gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι αλλη ειναι αυτη που δουλευει στα τριδυμα οντωςη ζωη μιλφ που δουλευε στο λα φαμ τωρα δουλευει στα τριδυμα? αν ναι ποιες ωρες και τι μερες?
οχι αλλη ειναι αυτη που δουλευει στα τριδυμα οντωςη ζωη μιλφ που δουλευε στο λα φαμ τωρα δουλευει στα τριδυμα? αν ναι ποιες ωρες και τι μερες?
εγω νομιζω καθε βραδυ εκει ειναι.....για μιλφ και η βικτωρια η ξανθια ειναι και η ντιανα η ταιλανδεζα στο γαλαζιο της ανδρεου γεωργιου και η αφροδιτη η ελληνιδα πρωινα στην κεφαλληνιας και η αναστασια στην εκκλησια....και αννα ματζαρου νομιζω παιζει και μαρινα ηταν παλια βραδια στην ερημιτου.....και η χριστινα στην φριξου 14 πια ειναι προς το μιλφ θα ελεγα....δεν ειναι δα και πιπιναευχαριστω gl για τη γρηγορη απαντηση μηπως μπορεις να μου πεις που θα βρω μιλφ εχω δοκιμασει ειρηνη ναντια και νινα, πηρα τηλ. για ρενατα και μου ειπε κανει τις αδειες μονο.
Λουιζα στο προμηθεως 25, δεν ειναι κανενα βουνο, αλλα τα πιασιματακια της τα εχει, δοκιμαστηκε προσφατα απο μενα εχει και προσφατες κριτικες , διαβαζεις , κρινεις αποφασιζεςις και αν θα πας μας λες και πως περασεςπαιδες ψαχνω για καμια νταρντανα για σημερα το βράδυ. Όποιος έχει κάνένα σίγουρο και δοκιμασμένο όνομα ας πει.
Αργησες λιγο ρε γκειμ να του απαντησεις.Θα τον πηρε ο υπνος στην οθονη περιμενοντας.Λουιζα στο προμηθεως 25, δεν ειναι κανενα βουνο, αλλα τα πιασιματακια της τα εχει, δοκιμαστηκε προσφατα απο μενα εχει και προσφατες κριτικες , διαβαζεις , κρινεις αποφασιζεςις και αν θα πας μας λες και πως περασες
Βρε καλώς το παιδί.......που χάθηκες?Λουιζα στο προμηθεως 25, δεν ειναι κανενα βουνο, αλλα τα πιασιματακια της τα εχει, δοκιμαστηκε προσφατα απο μενα εχει και προσφατες κριτικες , διαβαζεις , κρινεις αποφασιζεςις και αν θα πας μας λες και πως περασες
Να βάλει Ροναλντίνιο μαν, έτσι την ξέρουμε πλέον.
EDIT: Επίσης φαίνεται ότι κάνει και κόλπα εκτός
Λουιζα στο προμηθεως 25, δεν ειναι κανενα βουνο, αλλα τα πιασιματακια της τα εχει, δοκιμαστηκε προσφατα απο μενα εχει και προσφατες κριτικες , διαβαζεις , κρινεις αποφασιζεςις και αν θα πας μας λες και πως περασες
πολυ σωστα...το εχω επισημανει κ εγω...και το κανω οποτε μου ερθει ευκαιρια...αν δε με περασουν με 30 (που δε με περνανε ) φευγω...δε γινεται να μην εχει πεσει το 40ρι για την καρμεν και την αντριαννα...υπερεκτιμημενες......μην τρελαθουμε.....Το μόνο μείον είναι οι υψηλές τιμές.
Σ'αυτο το μαγαζι δε θα βαλουν μυαλο ποτε(και για τις 2 βιλλες μιλαω),εγω κανω αποχη εδω και καιρο και οποτε πηγαινω,τους κραζω για τις τιμες και φευγω.
Επιτελους πρεπει και εσεις να κανετε το ιδιο,δε μπορει να ζητανε 40e για απλο προγραμμα των 15 λεπτων,οταν ο Ελληνας εργαζομενος παιρνει 20e για οχτω ωρες δουλεια.
αν ειναι αυτη με τα μαυρα σγουρά μαλλιά δεν μ αρεσε. Εγω ήθελα βουνό, ψηλή και νταρτνάνα
Εγινε στοχευμένη κατάθεση στην Καρμεν την τσέχα η οποία ήταν καροβάγκου (Βιλα ερώτικα είναι η Καντυ). Πολύ καλή στο δωμάτιο με γλύψιμο στα αρχίδια και πολλά φιλιά στο στόμα.( πρόγραμμα των 40ευρω) Πολύ σεξυ παρουσία που και ως χαρακτηρας είναι πολύ καλή.
Οπότε ένα μεγάλο συν η παρουσία και η απόδοση της. Το μόνο μείον είναι οι υψηλές τιμές.
Βρε καλώς το παιδί.......που χάθηκες?
Όταν λες φιλια στο στομα εννοεις, βαθια γλωσοφιλα, ή απλά πεταχτα φιλάκια στα χείλη ??
Παρα πολυ σωστο!!!! αυτο που λες εδω φιλε azazel i like +10 και βαλε σε αυτο το post απο εμενα....Το μόνο μείον είναι οι υψηλές τιμές.
Σ'αυτο το μαγαζι δε θα βαλουν μυαλο ποτε(και για τις 2 βιλλες μιλαω),εγω κανω αποχη εδω και καιρο και οποτε πηγαινω,τους κραζω για τις τιμες και φευγω.
Επιτελους πρεπει και εσεις να κανετε το ιδιο,δε μπορει να ζητανε 40e για απλο προγραμμα των 15 λεπτων,οταν ο Ελληνας εργαζομενος παιρνει 20e για οχτω ωρες δουλεια.
Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ, ΔΝΤ και στα στούντιο λοιπόν.Παρα πολυ σωστο!!!! αυτο που λες εδω φιλε azazel i like +10 και βαλε σε αυτο το post απο εμενα....
ενταξει εχουν τις πιο ωραιες κοπελες και τι να λεει?αλλα για να το εχουν ακομα τοσο σημαινει οτι υπαρχουν πολυ που τα ακουμπανε.