Έχουμε και λέμε, βόλτα κατά τις 10 η ώρα προς Μύλο μεριά.
-Μαντζάρου 1. Κλειστό.
-Μαντζάρου 10. Η μελαχρινή μιλφ Νίνα, όμορφο πρόσωπο και διάθεση στο σαλόνι, κρεμασμένο όμως κορμί, κάποιες καλές πρόσφατες κριτικές, δεν είναι αδιάφορη αλλά θέλει ειδική διάθεση (τύπου σκίζω την ώριμη γειτόνισσά μου).
-Κατεχάκη 13. Η ξανθιά Μόνικα/Λίλυ. Κορμάρα, μάπα φάτσα, κακές κριτικές. Αλλά κορμάρα. Αν δεν ήταν οι κριτικές θα της τον έδινα.
-Κωλέττη. Η κοντούλα ξανθοκαστανή Ισαβέλλα, μεγάλο τατού στο στομάχι. Ελαφρώς σουμπουρλούδικη, τσαχπίνα στο σαλόνι, πιστεύω ότι θα είναι καλή μέσα.
-Κεφαλληνίας. Η Νάσια που συστήνεται ως Αναστασία τώρα. Πανύψηλη κουκλάρα με έξτρα κιλά αλλά σφικτή. Αλόγα. Στο δρόμο θα τρίζουν τα πεζοδρόμια. Αλλά από τότε που την έθαψε ο Αλ δεν..απλά να την χαζεύουμε όταν την πετυχαίνουμε.
-Α. Γεωργίου 52. Η κοκκινομάλα Αλίνα, κάποια έξτρα κιλάκια που τα έκρυβε με ένα κορσέ, πολύ κέφι, κάθησε πάνω μου και χαμουρευτήκαμε με φιλάκια στο στόμα. Κάναμε λίγο χαβαλέ και δεν μου έσπασε τα αρχίδια όταν σηκώθηκα να φύγω.
-Α. Γεωργίου 50 (οι σκάλες). Η έκπληξη της βραδυάς. Η Βερόνικα που εγκατέλειψε τον Βαρδάρη οριστικά. Η τσατσά μου είπε ότι τα περισσότερα στον Βαρδάρη είναι σε φάση κλεισίματος. Η Βερόνικα φεύγει σύντομα για εικοσαήμερο Ουκρανία και όταν επιστρέψει σκέφτεται να βάλει κάποια προγραμματάκια έξτρα >
Αλλά τώρα μεταξύ μας δεν περιμένω να βάλει αυτά που θέλουμε εμείς, αλλά κάποια προγράμματα σε παρόμοιο στυλ με αυτά που έβαλαν η Αφρούλα και η Έφη (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντως).
-Α. Γεωργίου 21. Μια ξανθιά Τάνια, δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτή από Φρίξου/Κωλέττη.
-Α. Γεωργίου 30. Η Μπάρμπαρα από τον Βαρδάρη.
-Α. Γεωργίου 24. Η μελαχρινή Μαρία με δυνατό κορμί και παρδαλό μαλλί τύπου Μαρίας Σολωμού.
-Α. Γεωργίου 4. Η ξανθιά μιλφ Ρενάτα. Ρε σεις που μου την είχατε κρυμένη αυτή τόσο καιρό; Περίμενα άλλα πράγματα και μου βγήκε ένα μπιμπελό μιλφάκι με κορμάρα όλο γλύκα και τρέλα. Εδώ δοκίμασα, δεν φτάνει επίπεδα όπως Εύας παλιότερα, αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένος, δυνατή επιλογή για μιλφάκιδες.
Δεν πήγα Α. Γεωργίου 16 και 34 γιατί περίμενα να βρω Κασσάνδρα και Λίλη (στην πρώτη θα μπορούσα να μπω, στην δεύτερη όχι). Ευχαριστήθηκα την βόλτα μου, καλές επιλογές σχεδόν για όλους.