την εχεις φαει;Πονηρουλη.!!
εντιτ...ειμαι γυρω στο 1.70 και με ριχνει ενα κεφαλι...δεν θυμαμαι αν φορουσε ψιλοτακουνα...
σε ζηλευω
ειναι το μεγαλο μου ονειρο
την εχεις φαει;Πονηρουλη.!!
εντιτ...ειμαι γυρω στο 1.70 και με ριχνει ενα κεφαλι...δεν θυμαμαι αν φορουσε ψιλοτακουνα...
την εχεις φαει;
σε ζηλευω
ειναι το μεγαλο μου ονειρο
μακαρι να δουλευεδεν το επιασα..δουλευει αυτη η κοπελα σαλονικη? και που?
Επειδή, οπως αποδειχθηκε ειναι αδυνατο να σβησεις το παρελθόν σου, μέρος του εαυτου σου...
Επειδή το κουστούμι του leecher μου επεφτε στενο...
Επειδη, με χαρα ειδα οτι τα πραγματα εδω έχουν ηρεμήσει...
Και με αφορμη ενα περιστατικο που εγραψα στπ θεμα του τσιρκου...
...πάρτε μια αναφορά για σήμερα το μεσημέρι:
Godiva: Ρενατα. Ωραια γυναικα, με τα ολα της! Δευτερη φορα που την ειδα, την τρίτη κληρωνει...
Αν. Γεωργίου 50: Δεν μου το βγαζεις απ το μυαλο οτι δεν ειναι πανω απο 15 η Φλωριτα. Οταν μπηκα, τρεις περιμεναν στο σαλονι. Εμειναν και οι τρεις!!!!!!!!!
La Femme: Ενα κεφαλι ξεπρόβαλε απ την πορτα της κουζινας! Μονο το κεφαλι!!! Δεν το αναγνώρισα. Δεν κερδιζεις εισητηριο ετσι...
Για τη Μόνικα λοιπον, δεν θυμαμαι να εχει γραφει τιποτα καλο εδω μεσα.
Ακομα κι ο καλος μου φιλος ο Gameover, που περναει με ολες καλα, οχι επειδη ειναι ολες καλές, αλλα επειδη ξερει τι θελει κι εχει τον τροπο να το παιρνει, με την ευγενεια του...για τη Μόνικα εγραψε τα χειροτερα!!!!
Ε, εγω περασα υπεροχα!!! Υπεροχα ομως!!
Ευγενεστατη, φιλική, ομιλητικη οσο πρεπει, χαμογελαστη παντα, μου εδιωξε το στρες της εβδομαδας και με ζωντανεψε μες στη ζέστη και τα νευρα που ειχα απ το επεισοδειο του τσίρκου! Φυσικα κερδισε κι αλλο εισιτήριο.
Αυτο να γινει μαθημα στους νεοτερους κυριως: οι εμπειριες που γραφουμε εδω μεσα ειναι προσωπικές και σε καμια περιπτωση δεν διασφαλιζουν το τι θα βιωσει κανενας αλλος!!!!
Από τσάρκα προχτές βράδυ φιλαράκι δοκίμασε την κοπέλα που δούλευε στο Αν.Γεωργίου 52 ή το 50(αυτό που είχε τα πάρα πολλά σκαλοπάτια τελοσπάντων).
Η κοπέλα,ξανθιά με πολλά ταττού πάνω από το στήθος,πίρσινγκ,τσαχπίνα,σκερτσόζα στο σαλονάρισμα με κάπως άσχημο κώλο λίγο.
Με το που του πέρασε την κάλτσα πάει,αυτό ήτανε..χάθηκε οποιοδήποτε ίχνος θηλυκότητας και τσαχπινιάς :S
40 ευρώ για 10 λεπτά. Προσέχετε παιδιά μη σας ξεγελάσει το σαλονάρισμα της. Όνομα δε συγκράτησα μιας και βγήκαμε για χαβαλέ και τρόλινγκ άσχετα αν έγινε κ μια κατάθεση από την παρέα.
Η μοναδική κοπέλα που μου έκανε εντύπωση ήτανε στο 2ο από τα τρίδυμα, μια ψηλή μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί,γλυκιά φάτσα,άνετα θα δούλευε υποδοχή σε κάποιο καγκουρομάγαζο στη Κρήνη( του στυλ Raka,Crystal,Serata) Γνωρίζει κανείς όνομα? Μακράν η πιο εμφανίσιμη που είδαμε όλο το βράδυ.
μουφα η κοπελια την πατησα και εγω πριν λιγο καιρο στο εν λογω μαγαζι πρεπει να μας εχει ερθει απο αλε/πολη μερια ντανιελα εαν θυμαμαι καλα παντως μακριαααααααααααααααααααααααααααα τηςΑπό τσάρκα προχτές βράδυ φιλαράκι δοκίμασε την κοπέλα που δούλευε στο Αν.Γεωργίου 52 ή το 50(αυτό που είχε τα πάρα πολλά σκαλοπάτια τελοσπάντων).
Η κοπέλα,ξανθιά με πολλά ταττού πάνω από το στήθος,πίρσινγκ,τσαχπίνα,σκερτσόζα στο σαλονάρισμα με κάπως άσχημο κώλο λίγο.
Με το που του πέρασε την κάλτσα πάει,αυτό ήτανε..χάθηκε οποιοδήποτε ίχνος θηλυκότητας και τσαχπινιάς :S
40 ευρώ για 10 λεπτά. Προσέχετε παιδιά μη σας ξεγελάσει το σαλονάρισμα της. Όνομα δε συγκράτησα μιας και βγήκαμε για χαβαλέ και τρόλινγκ άσχετα αν έγινε κ μια κατάθεση από την παρέα.
Η μοναδική κοπέλα που μου έκανε εντύπωση ήτανε στο 2ο από τα τρίδυμα, μια ψηλή μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί,γλυκιά φάτσα,άνετα θα δούλευε υποδοχή σε κάποιο καγκουρομάγαζο στη Κρήνη( του στυλ Raka,Crystal,Serata) Γνωρίζει κανείς όνομα? Μακράν η πιο εμφανίσιμη που είδαμε όλο το βράδυ.
Κρίμα ρε σύ και για το παιδί και για σένα. Δεν έδειχνε για επαγγελματίας ξεπετατζού που απεδείχθη. Έξω σου βγάζει ότι έχει μπόλικη διάθεση και όρεξηΩωωχ… πέσατε πάνω στη Ντανιέλα, είναι ωραίο κορίτσι και με το χαμόγελο του σε ξεγελάει στο σαλόνι, με ξελέγασε και μένα πριν λίγο καιρό, ξεπετατζού ολκής
εγω την ξεκωλιασα καλα παλι στο ερως.....κανενα προβλημαΚρίμα ρε σύ και για το παιδί και για σένα. Δεν έδειχνε για επαγγελματίας ξεπετατζού που απεδείχθη. Έξω σου βγάζει ότι έχει μπόλικη διάθεση και όρεξη
Thanks για την αναγνώριση,Ντανιέλα λοιπόν..μαύρο!
βραδινη βαρδια η πρωινη;Οποιος ξερει ποια μπορει να ειναι αυτη ας μας πει, γιατι σαν περιγραφη ειναι ακριβως στο γουστο μου, που μονο η Σαρα και η Μιρελλα το πλησιαζουν
Παρασκευή βράδυ ήτανε. Έβγαζε αυτό το σκυλέ τσουλέ που έχουν οι γκόμενες που δουλεύουν πόρτα σ'αυτά τα μαγαζιά που ανέφερα.βραδινη βαρδια η πρωινη;
οντως τοσο ωραια ηταν;Παρασκευή βράδυ ήτανε. Έβγαζε αυτό το σκυλέ τσουλέ που έχουν οι γκόμενες που δουλεύουν πόρτα σ'αυτά τα μαγαζιά που ανέφερα.
Δεν είχε το λουκ της ρωσίδας πουτάνας ντα ντα σπασίμπα που λέμε
Μικρούλα..21-22 ,ασπούμε για 25άρα δεν την έκανες με τίποτα. Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση υπό τέτοιες συνθήκες να δοκίμαζα.οντως τοσο ωραια ηταν;
περιπου ηλικια;
Επειδή, οπως αποδειχθηκε ειναι αδυνατο να σβησεις το παρελθόν σου, μέρος του εαυτου σου...
Επειδή το κουστούμι του leecher μου επεφτε στενο...
Επειδη, με χαρα ειδα οτι τα πραγματα εδω έχουν ηρεμήσει...
Παρασκευή βράδυ ήτανε. Έβγαζε αυτό το σκυλέ τσουλέ που έχουν οι γκόμενες που δουλεύουν πόρτα σ'αυτά τα μαγαζιά που ανέφερα.
Δεν είχε το λουκ της ρωσίδας πουτάνας ντα ντα σπασίμπα που λέμε