Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (2 μέλη και 73 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εμενα τωρα γιατι με τρωει ο κωλος μου να παω να δω αυτη την Αλεξανδρα στα τριδυμα;;

Και στις βιλλες την καινουργια τι την βαλανε πρωινιατικα, ποιος γαμαει πρωι πρωι :P

Αληθεια πηγε κανεις να τη δει την καινουργια να μας πει τι λεει απο μουτρα;

Αντε ακομα δεν εβγαλες κινηση... :knockinb: :knockinb:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αυτη η παπαρια πια που λενε...'δε θα τη γαμησω ειναι πρωην αντρας'...βρε τι σε νοιαζει ;αφου ειναι θεομουνο...
δηλαδη αμα ηταν γυναικα και ηταν πρωην δολοφονος θα την γαμουσες? :grin: :grin:

δε καταλαβα που θα δουλεψει αυτη?

καλα ρε κουφαλες χαθηκε το φιλοτιμο?...μπηκα σας ειπα μια καλησπερα μετα απο ενα μηνα και δεν απαντησε κανεις...στ΄αρχιδια σας εε...δηλαδη αμα ειχα πεθανει ουτε που θα παιρνατε χαμπαρι...ωραιοι ειστε μπραβο  :birdman: :birdman:...κι εσυ ρε gl?

παιζουν ρολο τα εγγεφαλικα κυταρα, πχ, να μου πουνε τωρα οτι ξες η καντυ ηταν αγορακι πριν, εεεεε και παει περασε, κλαιν μαιν, ...αλλα να ξερω οτι παω σε μια τρανσ η οποια οσο μουναρα και να ειναι, την στιγμη που θα την εχω μπροστα μου, δεν υπαρχει περιπτωση να μην μου περασει απο το μυαλο, οτι κατουρουσε ορθια και οσο και να την τιναζε....η τελευταια σταγονα παλι στο σοβρακο θα επεφτε.....

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Την εκανα την βολτα, την ειδα την Αλεξανδρα, ΟΚ ομορφη αρκετα, αλλα δε με ξετρελλανε τοσο ωστε να παραβλεψω τις κακες κριτικες. Μοιαζει παντως πολυ με μια σερβιτορα απο το STAY, μπειτε facebook και δειτε τη σελιδα του μαγαζιου, θα την καταλαβετε την ομοιότητα. Μεγαλο συν στην πολυ ευγενικη τσατσα. Το θεμα μου ηταν αλλο ομως...

ΤΙ ΣΚΑΤΑ εγινε και γινοταν ο τρελλος πανικος στο μυλο;; μιλαμε οι δρομοι γεματοι παρεες να περπατανε απο studio σε studio, και αλλοι σε πηγαδακια 2-3-4 να μιλανε εξω απο τα studio. Για μας που μας ενδιαφερει η διακριτικοτητα και δεν ειμαστε 18 να παρουμε την τσακαλοπαρεα και να παμε να καβλαντησουμε, το να εχει κοσμο απ εξω ενα studio ειναι λογος να μη μπουμε.

Πηγες; Γαμησες; ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ τωρα και ξεμπερδευε, την εμπειρια σου διηγείσου την στους φιλους σου στο δρομο για το σπιτι. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Την εκανα την βολτα, την ειδα την Αλεξανδρα, ΟΚ ομορφη αρκετα, αλλα δε με ξετρελλανε τοσο ωστε να παραβλεψω τις κακες κριτικες. Μοιαζει παντως πολυ με μια σερβιτορα απο το STAY, μπειτε facebook και δειτε τη σελιδα του μαγαζιου, θα την καταλαβετε την ομοιότητα. Μεγαλο συν στην πολυ ευγενικη τσατσα. Το θεμα μου ηταν αλλο ομως...

ΤΙ ΣΚΑΤΑ εγινε και γινοταν ο τρελλος πανικος στο μυλο;; μιλαμε οι δρομοι γεματοι παρεες να περπατανε απο studio σε studio, και αλλοι σε πηγαδακια 2-3-4 να μιλανε εξω απο τα studio. Για μας που μας ενδιαφερει η διακριτικοτητα και δεν ειμαστε 18 να παρουμε την τσακαλοπαρεα και να παμε να καβλαντησουμε, το να εχει κοσμο απ εξω ενα studio ειναι λογος να μη μπουμε.

Πηγες; Γαμησες; ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ τωρα και ξεμπερδευε, την εμπειρια σου διηγείσου την στους φιλους σου στο δρομο για το σπιτι. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!

εχει μια ομοιοτητα, αλλα στο ποιο μινιον η Αλεξανδρα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
:2on1:
Την βρηκες τσακαλε ε;;; αν θες στειλε pm ποια λες να δω αν βρηκες τη σωστη!

η μονη που μου εμοιαζε ηταν μια μελαχρινη με μαυρο φορεμα, ειναι σε 2-3 φωτογραφιες, τωρα πρεπει να ξαναψαξω τις φωτογραφιες απο την αρχη για να την ξαναβρω...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
αυτη η παπαρια πια που λενε...'δε θα τη γαμησω ειναι πρωην αντρας'...βρε τι σε νοιαζει ;αφου ειναι θεομουνο...
δηλαδη αμα ηταν γυναικα και ηταν πρωην δολοφονος θα την γαμουσες? :grin: :grin:

δε καταλαβα που θα δουλεψει αυτη?

καλα ρε κουφαλες χαθηκε το φιλοτιμο?...μπηκα σας ειπα μια καλησπερα μετα απο ενα μηνα και δεν απαντησε κανεις...στ΄αρχιδια σας εε...δηλαδη αμα ειχα πεθανει ουτε που θα παιρνατε χαμπαρι...ωραιοι ειστε μπραβο  :birdman: :birdman:...κι εσυ ρε gl?

Έλα ρε Al μουτράκια σου κάνουμε που μας άφησες μόνους να βαστάμε τα τείχη της πόλης μέσα στον καύσωνα!
Άντε με το καλό να γυρίσεις και να επιθεωρήσεις με το iso-Al001  :fuck1: 2-3 καινούρια κομμάτια που έχουν έρθει...

To επίσημο καλωσόρισμα και στον Hagem... Εγώ ήξερα ότι μας παρακολουθεί..  :grin:  :birdman:

Και κάτι ακόμα, είχα την υποψία ότι η Νατάσσα η τσαρίνα είναι γειτόνισσα μου!
Τώρα με αυτό που είπε κάποιος ότι έχει ένα σκυλάκι σαν να σιγουρεύτηκα... Ένα μινιόν με άσπρο τρίχωμα είναι?
Κρίμα ρε πούστη και ήθελα να τη δοκιμάσω, τώρα λίγο δύσκολο...

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
καλημερα, η μιλφ Βανεσα στο Πηγασου 4 δουλευει τωρα η οχι? και κατι αλλο αυτη η τρελοΑντζελα που λετε ειναι μια νταρντανα που δουλεψε καποτε και πετρου ερημιτη και ολο γελαει?

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αλεξανδρα στο τριτο απο τα τριδυμα, 22 χρονων.απο ουγγαρια.
Μινι βολτα πριν λιγες μερες μολις μπηκα σε αυτο και την ειδα,ειπα αυτο το μουνι δεν πρεπει να το αφησω.
Τσατσα ευγενικη,30 απλο αλλα η κοπελα τζιφος.σκουφι σε εντελως πεσμενο παπαρι,πιπα ισα ισα πιανει τη βαση(της βαθμολογιας οχι της πουτσας)απο πανω που ηρθε ηταν σαβ να την εβαλες σε κανα αλογακι που βαζουν τα παιδια που περνει πενηνταλεπτο.ανεκφραστη τελειως.ωραιο στησιμο στα τεσσερα αλλα ως εκει.τιποτα παραπανω.δεν προτεινεται αλλα ουτε και αποτρεπω κανεναν.μπορει με αλλους να κανει παπαδες.
Παντως ολα τα λεφτα απ τη βολτα ηταν η τσατσα στο φρικου 13,
Ρε μαγκες ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;θα δινα πολλα λεφτα για την γλυψω!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ποσο ωραια μπορεί να είναι μια τσατσα ρε παιδια; Θα με κανετε να παω να τη δω...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Ποσο ωραια μπορεί να είναι μια τσατσα ρε παιδια; Θα με κανετε να παω να τη δω...
Υπερβολές..εδώ δε σε τρέλανε το πιπίνι.
Άσε που ειρωνεύεται φουλ και πετάει εξυπνάδες.
Τις προάλλες που πήγαμε πριν βγει η κοπέλα απο το δωμάτιο ρώτησα αν ήταν η Έμμα κ μετά που ανακοίνωνε το πρόγραμμα ενώ κοίταζε προς το μέρος μου λέει ΔΕΝ ΕΧΕΙ τελειώματα όπου θέλετε που κάνει η Έμμα κτλπ.
Ένα παιδί την ρώτησε από που είναι η κοπέλα?Βουλγαρία-Ρουμανία?Κ του απαντάει ε από που αλλού θες να'ναι,δλδ απο π μπορεί να είναι κιόλας?
Μου'ρθε να της πώ το θεϊκό που είχα διαβάσει από'δω μέσα πως θα μπορούσε να είναι και από τη χερσόνησο Καμτσάτκα !

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εξυπναδες δεν την εχω ακουσει να πεταει.ειναι πολυ τυπικη σε αυτα που λεει.το προσωπο της σου δειχνει οτι μπορει να υπαρχει ενα ειδος ειρωνειας αλλα ειναι μουναρος.βεβαια ειναι και θεμα γουστου.μην παει ο αλλος που δεν του αρεσουν οι milf και πει οτι δεν του αρεσε.για εμας τους λατρεις της κατηγοριας ειναι πολυ καλο καυλι

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Η αληθεια ειναι οτι οταν παω να δω milf μουναρα, στο μυαλο μου εχω Lisa Ann, και μαλλον θα πεσω πολυ μακρια :P

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Μεσημεριανη τσαρκα γυρω στις 13.00

26ης οκτωβριου 35Α η Γιουλη

Godiva η Ρενατα

Τριδυμα στο πρωτο μελαχροινη Ρωσιδα με κωλαρα,μετριο προσωπο,στο δευτερο Ξανθια Ρωσιδα κοντα στα 60 125 κιλα και στο τριτο η αγενεστατη Ζωη

Φριξου 15 η Γκρετα,μελαχροινο μπαζακι εκ Βουλγαριας

Φριξου 13 δεν μπηκα για να μη δω τα ξινα μουτρα της Μιραμπελας

Φριξου 9 η Λαρα πρωην Μαντυ

Εκκλησια η Ελενα η Ουκρανη

Κωλεττη 17 η Αφρο,μεγιστο μπαζο μιλαμε,κουρεψε κοντο καρε το μαλλι της... :jerking: :jerking: ηταν που ηταν μπαζο εγινε ακομα μεγαλυτερο

Κοροβαγγου 5 η Λιλυ,ξανθια ψηλη μουναρα με βυζαρες,αλλα ισα που βγαινει για να τη δεις στο σαλονι κι αυτα δεν τα γουσταρω...

Κεφαλληνιας η Αφροδιτη η γεματουλα Ελληνιδα

Αν.Γεωργιου 52 η Μονικα,στο 50 η Φλωρη

Ερως 16 η Νατασσα

Καταθεση πουθενα

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Μεσημεριανη τσαρκα γυρω στις 13.00

26ης οκτωβριου 35Α η Γιουλη

Godiva η Ρενατα

Τριδυμα στο πρωτο μελαχροινη Ρωσιδα με κωλαρα,μετριο προσωπο,στο δευτερο Ξανθια Ρωσιδα κοντα στα 60 125 κιλα και στο τριτο η αγενεστατη Ζωη

Φριξου 15 η Γκρετα,μελαχροινο μπαζακι εκ Βουλγαριας

Φριξου 13 δεν μπηκα για να μη δω τα ξινα μουτρα της Μιραμπελας

Φριξου 9 η Λαρα πρωην Μαντυ

Εκκλησια η Ελενα η Ουκρανη

Κωλεττη 17 η Αφρο,μεγιστο μπαζο μιλαμε,κουρεψε κοντο καρε το μαλλι της... :jerking: :jerking: ηταν που ηταν μπαζο εγινε ακομα μεγαλυτερο

Κοροβαγγου 5 η Λιλυ,ξανθια ψηλη μουναρα με βυζαρες,αλλα ισα που βγαινει για να τη δεις στο σαλονι κι αυτα δεν τα γουσταρω...

Κεφαλληνιας η Αφροδιτη η γεματουλα Ελληνιδα

Αν.Γεωργιου 52 η Μονικα,στο 50 η Φλωρη

Ερως 16 η Νατασσα

Καταθεση πουθενα
η γιουλη αξιζει;

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

Η γνωστή Άφρο? Εντάξει γούστα είναι αυτά... αλλά μπάζο???

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11

Την ειχα παρει μια φορα στις αρχες οταν ειχε πρωτοερθει και δεν ξετρελαθηκα,ειχα δει και κατι τομες στην κοιλια της και κατι τετοια με ξενερωνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom