρεχει τιποτα.....
Γιατι νωμιζεις τοσα χρονια δεν θα τον δωσαμε πουθενα εν αγνοια.??
ΥΓ. Εχω ενα φιλαρακι που τον ειχε δωσει σε πουστη, για να γαμησει γκομενα, μετα την φαση ειπε το θεικο....τουλαχιστον ο πουστης ηξερε πως να μου τον ποιασει...
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Αυτή δε φαίνεται για μεταλλαγμένο παίδες. Δλδ αν είναι αυτή μεταλλαγμένη, αρχίζω κ πιστεύω όλο και πιο πολύ τις φήμες για Νικόλ..νταξει μωρε κι αν τον δωσουμε καταλαθος και σε κανενα μεταλλαγμενο δεν τρεχει τιποτα.....
ελπιζω να ταν καλη η γκομεναΓιατι νωμιζεις τοσα χρονια δεν θα τον δωσαμε πουθενα εν αγνοια.??
ΥΓ. Εχω ενα φιλαρακι που τον ειχε δωσει σε πουστη, για να γαμησει γκομενα, μετα την φαση ειπε το θεικο....τουλαχιστον ο πουστης ηξερε πως να μου τον ποιασει...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.090
- Πόντοι
- 11.585
Αυτή δε φαίνεται για μεταλλαγμένο παίδες. Δλδ αν είναι αυτή μεταλλαγμένη, αρχίζω κ πιστεύω όλο και πιο πολύ τις φήμες για Νικόλ..
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
Εχω ενα φιλαρακι που τον ειχε δωσει σε πουστη, για να γαμησει γκομενα, μετα την φαση ειπε το θεικο....τουλαχιστον ο πουστης ηξερε πως να μου τον ποιασει...
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
;) Άμα μοιάζει με την απο πάνωνταξει μωρε κι αν τον δωσουμε καταλαθος και σε κανενα μεταλλαγμενο δεν τρεχει τιποτα.....
Μου θύμισες πριν πολλά χρόνια στο σχολείο είχε ρωτήσει μια δασκάλα τον ξάδερφο μου
-Παιδί μου είσαι ρατσιστής?Θα έκανες ποτέ σχέση με τσιγγάνα?
-Αν έμοιαζε με την Ερατώ κυρία πολύ ευχαρίστως !
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
για δυο τουλαχιστον που γαμησα ειμαι σχεδον σιγουροςΓιατι νωμιζεις τοσα χρονια δεν θα τον δωσαμε πουθενα εν αγνοια.??
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.059
- Πόντοι
- 13.755
αυτη η παπαρια πια που λενε...'δε θα τη γαμησω ειναι πρωην αντρας'...βρε τι σε νοιαζει ;αφου ειναι θεομουνο...νταξει μωρε κι αν τον δωσουμε καταλαθος και σε κανενα μεταλλαγμενο δεν τρεχει τιποτα.....
δηλαδη αμα ηταν γυναικα και ηταν πρωην δολοφονος θα την γαμουσες?
δε καταλαβα που θα δουλεψει αυτη?
καλα ρε κουφαλες χαθηκε το φιλοτιμο?...μπηκα σας ειπα μια καλησπερα μετα απο ενα μηνα και δεν απαντησε κανεις...στ΄αρχιδια σας εε...δηλαδη αμα ειχα πεθανει ουτε που θα παιρνατε χαμπαρι...ωραιοι ειστε μπραβο ...κι εσυ ρε gl?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ελα ρε μαν.....νομισα εκανες σποραδικο περασμα....αυτη η παπαρια πια που λενε...'δε θα τη γαμησω ειναι πρωην αντρας'...βρε τι σε νοιαζει ;αφου ειναι θεομουνο...
δηλαδη αμα ηταν γυναικα και ηταν πρωην δολοφονος θα την γαμουσες?
δε καταλαβα που θα δουλεψει αυτη?
καλα ρε κουφαλες χαθηκε το φιλοτιμο?...μπηκα σας ειπα μια καλησπερα μετα απο ενα μηνα και δεν απαντησε κανεις...στ΄αρχιδια σας εε...δηλαδη αμα ειχα πεθανει ουτε που θα παιρνατε χαμπαρι...ωραιοι ειστε μπραβο ...κι εσυ ρε gl?
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Εμενα τωρα γιατι με τρωει ο κωλος μου να παω να δω αυτη την Αλεξανδρα στα τριδυμα;;
Και στις βιλλες την καινουργια τι την βαλανε πρωινιατικα, ποιος γαμαει πρωι πρωι
Αληθεια πηγε κανεις να τη δει την καινουργια να μας πει τι λεει απο μουτρα;
Και στις βιλλες την καινουργια τι την βαλανε πρωινιατικα, ποιος γαμαει πρωι πρωι
Αληθεια πηγε κανεις να τη δει την καινουργια να μας πει τι λεει απο μουτρα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 38