Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μαν έδειχνε τόσο στεναχωρημένη μετά που την λυπήθηκα, σχεδόν μου ήρθε να την αγκαλιάσω. Και δεν έκανε και τίποτα ιδιαίτερο. Τώρα μπορεί να ξαναρχίσει να σπάει αρχίδια σε πελάτες όπως συνηθίζει και αυτή η ιστορία να μην έχει κάποια αξία, ποιος ξέρει.

Να πω ότι χθες που πέρασα από Βερόνικα και δεν μπήκα (και μου ήρθε κάπως) και οι δυο ήταν σούπερ σε συμπεριφορά όπως πάντα, με την τσατσά να μου πιάνει κουβέντα ενώ ήξερε ότι δεν θα μπω.
μη τη λυπασαι ειναι εντελως ανισσοροπη και υποψιαζομαι οπως εγραψε και καποιος αλλος προχθες οτι τηλεφωνικα λεει το ονομα Νικολ ενω αμα πας εκει η Ρενατα συστηνεται κανονικα

Η Βερονικα με την τσατσα της απο Βαρδαρη πηγε εκει?Δε μ'αρεσει αυτο το σπιτι για τη Βερονικα να πω την αληθεια.Τη θελω στο Αχελωου  :rolleyes: :rolleyes:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
μη τη λυπασαι ειναι εντελως ανισσοροπη και υποψιαζομαι οπως εγραψε και καποιος αλλος προχθες οτι τηλεφωνικα λεει το ονομα Νικολ ενω αμα πας εκει η Ρενατα συστηνεται κανονικα

Η Βερονικα με την τσατσα της απο Βαρδαρη πηγε εκει?Δε μ'αρεσει αυτο το σπιτι για τη Βερονικα να πω την αληθεια.Τη θελω στο Αχελωου  :rolleyes: :rolleyes:

Φεύγει σύντομα για Ουκρανία, υποψιάζομαι ότι θα την αντικαταστήσουν με το αστεράκι Άντζελα για το διάστημα που θα λείπει, αυτή αξίζει να την δοκιμάσετε για το κάτι το διαφορετικό.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
και για να επανελθω και σ αυτο που ειπα πρεπει και το λεω απο αυτο το βημα τσατσαδες,κοριτσια και ιδιοκτητες να καταλαβουν ενα πραγμα.....
Ωραίος παίχτη gl  :thumbsup: :cool2:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Να βάλει Ροναλντίνιο μαν, έτσι την ξέρουμε πλέον.  :grin:

EDIT: Επίσης φαίνεται ότι κάνει και κόλπα εκτός

Το αστείο είναι ότι σε τηλέφωνο που τις έκανα μου είπε 60 ευρώ και 80 για κώλο!!!
Και αυτά για να τελειώσεις μια μόνο φορά...
Πόσο μαλάκες μας έχει;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
κοροβαγκου η πολωνεζα θεα καντυ ψηλη με ξανθιες εξτενσιονς πλεον και φουλ προγραμματα ως πρωκτικο

ευγενεστατη και γλυκυτατη στο σαλοναρισμα πια

στην ανδρεου γεωργιου 34 λαφαμ η λαρα σε μισαωρο προγραμμα και διπλα η λιγο στρουμπουλουλα αλλα γλυκια καρινα με το μαυρο μαλλι

Σε θυμήθηκα χθες, με αυτή την Καρίνα, ο σωματοτυπος της μου θύμησε έντονα Δανάη, θαρείς και ήταν καρμπόν, πέρασα με το 25 μετά από πολύ σύντομο παζάρι και ήταν απλά υπέροχη, βελούδινη επιδερμίδα, κωλάρα κόλαση, μόνο στη πίπα έβαλε λίγο δόντι αλλά κατά τα άλλα ήταν απίθανη η μικρή, σε εσένα προσωπικά την συστήνω ανεπιφύλακτα  :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Στα κουτσομπολια τωρα...
Χθες τη νυχτα επεσε πολυ κυνηγητο στο Βαρδαρη λεει και τωρα πανε τις τσατσαδες αυτοφωρο ωστε να μην μπορεσει να λειτουργησει το σπιτι γι'αυτο και τα μισα σπιτια ηταν κλειστα και σημερα.Πολλες τσατσαδες φοβηθηκαν να κατεβουν για δουλεια.Αλλα η δικια μου μου ειπε οτι θα κινητοποιηθει και το σωματειο εκδιδομενων προσωπων απο Αθηνα και θα εχει καλο τζερτζελε τις επομενες μερες με διαμαρτυριες στο τετραγωνο.
Γνωμη μου....το χρονικο ενος προαναγγελθεντος Θανατου.Νομιζω οτι πλεον εχει ληξει το θεμα αλλα αν και Βαρδαροβιος δε με στεναχωρει πια.
Απο τη στιγμη που Βερονικα και Νταϊανα εφυγαν σημαινει οτι ο Βαρδαρης τελειωσε πλεον

al πιστεύω ότι ο βαρδάρης δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα, τα λεφτά είναι πολλά, μην κρίνεις μόνο από εμάς εδώ μέσα που είμαστε και οργανωμένοι και λίγο πολύ ξέρουμε τι μας γίνεται, υπάρχει πολύς κόσμος από επαρχία, συνταξιούχοι, περαστικοί που όλοι αυτοί είτε αγνοούν την ύπαρξη του μύλου, είτε ακόμη διστάζουν, είτε δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα, και είναι πολλοί, και αν κλείσει ο βαρδάρης αυτόματα η πίτα θα μικρύνει, θα τον κλείσουν τον Βαρδάρη αλλά θα ιδρώσουν μέχρι να το κάνουν, σαν τη γάτα με το ποντίκι θα το παίζουν, έτσι εκτιμώ εγώ τουλάχιστον, και όλα αυτά τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές μου εκτιμήσεις και προβληματισμούς.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σε θυμήθηκα χθες, με αυτή την Καρίνα, ο σωματοτυπος της μου θύμησε έντονα Δανάη, θαρείς και ήταν καρμπόν, πέρασα με το 25 μετά από πολύ σύντομο παζάρι και ήταν απλά υπέροχη, βελούδινη επιδερμίδα, κωλάρα κόλαση, μόνο στη πίπα έβαλε λίγο δόντι αλλά κατά τα άλλα ήταν απίθανη η μικρή, σε εσένα προσωπικά την συστήνω ανεπιφύλακτα  :rockon:
την εχω παρει γκειμοβερ πριν καναν μηνα και περασα κι εγω καλα....ειχα γραψει και σχετικη κριτικη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια η Εφη βρησκετε σημερα στο ποστο της (φριξου 15) για οποιον ενδιαφερετε... :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
την εχω παρει γκειμοβερ πριν καναν μηνα και περασα κι εγω καλα....ειχα γραψει και σχετικη κριτικη

Όχι πως θα σου ξέφευγε  :grin: ωραίο γκομενάκι gl , η κριτική μου είχε διαφύγει :sunglasses: σύντομα θα επαναλάβω  :dancing:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(..)
Στα κουτσομπολια τωρα...
Χθες τη νυχτα επεσε πολυ κυνηγητο στο Βαρδαρη λεει και τωρα πανε τις τσατσαδες αυτοφωρο ωστε να μην μπορεσει να λειτουργησει το σπιτι γι'αυτο και τα μισα σπιτια ηταν κλειστα και σημερα.Πολλες τσατσαδες φοβηθηκαν να κατεβουν για δουλεια.Αλλα η δικια μου μου ειπε οτι θα κινητοποιηθει και το σωματειο εκδιδομενων προσωπων απο Αθηνα και θα εχει καλο τζερτζελε τις επομενες μερες με διαμαρτυριες στο τετραγωνο.
(..)
Συλλήψεις για παράνομους οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη

Νέες συλλήψεις πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, για παράνομη πορνεία.

Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, συνελήφθησαν δύο γυναίκες, ηλικίας 75 και 59 ετών, διότι λειτουργούσαν, ως προσωρινά υπεύθυνες, ισάριθμους οίκους ανοχής, χωρίς να διαθέτουν την προβλεπόμενη από τον Νόμο άδεια εγκατάστασης.

Επίσης, σε βάρος δύο εκδιδόμενων γυναικών που βρέθηκαν στους ανωτέρω χώρους, βεβαιώθηκαν σχετικές πταισματικές παραβάσεις, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτριες των εν λόγω οίκων ανοχής.

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
-Κωλέττη. Η κοντούλα ξανθοκαστανή Ισαβέλλα,

-Α. Γεωργίου 52. Η κοκκινομάλα Αλίνα,

Μηπως κανεις καποιο λαθος φιλε Apollo64 στις περιγραφες των κοριτσιων?
Γιατι εγω απ'οτι θυμαμαι η Ισαβελλα ειναι κοκκινομαλα και η Αλινα καστανοξανθη αλλα εχω να τις δω περιπου κανα 15θημερο.
Μαλλον απο τα λεγομενα σου θα εχουν αλαξει το χρωμα των μαλλιων τους...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
-Κωλέττη. Η κοντούλα ξανθοκαστανή Ισαβέλλα,

-Α. Γεωργίου 52. Η κοκκινομάλα Αλίνα,

Μηπως κανεις καποιο λαθος φιλε Apollo64 στις περιγραφες των κοριτσιων?
Γιατι εγω απ'οτι θυμαμαι η Ισαβελλα ειναι κοκκινομαλα και η Αλινα καστανοξανθη αλλα εχω να τις δω περιπου κανα 15θημερο.
Μαλλον απο τα λεγομενα σου θα εχουν αλαξει το χρωμα των μαλλιων τους...

Από τη δεύτερη μακριά, κομοδινάρα, είχα πρόσφατη εμπειρία, την πάτησα σαν πρωτάρης, διαβάζονατς μία κριτική της, και θέλω να διευκρινήσω ότι δεν ρίχνω μομφή στον έγκριτο συναθλητή που την έγραψε, ούτε αμφισβητώ τα γραφόμενα του, απλά αν εμβάθυνα λιγάκι θα μπορούσα να είχα αποφύγει την πατάτα, αυτό και ως απάντηση στις κραυγές και τους ψιθύρους των τελευταίων ημέρων  :sunglasses:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Από τη δεύτερη μακριά, κομοδινάρα, είχα πρόσφατη εμπειρία, την πάτησα σαν πρωτάρης, διαβάζονατς μία κριτική της, και θέλω να διευκρινήσω ότι δεν ρίχνω μομφή στον έγκριτο συναθλητή που την έγραψε, ούτε αμφισβητώ τα γραφόμενα του, απλά αν εμβάθυνα λιγάκι θα μπορούσα να είχα αποφύγει την πατάτα, αυτό και ως απάντηση στις κραυγές και τους ψιθύρους των τελευταίων ημέρων  :sunglasses:

φιλε μου GAMEOVER την ειχα παρει και εγω πριν κανα 2μηνο τοτε που εργαζοταν προς φριξου μερια και μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις,δεν ξερω πως εγινε αλλα εμενα μου συμπεριφερθηκε αψογα και μου εβγαλε ωραια γουστα ισως να φταιει και το οτι τις εσκασα 60Ε.Διαβαζοντας ομως και μια κριτικη ενος αλλου συναθλητη ψηθηκα να την ξανα επισκεφθω αλλα δεν την πετυχα τις προαλες στο Ανδρ.Γεωρ.52 και απο οτι θυμαμαι απο παλια ηταν καστανοξανθη και οχι κοκκινομαλα,για αυτο ρωτησα και το φιλο μηπως εχει κανει καποιο λαθος και μπερδεψε τις κοπελες...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
φιλε μου GAMEOVER την ειχα παρει και εγω πριν κανα 2μηνο τοτε που εργαζοταν προς φριξου μερια και μου ειχε αφησει καλες εντυπωσεις,δεν ξερω πως εγινε αλλα εμενα μου συμπεριφερθηκε αψογα και μου εβγαλε ωραια γουστα ισως να φταιει και το οτι τις εσκασα 60Ε.Διαβαζοντας ομως και μια κριτικη ενος αλλου συναθλητη ψηθηκα να την ξανα επισκεφθω αλλα δεν την πετυχα τις προαλες στο Ανδρ.Γεωρ.52 και απο οτι θυμαμαι απο παλια ηταν καστανοξανθη και οχι κοκκινομαλα,για αυτο ρωτησα και το φιλο μηπως εχει κανει καποιο λαθος και μπερδεψε τις κοπελες...

Αγαπητέ φίλε, μιλάμε για την Αλίνα, από χρώμα μαλλιών μη με ρωτάς εμένα γιατί δεν το έχω με το χρώμα των μαλλιών, αλλά μου δίνεις βήμα για να εμβαθύνω λιγάκι, διάβασα λοιπόν αυτή την κριτική

που την έγραψε ο συναθλητής

που τον θεωρώ προσωπικά και έγκυρο και έγκριτο αλλά……..

τα όσα έζησε ο ίδιος και περιέγραψε λεπτομερώς στην κριτική του ούτε κατά διάνοια τα έζησα εγώ, βέβαια στην προηγούμενη κριτική του για την Λουϊζα τα πράγματα τα έζησα όπως ακριβώς τα έζησε, και συμπεραίνω :

οι εμπειρίες που μεταφέρουμε όλοι μας θέλοντας να φανώ καλοπροαίρετος είναι αληθινές και πραγματικές, αλλά σίγουρα το ότι έζησε κάποιος δεν αποτελεί καμία απολύτως εγγύηση ότι θα το ζήσει και ο επόμενος, και αυτό αποτελεί την ειλικρινή απάντηση μου σε   κάθε υπονοούμενο που μπορεί να έχει γραφεί τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα, περί κριτικών, μαυρισμάτων, ασπρισμάτων και διαφόρων άλλων χρωματισμών, μιλάμε για sex που η έννοια του  από μόνο του είναι κάτι το περίπλοκο πόσο μάλλον σε οίκο ανοχής με συγκεκριμένα όρια χρονικά και ειδικά.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581

Stories

Νέο!