Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η γιαννα δυστυχως δεν θα ειναι σημερα στο λαφαμ...ψηνομουνα να παω να την ξσναδω χρονια μετα

βραδυ στο εροτικα η καρμεν ισως την τιμησω να δω την αλλαγη προς το καλυτερο και στην πραξη

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
τανταλου 14 μια ομορφη κοπελα με ωραιο πισω συστημα και στοκινγκς νομιζω αλλα δεν θυμαμαι ονομα
τιν ανιτα λες τιν ιταλιδα μετριες εντυπωσεις  πολυ τυπικα πραγματα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4458949#msg4458949 date=1364996492]
τιν ανιτα λες τιν ιταλιδα μετριες εντυπωσεις  πολυ τυπικα πραγματα
[/quote]ναι....θυμαμαι εχει κριτικες κακες γενικα.....προσωπικα δεν εχω αποψη αλλα τεσπα δεν μπηκα χτες

ΥΓ η νταιανα ειναι κανονικα αχελωου σημερα

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Περασμα απο Θεσ/κη Κυριακη κ Δευτερα.Δυο καταθεσεις αποτυχημενες κ οι δυο.... :rolleyes: :rolleyes:
Η πρωτη στην μαυρογιαλουρου Λαουρα κ η δευτερη στην μετρια Λουΐζα....κ οι δυο στον Βαρδαρη.
Θα επανελθω με σκληρες κριτικες κ μινι αναφορα απο τσαρκα χθεσινη. :s&m_1:

Πριν δυο μηνες ημουν Αθηνα...η Λιοσιων κ Φυλης στελνει τον βαρδαρη στα αποδυτηρια πριν απο την εναρξη του αγωνα.
Η εικονα κ η μιζερια που αποπνεει πια ο Βαρδαρης μιζερη/τραγικη....το ιδιο δυστηχως κ η πολη....αποκαθηλωση για την γειτονια του ερωτα κ των αναμνησεων για μενα...no more. :P
η αληθεια ειναι οτι 3-4 φορες που πηγα Φυλης η ποιοτητα κοριτσιων και υπηρεσιων ειναι 10 φορες καλυτερη απο δω επισης γελαω με κριτικες
που καποιοι δωσανε 10 ευρω! και δεν ηταν ευχαριστημενοι, δηλαδη αν ηταν αυτοι εδω και δινανε 30 και 40 θα βγαζανε κανενα καλαζνικοφ απο την τσεπη.
μου κανει εντυπωση που λες για την λουιζα στην κριτικη σου, προσωπικα με παζαρι απο 25 με αφησε 20 θεωρω ειναι μια απο τις καλυτερες
περιπτωσεις αυτη την στιγμη εδω σε υπηρεσιες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μου κανει εντυπωση που λες για την λουιζα στην κριτικη σου, προσωπικα με παζαρι απο 25 με αφησε 20 θεωρω ειναι μια απο τις καλυτερες
η τσατσα στην αρχη μου ειπε 30 ευρω...κ της ειπα εγω για 25...ισως επαιξε ρολο αυτο στην κομοδινε αποδοση της Λουΐζας...αλλωστε το κινητρο των ιεροδουλων ειναι το χρηματικο.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
η τσατσα στην αρχη μου ειπε 30 ευρω...κ της ειπα εγω για 25...ισως επαιξε ρολο αυτο στην κομοδινε αποδοση της Λουΐζας...αλλωστε το κινητρο των ιεροδουλων ειναι το χρηματικο.
30 σε ειπε η κουφαλα; ε ρε αποχη που θελουνε..... εμενα απο 25 20 αλλα πηγα καθημερινη βραδυ ψυχη δεν υπηρχε στην περιοχη

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
30 σε ειπε η κουφαλα; ε ρε αποχη που θελουνε..... εμενα απο 25 20 αλλα πηγα καθημερινη βραδυ ψυχη δεν υπηρχε στην περιοχη
εγω ειμαι τουριστας στην Θεσ/κη,δεν με βλεπουν συχνα οι τσατσαδες οποτε βρισκουν ευκαιρια κ αντιστρεφουν το παιχνιδι κ ζηταν 30 αρι...λενε απο μεσα τους:καινουργιος θα ναι αυτος ας του παρουμε οσα μπορουμε...που να ξεραν οτι γραφω κ ενημερωνομαι εδω μεσα... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αντριαννα στην βιλα παρασκευη σαββατο και κυριακη πρωι για τους θαυμαστες της

καντυ αυριο πρωινη 10 με 8

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλλα αποψε ηταν ο υπερμουναρος καρμεν η τσεχα που με τις ανεβασμενες επιδοσεις της βαζει χαλαρα κατω τα αλλα αστερια του μαγαζιου....

Μιλαμε για γαμησι απο τα λιγα που θα θυμαμαι για καιρο....πολυ προστυχη πουτανα για ολα τα γουστα....με την εγγυηση του τριτου κριτικογραφου του σαιτ και χωρις υπερβολη καμια οσο κραταει αυτες τις επιδοσεις εγω την βαζω τοπ στην λιστα των επιλογων μου και συνιστω σε ολους να την δοκιμασουν αμεσα

Επισκέπτης
η αληθεια ειναι οτι 3-4 φορες που πηγα Φυλης η ποιοτητα κοριτσιων και υπηρεσιων ειναι 10 φορες καλυτερη απο δω επισης γελαω με κριτικες
που καποιοι δωσανε 10 ευρω! και δεν ηταν ευχαριστημενοι, δηλαδη αν ηταν αυτοι εδω και δινανε 30 και 40 θα βγαζανε κανενα καλαζνικοφ απο την τσεπη.

Μόνη αξιόλογη επιλογή Λάρα από Λαφάμ. 30Ε για εμφάνιση/χώρο/χρόνο καλό deal. Κατα τα άλλα ανυπομονώ κ εγώ να ξανακατέβω..

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι γενικότερα σε μέσο όρο οι υπηρεσίες εδώ είναι καλύτερες δηλαδή αυτό που συνάντησα με την Ουάνα, (η κριτική είναι στο Ιάσωνος 20β για όποιον θέλει να διαβάσει). Τόσο ξύνισμα κ παρατηρήσεις μη το ένα μη το άλλο δεν το έχω δει εδώ. Αλλά κ πάλι το VFM για μένα είναι ανώτερο. Μουνάρα 10Ε και γκρίνια καλύτερα από μέτρια γκόμενα μέτρια κατάθεση 25/30Ε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη λοιπον σημερα στην τσεχα καρμεν που δουλευει ποτε βιλα εροτικα και ποτε κοροβαγκου κρατωντας ψηλα τον πηχη ποιοτητας των δυο μαγαζιων και την ιστορια του δευτερου που ως στουντιο απο τα πρωτα του μυλου φερνει ομορφες κοπελες στην πολη μας χρονια τωρα

η καρμεν ειναι ξανθια με βυζαρες φυσικες να ξεχειλιζουν επιτηδες απο το σουτιεν της ετσι ωστε να κανουν ορατες σε πρωτο πλανο τις ωραιες καστανες ρωγες της
εχει μακρυ μαλλι,ομορφο προσωπο,τατου στην κοιλιτσα,ωραιο σωματακι θηλυκο και ζουμερο χωρις περιττα παχακια ,ειναι με δυο λογια δυνατος πουτσομεζες και ηλικιακα παιζει κατηγορια ωριμης πιπινας....

απο προγραμματα ακουσα απλο με 40,γυμνο τσιμπουκι,69 με 60,εχει φουλ με 90 ευρω και κατι ντουζ και τζακουζια που σημερα ετσι κι αλλιως δεν προλαβαινα να τιμησω

πηρα και δεν θα το κρυψω το φουλ αλλα με αποζημιωσε πληρως απο θεμα και χρονου και επιδοσεων

καταρχας ηρθε προσχαρη(και στο σαλονι ειναι πολυ κοινωνικη και ομιλητικη),σαν να με γνωριζε απο καιρο ή λες και ηταν γκομενα μου με πλησιασε και αρχισε το ερωτικο παιχνιδι αμεσα

μετα τα πρωτα χαδια εβγαλε το σουτιεν για να ρουφηξω τον λαιμο και τις βυζαρες της και οταν της ζητησα να γλειψω το μουνακι της στηθηκε στα τεσσερα,απολαυσα την ωραια θεα της κωλαρας της και εν συνεχεια μου ζητησε να της κατεβασω εγω το εσωρουχο

φυσικα δεν εχασα χρονο να βουτηξω βαθια την γλωσσα μου στην υπεροχη μουναρα της αλλα και την πολυ προκλητικη κωλοτρυπιδουλα της που μοιαζει δουλεμενη αλλα δεν ακουσα να δινει σε προγραμμα....τεσπα ενα δαχτυλακι εκει το εφαγε οπως και δυο δαχτυλα μεσα στο μουνι της με τα οποια την γαμησα αρκετη ωρα

συνεχεια σε σταση 69 με μια πιπα απο πλευρας της δυνατη,βαθια και με φτυσιματα και στο κυριως θεμα αλλαξαμε αγογγυστα και χαλαρα τεσσερεις στασεις και τελειωσα ιεραποστολικα για να βλεπω το ομορφο προσωπακι της να τελειωνει μεσα σε βογγητα ηδονης....η συμμετοχη σε λεκτικο κομματι αλλα και στην κινηση με δικα της σπρωξιματα κλπ ηταν κατι παραπανω απο τελεια

απο μενα καρμεν παιρνεις 10 με τονο και την κοπελα την συνιστω σε καθε συναγωνιστη....προσωπικα θα την κανω στανταρακι μου πιστευω και για το μελλον

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βραδυνη στο λαφαμ ηταν η λιλη παρεπιπτοντως

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
ΜΙΝΙ βραδινη τσαρκα προς περιοχη ΜΥΛΟΥ...
ΦΡΙΞΟΥ 13...ΕΜΜΑ
ΦΡΙΞΟΥ 14...ΓΙΑΣΜΙΝ
VILLA EROTICA...ΚΑΡΜΕΝ
VILLA PRIVE...ΛΑΡΑ
ΑΧΕΛΩΟΥ...ΝΤΑΙΑΝΑ
ΑΝΔΡ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 52....ΜΑΡΑ
στα αλλα σπιτακια βαριομουνα να παω γιατι ημουν λασπη απο τν δουλεια
ειχα παει με σκοπο να πετυχω ΑΛΙΝΑ ανδρ.γεωργ.52 την ειχα παρει πριν κανα 2μηνο στο ΦΡΙΞΟΥ 13, αν και ακουγεται καπως παραλογο για τους περισσοτερους απο εσας εγω ειχα περασει καλα μαζι της και ειπα να τν ξανα δοκιμασω αλλα το μωρο δεν το βρηκα εκει περα,ρωτησα και την τσατσα αλλα δεν ηξερε τιποτα.οποιος φιλος γνωριζει ας ενημερωσει.
Τελικα εγινε καταθεση σε ΛΑΡΑ,την ειχα παρει πολυ παλια ως ΜΑΝΤΥ..το μωρο ηταν απαιχτο ειχε foul διαθεση και πολυ ορεξη για γαμησι.μερα με την νυχτα η παλια ΜΑΝΤΥ και η νεα πλεον ως ΛΑΡΑ.εδωσα το παραβολο των 40Ε και περασα τελεια.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
απο μενα καρμεν παιρνεις 10 με τονο και την κοπελα την συνιστω σε καθε συναγωνιστη....προσωπικα θα την κανω στανταρακι μου πιστευω και για το μελλον
Ρε την Καρμεν!!
Σιγουρα μιλαμε γι αυτην απο Προμηθεως και Κατεχακη εε???

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
θα βρω τιποτα πρωινο στο 20αρικο ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ρε την Καρμεν!!
Σιγουρα μιλαμε γι αυτην απο Προμηθεως και Κατεχακη εε???
σας τα ειπα πριν 2 χρονια αλλα δεν πιστευατε  :grin: :grin: κουφαλιτσες....το ειχα διακρινει το ταλεντο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σας τα ειπα πριν 2 χρονια αλλα δεν πιστευατε  :grin: :grin: κουφαλιτσες....το ειχα διακρινει το ταλεντο
ειχες απολυτα δικιο και εσυ και ο πορνοληξιαρχος καραμαν.....μιλαμε για φοβερο γαμησι...εφμιλλο και ανωτερο  μπορω να πω ειρηνης,καντυ κλπ

πολυ παθιαρα γκομενα,γουσταρει φοβερα τον πουτσο.....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Άνετα μπαζώνεις με 20Ε το πρωί στον βαρδάρη  :2funny: :2funny: :2funny:
ααχχααχχα
μεσημεριανη βολτα βαρδαρη δεν μπηκα σε πολλα μονο προμηθεους.

5 μαιρα η καπως ετσι μια γεματουλα
11 ελενα τσεχα η τσατσα λιαζοταν εξω ρωτησα και εφυγα
στο μπλε ηταν η τσατσα της καποτε μαριας αφου ρωτησα 10φορες ποια κοπελα εχεις και δεν μου απαντησε, βγηκε το εκτρωμα με ενα ριχτο σαν κουρτινα εφυγα με τις μπαντες. Απο πισω ακουγα που σχολιαζαν που ρωτουσα για ονομα. Πουλο.
Τερμα πανω 25 η μονικα απο φριξου βραδυ. Απιστευτο μουνακι απο τα πιο ωραια αλλα απο υπηρεσιες τελευταια. Λος πουλος και εδω.
Απο εκει Ειρηνη (thnx Al) οπου μου εβγαλε τα γουστα μου, εγινε πρωινο μου στανταρακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom