ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ
.....τι γινεται?το καρμα μας φερνει ολο και πιο κοντα....να το κοιταξουμε αυτο....
θα αρχισουμε να θυμιζουμε τζο και καραμαν στις παλιες καλες μερες και μεις
Απλα στο σαλονι οπως μου τριβοταν της λεω ποσο θες και μου λεει για φουλ με κωλο στα 50ε,λεω θα κανω μια βολτιτσα να το σκεφτω κι αμεσως μου λεει αμα μπεις τωρα στα κανω με 40ε.Και μπηκα με 40ε...
Δε την παλευω με καθαρισε για πλακα αν και ειμαι δυσκολος ως γνωστον,αφου στην πιπα της ειπα να σταματησει γιατι θα εχυνα...
Μονο πισωκολλητο με φοβερη κινηση της μπρος-πισω και κυκλικα συγχρονως,λιγο φτυσιμο στον κωλο και ολος μεσα για πλακα
πραγματι κρεμα δεν βαζει μονο σαλιο
Ειναι δυνατη περιπτωση ο Ροναλντινιο και μη την κοροϊδευετε...
συμφωνω
gl απο καθαριοτητα μετρια ομως,συμφωνεις??
ε νταξει εχει και ζεστα σημερα και ιδρωνουν....τα μπουρδελα δεν εχουν τις πολυτελειες των στουντιο,ντουζ κλπ
στα υπολοιπα...
-Τανταλου 9.η Μιχαελα η νταρντανα
-Σαπφους 7.η Ισαβελλα η μελαχρινη προ μιλφ με το μαυρο σημαδι στον κωλο
ισαβελα....α γεια σου ,αυτη την ειχα πετυχει και σε ενα αλλο καπου στον μυλο πριν εναν μηνα..... οχι η ιζαμπελα της παλιας κατεχακη κλπ καστανη ανοιχτη στο μαλλι
-Σαπφους 5. εμενα μου ειπε η Μπαρμπι η Σλοβενα η τσατσα αλλα δε την ειδα...η μικροκαμωμενη με τα μεγαλα βυζια ηταν?
δεν την ειδα ουτ εγω,ενα ονομα εριξε η τσατσα αδιαφορο και αγνωστο μου ηταν και εφυγα
-Προμηθεως 5.Χριστινα τη λενε,μελαχρινη οδοντογλυφιδα με μετρια φατσουλα αλλα πολυ πονηρο υφακι.Ενας βγηκε ενθουσιασμενος απο μεσα
μπορει να ναι καλο....που να ξερεις;φιλοτιμο φαινοταν το μικρο
-Προμηθεως 25.βαρεθηκα να παω να δω ποια ηταν αν και το ειδα ανοιχτο
ειπα περιγραφη παραπανω αλλα ονομα δεν ξερω....μαζι με μενα ανεμεναν και δυο πακια....