Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ευχαριστω gl για τη γρηγορη απαντηση μηπως μπορεις να μου πεις που θα βρω μιλφ εχω δοκιμασει ειρηνη ναντια και νινα, πηρα τηλ. για ρενατα και μου ειπε κανει τις αδειες μονο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ευχαριστω gl για τη γρηγορη απαντηση μηπως μπορεις να μου πεις που θα βρω μιλφ εχω δοκιμασει ειρηνη ναντια και νινα, πηρα τηλ. για ρενατα και μου ειπε κανει τις αδειες μονο.
εγω νομιζω καθε βραδυ εκει ειναι.....για μιλφ και η βικτωρια η ξανθια ειναι και η ντιανα η ταιλανδεζα στο γαλαζιο της ανδρεου γεωργιου και η αφροδιτη η ελληνιδα πρωινα στην κεφαλληνιας και η αναστασια στην εκκλησια....και αννα ματζαρου νομιζω παιζει και μαρινα ηταν παλια βραδια στην ερημιτου.....και η χριστινα στην φριξου 14 πια ειναι προς το μιλφ θα ελεγα....δεν ειναι δα και πιπινα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παιδες ψαχνω για καμια νταρντανα για σημερα το βράδυ. Όποιος έχει κάνένα σίγουρο και δοκιμασμένο όνομα ας πει.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
παιδες ψαχνω για καμια νταρντανα για σημερα το βράδυ. Όποιος έχει κάνένα σίγουρο και δοκιμασμένο όνομα ας πει.
Λουιζα στο προμηθεως 25, δεν ειναι κανενα βουνο, αλλα τα πιασιματακια της τα εχει, δοκιμαστηκε προσφατα απο μενα εχει και προσφατες κριτικες , διαβαζεις , κρινεις αποφασιζεςις και αν θα πας μας λες και πως περασες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.493
Πόντοι
34.538
Λουιζα στο προμηθεως 25, δεν ειναι κανενα βουνο, αλλα τα πιασιματακια της τα εχει, δοκιμαστηκε προσφατα απο μενα εχει και προσφατες κριτικες , διαβαζεις , κρινεις αποφασιζεςις και αν θα πας μας λες και πως περασες
Αργησες λιγο ρε γκειμ να του απαντησεις.Θα τον πηρε ο υπνος στην οθονη περιμενοντας. :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Βρε καλώς το παιδί.......που χάθηκες?

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
Να βάλει Ροναλντίνιο μαν, έτσι την ξέρουμε πλέον.  :grin:

EDIT: Επίσης φαίνεται ότι κάνει και κόλπα εκτός

εμενα πριν απο λιγο καιρο που την πετυχα στο LUX και με πηρε απο τα αρχιδια μεσα στο δωματιο μου συστηθηκε Ειρηνη ωραιο γαμησει παντως :zfuck: :zfuck: :zfuck: δινοντας και το τηλεφωνο που εχει στην αγγελια :rockon: :rockon: :rockon:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045

αν ειναι αυτη με τα μαυρα σγουρά μαλλιά δεν μ αρεσε. Εγω ήθελα βουνό, ψηλή και νταρτνάνα :2funny: :2funny:

Εγινε στοχευμένη κατάθεση στην Καρμεν την τσέχα η οποία ήταν καροβάγκου (Βιλα ερώτικα είναι η Καντυ). Πολύ καλή στο δωμάτιο με γλύψιμο στα αρχίδια και πολλά φιλιά στο στόμα.( πρόγραμμα των 40ευρω) Πολύ σεξυ παρουσία που και ως χαρακτηρας είναι πολύ καλή.
Οπότε ένα μεγάλο συν η παρουσία και η απόδοση της. Το μόνο μείον είναι οι υψηλές τιμές.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.703
Πόντοι
38.177
Το μόνο μείον είναι οι υψηλές τιμές.

Σ'αυτο το μαγαζι δε θα βαλουν μυαλο ποτε(και για τις 2 βιλλες μιλαω),εγω κανω αποχη εδω και καιρο και οποτε πηγαινω,τους κραζω για τις τιμες και φευγω.
Επιτελους πρεπει και εσεις να κανετε το ιδιο,δε μπορει να ζητανε 40e για απλο προγραμμα των 15 λεπτων,οταν ο Ελληνας εργαζομενος παιρνει 20e για οχτω ωρες δουλεια. :idiot: :idiot:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11

Σ'αυτο το μαγαζι δε θα βαλουν μυαλο ποτε(και για τις 2 βιλλες μιλαω),εγω κανω αποχη εδω και καιρο και οποτε πηγαινω,τους κραζω για τις τιμες και φευγω.
Επιτελους πρεπει και εσεις να κανετε το ιδιο,δε μπορει να ζητανε 40e για απλο προγραμμα των 15 λεπτων,οταν ο Ελληνας εργαζομενος παιρνει 20e για οχτω ωρες δουλεια. :idiot: :idiot:
πολυ σωστα...το εχω επισημανει κ εγω...και το κανω οποτε μου ερθει ευκαιρια...αν δε με περασουν με 30 (που δε με περνανε ) φευγω...δε γινεται να μην εχει πεσει το 40ρι για την καρμεν και την αντριαννα...υπερεκτιμημενες......μην τρελαθουμε.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αν ειναι αυτη με τα μαυρα σγουρά μαλλιά δεν μ αρεσε. Εγω ήθελα βουνό, ψηλή και νταρτνάνα :2funny: :2funny:

Εγινε στοχευμένη κατάθεση στην Καρμεν την τσέχα η οποία ήταν καροβάγκου (Βιλα ερώτικα είναι η Καντυ). Πολύ καλή στο δωμάτιο με γλύψιμο στα αρχίδια και πολλά φιλιά στο στόμα.( πρόγραμμα των 40ευρω) Πολύ σεξυ παρουσία που και ως χαρακτηρας είναι πολύ καλή.
Οπότε ένα μεγάλο συν η παρουσία και η απόδοση της. Το μόνο μείον είναι οι υψηλές τιμές.

Όταν λες φιλια στο στομα εννοεις, βαθια γλωσοφιλα, ή απλά πεταχτα φιλάκια στα χείλη ??

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11

Παρα πολυ σωστο!!!! αυτο που λες εδω φιλε azazel  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: i like +10 και βαλε σε αυτο το post απο εμενα....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Παρα πολυ σωστο!!!! αυτο που λες εδω φιλε azazel  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: i like +10 και βαλε σε αυτο το post απο εμενα....
Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ, ΔΝΤ και στα στούντιο λοιπόν.
ΥΓ αλλά μην ξεχνάμε πως οι ακριβές τιμές στα στούντιο  κρατούν ένα επίπεδο, καλό θα ήταν να είναι οι τιμές ως έχει αλλά με 30 λεπτά, αλλά που να χαμπαριάσουν οι τσατσάδες.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.703
Πόντοι
38.177
Η αποχή από μέρους μας θα τους ταρακουνησει!!!
Στο φιναλε ούτε απόδειξη παίρνουμε όταν φεύγουμε,αφορολόγητα,μαύρα καταμαυρα λεφτα.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Απόδειξη από στούντιο, μετρά  στην εφορία η θα πάει  σαν τεκμήριο.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Οντως αυτο το 40αρι στα δυο αυτα μαγαζια δεν ξερω με τι κριτηριο το κρατανε ακομα? ενταξει εχουν τις πιο ωραιες κοπελες και τι να λεει?αλλα για να το εχουν ακομα τοσο σημαινει οτι υπαρχουν πολυ που τα ακουμπανε.Αληθεια εχει παρει ποτε κανεις αποδειξη απο κανενα μαγαζι της πολης?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ενταξει εχουν τις πιο ωραιες κοπελες και τι να λεει?αλλα για να το εχουν ακομα τοσο σημαινει οτι υπαρχουν πολυ που τα ακουμπανε.
:thumbsup: :thumbsup:
εχει τυχει να δωσουν σε μενα αποδειξη δυο φορες κιολας,αλλα οχι Θεσ/κη...φυσικα τις πεταξα,ηταν αδυνατο να την προσκομισω στην εφορια...ρομπα τρελη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom