Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (3 μέλη και 66 επισκέπτες)

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
saal μονικα απο τσεχια μετα τις 8 η νικολ
κωλετη αφρουλα
φριξου 9 αντριαννα και βραδυ λαρα
φριξου 15 η γκρετα
κοροβαγκου η ελιζα
λαφαμ η λαρα
ανδρεου γεωργιου 21 η ταιλανδεζα ντιανα
φριξου 14 η αννα, χριστινα απο πεμπτη πρωι ξανα
τσουκαλα η τζουλια και η ζωη
26ης οκτ 35 η παολα
ουρανου 1β η αναστασια
ματζαρου 14 η φλωριτα και βραδυ η νινα
ερως 16 η νατασσα
ποιο ειναι αυτο ρε gl?νικολ η γνωστη γαλλιδα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποιο ειναι αυτο ρε gl?νικολ η γνωστη γαλλιδα?
ειναι το ανδρεου γεωργιου 4 το παλιο του ονομα....σορρι που το συνηθισα και το λεω ετσι.....η νικολ οχι δεν ειναι η γνωστη και καλα γαλλιδα.....απο οτι καταλαβα ετσι συτηνεται πια η μιλφ ιδιοκτητρια που εμεις οι παλιοι γνωριζουμε ως ρενατα;; :think:

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ειναι το ανδρεου γεωργιου 4 το παλιο του ονομα....σορρι που το συνηθισα και το λεω ετσι.....η νικολ οχι δεν ειναι η γνωστη και καλα γαλλιδα.....απο οτι καταλαβα ετσι συτηνεται πια η μιλφ ιδιοκτητρια που εμεις οι παλιοι γνωριζουμε ως ρενατα;; :think:
ευτυχως δεν ειναι αυτη γιατι θα ειχα τεραστιο διλλημα  για αυριο βραδακι..

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
τωρα συστήνεται ως ρενατα πλεον

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ΜΙΝΙ βραδινη τσαρκα προς περιοχη ΜΥΛΟΥ...
ι ακουγεται καπως παραλογο για τους περισσοτερους απο εσας εγω ειχα περασει καλα μαζι της και ειπα να τν ξανα δοκιμασω αλλα το μωρο δεν το βρηκα εκει περα,ρωτησα και την τσατσα αλλα δεν ηξερε τιποτα.οποιος φιλος γνωριζει ας ενημερωσει.
την τριτη ηταν εκει βραδυνη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ειχες απολυτα δικιο και εσυ και ο πορνοληξιαρχος καραμαν.....μιλαμε για φοβερο γαμησι...εφμιλλο και ανωτερο  μπορω να πω ειρηνης,καντυ κλπ

πολυ παθιαρα γκομενα,γουσταρει φοβερα τον πουτσο.....

Εγω την εχω ερωτευτει την Καρμεν,  :smitten: ...ειδη μεσα στο 2013, εχω 5 καταθεσεις.?? οι 2 ειναι στην Καρμεν.... και εχει αδυνατησει λιγακι και πιστευω θα χασει και αλλα και θα γινει παλι μουναρα, αν και εγω την προτιμαω και ετσι καμπυλωτη ειναι πολυ ποθυτη... :cum:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
η ιονελα απο σαπφους 7 που λεει οτι ειναι τσεχα....αυτην μιλαει τα ελληνικα καλητερα απο τα τσεχικα.μηπως ειναι μουφα οτι ειναι τσεχα γιατι τωρα τελευταια και η ροναλντινιο αλλαξε ονομα,το εκανε ελενα και εγινε και αυτην τσεχα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
η ιονελα απο σαπφους 7 που λεει οτι ειναι τσεχα....αυτην μιλαει τα ελληνικα καλητερα απο τα τσεχικα.μηπως ειναι μουφα οτι ειναι τσεχα γιατι τωρα τελευταια και η ροναλντινιο αλλαξε ονομα,το εκανε ελενα και εγινε και αυτην τσεχα.
για την Ιονελα δεν ξερω (αν κ την εχω δει κ δε μου γεμισε το ματι),αλλα η Ροναλντινιο σιγουρα απο κανα καταυλισμο ρομα κραταει. :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι ρουμανες ειναι τρεις ρατσες.... Η μια ειναι οι πολυ μουναρες και η αλλη οι γυφτορουμανες και η τριτη αυτες που ειναι σαν τις μολδαβες οι πιο χωριατισσες καπως

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σημερα σανταλ στην κοροβαγκου και βραδυ καρμεν..
Στο εροτικα καντυ και λαρα βραδυ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νταιανα εφευγε βικυ ηρθε στην αχελωου
ντανιελα στο ερως 16
βικτωρια αλλαξε μολις φριξου 15
μονικα στο ανδρεου γεωργιου 4
μαρα αρτι αφιχθεισα στην ουρανου 26

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Αξιος ο gl. αλλά παρδεξουτο τωρα: είσαι έξω από τα μπουρδέλα και κόβεις κίνηση ε;  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αξιος ο gl. αλλά παρδεξουτο τωρα: είσαι έξω από τα μπουρδέλα και κόβεις κίνηση ε;  :cheesy:
περιπου....επεσα και πανω στην αλλαγη των περισσοτερων μαν ;)

που κατεθεσα ;τι λες; :grin:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1

που κατεθεσα ;τι λες; :grin:
[/quote]

εύκολο ... Καρμεν ... στο καπάκι ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εύκολο ... Καρμεν ... στο καπάκι ...
ε ειπαμε υπερμουναρα και αψογη ιεροδουλος αλλα οχι κι ετσι.....θελουμε και λιγο ποικιλια.....επειτα πρεπει να την πεθυμησεις και λιγο καποια για να την ποθησεις δυνατα

ειπα λοιπον να δω λιγο τι λεει το καινουριο στην αχελωου απο πολυτελεια...βασικα πηγαινα για νταιανα αλλα.....ειχε σχολασει

επισκεψη στην μολδαβέζα Βίκυ  λοιπον
-εμφανιση κοπελας :ψηλη σχετικα,ξανθο κοντο καρε μαλλι,μικρα βυζια, γκομενα αδυνατουλα με ωραιο σωματακι, σεξι κωλαρακι
-απο προγραμματα 30 απλο,40 χαλαρα ,50 γυμνο,60 69 και 80 κωλαρακι αλλα ισως παιζουν και εκπτωσεις κανα δεκαρικο εδω αναλογα με το παζαρι μαλλον....επισης κανει παρτουζες και με διπλη διεισδυση και τζακουζια,ντουζ κλπ....το μαγαζι με την σουπερ πολυτελεια και τα σπεσιαλ τζακουζια ενδεικνυται προφανως για τους εχοντες
-ο χωρος πεντακαθαρος με νεροχυτη και σαπουνακι, ντουζιερα ως γνωστον,τουαλετα εντος του δωματιου και τζακουζι βαθυ σχεδον σαν μικρη μαυρη πισινα,τα σεντονια καθαρα ,χαμηλος φωτισμος, δεν ετριζαν τα κρεβατια ,ιδανικη θερμοκρασια
-ο χρονος που διετεθηκε περιπου στο προγραμμα ηταν 15 λεπτα και βαλε επαρκεστατος,πηρα γλειψιμο
- η τσατσα εξηγησε επαρκως τα προγραμματα ,δεν χτυπησε πορτα και ήταν ευγενης
-δεκτικοτητα της κοπελας σε γλειψιμο και ρουφηγμα στα βυζια υπαρχει σε καλο βαθμο καθως και σε φιλια στο στομα και γλωσσοφιλα
-επαρκεστατα τα προκαταρκτικα με χαδια,φιλακια στον λαιμο,στηθος και παντου,καλη σεξι  διαθεση
-γλωσσοφιλα  κανει, τουλαχιστον με μενα  εκανε
-η καθαριοτητα και υγιεινη της κοπελας ειναι άριστη και άψογη παντού και το μουνάκι πεντακαθαρο που το εγλειψα....επισης περιποιηθηκα και την πεντακάθαρη πισω τρυπουλα
- πιπα πολυ καλη,με φτυσιματα και παιχνίδι με την γλώσσα, απλα δεν γλειφει μπαλακια..
- αφησε χαδια στο μουνι της και παιξιμο με την κλειτοριδα της αλλα και δυο δαχτυλα μεσα της που ζητησε μονη της και δυνατο fingerfucking που σε συνδυασμο με γλειψιμο στις ρωγες της και ηπια τσιμπηματακια την έκαναν τελικα να χύσει δυνατα μιας και ημουν ο πρωτος που γαμήθηκε απόψε....
-στασεις και συμμετοχη αρκετα καλη και λεκτικα
-γενικη εντυπωση μια πολυ καλη καταθεση με μονο μειον την τιμη που ενεκα χωρου ειναι σχετικα ψηλη για τα προγραμματα αν και ισως παιζουν παζαρακια....επισης στο απλο εχω αμφιβολιες αν η κοπελα θα δωσει το 100% σε σχεση με καλυτερα προγραμματα.....η λιγο γρηγορη φυγη προς το τελος απο το κρεβατι χωρις πολυ καλο σοσιαλ ταιμ αφηνει καποια κενα και μια ελαφρα διαθεση ξεπετας προς τον πελατη πραγμα που με οδηγει να βαλω λιγο χαμηλή βαθμολογία στην συμμετοχή/διάθεσή....το 8 θα ηταν 10 αν δεν έδειχνε σημεία βιασυνης

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
νταιανα εφευγε βικυ ηρθε στην αχελωου
ντανιελα στο ερως 16
βικτωρια αλλαξε μολις φριξου 15
μονικα στο ανδρεου γεωργιου 4
μαρα αρτι αφιχθεισα στην ουρανου 26
gl συμπεσαμε καπου σημερα λογικα...εσυ ησουν με τη μεγαλη μαυρη μερσεντες?:rolleyes:
19.05 πηγα καρφωτος για Ειρηνη αλλα ηταν πανω στην αλλαγη με Μαρα,στο Αχελωου πηγα για Νταϊανα αλλα μου λεει η Βικυ μολις εφυγε,Φριξου 13 η Εμμα δεν ειχε φτασει ακομα και Φριξου 15 εφευγε η Εφη ισως??  :think: δε μπορεσα να τη γνωρισω ντυμενη και με τα γυαλια

Η Βικυ η Μολδαβεζα μου φανηκε και μενα πολυ ωραια σημερα και αδυνατισε κιολας αλλα η ξινιλα της στο σαλονι παραμενει.Για να πω την αληθεια εκοβα κατι βολτες για μερικα λεπτα μπας και πετυχω την Ειρηνη να φευγει και τη φορτωσω με το αμαξι και τη γαμησω εκει γυρω στα χωραφια  :P :P...ειναι η φαντασιωση μου :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η εφη ηταν εξω πραγματι με την τσατσα και εναν τυπο....φορουσε γυαλι ηλιου νομιζω.....

προφανως πρεπει να συμπεσαμε.....εκεινη την ωρα πολλα ταξι κυκλοφορουν στον μυλο και περιξ και  λιγα αμαξια...

το φριξου 13 ειχε κλειστα φωτα οπως και το ουρανου 1α το παρεκκλησι που θα λεγε και ο τζο καλη του ωρα

ανοιχτα πρεπει να ταν και μελισσουλες πως σκατα το λεν και το casa d irene αλλα λογω χρονου βαρεθηκα να μπω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
η εφη ηταν εξω πραγματι με την τσατσα και εναν τυπο....φορουσε γυαλι ηλιου νομιζω.....

προφανως πρεπει να συμπεσαμε.....εκεινη την ωρα πολλα ταξι κυκλοφορουν στον μυλο και περιξ και  λιγα αμαξια...

το φριξου 13 ειχε κλειστα φωτα οπως και το ουρανου 1α το παρεκκλησι που θα λεγε και ο τζο καλη του ωρα

ανοιχτα πρεπει να ταν και μελισσουλες πως σκατα το λεν και το casa d irene αλλα λογω χρονου βαρεθηκα να μπω
ετσι μπραβο ακριβως εκεινη την ωρα ημουν εκει....δε πιστευω να εισαι ο κοστουματος θειος που μολις βγηκα κι εγω απο Αχελωου κοιταξε στα μουλωχτα γυρω γυρω και μπουκαρε βιαστικος μεσα  :2funny: :2funny: ??

τη καυλιαρα την τσατσα στο Φριξου 13 την ειδες?ειναι αυτη που λεμε απο το 26 και η πουτανα που χαζογελουσε πονηρα σημερα  :cum: :cum:

Και το παρεκλησσι που λες,σταματησα ηταν κλειστο αλλα μολις εκανα να φυγω ερχοταν ο τσογλανακος που τις μοιραζει σ'αυτη την αλυσιδα αλλα δε μπορεσα να δω ποια ειχε μεσα

Μαλακια μου κι εμενα,ειχα πολλες καυλες επρεπε να επιστρεψω για Εμμα μαλλον

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ωπα ωπα γυρισε η τσαχπινα η ιονελα???το μικρο τσεχακι με τα fake βογγητα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ετσι μπραβο ακριβως εκεινη την ωρα ημουν εκει....δε πιστευω να εισαι ο κοστουματος θειος που μολις βγηκα κι εγω απο Αχελωου κοιταξε στα μουλωχτα γυρω γυρω και μπουκαρε βιαστικος μεσα  :2funny: :2funny: ??οχι...αχελωου μπηκα δυο φορες απλα γιατι την βικυ την πετυχα με τα πολιτικα με ενα τιγρε κολαν

τη καυλιαρα την τσατσα στο Φριξου 13 την ειδες?ειναι αυτη που λεμε απο το 26 και η πουτανα που χαζογελουσε πονηρα σημερα  :cum: :cum:
ηταν λιγο νωρις και δεν την ειδα
Και το παρεκλησσι που λες,σταματησα ηταν κλειστο αλλα μολις εκανα να φυγω ερχοταν ο τσογλανακος που τις μοιραζει σ'αυτη την αλυσιδα αλλα δε μπορεσα να δω ποια ειχε μεσα
την σαμπρινα την εχειςπετυχει ποτε αλ;ξερεις ποια λεω την δικια μου την πολωνεζα και καλα που γουσταρε γλειφομουνι :think:
Μαλακια μου κι εμενα,ειχα πολλες καυλες επρεπε να επιστρεψω για Εμμα μαλλον
ειδα και την σανταλ νταρντανα νταρντανα και ψηλη αερατη.....μπηκε στα υποψην για το μελλον...... :tits2: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom