Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Ξερει κανενας κοπελα που να κανει καλο Handjob?
Εχω δοκιμασει 5-6 και ολες ηταν χαλια.(με 30 ευρο)
Θελουν παραπανω λεφτα για αυτο;
Δεν θελω να γαμησω θελω μονο handjob αλλα καλο και με ορεξη.
Αν ξερει καποιος ας βοηθησει.

Έκανε απίστευτο handjob η αλεξάνδρα μια μελαχροινη με ωραιο σωμα που δούλευε ανδ.γεωργιου 21. handjob με babyoil και περιποιηση στις μπάλλες. Αλλά έχει χαθεί η κοπέλα δν ξέρω που δουλεύει, αμα ξερει κάποιος

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Μεσημεριανη βολτα σε στουντιο και βαρδαρη, με δυο πολυ καλες καταθέσεις!!
Ξεκιναω με τα στουντιο.

26ης Οκτωβρίου 35Α. Η παολα, οπου εγινε η πρωτη καταθεση, πολυ καλη περιπτωση η καινουργια.
Ανδρέου Γεωργίου 16. Η τσαρινα οπου εκανα την δευτερη καταθεση σημερα.
Ανδρέου Γεωργίου 21.Εδω η ταιλανδεζα νταιανα.
Ανδρέου Γεωργίου 34. Μια γιαννα, δεν την ξερω. Παντως είναι λιγο νταρντανα.
Ανδρέου Γεωργίου 50. Η τανια από βαρδαρη, σαπφως 20 αν θυμαμαι καλα. ψιλο αδιαφορη για μενα.
Ανδρέου Γεωργίου 52. Η μαρα ή καποια που της έμοιαζε πολυ.
Αχελώου 10. Η νταιανα, μετρια εμφανισιακά.
Κεφαλληνίας 8 & Ανδρέου Γεωργίου Αφροδιτη ελληνιδα μου είπαν, οχι κατι το ιδιαίτερο.

Παμε και βαρδαρη..

Προμηθέως 11. Η ξαδερφη του ροναλντινιο. χαχα φοβερή ομοιότητα!!
Προμηθέως 19. Νομιζω ηταν η σονια.
Προμηθέως 25. Η ξανθια με τα πεταχτα δοντια από το α.γεωργιου 21 και κωλετη.
Προμηθέως 5. Η χοντρη μαγια, χαλασε λιγο αυτη.
Σαπφώς 20. Χριστινα μιλφ, μια αλβανεζα που δουλευε α.γεωργιου 4  πολυ μαπα.
Σαπφώς 5.Μια μιλφ με βυζαρες, ονομα δεν ρωτησα.
Σαπφώς 7. Η ισαβελλα η βουλγαρα.
Σαπφώς 8. Εδω μια μιχαελα, με 20 απλό, 30 γυμνο.
Ταντάλου & Σαπφώς. Η αδιαφορη καμελια.
Ταντάλου 9. Η τζουλια με τιμη εκκινησης 20 ευρω.

Αυριο μεθαυριο η κριτικες γιατι εχω δουλεια τωρα, παντως δοκιμαστε την καινουργια νομιζω αξιζη.

Επισκέπτης
Μεσημεριανη βολτα σε στουντιο και βαρδαρη, με δυο πολυ καλες καταθέσεις!!
Ξεκιναω με τα στουντιο.

26ης Οκτωβρίου 35Α. Η παολα, οπου εγινε η πρωτη καταθεση, πολυ καλη περιπτωση η καινουργια.

Αυριο μεθαυριο η κριτικες γιατι εχω δουλεια τωρα, παντως δοκιμαστε την καινουργια νομιζω αξιζη.

Πες μας για τη καινούργια τι λέει από βυζί κώλο και πλαδαρότητα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πες μας για τη καινούργια τι λέει από βυζί κώλο και πλαδαρότητα?
ειναι αρκετα πλαδαρη,ο κωλος της ξεφευγει λιγο,τα βυζια της ειναι μεγαλα αλλα απο φατσα γαμησε τα...

Επισης σημερα Μαντζαρου 1 η Καρμεν η Βουλγαρα η χοντρη που ειναι δυνατη ομως μεσα και Μαντζαρου 10 η μικροσκοπικη Φλωρη.
Η μιλφ Αννα την εκανε για πολυ καιρο μαλλον....απο Σεπτεμβρη και βλεπουμε

Σαπφώς 20. Χριστινα μιλφ, μια αλβανεζα που δουλευε α.γεωργιου 4  πολυ μαπα.
Ταντάλου & Σαπφώς. Η αδιαφορη καμελια.
τις εχεις δοκιμασει αυτες τις 2?...θα αλλαξεις γνωμη

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Χθεσινη βραδυνη τσαρκα Βαρδαρη...(Δευτερα):
Προμηθέως 14:Κλειστο....
Προμηθέως 11:Δεν μπηκα,αλλα λογικα καμμια Ροναλντινιο...βαρεθηκα να μπω γιατι δεν γουσταρω να με τραβολογανε....
Προμηθέως 19:Ψηλη ξανθια,με κοτσο,καλη εμφανισιακα μου φανηκε αλλα με πολυ ξινο υφος...εαν δεν ηταν τοσο ξινη προφανως θα περνουσα δωματιο....η τσατσα μουρμουρισε κατι  οταν ειδε οτι δεν περναω,,,,πουλο... :birdman: :birdman:
Προμηθέως 25:Λουΐζα.. μετρια καταθεση....αναλυτικα στην κριτικη....
Προμηθέως 5.:Δεν μπηκα...εφαγα φολα την Κυριακη με την Λαουρα...αναλυτικα στην κριτικη.
Σαπφώς 20: κλειστο
Σαπφώς 5:Ενα μελαχροινο ΜΠΑΖΟ που ομοιο του δεν εχω ματαξαναδει...αδυνατη,ανορεξικη,αβυζη,ακωλη,με σκατα φατσα....επισης η μαλακω τσατσα ψαχνωταν για καυγα με μια παρεα αλβανων που περιμεναν μαζι μου,,,,η μαζοπορνη μου την ειπε επειδη δεν της εκανα την τιμη να περασω... :shit: :shit:
Σαπφώς 7: Μια ξανθια,αδυνατη,αβυζη,αδιαφορη....η μαλακω τσατσα χτυπουσε πορτα οσο η κοπελα ηταν δωματιο.... :jerking:
Σαπφώς 8: Εδω τσακωθηκα με την μαλακισμενη τσατσα με τα γυαλια μυωπιας...Μπαινω κ την ρωτησα εαν εξακολουθει να εργαζεται η Νικολ...κ μου επιτεθηκε φραστικα,λεγοντας μου οτι καθε μερα ρωταω για αυτην... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:...μετα καταλαβε την μαλακια της (προφανως με μπερδεψε με καναν αλλο,αφου ουτε καν μενω Θεσ/κη)κ προσπαθησε να με κατευνασει...την διαολοστειλα λεγοντας της να παρει τον πουλο.
Ταντάλου & Σαπφώς: μια τυπισα με μαυρο μαλλι κοτσο,2 αρακι βυζι στριμωγμενο σε σφιχτο σουτιεν,αδιαφορη φατσα,μετριο σωμα...πριν φυγω,ειδα Πακιστανο να περναει στο δωματιο που βρισκεται διπλα στην πορτα... :P :P
Ταντάλου 9:μια ξανθια αδυνατη,καλουτσικο προσωπο αλλα ξινισμενο υφος...η τσατσα εβλεπε το τουρκικο στον αντενα.
Τανταλου 14:ενα μπαζο με φατσα τσιουαουα,μαυρα μαλλια μεχρι τους ωμους,κοκκινο σετ εσωρουχων...μονο ωραιο κωλαρακι τιποτα αλλο...η μαλακισμενη τσατσα μολις ειχε σφουγγαρισει κ οι 4 που μπηκαμε κοντεψαμε να φαμε τα μουτρα μας απο την γλιστρα....
Ταντάλου 8Α:Δεν την ειδα,αλλα η τσατσα μας ειπε οτι δουλευει η Καρινα...μας ειπε να φυγουμε γιατι η κοπελα ηταν σε προγραμμα...αν θυμαμαι καλα αυτη εχει αρνητικες κριτικες...δεν ξαναπερασα φυσικα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Φιλε εχεις απολυτα δικιο για τον βαρδαρη και για την πολη.Στο βαρδαρη δεν παω πια και ουτε προκειται και σου συνιστω και σ εσενα να τον αποφευγεις γιατι δεν αξιζει παλια ισως αλλα τωρα οχι.
φιλε ας τα πανε...για μενα ο Βαρδαρης ελαβε τελος...δεν ξαναπαω....κριμα για την καταντια....

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Σαπφώς 5:Ενα μελαχροινο ΜΠΑΖΟ που ομοιο του δεν εχω ματαξαναδει...αδυνατη,ανορεξικη,αβυζη,ακωλη,με σκατα φατσα....επισης η μαλακω τσατσα ψαχνωταν για καυγα με μια παρεα αλβανων που περιμεναν μαζι μου,,,,η μαζοπορνη μου την ειπε επειδη δεν της εκανα την τιμη να περασω... :shit: :shit:

E όχι και μπάζο η Μιρέλλα η μοντελίσια...  :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
E όχι και μπάζο η Μιρέλλα η μοντελίσια...  :2funny: :2funny: :2funny:
το 2011 στο ιδιο σπιτακι  :knockinb: :knockinb: μια Μιρελα η οποια δεν ειχε καμμια σχεση με το εκτρωμα που ειδα χτες....δυστηχως στα περισσοτερα σπιτια οι τσατσαδες βαριοτανε οχι να πουν ονομα ,αλλα κ υπηρεσιες...οποτε δεν ξερω αν το μπαζο ονομαζεται επισης Μιρελα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σαπφους 5 μιρελα παραδιπλα η νατασσα
πρασινο μιχαελα η βυζαρου δινει και κωλο με 50
προμηθεως 19 μπλε η φοβερη ψηλη μουναρα σονια οπου και κατεθεσα
προμηθεως 25 η παχουλουλα λουιζα
τανταλου 9 η εμμανουελα
τανταλου 14 μια ομορφη κοπελα με ωραιο πισω συστημα και στοκινγκς νομιζω αλλα δεν θυμαμαι ονομα
τανταλου 8 μια ζουμπουρλουδικη παρουσια με ραστα μαλλι και ωραιο προσωπο κατηγορια κοντοπουτανο
προμηθεως 5 μια αδιαφορη γυφτορουμανιτσα

ειδα και τις αλλες αλλα ηταν πολυ αδυνατες για τα γουστα μου...στην βολτα ειχα συνοδοιπορο και αδεσποτο κοπρο λευκου χρωματος και μια παρεα απο τρεις νεους ανδρες ομιλουντες την ρωσικη.....επισης εθεαθη νεος ωριμος που εισηλθε στην νατασσα παραυτα χωρις δευτερη σκεψη φορουσε κοκκινο μπουφαν.....αν ειναι κανενα ρεμαλι απο τα γνωστα νικνειμς ας συστηθει εδω και τωρα

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
περασμα απο τα μαγαζια στο   Ταντάλου & Σαπφώς  (πρασσινο) μιχαελα
Ταντάλου 14 ανιτα η ιταλιδα
Προμηθέως 5 τζουλια το η ρουμανα
Προμηθέως 11 νατασα
Προμηθέως  14 κλειστο
Προμηθέως 25 ενα μπαζο με σγουρα μαλια και χοντρουλα
Σαπφώς 20  κλειστο
Σαπφώς 8 λαουρα
Σαπφώς 5 μιρελα
Σαπφώς 7 βικυ ελληνιδα ωραιο ρε αυτο το μικρο το ψωλακι ξανθο αδυνατο με στρογγυλο κωλαρακι το εχει παρει κανεις ?
Ταντάλου 9 η ρουμανα η εμμανουελα που ηταν στα τριδυμα (μακρια)  :badair:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη στην σονια απο λιθουανια λοιπον η οποια ειναι περα απο ωραια κοπελα -και καθολου θεια εμφανισιακα- και φοβερη καυλα στο κρεβατι
-εμφανιση κοπελας :ψηλη, ξανθο μαλλι μαζεμενο πλεξουδα κοτσο,μετριου μεγεθους φυσικα βυζια που δεχεται να τα ρουφας την ρωγα, γκομενα με κωλαρα,κοιλιτσα οχι αντιαισθητικη βεβαια, ωραια πιασιματα,υπεροχο λαιμουδακι για φιλημα
-απο προγραμματα 25 απλο,30 χαλαρο ,40 αυταρχικο,50 69 και 60 κωλος
-ο χωρος καθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι, ντουζιερα ως γνωστον δεν υπαρχει,τα σεντονια καθαρα ,χαμηλος φωτισμος, δεν ετριζαν τα κρεβατια ,ιδανικη θερμοκρασια....
-πληρωσα 60 ευρω για κωλαρακι
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 15 λεπτα και βαλε επαρκεστατος
- η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενης
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε καλο βαθμο οχι ομως και σε φιλια στο στομα
-επαρκεστατα τα προκαταρκτικα με χαδια,φιλακια στον λαιμο,στο στηθος μου και παντου,καλη παιχνιδιαρικη διαθεση
-γλωσσοφιλα δεν κανει τουλαχιστον με μενα δεν εκανε
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι αριστη και αψογη παντου και το μουνακι πεντακαθαρο με τριχωτη γραμμουλα οπως μου αρεσει, καθαρη και ετοιμη και για το πρωκτικο χωρις ιχνος βρωμιτσας
- πιπα βαθια,δυνατη,δεν γλειφει μπαλακια αλλα ειναι γενικως ανω του μετριου, οχι τελεια βεβαια
-ανεβαινει και απο πανω ,κουνιεται παρα πολυ καλα,σε διαφορα τεμπο αργα και γρηγορα,το μουνακι δεν το βρηκα στενο.....επισης στηνεται καλα στα τεσσερα με υπεροχη θεα την κωλαρα της να την σφυροκοπεις οσο δυνατα θες απο κωλο αν και καμπουριαζε λιγο και κοιταζε πατωμα αλλα την τοποθετησα εγω καλυτερα και την εβαλα να κοιτα καθρεφτη οσο την πηδουσα απο πισω...η διεισδυση στον κωλο ηταν πολυ καλη στα τεσσερα ενω ιεραποστολικα πονεσε λιγο και δεν την προτιμησαμε αυτην την σταση....παντως απαξ και μπεις ο κωλος της δινει ωραια αισθηση σφιγγοντας τον πουτσο σου
-γενικη εντυπωση μια παρα πολυ καλη καταθεση που θα ηθελα και στο μελλον να επαναλαβω αν την ξαναπετυχω.....ειναι ο ορισμος της κουλουροκαταστασης και στα κυβικα που την θελω και με τις αποδοσεις που θελω....κι η τιμη θα ελεγα ειναι σε λογικα πλαισια για αυτα που προσφερει και τον χρονο που διαθετει

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
περασμα απο τα Στουντιο Case D'Amore (Τρίδυμα) το μιλφ η ζωη
Ανδρέου Γεωργίου 21 Τανια παρουσιαζεται τωρα με κοντο μαλλι ξανθο παλιοτερα με το μακρυ μαλλι λεγοταν  ΤΖΙΑ ισπανιδα δηλωνει
Ανδρέου Γεωργίου 4 η ιδιοκτητρια με το απιστευτο κορμι ρενατα
Ανδρέου Γεωργίου 52 Αλινα η ρουμανα
Ι. Κωλέττη 17  η γνωστη ιζαμπελα
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) αναστασια η αλλιως νασια απο βαρδαρη
Νικηφόρου Ουρανού 1Β εβελινα
Νικηφόρου Ουρανού 1Α αντζελα
Φρίξου 15 βικτωρια τσεχα
Φρίξου 13 η γνωστη εμμανουελα με την απιστευτη μουναρα μελαχρινη τσατσα  :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Φρίξου 14 γιασμιν  :headbang:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Την Κυριακη λογω περιορισμενου χρονου βρεθηκα Προμηθεως κ μπηκα σε δυο σπιτακια ολα κ ολα...Στο 25 πανω οπου συναντησα μια ξανθια με ωραιο σωμα κ στηθος (κ μετανοιωσα που δεν μπηκα) κ στο 5 κατω....Δυστηχως για μενα, επελεξα την Λαουρα στο κατω σπιτακι, λογω εμφανισης κ μεγαλυτερου στηθους...μαυρο μαλλι,συμπαθητικο προσωπο,ωραιο μεγαλο φυσικο στηθος (με ροζ μεγαλη ρωγα) το οποιο κρεμαει λογω βαρυτητας,κοιλιτσα,γενικα κοπελα με πιασηματα ,κοντα στα γουστα μου...πληρωσα 30 αρι στην τσατσα για γλυψιμο κ εισηλθα στο λουξ δωματιο....:headbang:

Το δωματιο αψογο,με καμπινα ντουζ,καθαρο σεντονι,χαρτι,σαπουνι,νιπτηρα κ ολα τα κομφορ...ισα -ισα που προλαβα να γδυδω κ τσουπ μπηκε στο δωματιο η Λαουρα...Γνωριμια με συστασεις,εβγαλε σουτιεν κ κιλοτακι,εκατσε χαμηλα κατω στα ποδια μου κ αρχησε να με κοπλιμαρει για το μεγεθος του πουτσου (π@π@ριες μεντολες κοινως)...:P:P...εγω τεντονομουνα να τις χαΐδεψω τα βυζια ενω αυτη με περασε λαστιχο κ αρχησε μια μετρια,ανευρη,βαρετη,τυπικη πιπα,χωρις αρχιδογλυψιμο,χωρις παθος,χωρις ενταση.....εγλυψε κανα τριλεπτο κ την ξαπλωσα ιεραποστολικα...αν εξαιρεσω την πιπα,μεχρι εδω πηγαινε καλα το πραγμα....στο ιεραποστολικο αρχησε να μου τα χαλαει...ταχα πονουσε απο την πολυ καβλωμενη πουτσα μου,ταχα τον εχω μεγαλο,αρχησε να μου τραβαει τα χερια απο τα βυζια της,ταχα πονουσε το μουνι της,ταχα δεν την βολευαι η σταση κτλ,κτλ...:jerking::jerking:...
νευριασα,αρχησα να την σφυροκοπαω περισσοτερο κ η γκρινια της αρχησε να γινεται μεγαλυτερη...δεν αντεξα,της ειπα απλα να με τελειωσει χειρονακτικα,το οποιο επραξε κακκην-κακκως...Μολις τελειωσα αναπηδησε απο το κρεβατι κ την κοπανησε απο το δωματιο σαν κυνηγημενη....:confused::confused:
Απαραδεκτη η Λαουρα,βιαστικη ξεπετα που δεν θελει να γαμηθει,κοσμος δεν περιμενε στο σαλονι,πηγα καθαρος κ ξυρισμενος,αλλα παρολα αυτα τζιφος...Μαυρο στον Μαυρογιαλουρο,ουτε απ εξω δεν ξαναπαταω....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Οργασμος αναφορων.!!! :rockon: :rockon: :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Δυστηχως για μενα, επελεξα την Λαουρα στο κατω σπιτακι, λογω εμφανισης κ μεγαλυτερου στηθους...
καλα ρε...με τη Λαουρα την καριολα πηγες?δε διαβαζεις al pacino?  :s&m_1: :s&m_1:
αυτη ειναι για να παιξεις μπουνιες οχι για να γαμησεις...ενα χρονο φωναζω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλα ρε...με τη Λαουρα την καριολα πηγες?δε διαβαζεις al pacino?  :s&m_1: :s&m_1:
αυτη ειναι για να παιξεις μπουνιες οχι για να γαμησεις...ενα χρονο φωναζω
κατι θυμομουν (απο τα λεγομενα σου Αλ)στην τσαρκα πανω,αλλα ελεγα απο μεσα μου οτι αλλη Λαουρα θα ειναι αυτη... :grin: :grin:
Τελικα εφαγα τη φολα κ ησυχασα... :P :P
το κακο ειναι οτι στο σαλονι εχει ενα ωραιο προσποιητο χαμογελο,σε καυλαντιζει κιολας κ την πατας ευκολα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
κατι θυμομουν (απο τα λεγομενα σου Αλ)στην τσαρκα πανω,αλλα ελεγα απο μεσα μου οτι αλλη Λαουρα θα ειναι αυτη... :grin: :grin:
Τελικα εφαγα τη φολα κ ησυχασα... :P :P
το κακο ειναι οτι στο σαλονι εχει ενα ωραιο προσποιητο χαμογελο,σε καυλαντιζει κιολας κ την πατας ευκολα...
γι'αυτο λεμε παντα ποια σπιτια ειναι αλυσιδα με αλλα για να μην την παταμε.Επισης πριν ενα μηνα το'γραψα και το ΤΟΝΙΣΑ...η Λαουρα αλλαξε μαλλι και ονομα και θα την πατησετε μερικοι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
γι'αυτο λεμε παντα ποια σπιτια ειναι αλυσιδα με αλλα για να μην την παταμε.Επισης πριν ενα μηνα το'γραψα και το ΤΟΝΙΣΑ...η Λαουρα αλλαξε μαλλι και ονομα και θα την πατησετε μερικοι
εχεις δικιο.... :-

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επισης εθεαθη νεος ωριμος που εισηλθε στην νατασσα παραυτα χωρις δευτερη σκεψη φορουσε κοκκινο μπουφαν.....αν ειναι κανενα ρεμαλι απο τα γνωστα νικνειμς ας συστηθει εδω και τωρα
εγω φοραω μωβ μπουφαν....etnies παπουτσια...αν ειδες ενα nerd να γυροφερνει την Δευτερα το βραδυ ,εγω ημουν.... :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• shoes.jpg
    shoes.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom