Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (1 μέλη και 67 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
"Κινησ' ο 'βριος κι ελαχε Σαββατο"
Συνοψιζει πληρως την σημερινη επισκεψη στο Εφοσπιτο.Πηγα αποφασισμενος για Τζακουζι και με το που μπαινω βγαινει η μανταμ,με παιρνει αγκαλια και μου λεει "αγορακι μου,αγορακι μου" σκεφτομαι πεθανε κανεις(??) και μου ανακοινωνει πως η Εφαρα λειπει.Ταυτοχρονα βγαινει η Γκρετα.Ακυρο λοιπον και το σχεδιαζα μερες γαμω την τυχη μου.
Παω τσιρκο εγραφε απ'εξω πως ανοιγει 15:00.Η ωρα ηταν εκεινη τη στιγμη 16:30.Δευτερο ακυρο.
Πηγαινω Μινωταυρο μου λεει η κυρα Ελλη πως ειναι η Μπιανκα.Τριτο ακυρο.
Λεω δε γαμιεται παω Godiva και οποια ειναι.Ηταν η Ρενατα,μπηκα καλο ψηλο μωρο με μεγαλουτσικο βυζι και κωλαρα.Μπηκα με το 30αρι αλλα δε μου βγηκε.Πηγαινω στα μπουρδελα για να γλιτωσω τη γκρινια της γκομενας αλλα εδω παιχτηκε ενα σκηνικο που η τυπισσα εκανε λες και τα ειχαμε καιρο.Τεσπα...
Ηρθε η ωρα για εκτεταμενη παυση.Παω να απλωσω το βασανισμενο απο τις καταδρομες πορνοσωμα μου στις παραλιες και τα νησια του πορνοΙονιου.Τα λεμε απο Σεπτεμβρη μαγκες.Καλα γαμησια καρντασια,θα ανεβασω μερικες ακομα κριτικες μπας και βοηθηθει κανας ανθρωπος. :rockon: :knockinb: :lheel:

αλανια αν γνωριζει καποιος αν δουλευει βραδυ η καρμεν ας μου πει....μην ερθω τσαμπα θεσσαλονικη και φαω στη μαπα τοσα χιλιομετρα.
Προχθες το βραδυ που περασα ηταν η Βικυ.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Παιδια εκανε σημερα κανεισ τσαρκα να μαθουμε το roster? Εχω ΤΡΕΛΛΗ ορεξη  :knockinb:

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
ρε μαγκες πως θα φτασω στην πετρου ερημιτη 2 δεν βρισκω τον δρομο..?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Hταν σιγουρα κλειστο.Το εγραφε στην εξωτερικη πορτα που ειναι ανοιχτη οταν ειναι και το ρδελο ανοιχτο.16.30 ηταν σιγουρα.Τωρα πλεον λιγη σημασια εχει.Τα βλεπω τα ρδελα με τα κυαλια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πηγαινε τερμα κατω στην ουρανου μεχρι εκει που ειναι το τελευταιο σπιτι στο νουμερο 26 και στριψε δεξια και μετα παλι δεξια στον μικρο αδιεξοδο δρομο,εκει ειναι

Επισκέπτης
πηγαινε τερμα κατω στην ουρανου μεχρι εκει που ειναι το τελευταιο σπιτι στο νουμερο 26 και στριψε δεξια και μετα παλι δεξια στον μικρο αδιεξοδο δρομο,εκει ειναι
Δεξια στο αδιεξοδο που λεει ο γλου εχει ενα παρκινγκ με νταλικες

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι καλησπερα,που θα βρουμε καμια ωριμη ,μεστωμενη αλλα με ωραιο σωμα οπως ευα που δουλευε saal sex πλεον bellami.την ειχα τιμησει δεωντος .κατι αναλογο υπαρχει?

uomo4444

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αν απαγορευετε η δημοσιευση φωτο ζητω συγνωμη,αλλα εχω να πω οτι μου λειπει....

Συνημμένα

• Ευα 02a.jpg
    Ευα 02a.jpg
    104,5 KB · Εμφανίσεις: 17

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Επειδή, οπως αποδειχθηκε ειναι αδυνατο να σβησεις το παρελθόν σου, μέρος του εαυτου σου...
Επειδή το κουστούμι του leecher μου επεφτε στενο...
Επειδη, με χαρα ειδα οτι τα πραγματα εδω έχουν ηρεμήσει...
Και με αφορμη ενα περιστατικο που εγραψα στπ θεμα του τσιρκου...
...πάρτε μια αναφορά για σήμερα το μεσημέρι:

Godiva: Ρενατα. Ωραια γυναικα, με τα ολα της! Δευτερη φορα που την ειδα, την τρίτη κληρωνει...

Villa Erotica: Σανταλ, για τολμηρους και δυνατους! Απο πληροφοριες φιλων ομως, πολυ καλη

Τριδυμα 1: Μια μελαχρινη, ψιλή, καλουτσικη, Ρωσσιδα κατα την τσατσα. Μπλανκα θαρρω μου την ειπε.

Τριδυμα 2: Αλλη τεραστια. Σαρανταρα, με μεγάλο στηθος. Την εχω ξαναδει εκεί. Δεν ξερω ονομα...

Εκκλησία: Ελενα. Πολυ ομορφη μελαχρινη κοπελα. Την ειχα παρει στο Κεφαλληνίας πριν κατι μηνες, με μετριες εντυπωσεις. Δικαιούται δευτερης ευκαιριας ομως.

Αν. Γεωργίου 50: Δεν μου το βγαζεις απ το μυαλο οτι δεν ειναι πανω απο 15 η Φλωριτα. Οταν μπηκα, τρεις περιμεναν στο σαλονι. Εμειναν και οι τρεις!!!!!!!!!

Αν. Γεωργίου 16: Η Νατάσσα, εφευγε εκεινη την ωρα. Στο δρομο το σκυλακι της ειχε καταγοητευσει τα αδεσποτα της γειτονιάς! Την εχουν στο αιμα τους κι οι δυο τη γοητεια :)

Αν. Γεωργίου 38: Η milf Χριστίνα. Μια φορα πριν κανα χρονο που πηγα, ηταν πολυ καλη!

La Femme: Ενα κεφαλι ξεπρόβαλε απ την πορτα της κουζινας! Μονο το κεφαλι!!! Δεν το αναγνώρισα. Δεν κερδιζεις εισητηριο ετσι...

Τσιρκο: Η καινούρια Ιζαμπέλα. Ομορφο κοριτσι. Κοντο σγουρο μαλι, ωραιο νεανικο σωματακι, αλλα σαλοναριστηκε πολυ επιδεικτικά και προκλητικα. Μου θυμισε την Γιασμιν ο τρόπος της κι εχασε ποντους. Ειχα ριξει ηδη και τον καυγα μου με την τσατσα οπως εγραψα στο θεμα τους...

Αν. Γεωργίου 52. Μονικα. Απροσμενα καλη καταθεση!!!!! Θα γραψω χωριστα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Επειδή, οπως αποδειχθηκε ειναι αδυνατο να σβησεις το παρελθόν σου, μέρος του εαυτου σου...
Επειδή το κουστούμι του leecher μου επεφτε στενο...
Επειδη, με χαρα ειδα οτι τα πραγματα εδω έχουν ηρεμήσει...
Και με αφορμη ενα περιστατικο που εγραψα στπ θεμα του τσιρκου...
...πάρτε μια αναφορά για σήμερα το μεσημέρι:

Godiva: Ρενατα. Ωραια γυναικα, με τα ολα της! Δευτερη φορα που την ειδα, την τρίτη κληρωνει...

Villa Erotica: Σανταλ, για τολμηρους και δυνατους! Απο πληροφοριες φιλων ομως, πολυ καλη

Τριδυμα 1: Μια μελαχρινη, ψιλή, καλουτσικη, Ρωσσιδα κατα την τσατσα. Μπλανκα θαρρω μου την ειπε.

Τριδυμα 2: Αλλη τεραστια. Σαρανταρα, με μεγάλο στηθος. Την εχω ξαναδει εκεί. Δεν ξερω ονομα...

Εκκλησία: Ελενα. Πολυ ομορφη μελαχρινη κοπελα. Την ειχα παρει στο Κεφαλληνίας πριν κατι μηνες, με μετριες εντυπωσεις. Δικαιούται δευτερης ευκαιριας ομως.

Αν. Γεωργίου 50: Δεν μου το βγαζεις απ το μυαλο οτι δεν ειναι πανω απο 15 η Φλωριτα. Οταν μπηκα, τρεις περιμεναν στο σαλονι. Εμειναν και οι τρεις!!!!!!!!!

Αν. Γεωργίου 16: Η Νατάσσα, εφευγε εκεινη την ωρα. Στο δρομο το σκυλακι της ειχε καταγοητευσει τα αδεσποτα της γειτονιάς! Την εχουν στο αιμα τους κι οι δυο τη γοητεια :)

Αν. Γεωργίου 38: Η milf Χριστίνα. Μια φορα πριν κανα χρονο που πηγα, ηταν πολυ καλη!

La Femme: Ενα κεφαλι ξεπρόβαλε απ την πορτα της κουζινας! Μονο το κεφαλι!!! Δεν το αναγνώρισα. Δεν κερδιζεις εισητηριο ετσι...

Τσιρκο: Η καινούρια Ιζαμπέλα. Ομορφο κοριτσι. Κοντο σγουρο μαλι, ωραιο νεανικο σωματακι, αλλα σαλοναριστηκε πολυ επιδεικτικά και προκλητικα. Μου θυμισε την Γιασμιν ο τρόπος της κι εχασε ποντους. Ειχα ριξει ηδη και τον καυγα μου με την τσατσα οπως εγραψα στο θεμα τους...

Αν. Γεωργίου 52. Μονικα. Απροσμενα καλη καταθεση!!!!! Θα γραψω χωριστα.

ατσααααα.!! :rockon:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Για τη Μόνικα λοιπον, δεν θυμαμαι να εχει γραφει τιποτα καλο εδω μεσα.
Ακομα κι ο καλος μου φιλος ο Gameover, που περναει με ολες καλα, οχι επειδη ειναι ολες καλές, αλλα επειδη ξερει τι θελει κι εχει τον τροπο να το παιρνει, με την ευγενεια του...για τη Μόνικα εγραψε τα χειροτερα!!!!

Ε, εγω περασα υπεροχα!!! Υπεροχα ομως!!
Ευγενεστατη, φιλική, ομιλητικη οσο πρεπει, χαμογελαστη παντα, μου εδιωξε το στρες της εβδομαδας και με ζωντανεψε μες στη ζέστη και τα νευρα που ειχα απ το επεισοδειο του τσίρκου! Φυσικα κερδισε κι αλλο εισιτήριο.

Αυτο να γινει μαθημα στους νεοτερους κυριως: οι εμπειριες που γραφουμε εδω μεσα ειναι προσωπικές και σε καμια περιπτωση δεν διασφαλιζουν το τι θα βιωσει κανενας αλλος!!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Νωμιζα οτι ειδα φαντασμα, αλλα δεν ηταν... :grin:
γουελκαμ μπακ.!!

κοιταζω σημερα διπλα την μουναρα στα μπανερακια αριστερα...και λεω μακαρι να ειχαμε ενα τετοιο τεμαχιο εδω στην σαλονικα, μετα το ξανασκεφτομαι και περνω χαμπαρι ποια ειναι....
http://[URL unfurl="true"]www.studio37gr.com/images/pictures/vicky/05.jpg[/img[/URL]]

μπαι δε γουει...κουιζ.....ποσοι το γαμανε το τεμαχιο αυτο απο εδω περα..?? :think:

Επισκέπτης
wow Karamaaaaaaaaaan στα όπλα πραγματικά!!! Τι διαστημικός μούναρος! Ποιά είναι?

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
Νωμιζα οτι ειδα φαντασμα, αλλα δεν ηταν... :grin:
γουελκαμ μπακ.!!

κοιταζω σημερα διπλα την μουναρα στα μπανερακια αριστερα...και λεω μακαρι να ειχαμε ενα τετοιο τεμαχιο εδω στην σαλονικα, μετα το ξανασκεφτομαι και περνω χαμπαρι ποια ειναι....
http://[URL unfurl="true"]www.studio37gr.com/images/pictures/vicky/05.jpg[/img[/URL]]

μπαι δε γουει...κουιζ.....ποσοι το γαμανε το τεμαχιο αυτο απο εδω περα..?? :think:
[/quote]
no comment!!!!!!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom