Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
thanks....

απλά ψάχνω για κάτι πιπινοειδες, αλλά παράλληλα σωστό! γιατι ως γνωστόν τα περισσότερα teens δεν είναι αποδοτικά!!!  :headbang:
δες λιγο αυτην την παολα στο 26ης οκτ35.
Επισης την σεξι τσεχα ελενα στο προμηθεως11 με πολυ λατιν μαυρισμα μπουταρες και κωλαρα λατιν

στο λουξ ουρανου 1α εθεαθη επισης πιπινα ονοματος λαουρα με καστανο μαλλι ωραιο θηλυκο σωματακι μεγαλα βυζια που ξεχειλιζαν απο το σουτιεν και φαινεται ευχαριστη παρουσια.....κανει και παρτουζες μου εδηλωσε

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Επισης την σεξι τσεχα ελενα στο προμηθεως11 με πολυ λατιν μαυρισμα μπουταρες και κωλαρα λατιν
η πρωην αλεξανδρα και νυν ελενα δεν παιζει με καμια κυβερνηση να ειναι τσεχα.παλια ελεγε οτι ειναι ρουμανα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η πρωην αλεξανδρα και νυν ελενα δεν παιζει με καμια κυβερνηση να ειναι τσεχα.παλια ελεγε οτι ειναι ρουμανα.
ολες τσεχες γιναν μαν....η τσεχια ακουγεται πιο εξωτικη και ερωτικη ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
προμηθεως 11 το φοβερο βυζαρουδικο μελανουρι ελενα οπου και κατεθεσα με φουλ κωλο γυμνο και 69 για 50 ευρω
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ  :dancing: :dancing:.....τι γινεται?το καρμα μας φερνει ολο και πιο κοντα....να το κοιταξουμε αυτο....
Απλα στο σαλονι οπως μου τριβοταν της λεω ποσο θες και μου λεει για φουλ με κωλο στα 50ε,λεω θα κανω μια βολτιτσα να το σκεφτω κι αμεσως μου λεει αμα μπεις τωρα στα κανω με 40ε.Και μπηκα με 40ε...
Δε την παλευω με καθαρισε για πλακα αν και ειμαι δυσκολος ως γνωστον,αφου στην πιπα της ειπα να σταματησει γιατι θα εχυνα...
Μονο πισωκολλητο με φοβερη κινηση της μπρος-πισω και κυκλικα συγχρονως,λιγο φτυσιμο στον κωλο και ολος μεσα για πλακα
Ειναι δυνατη περιπτωση ο Ροναλντινιο και μη την κοροϊδευετε...
gl απο καθαριοτητα μετρια ομως,συμφωνεις??

στα υπολοιπα...
-Τανταλου 9.η Μιχαελα η νταρντανα
-Σαπφους 7.η Ισαβελλα η μελαχρινη προ μιλφ με το μαυρο σημαδι στον κωλο
-Σαπφους 5. εμενα μου ειπε η Μπαρμπι η Σλοβενα η τσατσα αλλα δε την ειδα...η μικροκαμωμενη με τα μεγαλα βυζια ηταν?
-Προμηθεως 5.Χριστινα τη λενε,μελαχρινη οδοντογλυφιδα με μετρια φατσουλα αλλα πολυ πονηρο υφακι.Ενας βγηκε ενθουσιασμενος απο μεσα
-Προμηθεως 25.βαρεθηκα να παω να δω ποια ηταν αν και το ειδα ανοιχτο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ  :dancing: :dancing:.....τι γινεται?το καρμα μας φερνει ολο και πιο κοντα....να το κοιταξουμε αυτο....θα αρχισουμε να θυμιζουμε τζο και καραμαν στις παλιες καλες μερες και μεις
Απλα στο σαλονι οπως μου τριβοταν της λεω ποσο θες και μου λεει για φουλ με κωλο στα 50ε,λεω θα κανω μια βολτιτσα να το σκεφτω κι αμεσως μου λεει αμα μπεις τωρα στα κανω με 40ε.Και μπηκα με 40ε...
Δε την παλευω με καθαρισε για πλακα αν και ειμαι δυσκολος ως γνωστον,αφου στην πιπα της ειπα να σταματησει γιατι θα εχυνα...
Μονο πισωκολλητο με φοβερη κινηση της μπρος-πισω και κυκλικα συγχρονως,λιγο φτυσιμο στον κωλο και ολος μεσα για πλακα πραγματι κρεμα δεν βαζει μονο σαλιο
Ειναι δυνατη περιπτωση ο Ροναλντινιο και μη την κοροϊδευετε...συμφωνω
gl απο καθαριοτητα μετρια ομως,συμφωνεις?? ε νταξει εχει και ζεστα σημερα και ιδρωνουν....τα μπουρδελα δεν εχουν τις πολυτελειες των στουντιο,ντουζ κλπ

στα υπολοιπα...
-Τανταλου 9.η Μιχαελα η νταρντανα
-Σαπφους 7.η Ισαβελλα η μελαχρινη προ μιλφ με το μαυρο σημαδι στον κωλο ισαβελα....α γεια σου ,αυτη την ειχα πετυχει και σε ενα αλλο καπου στον μυλο πριν εναν μηνα..... οχι η ιζαμπελα της παλιας κατεχακη κλπ καστανη ανοιχτη στο μαλλι
-Σαπφους 5. εμενα μου ειπε η Μπαρμπι η Σλοβενα η τσατσα αλλα δε την ειδα...η μικροκαμωμενη με τα μεγαλα βυζια ηταν? δεν την ειδα ουτ εγω,ενα ονομα εριξε η τσατσα αδιαφορο και αγνωστο μου ηταν και εφυγα
-Προμηθεως 5.Χριστινα τη λενε,μελαχρινη οδοντογλυφιδα με μετρια φατσουλα αλλα πολυ πονηρο υφακι.Ενας βγηκε ενθουσιασμενος απο μεσαμπορει να ναι καλο....που να ξερεις;φιλοτιμο φαινοταν το μικρο
-Προμηθεως 25.βαρεθηκα να παω να δω ποια ηταν αν και το ειδα ανοιχτο ειπα περιγραφη παραπανω αλλα ονομα δεν ξερω....μαζι με μενα ανεμεναν και δυο πακια.... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νταιανα στην αχελωου απο Δευτερα Τριτη μου ειπαν για οσους τυχον την ψαχνουν,παλι βικυ πετυχα.....σημερα που δεν περασα εβγαλε πραγματι μια ξινιλα στο σαλονι....θυμηθηκα καποιον απο δω που το ειχε παρατηρησει και το βαζω στα μειον

αντιθετα θα πω ενα μεγαλο μπραβο στην χριστιναρα της φριξου 14 που περα απο πολυ καλη και αξια ιεροδουλος,δεν ξεχνα τους φιλους της πιστευω και οσους την ανεδειξαν μεσα απο τις κριτικες οταν ακομη εκανε το ξεκινημα της απο την κατεχακη τρια χρονια και βαλε πριν....της χρωσταω μια καλη καταθεση καποια στιγμη να θυμηθω τα παλια....

μου εκανε ομως θετικη εντυπωση και το γραφω εδω οτι ηρθε ευγενεστατα ως την εισοδο,με χαιρετησε δια χειραψιας,σχεδον με φιλησε και δεν εδειξε καθολου ξινιλα και κακια που δεν περασα σημερα παλι.....αλλα κι εγω μπορει να δοκιμαζω επειδη ερχομαι λιγες μερες απο μακρια αλλα τα καλα και αξια κοριτσια που τιμαν τα λεφτα και τον πελατη δεν τα ξεχνω και παντα γραφω κατι καλο οπως και για ναντια,ειρηνη,καντυ κλπ που αν και δεν ειμαι πελατης τακτικος μου καναν γαμησια που θυμαμαι ακομη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
δες λιγο αυτην την παολα στο 26ης οκτ35.
gl δεν ειναι μαυρισμα...το φυσικο της ειναι  :grin:
απορω κι εγω γιατι με τετοιο χρωμα και τετοια κωλαρα δε λεει πως ειναι Βραζιλιανα που θα την πιστευουν και ολοι
Στην κριτικη θα την βαλεις Ελενα ή Αλεξανδρα οπως την ξερουν ολοι?

Την Ισαβελλα μαλλον την ειδες νυχτα στου Ερημιτη οπου δουλευε πολυ καιρο
Πρασινο δε μπηκες ουτε εσυ να μας φυγει η απορια αν ηταν η Καμελια

Στα κουτσομπολια τωρα...
Χθες τη νυχτα επεσε πολυ κυνηγητο στο Βαρδαρη λεει και τωρα πανε τις τσατσαδες αυτοφωρο ωστε να μην μπορεσει να λειτουργησει το σπιτι γι'αυτο και τα μισα σπιτια ηταν κλειστα και σημερα.Πολλες τσατσαδες φοβηθηκαν να κατεβουν για δουλεια.Αλλα η δικια μου μου ειπε οτι θα κινητοποιηθει και το σωματειο εκδιδομενων προσωπων απο Αθηνα και θα εχει καλο τζερτζελε τις επομενες μερες με διαμαρτυριες στο τετραγωνο.
Γνωμη μου....το χρονικο ενος προαναγγελθεντος Θανατου.Νομιζω οτι πλεον εχει ληξει το θεμα αλλα αν και Βαρδαροβιος δε με στεναχωρει πια.
Απο τη στιγμη που Βερονικα και Νταϊανα εφυγαν σημαινει οτι ο Βαρδαρης τελειωσε πλεον

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl δεν ειναι μαυρισμα...το φυσικο της ειναι  :grin:
απορω κι εγω γιατι με τετοιο χρωμα και τετοια κωλαρα δε λεει πως ειναι Βραζιλιανα που θα την πιστευουν και ολοι
Στην κριτικη θα την βαλεις Ελενα ή Αλεξανδρα οπως την ξερουν ολοι?την εβαλα ηδη ελενα αλλα μπορει να πω στον αντι να το βαλει διπλο

Την Ισαβελλα μαλλον την ειδες νυχτα στου Ερημιτη οπου δουλευε πολυ καιρο
Πρασινο δε μπηκες ουτε εσυ να μας φυγει η απορια αν ηταν η Καμελια δεν μπηκα ουτε εγω

Στα κουτσομπολια τωρα...
Χθες τη νυχτα επεσε πολυ κυνηγητο στο Βαρδαρη λεει και τωρα πανε τις τσατσαδες αυτοφωρο ωστε να μην μπορεσει να λειτουργησει το σπιτι γι'αυτο και τα μισα σπιτια ηταν κλειστα και σημερα.Πολλες τσατσαδες φοβηθηκαν να κατεβουν για δουλεια.Αλλα η δικια μου μου ειπε οτι θα κινητοποιηθει και το σωματειο εκδιδομενων προσωπων απο Αθηνα και θα εχει καλο τζερτζελε τις επομενες μερες με διαμαρτυριες στο τετραγωνο.
Γνωμη μου....το χρονικο ενος προαναγγελθεντος Θανατου.Νομιζω οτι πλεον εχει ληξει το θεμα αλλα αν και Βαρδαροβιος δε με στεναχωρει πια.
Απο τη στιγμη που Βερονικα και Νταϊανα εφυγαν σημαινει οτι ο Βαρδαρης τελειωσε πλεον
και για να επανελθω και σ αυτο που ειπα πρεπει και το λεω απο αυτο το βημα τσατσαδες,κοριτσια και ιδιοκτητες να καταλαβουν ενα πραγμα.....σε καμια περιπτωση δεν ειναι προς οφελος τους να φευγει ο πελατης με μουτρα κατεβασμενα απο ντροπη ή απογοητευμενος ή βρισμενος ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο απο τα λογακια που καμια φορα λενε οταν δεν περναμε ;)

το μπουρδελο οπως και ολα τα μαγαζια την πελατεια την χτιζει διαχρονικα με την ευγενεια ,την ανοχη(εξου και οικοι ανοχης) και την διακριτικοτητα και οχι με το να προγγαμε και να βριζουμε ή να φωναζουμε σε οποιον δεν περασε....εγω μπορει να κανω βολτα ενημερωσης,μπορει να περιμενω εναν φιλο μου,μπορει να ψαχνω κατι συγκεκριμενο....ενταξει δεν λεω να τους σπαμε και μεις τα αρχιδια καθε μερα με τα ιδια και τα ιδια

αλλα γενικα μακροπροθεσμα η ευγενεια και ο σωστος επαγγελματισμος φερνει την πελατεια και την καλη πελατεια που δινει το χρημα και οχι οι αντιεπαγγελματικες συμπεριφορες  που γυριζουν μπουμερανγκ....

εξαλλου το επιπεδο του ανθρωπου που παει σημερα σε στουντιο ειδικα δεν εχει καμια σχεση με το επιπεδο του ανθρωπου που πηγαινε στα μπουρδελα ενδεχομενως πριν τριαντα χρονια,ουτε ειμαστε περιθωριακοι,ανωμαλοι,ματακηδες ουτε κουασιμοδοι ή προβληματικοι που δεν γαμαν στην εξω κοινωνια και πανε στο μπουρδελο να γαμησουν

αυτα τα ολιγα απο εναν ανθρωπο που θελει να μενουν ψηλα, ψηλα τα κοκκινα φαναρια οπως λεγαμε παλια απο το παλιο φορουμ ,τα εχει τιμησει και τα μαγαζια και τον χωρο και τα κοριτσια παντα με διακριτικοτητα και ευγενεια στις κριτικες και τις αναφορες του και δεν πιστευω οτι εχει δημιουργησει προβλημα σε καμια επαγγελματια.....

ελπιζω να εισακουστω αν και τελευταια βλεπω οντως αισθητη βελτιωση....πχ στις βιλες τις προαλλες η φιλοτιμη υπηρεσια απο το τηλεφωνο μου διαβαζε το προγραμμα....πριν πεντε χρονια σε αλλα στουντιο επαιρνες τηλεφωνο και μονο που δεν σε βριζαν που ενοχλουσες να ρωτησεις το αυτονοητο δλδ ποια δουλευει..... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
και για να επανελθω και σ αυτο που ειπα πρεπει και το λεω απο αυτο το βημα τσατσαδες,κοριτσια και ιδιοκτητες να καταλαβουν ενα πραγμα.....σε καμια περιπτωση δεν ειναι προς οφελος τους να φευγει ο πελατης με μουτρα κατεβασμενα
gl το νοημα ειναι ενα...τη γαμησες προχθες,σε ξαναειδε σημερα,δεν περασες και σου ξυνισε...σου γυριζει το μυαλο ή οχι?Ειναι καριολα η γυναικα τελειωσε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl το νοημα ειναι ενα...τη γαμησες προχθες,σε ξαναειδε σημερα,δεν περασες και σου ξυνισε...σου γυριζει το μυαλο ή οχι?Ειναι καριολα η γυναικα τελειωσε...
ε και αυτο λεω και γω....εγω με τι ψυχολογια να ξαναπαω μετα απο εναν μηνα;ή να την συστησω σε εναν φιλο;μακροπροθεσμα αυτη χανει....της στοιχιζε πολυ να πει ενα τι γινεται;καλα εισαι;δεν πειραζει ....θα τα πουμε αλλη φορα;

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Κάτι σχετικό με αυτό, χθες που πήγα στη Ρενάτα δεν μπήκα αμέσως γιατί δεν είχα τελειώσει με την βόλτα μου, λέω στην τσατσά "φεύγω αλλά μάλλον θα επιστρέψω" εντελώς ειλικρινά, αυτή μου λέει τσατισμένη φεύγοντας κάτι σε στυλ "καλά τα λέμε σε δυο χρόνια". Τέσπα, επιστρέφω και όταν βγαίνω από το δωμάτιο έρχεται συντετριμμένη και με αρχίζει στις συγγνώμες. Της λέω "δεν ήταν κάτι σοβαρό, απλά όταν φεύγει ο πελάτης δεν χρειάζεται να λες τίποτα". Με κοιτάζει και μου λέει σοβαρά "έχεις δίκιο,αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει ποτέ γι αυτή την δουλειά, αυτό θα κάνω από δω και πέρα." Άνευ πλάκας. Μιλάμε για την γνωστή τσατσά από Αλιάκμονος. Λέτε να την άλλαξα προς το καλύτερο ο πούστης;

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μιλάμε για την γνωστή τσατσά από Αλιάκμονος. Λέτε να την άλλαξα προς το καλύτερο ο πούστης;
αυτη ειναι μεγαλη καριολα δε σωζεται...δε σου βαρεσε καμια πορτα?το συνηθιζει και ειναι μεγαλο το ρισκο να μπεις σε κοπελα με αυτην τσατσα

Εγγρ.
12 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
η αντριανα κομοδινοπουλου που μετακομισε?  δεν ειναι αλλο στα τριδυμα.      Ξερει κανεις??

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Μαν έδειχνε τόσο στεναχωρημένη μετά που την λυπήθηκα, σχεδόν μου ήρθε να την αγκαλιάσω. Και δεν έκανε και τίποτα ιδιαίτερο. Τώρα μπορεί να ξαναρχίσει να σπάει αρχίδια σε πελάτες όπως συνηθίζει και αυτή η ιστορία να μην έχει κάποια αξία, ποιος ξέρει.

Να πω ότι χθες που πέρασα από Βερόνικα και δεν μπήκα (και μου ήρθε κάπως) και οι δυο ήταν σούπερ σε συμπεριφορά όπως πάντα, με την τσατσά να μου πιάνει κουβέντα ενώ ήξερε ότι δεν θα μπω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom