Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (6 μέλη και 58 επισκέπτες)

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Έχουμε και λέμε, βόλτα κατά τις 10 η ώρα προς Μύλο μεριά.

μου).

-Α. Γεωργίου 21. Μια ξανθιά Τάνια, δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτή από Φρίξου/Κωλέττη.
αυτη απο φριξου και κωλετη αλαξε μαλια και ονομα  για να σβησει το κακο παρελθον. στις αρχες που ειχε ερθει και δουλευε στιν κωλετη συστηνόταν με το ονομα ΤΖΙΑ

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Η Βερόνικα που εγκατέλειψε τον Βαρδάρη οριστικά. Η τσατσά μου είπε ότι τα περισσότερα στον Βαρδάρη είναι σε φάση κλεισίματος. Η Βερόνικα φεύγει σύντομα για εικοσαήμερο Ουκρανία και όταν επιστρέψει σκέφτεται να βάλει κάποια προγραμματάκια έξτρα Evil Αλλά τώρα μεταξύ μας δεν περιμένω να βάλει αυτά που θέλουμε εμείς, αλλά κάποια προγράμματα σε παρόμοιο στυλ με αυτά που έβαλαν η Αφρούλα και η Έφη (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντως).  

ποια προγράμματα εννοείς?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισκεψη πριν λιγο στην πιπινα ντανιελα απο ουγγαρια που δουλευε παλια αλεξανδρουπολη

στα 80 δινει κουλουρι
30 απλο
40 χαλαρο
50 με γλειψιμο
60 γυμνο
70 νομιζω γυμνο και 69

πολυ καλη συμμετοχη στο γλειφομουνι εχυσε κιολας με λιγο παιξιμο κλειτοριδας δαχτυλα στο μουνακι δεν παιρνει

πιπα αριστη βαθια και καραμελωμα στα αρχιδακια και πολυ καλο ρουφηγμα

στησιμο καλο ο κωλος της ρουφηξε ιδανικα τον μεγαλο πουτσο αλλα πονουσε αρκετα λογω μεγεθους και πρωτης για σημερα πρωκτικης επαφης

απο πανω δεν ηθελε να ανεβει ουτε ιεραποστολικα ηθελε να γυρισει

πολυ καλη καταθεση με δυο λογια αλλα λιγο ακριβη και ελαφρως βιαστικη

100 εδωσα συνολο για 69 και κωλο αλλα γενικα περασα καλα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποια προγράμματα εννοείς?
προφανως εννοει σεξσοου και ντουζακια τζακουζακια που ενεταξαν αφρο και εφη.....

Γυμνο η 69 μαλλον δυσκολο να κανει η βερονικα....αμα κατι δεν το κανεις εξαρχης δυσκολα το αρχιζεις μετα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για τον φιλο που σε πμ με ρωτησε που θα βρει τεραστιες βυζαρες ξεχασα να αναφερω και στην αναφορα μου πριν οτι η ντανιελα θα τον ικανοποιησει πληρως στο θεμα αυτο

ειναι βεβαια σιλικονε αλλα πραγματικα βυζαρες σχεδον πλησιαζουν αυτες της νικολ.....οι ρωγες μικρες ενω αφηνει χουφτωμα και γλειψιμο αλλα λιγο ηπια καθως φανηκε να εχει μια ευαισθησια στην περιοχη

επισης παρελειψα να πω οτι η γκομενα εχει σχεδον ζωγραφισμενο ολο το σωμα με τατουαζ και εχει πιρσινγκ αφαλου και στο μουνακι και την γλωσσα....αυτα για φετιχιστες που ασχολουνται με τις συγκεκριμενες λεπτομερειες

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Πήρα χθες το βράδυ Εμμα..
Πιο ξεπέτα πεθαίνεις...  :headbang:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Οταν εγω. πηρα την. Ντανιελα πριν κανα εξαμηνο, ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ απαραδεκτη!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
για τον φιλο που σε πμ με ρωτησε που θα βρει τεραστιες βυζαρες ξεχασα να αναφερω και στην αναφορα μου πριν οτι η ντανιελα θα τον ικανοποιησει πληρως στο θεμα αυτο

Και που παίζει μπάλα η τατουαρισμένη νεαρά?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οταν εγω. πηρα την. Ντανιελα πριν κανα εξαμηνο, ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ απαραδεκτη!!
εχει βελτιωση.....κυριως η πιπα μου αρεσε η συμμετοχη στο γλειψιμο μεχρι που τελειωσε κιολας και οι βυζαρες....δεν την βαζω βεβαια 10 εχει και ατελειες.

Κατι μη στο δαχτυλιασμα κατι ποναω λιγο στα βυζια....για κουλουροκατασταση καλη ειναι παντως...επισης πηρα δωρο γυμνο και ισπανικο με τα λεφτα που εδωσα και το προσμετρω θετικα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
με τρωει ο κωλος μου για Ροναλντινιο...ή αλλιως Καμελια :helpplea: :helpplea:
τι να κανω ρε σεις? :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προμηθεως 11 το φοβερο βυζαρουδικο μελανουρι ελενα οπου και κατεθεσα με φουλ κωλο γυμνο και 69 για 50 ευρω
σαπφους 5 η μισελ
προμηθεως 5 αδυνατη μελαχρινη με φουλ προγραμματα
προμηθεως 19 κλειστο
προμηθεως 25 ξανθουλα με κοντο μαλλι και ευρωπαικη προφορα ομορφη
τανταλου 14 κλειστο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κοροβαγκου η πολωνεζα θεα καντυ ψηλη με ξανθιες εξτενσιονς πλεον και φουλ προγραμματα ως πρωκτικο

ευγενεστατη και γλυκυτατη στο σαλοναρισμα πια

στην ανδρεου γεωργιου 34 λαφαμ η λαρα σε μισαωρο προγραμμα και διπλα η λιγο στρουμπουλουλα αλλα γλυκια καρινα με το μαυρο μαλλι

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρες σε όλους...

για Φλωρίτα και Λόρυ τι ξέρουμε, γιατι δεν έχουν καθόλου κρητικές...  :huh: :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φριξου 14 η μουναρα χριστινα με τις βυζαρες στα 70 ο κωλος 120 τζακουζι φουλ με κωλο 100 χωρις....πολυ προστυχη και περνας εγγυημενα καλα κατ εμε

φριξου 13 η ολντ ταιμ κλασικ εφη και στο 15 η μιραμπελα.....

Για φλωριτα συναγωνιστη εχει μια κριτικη που μιλαει για κομοδινε κατασταση....δεν ξερω προσωπικα

στην βιλα εροτικα αντριαννα τωρα και καρμεν η καυλιαρα βραδυ

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
thanks....

απλά ψάχνω για κάτι πιπινοειδες, αλλά παράλληλα σωστό! γιατι ως γνωστόν τα περισσότερα teens δεν είναι αποδοτικά!!!  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom