Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755
ειδα και την σανταλ νταρντανα νταρντανα και ψηλη αερατη.....μπηκε στα υποψην για το μελλον...... :tits2: :cum:
οχι η Σαμπρινα εκεινη που λες δεν κυκλοφορει πλεον...εδω και στα υπολοιπα της αλυσιδας ειναι η αλλη η Σαμπρινα η Ρουμανα η μιλφ

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
αυτά είναι !!!!!!!!!!!! ... πλήρης αναφορά πάνω στην αλλαγή της βάρδιας ... τόσο πλήρης που χάθηκα λίγο ...

... μπράβο βρε παίδες ... να στε καλά ... και εγώ χθες πέρασα από εκεί ... αλλά πολύ πολύ νωρίτερα και πολύ πολύ στοχευμένα για νταιάνα ... μιας και ενώ έχω κάποια χρόνια στο άθλημα δεν είχα περάσει ποτέ μα ποτέ μαζί της ... και από την στιγμή που ήρθε στην από εδώ μεριά (στα στούντιο) είπα να δοκιμάσω κι εγώ επιτέλους.

... ένα θα σου πω gl ... πέρασες πολύ όμορφα όπως αναλύεις ... και στις 2 καταθέσεις σου ... και ενώ ερχόμουν σκεφτόμουν τσαρίνα ... τελικά είπα να δοκιμάσω νταιάνα ... και πήγα κατευθείας εκεί ... και έζησα πολύυυυυυ όμορφες στιγμές ... σύντομα (να βρω λίγο χρόνο) θα αναρτήσω την δική μου εμπειρία για μια "παλιά στον χώρο" όπως μου είπε η ίδια ... και ότι εγώ "είμαι πολύ νέος στο άθλημα ... μιας και δεν είχα περάσει ποτέ μαζί της" όπως ανέφερε και η ίδια ... και έτσι ... για αρχή ... τα κάναμε όλα  :dancing: :grin: !!!

... χαίρομαι που το άθλημα και το thread δεν πέφτει ... το αντίθετο θα έλεγα ... αλλά μου λείπει ο jo (καλή του ώρα ότι και να κάνει) ... που είναι αυτή η ψυχή;;

ΥΓ: .. al ... απόλυτο respect !!!

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Φοβερη περιπτωση η καινουρια στο τσίρκο!!
Δεν εχω ξαναδει γυναικα τοσο διψασμενη για sex!
Οσοι ψαχνετε  αυτο, μην την χάσετε!

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
παιδες αυτη η ρενατα στο ανδρ. γεωργιου 4 τι λεει μιλφ ειναι? εμφανισιμη?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Φοβερη περιπτωση η καινουρια στο τσίρκο!!
Δεν εχω ξαναδει γυναικα τοσο διψασμενη για sex!
Οσοι ψαχνετε  αυτο, μην την χάσετε!
σε ποια κοπελα αναφερεσε αρχηγε μου και σε ποια βαρδυα δουλευει?

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
H Παολα. Κατα τις 9 το βραδυ την πετυχα.
Αισθανθηκα οτι θα με βιαζε  :grin: κατι που ειχα αισθανθει και με την Εμμα...και γι αυτο δεν ξαναπηγα  :)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
H Παολα. Κατα τις 9 το βραδυ την πετυχα.
Αισθανθηκα οτι θα με βιαζε  :grin: κατι που ειχα αισθανθει και με την Εμμα...και γι αυτο δεν ξαναπηγα  :)

Περημενω κριτικη να δω αν θα με πεισεις... :grin:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Οχι, δεν εχει κριτικη.
Η κοπελα εχει ειδικα ταλεντα για kinky καταστασεις, αλλα εγω δεν ψαχνω αυτο.
Στα σπιτακια παω για να χαλαρωσω κι οχι για να βγαλω απωθημενα  :grin:
Και μονο που η τσατσα μου προτεινε στο τελος αν θελω την αλλη φορα τελειωμα στο στομα, τελειωσε για μενα...
Σιγουρα θα γραφουν πολλα γι αυτην τον επομενο καιρο...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Αν η Παολα κάνει γλωσσόφιλα και CIM και γυμνά κτλ με τόσα λίγα λεφτά σε μπουρδέλο είναι ζήτημα χρόνου ποιος θα είναι ο τυχερός που θα αρπάξει το παράσημο… Ειδικά αν κάνεις γλωσσόφιλα σε πουτάνα σε μπουρδέλο που κάνει CIM θα τρως και λίγο σπέρμα του προηγούμενου….
Γενικά στο τσίρκο έρχονται κατά καιρούς κοπέλες που κάνουν τα πάντα με λίγα λεφτά αλλά δεν αντέχουν στην πιάτσα πάνω από 6 μήνες…

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παιδες αυτη η ρενατα στο ανδρ. γεωργιου 4 τι λεει μιλφ ειναι? εμφανισιμη?
μιλφ στα ορια του γκιλφ....αδυνατη,γυμνασμενη,πετιτ γκομενακι ......παλια που την ειχα παρει εκανε καλο στοματικο και αξιοπρεπες γαμησι...αλλα λογω ηλικιας και εμφανισης ειναι για ειδικα γουστα....εγω πχ δυσκολα θα πηγαινα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και κατι ακομα που ξεχασα απο τα χτεσινα:για τον φιλο που εψαχνε καλες handjobs ας βαλει στην λιστα του και την βικυ απο αχελωου....με τελειωσε με αυτον τον τροπο και πραγματι το κατεχει αρκετα καλα το αθλημα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755
Αν η Παολα κάνει γλωσσόφιλα και CIM και γυμνά κτλ με τόσα λίγα λεφτά σε μπουρδέλο είναι ζήτημα χρόνου ποιος θα είναι ο τυχερός που θα αρπάξει το παράσημο… Ειδικά αν κάνεις γλωσσόφιλα σε πουτάνα σε μπουρδέλο που κάνει CIM θα τρως και λίγο σπέρμα του προηγούμενου….
Γενικά στο τσίρκο έρχονται κατά καιρούς κοπέλες που κάνουν τα πάντα με λίγα λεφτά αλλά δεν αντέχουν στην πιάτσα πάνω από 6 μήνες…
ευχαριστουμε γιατρε μας εσωσες παλι  :happy: :happy:....δηλαδη αν τα χρεωνει πιο ακριβα τα εξτρα αυτοματως θεωρειται πιο ασφαλης? :think:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.348
Πόντοι
7.095
ευχαριστουμε γιατρε μας εσωσες παλι  :happy: :happy:....δηλαδη αν τα χρεωνει πιο ακριβα τα εξτρα αυτοματως θεωρειται πιο ασφαλης? :think:
φυσικά...όσο πιο ακριβή τόσο πιο ασφαλής...δεν το ήξερες????? τώρα το έμαθες...κι εγώ μαζί

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια λογικο δεν ειναι οποιος γουσταρει γλωσσοφιλα να ξερει μεσα του πως ισως ο προηγουμενος τελειωσε εκει?δηλαδη αν ειναι πιο ακριβη η γκομενα μετα απο καθε CIM κανει εντατικη πλυση με στοματικο διαλλυμα και η αλλη οχι??

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
891
Πόντοι
4.535
Πέρασμα από Βαρδάρη...Όλη η Ταντάλου κλειστή. Ανοιχτά μόνο 4. Σαπφούς 5 & 7, το Προμηθέως (δίπλα στην γωνία) και το Προμηθέως 25... Σκιάχτηκε το μάτι μου...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
696
Πόντοι
7.135
Έχουμε και λέμε, βόλτα κατά τις 10 η ώρα προς Μύλο μεριά.

-Μαντζάρου 1. Κλειστό.
-Μαντζάρου 10. Η μελαχρινή μιλφ Νίνα, όμορφο πρόσωπο και διάθεση στο σαλόνι, κρεμασμένο όμως κορμί, κάποιες καλές πρόσφατες κριτικές, δεν είναι αδιάφορη αλλά θέλει ειδική διάθεση (τύπου σκίζω την ώριμη γειτόνισσά μου).
-Κατεχάκη 13. Η ξανθιά Μόνικα/Λίλυ. Κορμάρα, μάπα φάτσα, κακές κριτικές. Αλλά κορμάρα. Αν δεν ήταν οι κριτικές θα της τον έδινα.
-Κωλέττη. Η κοντούλα ξανθοκαστανή Ισαβέλλα, μεγάλο τατού στο στομάχι. Ελαφρώς σουμπουρλούδικη, τσαχπίνα στο σαλόνι, πιστεύω ότι θα είναι καλή μέσα.
-Κεφαλληνίας. Η Νάσια που συστήνεται ως Αναστασία τώρα. Πανύψηλη κουκλάρα με έξτρα κιλά αλλά σφικτή. Αλόγα. Στο δρόμο θα τρίζουν τα πεζοδρόμια. Αλλά από τότε που την έθαψε ο Αλ δεν..απλά να την χαζεύουμε όταν την πετυχαίνουμε.
-Α. Γεωργίου 52. Η κοκκινομάλα Αλίνα, κάποια έξτρα κιλάκια που τα έκρυβε με ένα κορσέ, πολύ κέφι, κάθησε πάνω μου και χαμουρευτήκαμε με φιλάκια στο στόμα. Κάναμε λίγο χαβαλέ και δεν μου έσπασε τα αρχίδια όταν σηκώθηκα να φύγω.
-Α. Γεωργίου 50 (οι σκάλες). Η έκπληξη της βραδυάς. Η Βερόνικα που εγκατέλειψε τον Βαρδάρη οριστικά. Η τσατσά μου είπε ότι τα περισσότερα στον Βαρδάρη είναι σε φάση κλεισίματος. Η Βερόνικα φεύγει σύντομα για εικοσαήμερο Ουκρανία και όταν επιστρέψει σκέφτεται να βάλει κάποια προγραμματάκια έξτρα >:cheesy: Αλλά τώρα μεταξύ μας δεν περιμένω να βάλει αυτά που θέλουμε εμείς, αλλά κάποια προγράμματα σε παρόμοιο στυλ με αυτά που έβαλαν η Αφρούλα και η Έφη (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντως).
-Α. Γεωργίου 21. Μια ξανθιά Τάνια, δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτή από Φρίξου/Κωλέττη.
-Α. Γεωργίου 30. Η Μπάρμπαρα από τον Βαρδάρη.
-Α. Γεωργίου 24. Η μελαχρινή Μαρία με δυνατό κορμί και παρδαλό μαλλί τύπου Μαρίας Σολωμού.
-Α. Γεωργίου 4. Η ξανθιά μιλφ Ρενάτα. Ρε σεις που μου την είχατε κρυμένη αυτή τόσο καιρό; Περίμενα άλλα πράγματα και μου βγήκε ένα μπιμπελό μιλφάκι με κορμάρα όλο γλύκα και τρέλα. Εδώ δοκίμασα, δεν φτάνει επίπεδα όπως Εύας παλιότερα, αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένος, δυνατή επιλογή για μιλφάκιδες.

Δεν πήγα Α. Γεωργίου 16 και 34 γιατί περίμενα να βρω Κασσάνδρα και Λίλη (στην πρώτη θα μπορούσα να μπω, στην δεύτερη όχι). Ευχαριστήθηκα την βόλτα μου, καλές επιλογές σχεδόν για όλους.  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ωραιος....μας εδωσες πληρη αναφορα Απόλλο και μερικά νεα

Επισκέπτης