Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
δεν το επιασα..δουλευει αυτη η κοπελα σαλονικη? και που?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επειδή, οπως αποδειχθηκε ειναι αδυνατο να σβησεις το παρελθόν σου, μέρος του εαυτου σου...
Επειδή το κουστούμι του leecher μου επεφτε στενο...
Επειδη, με χαρα ειδα οτι τα πραγματα εδω έχουν ηρεμήσει...
Και με αφορμη ενα περιστατικο που εγραψα στπ θεμα του τσιρκου...
...πάρτε μια αναφορά για σήμερα το μεσημέρι:

Καλωήρθες Hagem αν και δεν έφυγες ποτέ από κοντά μας, όπως δεν πρόκειται να φύγω ούτε εγώ, κι ας αργώ τον τελευταίο καιρό να γράψω κάτι τις όπως παλιά, χρόνος δεν υπάρχει, η ψυχή μου όμως είναι εδώ μαζί σας με όλους σας :rockon: :rockon: :rockon:

Godiva: Ρενατα. Ωραια γυναικα, με τα ολα της! Δευτερη φορα που την ειδα, την τρίτη κληρωνει...

Να κληρώσει σου εύχομαι και θα κληρώσει καλά, μόνο μια καθοδήγηση χρειάζεται και το κορίτσι φορτσάρει και έχει και βυζάρες εεεε  :tits:

Αν. Γεωργίου 50: Δεν μου το βγαζεις απ το μυαλο οτι δεν ειναι πανω απο 15 η Φλωριτα. Οταν μπηκα, τρεις περιμεναν στο σαλονι. Εμειναν και οι τρεις!!!!!!!!!

Εγώ πάλι την είδα με πολιτικά την μέρα που πήγα στην Βερό και εκείνη την ώρα έτυχε να τελειώνει τη βάρδια της, δεν την έκανα πάνω από 12, μακάρι να πέφτουμε τόσο έξω και να μας ξεγελάει ο μικρός σωματότυπος της, πάντως εγώ δεν το ρισκάρω………

La Femme: Ενα κεφαλι ξεπρόβαλε απ την πορτα της κουζινας! Μονο το κεφαλι!!! Δεν το αναγνώρισα. Δεν κερδιζεις εισητηριο ετσι...

Θλίβομαι όταν ο αγαπημένος μου οίκος, πάει να γίνει οίκος εμπορίου………

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Από τσάρκα προχτές βράδυ φιλαράκι δοκίμασε την κοπέλα που δούλευε στο Αν.Γεωργίου 52 ή το 50(αυτό που είχε τα πάρα πολλά σκαλοπάτια τελοσπάντων).

Η κοπέλα,ξανθιά με πολλά ταττού πάνω από το στήθος,πίρσινγκ,τσαχπίνα,σκερτσόζα στο σαλονάρισμα με κάπως άσχημο κώλο λίγο.

Με το που του πέρασε την κάλτσα πάει,αυτό ήτανε..χάθηκε οποιοδήποτε ίχνος θηλυκότητας και τσαχπινιάς  :S

40 ευρώ για 10 λεπτά. Προσέχετε παιδιά μη σας ξεγελάσει το σαλονάρισμα της. Όνομα δε συγκράτησα μιας και βγήκαμε για χαβαλέ και τρόλινγκ άσχετα αν έγινε κ μια κατάθεση από την παρέα.

Η μοναδική κοπέλα που μου έκανε εντύπωση ήτανε στο 2ο από τα τρίδυμα, μια ψηλή μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί,γλυκιά φάτσα,άνετα θα δούλευε υποδοχή σε κάποιο καγκουρομάγαζο στη Κρήνη( του στυλ Raka,Crystal,Serata)  :grin:  Γνωρίζει κανείς όνομα? Μακράν η πιο εμφανίσιμη που είδαμε όλο το βράδυ.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Για τη Μόνικα λοιπον, δεν θυμαμαι να εχει γραφει τιποτα καλο εδω μεσα.
Ακομα κι ο καλος μου φιλος ο Gameover, που περναει με ολες καλα, οχι επειδη ειναι ολες καλές, αλλα επειδη ξερει τι θελει κι εχει τον τροπο να το παιρνει, με την ευγενεια του...για τη Μόνικα εγραψε τα χειροτερα!!!!

Ε, εγω περασα υπεροχα!!! Υπεροχα ομως!!
Ευγενεστατη, φιλική, ομιλητικη οσο πρεπει, χαμογελαστη παντα, μου εδιωξε το στρες της εβδομαδας και με ζωντανεψε μες στη ζέστη και τα νευρα που ειχα απ το επεισοδειο του τσίρκου! Φυσικα κερδισε κι αλλο εισιτήριο.

Αυτο να γινει μαθημα στους νεοτερους κυριως: οι εμπειριες που γραφουμε εδω μεσα ειναι προσωπικές και σε καμια περιπτωση δεν διασφαλιζουν το τι θα βιωσει κανενας αλλος!!!!

Μακάρι να  βελτιώθηκε, εξάλλου από τότε που είχα γράψει εγώ αυτά έχει περάσει χρόνος πολύς, κάποια στιγμή σκέφτηκα και εγώ για δεύτερη ευκαιρία, μου αρέσει να τη δίνω, και ίσως να το κάνω, στο τσίρκο ήταν τότε η μία και μοναδική φορά, ως Λίλη τότε

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Από τσάρκα προχτές βράδυ φιλαράκι δοκίμασε την κοπέλα που δούλευε στο Αν.Γεωργίου 52 ή το 50(αυτό που είχε τα πάρα πολλά σκαλοπάτια τελοσπάντων).

Η κοπέλα,ξανθιά με πολλά ταττού πάνω από το στήθος,πίρσινγκ,τσαχπίνα,σκερτσόζα στο σαλονάρισμα με κάπως άσχημο κώλο λίγο.

Με το που του πέρασε την κάλτσα πάει,αυτό ήτανε..χάθηκε οποιοδήποτε ίχνος θηλυκότητας και τσαχπινιάς  :S

40 ευρώ για 10 λεπτά. Προσέχετε παιδιά μη σας ξεγελάσει το σαλονάρισμα της. Όνομα δε συγκράτησα μιας και βγήκαμε για χαβαλέ και τρόλινγκ άσχετα αν έγινε κ μια κατάθεση από την παρέα.

Η μοναδική κοπέλα που μου έκανε εντύπωση ήτανε στο 2ο από τα τρίδυμα, μια ψηλή μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί,γλυκιά φάτσα,άνετα θα δούλευε υποδοχή σε κάποιο καγκουρομάγαζο στη Κρήνη( του στυλ Raka,Crystal,Serata)  :grin:  Γνωρίζει κανείς όνομα? Μακράν η πιο εμφανίσιμη που είδαμε όλο το βράδυ.

Ωωωχ… πέσατε πάνω στη Ντανιέλα, είναι ωραίο κορίτσι και με το χαμόγελο του σε ξεγελάει στο σαλόνι, με ξελέγασε και μένα πριν λίγο καιρό, ξεπετατζού ολκής

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017

μουφα η κοπελια την πατησα και εγω  πριν λιγο καιρο στο εν λογω μαγαζι πρεπει να μας εχει ερθει απο αλε/πολη μερια ντανιελα εαν θυμαμαι καλα παντως μακριαααααααααααααααααααααααααααα της

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Ωωωχ… πέσατε πάνω στη Ντανιέλα, είναι ωραίο κορίτσι και με το χαμόγελο του σε ξεγελάει στο σαλόνι, με ξελέγασε και μένα πριν λίγο καιρό, ξεπετατζού ολκής
  :( Κρίμα ρε σύ και για το παιδί και για σένα. Δεν έδειχνε για επαγγελματίας ξεπετατζού που απεδείχθη. Έξω σου βγάζει ότι έχει μπόλικη διάθεση και όρεξη  :headbang:
Thanks για την αναγνώριση,Ντανιέλα λοιπόν..μαύρο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
  :( Κρίμα ρε σύ και για το παιδί και για σένα. Δεν έδειχνε για επαγγελματίας ξεπετατζού που απεδείχθη. Έξω σου βγάζει ότι έχει μπόλικη διάθεση και όρεξη  :headbang:
Thanks για την αναγνώριση,Ντανιέλα λοιπόν..μαύρο!
εγω την ξεκωλιασα καλα παλι στο ερως.....κανενα προβλημα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αγορια μου...αλητες...πουλια :rockon: :rockon: :rockon: τι κανετε ρε μπαγασηδες?πως τα περνατε χωρις εμενα?
Κι εγω καλα συνεχιζω τις διακοπες μου και το φορτισμα των μπαταριων μου  :jerking: και τις τελευταιες μερες κλεβω ιντερνετ απο τον κυρ Χρηστο που εβαλε ιντερνετ για τα εγγονια του  :2funny: :2funny:

Διαβασα σχεδον ολες τις τελευταιες κριτικες,απ'οτι καταλαβα ειναι υποτονικη η κινηση αυτη την περιοδο...δε πειραζει ετσι κι αλλιως ειχαμε πει για αποχη  :knuppel:....οσο θα λειπω  :2funny:

Γυρισε η Χριστιναρα εεε?...αντε να γυρισει και το Μαρινακι και η Μαιρουλα  :grin: :grin: :grin:

Θελω να πιστευω οτι η μιλφ Αντζελα στο Πηγασου  που αναφερθηκε καποιες σελιδες πριν δεν ειναι η τρελοΑντζελα που δουλευε παλια στο πρασινο και μετα πηγε στα στουντιο και μετα αποτρελαθηκε και την παρατουσαν οι τσατσαδες στη μεση της βαρδιας?

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716

Οποιος ξερει ποια μπορει να ειναι αυτη ας μας πει, γιατι σαν περιγραφη ειναι ακριβως στο γουστο μου, που μονο η Σαρα και η Μιρελλα το πλησιαζουν

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
βραδινη βαρδια η πρωινη;
Παρασκευή βράδυ ήτανε. Έβγαζε αυτό το σκυλέ τσουλέ που έχουν οι γκόμενες που δουλεύουν πόρτα σ'αυτά τα μαγαζιά που ανέφερα.
Δεν είχε το λουκ της ρωσίδας πουτάνας ντα ντα σπασίμπα που λέμε

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Παρασκευή βράδυ ήτανε. Έβγαζε αυτό το σκυλέ τσουλέ που έχουν οι γκόμενες που δουλεύουν πόρτα σ'αυτά τα μαγαζιά που ανέφερα.
οντως τοσο ωραια ηταν;
περιπου ηλικια;

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
οντως τοσο ωραια ηταν;
περιπου ηλικια;
Μικρούλα..21-22 ,ασπούμε για 25άρα δεν την έκανες με τίποτα. Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση υπό τέτοιες συνθήκες να δοκίμαζα.
Είχε πάρα μα πάρα πολύ κόσμο εκείνο το βράδυ σε όλα τα μαγαζιά όσον αφορά στο σαλόνι.

Στο πρώτο από τα τρίδυμα για να καταλάβετε ενώ περιμέναμε να βγεί η κοπέλα από το δωμάτιο είμασταν στριμωξίδι μέσα στο σαλόνι..άλλοι περίμεναν απ'έξω..δεν χωρούσανε :o

Ούτε στη Disneyland τέτοιες ουρές !  :2funny:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Επειδή, οπως αποδειχθηκε ειναι αδυνατο να σβησεις το παρελθόν σου, μέρος του εαυτου σου...
Επειδή το κουστούμι του leecher μου επεφτε στενο...
Επειδη, με χαρα ειδα οτι τα πραγματα εδω έχουν ηρεμήσει...

Καλώς επέστρεψες!  :thumbsup:

Επισκέπτης

Εγώ παρασκευή βράδυ εκεί στο νούμερο 2 είδα την κοντή τσιγγανορουμάνα προφανώς με τα ωραία βυζάκια. Μήπως πήγες άλλη μέρα?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
[size=12pt]Έφοδος της αστυνομίας σε οίκους ανοχής στη Μενεμένη[/size]

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου 10/08/2013, μετά από έρευνες τους σε οίκους ανοχής της περιοχής που λειτουργούσαν χωρίς άδεια.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη 54χρονη ημεδαπή, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη οίκο ανοχής ιδιοκτησίας 21χρονης αλλοδαπής, που αναζητείται, χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη από τον Νόμο άδεια εγκατάστασης και έχοντας από κοινού εγκαταστήσει ως εκδιδόμενο πρόσωπο, 19χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση.

Επίσης σε άλλο σημείο συνελήφθη 75χρονη ημεδαπή, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη οίκο ανοχής ιδιοκτησίας 43χρονης ημεδαπής, που αναζητείται, χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη από τον Νόμο άδεια εγκατάστασης και έχοντας από κοινού εγκαταστήσει ως εκδιδόμενο πρόσωπο, 21χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση.

Αν και πλέον μάλλον δεν αποτελεί είδηση.... εκτός ίσως από το 75χρονη(!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom