Χθεσινη βραδυνη τσαρκα Βαρδαρη...(Δευτερα):
Προμηθέως 14:Κλειστο....
Προμηθέως 11:Δεν μπηκα,αλλα λογικα καμμια Ροναλντινιο...βαρεθηκα να μπω γιατι δεν γουσταρω να με τραβολογανε....
Προμηθέως 19:Ψηλη ξανθια,με κοτσο,καλη εμφανισιακα μου φανηκε αλλα με πολυ ξινο υφος...εαν δεν ηταν τοσο ξινη προφανως θα περνουσα δωματιο....η τσατσα μουρμουρισε κατι οταν ειδε οτι δεν περναω,,,,πουλο...
Προμηθέως 25:Λουΐζα.. μετρια καταθεση....αναλυτικα στην κριτικη....
Προμηθέως 5.:Δεν μπηκα...εφαγα φολα την Κυριακη με την Λαουρα...αναλυτικα στην κριτικη.
Σαπφώς 20: κλειστο
Σαπφώς 5:Ενα μελαχροινο ΜΠΑΖΟ που ομοιο του δεν εχω ματαξαναδει...αδυνατη,ανορεξικη,αβυζη,ακωλη,με σκατα φατσα....επισης η μαλακω τσατσα ψαχνωταν για καυγα με μια παρεα αλβανων που περιμεναν μαζι μου,,,,η μαζοπορνη μου την ειπε επειδη δεν της εκανα την τιμη να περασω...
Σαπφώς 7: Μια ξανθια,αδυνατη,αβυζη,αδιαφορη....η μαλακω τσατσα χτυπουσε πορτα οσο η κοπελα ηταν δωματιο....
Σαπφώς 8: Εδω τσακωθηκα με την μαλακισμενη τσατσα με τα γυαλια μυωπιας...Μπαινω κ την ρωτησα εαν εξακολουθει να εργαζεται η Νικολ...κ μου επιτεθηκε φραστικα,λεγοντας μου οτι καθε μερα ρωταω για αυτην...
...μετα καταλαβε την μαλακια της (προφανως με μπερδεψε με καναν αλλο,αφου ουτε καν μενω Θεσ/κη)κ προσπαθησε να με κατευνασει...την διαολοστειλα λεγοντας της να παρει τον πουλο.
Ταντάλου & Σαπφώς: μια τυπισα με μαυρο μαλλι κοτσο,2 αρακι βυζι στριμωγμενο σε σφιχτο σουτιεν,αδιαφορη φατσα,μετριο σωμα...πριν φυγω,ειδα Πακιστανο να περναει στο δωματιο που βρισκεται διπλα στην πορτα...
Ταντάλου 9:μια ξανθια αδυνατη,καλουτσικο προσωπο αλλα ξινισμενο υφος...η τσατσα εβλεπε το τουρκικο στον αντενα.
Τανταλου 14:ενα μπαζο με φατσα τσιουαουα,μαυρα μαλλια μεχρι τους ωμους,κοκκινο σετ εσωρουχων...μονο ωραιο κωλαρακι τιποτα αλλο...η μαλακισμενη τσατσα μολις ειχε σφουγγαρισει κ οι 4 που μπηκαμε κοντεψαμε να φαμε τα μουτρα μας απο την γλιστρα....
Ταντάλου 8Α:Δεν την ειδα,αλλα η τσατσα μας ειπε οτι δουλευει η Καρινα...μας ειπε να φυγουμε γιατι η κοπελα ηταν σε προγραμμα...αν θυμαμαι καλα αυτη εχει αρνητικες κριτικες...δεν ξαναπερασα φυσικα...