Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μάλλον η συζήτηση για την απόδειξη των 250,00 ευρώ καλά κρατεί. Να δώσουμε και μια τρίτη εκδοχή: μπορεί η κοπέλα να ήταν  ΑΑΑ.

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Μπα... Καραμπινάτη υπερτιμολόγιση. Όσοι δουλεύουν με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ξέρουν  :sunglasses:

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
χθεσινή βόλτα γύρω στις 19:45 με μεγάλες καύλες
τα μηχανοκίνητα ρεμάλια Gavlacticos και extramask  :cool2:  :knuppel:
πήγαμε πρώτα στο Βαρδάρη και ήταν άθλια, πολλές πατάτες (μάλλον κινέζικες), δεν είναι κοπέλες αυτές, πρέπει να κλείσει
από τα διάφορα που ακούσαμε, μας πρότειναν και παρτούζα  :2on1:, μια μέτρια κοπέλα στο Ταντάλου 9. Όταν της προτείναμε σαντουιτσάκι φοβήθηκε και έφυγε  :badair:
ή πρέπει οι τιμές να πέσουν στο 10ευρω όπως στην Αθήνα ή πρέπει να κλείσουν
ύστερα βόλτα στα στούντιο
Μαντζάρου 14 η Φλώρη, μια αδύνατη μικρή κοπελίτσα, την είδαμε και με τα ρούχα της (μάλλον μόλις είχε έρθει) και έμοιαζε παιδάκι του γυμνασίου
Μαντζάρου 1Α η Κάρμεν, μια γεματούλα από τη μέση και κάτω
Κατεχάκη η Μόνικα, μια μέτρια παρουσία
Κωλέττη η Ιζαμπέλα για τους λάτρεις των πιασιμάτων, καπούλια και μπούτια
Φρίξου 13 η Εμμανουέλα, άδεια τα δωμάτια και μας παρακαλούσε τις ψωλές μας στο σαλόνι
Φρίξου 14 η Καρίνα, ντεμέκ Ισπανίδα
Αχελώου η Βίκυ, ξεκινούσε από 30 €, πολύ αγενής τσατσά
Μινωταύρου η Τζέσικα (όχι για τα δικά μου γούστα) αν δεν κάνω λάθος, ωραίο το μαγαζί και ευγενική η τσατσά
Αν. Γεωργίου 50 με τις πολλές σκάλες, μια ψηλή αδύνατη μελαχρινή άνοστη κοπέλα
Αν. Γεωργίου 52 μια αφράτη καστανή, ευγενική και αυτή και η τσατσά

δεν άξιζε πουθενά να καταθέσουμε, βάλαμε μέσα τα πουλιά μας και πήγαμε να δούμε μπάλα  :referee:
πιστεύω και σήμερα πάνω κάτω οι ίδιες κοπέλες θα είναι επειδή είχαμε κάνει περίπου την ίδια βόλτα και την προηγούμενη μέρα
γεια σας μπήχτηδες!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πήγαμε πρώτα στο Βαρδάρη και ήταν άθλια, πολλές πατάτες (μάλλον κινέζικες), δεν είναι κοπέλες αυτές, πρέπει να κλείσει
αν συνεχισει ετσι,μετραει μερες ο Βαρδαρης...

lovercristal

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα μάγκες
η χθεσινή κατάθεση στην Νταϊάνα ήταν άκρως απολαυστική.στο Βαρδάρη που δούλευε πριν δεν γούσταρα να πάω και τελικά αποφάσισα στο στούντιο που δουλεύει τώρα.η γκόμενα είναι φωτιά και το στούντιο GODIVA Αχελώου 10 είναι ένα παλάτι.της υποσχέθηκα στο τέλος ότι θα πω δυό καλά λόγια για εκείνη γιατί αυτή είναι η αλήθεια.θα την προτιμήσω σίγουρα ξανά  :smitten:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Ρε ΝταΪάνα, καλή μου κοπέλα γιατί δεν φτιάχνεις ένα κανονικό προφίλ να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις σου όμορφα κι ωραία..

Δεν είναι κακό ούτε ντροπή... Αυτό που κάνεις, μάλλον κακό σου κάνει, παρά καλό.

Είναι εξόφθαλμο στους περισσότερους από εμάς και το λέω με όλη τη καλή διάθεση.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ήμουν στην Αθήνα, έκανα και 2 καταθέσεις σε στούντιο, όποιος θέλει μπορεί να τις διαβάσει στις κριτικές μου.
Εκεί το απλό είναι 50 € στάνταρ στα στούντιο και δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερα από τα εδώ, πχ το πρώτο που κατέθεσα ήταν επιπέδου Π. Ερημίτη ή Αν. Γεωργίου 21 για να κάνω έναν παραλληλισμό με τα εδώ στούντιο. Η γκόμενα καλό μουνί αλλά κομοδίνιζε αρκετά. Με άλλα λόγια τα έκλαψα τα 50, με το ζόρι 30 άξιζε.
Στη δεύτερη, τη Ντάρια, βέβαια πέρασα πάρα πολύ ωραία  :grin:
Αν έρθει αυτή στη Θεσσαλονίκη πιστεύω έχει τις δυνατότητες να αποκτήσει status επιπέδου Αφρούλα, Έφη, Νατάσα τσαρίνα, Έμμα κτλ
για όσους ενδιαφέρονται

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ήμουν στην Αθήνα, έκανα και 2 καταθέσεις σε στούντιο, όποιος θέλει μπορεί να τις διαβάσει στις κριτικές μου.
Εκεί το απλό είναι 50 € στάνταρ στα στούντιο και δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερα από τα εδώ, πχ το πρώτο που κατέθεσα ήταν επιπέδου Π. Ερημίτη ή Αν. Γεωργίου 21 για να κάνω έναν παραλληλισμό με τα εδώ στούντιο. Η γκόμενα καλό μουνί αλλά κομοδίνιζε αρκετά. Με άλλα λόγια τα έκλαψα τα 50, με το ζόρι 30 άξιζε.
Στη δεύτερη, τη Ντάρια, βέβαια πέρασα πάρα πολύ ωραία  :grin:
Αν έρθει αυτή στη Θεσσαλονίκη πιστεύω έχει τις δυνατότητες να αποκτήσει status επιπέδου Αφρούλα, Έφη, Νατάσα τσαρίνα, Έμμα κτλ
για όσους ενδιαφέρονται

την νταρια την ειχα παρει κι εγω πριν 2,5 χρονια με καλες εντυπωσεις και τοτε...ειναι και διοπτροφορος για τους φετιχιστες και παιζει δυνατα στο κρεβατι....επρεπε να πας και αννα μαρια μαν....ειναι φοβερη

για τα αλλα που λες συμφωνουμε...πολλα στουντιο της αθηνας σαν χωροι δεν ειναι σιγουρα καλυτεροι απο της θεσσαλονικης....ειδικα δεν πριν πεντε εξι χρονια ηταν και χαμηλοτερου επιπεδου μπορω να πω....ουτε μπανιο μεσα στο δωματιο δεν ειχαν καποια και επρεπε να βγεις εξω για ντουζ.....

οι τιμες σε μερικα μονο πχ φυλης 104 ειχαν πεσει στο απλο ,απορω πως επιμενουν και κει ακομη στο πενηνταρι..... :think: εκει βεβαια παντα ειχαν ακριβοτερο απλο αλλα φτηνοτερα προγραμματα πιο οικονομικα....πχ με κατι φουλ στα 80 ευρω ειχες και σεξσσοου και 69 ισως και γυμνο κλπ....μην ξεχναμε οτι και στα δικα μας πριν την κριση μερικες ειχαν φτασει να χρεωνουν 80 ευρω το γλειψιμο πχ..... :headbang:

ευτυχως τα τελευταια χρονια οι αναδουλειες τις καναν να βαλουν λιγο μυαλο......αλλα θελει ακομη δρομο το πραγμα με τις σωστες τιμες και κυριως το να σεβονται τον πελατη (ευτυχως ειναι μειοψηφια στο θεμα αυτο)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Στη δεύτερη, τη Ντάρια, βέβαια πέρασα πάρα πολύ ωραία  :grin:

Η Ντάρια παίζει μπάλα επιπέδου Ch.L... αν έρθει εδώ θα δούμε επικούς αγώνες με Έφη και Άφρο (τουλάχιστον)... Αλλά δεν θα έρθει όσο και να χτυπάμε οι Βόρειοι τα τύμπανα του πολέμου...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Ντάρια παίζει μπάλα επιπέδου Ch.L... αν έρθει εδώ θα δούμε επικούς αγώνες με Έφη και Άφρο (τουλάχιστον)... Αλλά δεν θα έρθει όσο και να χτυπάμε οι Βόρειοι τα τύμπανα του πολέμου...
νομιζω ανηκει στις φτασμενες επαγγελματικα ιεροδουλες οποτε δεν νομιζω να εχει θεμα να ερθει

αλλα μην ειμαστε απολυτοι γενικα οτι η σαλονικη δεν μπορει να ειναι πολη ευκαιριων για δυνατες ιεροδουλες....

πχ η μαντυ αθηνα ειχε γενικα μετριο ως κακο ονομα απο πλευρας κριτικων και η εδω μετακινηση της μακροπροθεσμα την ωφελησε θαρρω....η καντυ,η κριστιν παλιοτερα και η αντριαννα που εκει μαλλον αγνωστες ηταν εδω εγιναν τοπικα αστερια σε δυο τρια χρονια...

η μικροτερη αγορα ισως ειναι και δυναμη αναδειξης μερικες φορες για δυνατες επαγγελματιες

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ρε ΝταΪάνα, καλή μου κοπέλα γιατί δεν φτιάχνεις ένα κανονικό προφίλ να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις σου όμορφα κι ωραία..

Δεν είναι κακό ούτε ντροπή... Αυτό που κάνεις, μάλλον κακό σου κάνει, παρά καλό.

Είναι εξόφθαλμο στους περισσότερους από εμάς και το λέω με όλη τη καλή διάθεση.
άσ' τα σάπια κοπελιά,μια γυναίκα μόνο θα μπορούσε να μιλήσει με τέτοια ζήλια όπως εσύ τώρα.H Νταϊάνα μου είπε ότι ολοι αυτοί που  λένε μαλακίες για εκείνη εδώ στο φόρουμ είναι λιγούρια και τους έχει γραμμένους  :2funny:   μόλις διάβασα τις κριτικές από άλλα σοβαρά μέλη του χώρου  και όλες  ήταν καλές.]
αυτά μας ενδιαφέρει να διαβάσουμε,οχι κουτσομπολιες  τέτοιου τύπου από πουτάνες και νταβάδες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παλιοτερα ειχα μιλησει σε πμ με την αφεντικινα του 104 και της ελεγα πως και δεν ανοιγουν μια οδο συνεργασιας με στουντιο της συμπρωτευουσας να ερχονται εστω για λιγες βδομαδες καποιες γνωστες απο το σαιτ κοπελες κατα καιρους και θεσσαλονικη....πως κανουν δλδ τα μαγαζια διασκεδασης που φερνουν καποια δημοφιλη σχηματα μιας σεζον.....

και μου ελεγε οτι ναι μεν θα ειχε ενδιαφερον η ιδεα αλλα η επαγγελματικη εγκατασταση,αδεια,ισχυον νομικο πλαισιο κλπ ειναι αρκετα γραφειοκρατικα και επι της ουσιας απαγορευτικα μιας τετοιας επιχειρηματικης κινησης.....δεν μπορει μια κοπελα να δουλευει πχ σε δυο νομους νομιζω κλπ....η αδεια εκδιδεται ανα νομαρχιακη αυτοδιοικηση....οι νομικοι του σαιτ ας μας πουν αν λεω λαθος

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

την νταρια την ειχα παρει κι εγω πριν 2,5 χρονια με καλες εντυπωσεις και τοτε...ειναι και διοπτροφορος για τους φετιχιστες και παιζει δυνατα στο κρεβατι....επρεπε να πας και αννα μαρια μαν....ειναι φοβερη

για τα αλλα που λες συμφωνουμε...πολλα στουντιο της αθηνας σαν χωροι δεν ειναι σιγουρα καλυτεροι απο της θεσσαλονικης....ειδικα δεν πριν πεντε εξι χρονια ηταν και χαμηλοτερου επιπεδου μπορω να πω....ουτε μπανιο μεσα στο δωματιο δεν ειχαν καποια και επρεπε να βγεις εξω για ντουζ.....

οι τιμες σε μερικα μονο πχ φυλης 104 ειχαν πεσει στο απλο ,απορω πως επιμενουν και κει ακομη στο πενηνταρι..... :think: εκει βεβαια παντα ειχαν ακριβοτερο απλο αλλα φτηνοτερα προγραμματα πιο οικονομικα....πχ με κατι φουλ στα 80 ευρω ειχες και σεξσσοου και 69 ισως και γυμνο κλπ....μην ξεχναμε οτι και στα δικα μας πριν την κριση μερικες ειχαν φτασει να χρεωνουν 80 ευρω το γλειψιμο πχ..... :headbang:

ευτυχως τα τελευταια χρονια οι αναδουλειες τις καναν να βαλουν λιγο μυαλο......αλλα θελει ακομη δρομο το πραγμα με τις σωστες τιμες και κυριως το να σεβονται τον πελατη (ευτυχως ειναι μειοψηφια στο θεμα αυτο)

Ωραία κριτική gl, μπορώ να πω δεν απέχει και πολύ από τη δική μου εμπειρία παρότι έχει περάσει τόσος καιρός
Αυτή η Άννα Μαρία που παίζει μπάλα; Υπάρχει καμιά φωτό; Έπρεπε να σου στείλω πμ πριν πάω, μαλακία...
Η αλήθεια είναι ότι και εκεί πρέπει να ξέρεις που να πας, αλλιώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να φας πατάτα και μάλιστα ακριβοπληρωμένη

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Η αλήθεια είναι ότι στη συζήτηση που κάναμε τα 30 € της φάνηκαν απαγορευτικά για απλό, ακόμη και τα 40
Εγώ προσωπικά βέβαια, και δεν πιστεύω ότι είμαι ο μόνος, δε θα είχα πρόβλημα να πληρώνω 50 € για απλό με τέτοιες υπηρεσίες, Ch.L όπως σωστά γράφεις
Ιδίως δε αν ερχόταν και δούλευε σε κάποιο από τα καλά στούντιο της πόλης (Αχελώου, Μινωταύρου, La Femme, κτλ) ασυζητητί

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ωραία κριτική gl, μπορώ να πω δεν απέχει και πολύ από τη δική μου εμπειρία παρότι έχει περάσει τόσος καιρός
Αυτή η Άννα Μαρία που παίζει μπάλα; Υπάρχει καμιά φωτό; Έπρεπε να σου στείλω πμ πριν πάω, μαλακία...
Η αλήθεια είναι ότι και εκεί πρέπει να ξέρεις που να πας, αλλιώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να φας πατάτα και μάλιστα ακριβοπληρωμένη

εγω φραντζη 47 συνηθως την πετυχαινω....βολευει ειναι κοντα και η σταση μετρο νεος κοσμος....ειναι και βουλιαγμενης και σε αλλα στουντιο....παντα οταν παω αθηνα θα περασω να της πω ενα γεια ,ειναι η κορυφαια κατ εμε σε επιδοσεις και πιπα,τελευταια εδωσε και κωλο και την πηρα και ηταν φοβερα σφιχτη...
άσ' τα σάπια κοπελιά,μια γυναίκα μόνο θα μπορούσε να μιλήσει με τέτοια ζήλια όπως εσύ τώρα.H Νταϊάνα μου είπε ότι ολοι αυτοί που  λένε μαλακίες για εκείνη εδώ στο φόρουμ είναι λιγούρια και τους έχει γραμμένους  :2funny:  μόλις διάβασα τις κριτικές από άλλα σοβαρά μέλη του χώρου  και όλες  ήταν καλές.]
αυτά μας ενδιαφέρει να διαβάσουμε,οχι κουτσομπολιες  τέτοιου τύπου από πουτάνες και νταβάδες

παρε και μια δικη μου παλιοτερα....απο τα καλυτερα μου γαμησια η νταιανα εστω και με ενα τελειωμα διαφορετικο

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
νομιζω ανηκει στις φτασμενες επαγγελματικα ιεροδουλες οποτε δεν νομιζω να εχει θεμα να ερθει

αλλα μην ειμαστε απολυτοι γενικα οτι η σαλονικη δεν μπορει να ειναι πολη ευκαιριων για δυνατες ιεροδουλες....

πχ η μαντυ αθηνα ειχε γενικα μετριο ως κακο ονομα απο πλευρας κριτικων και η εδω μετακινηση της μακροπροθεσμα την ωφελησε θαρρω....η καντυ,η κριστιν παλιοτερα και η αντριαννα που εκει μαλλον αγνωστες ηταν εδω εγιναν τοπικα αστερια σε δυο τρια χρονια...

η μικροτερη αγορα ισως ειναι και δυναμη αναδειξης μερικες φορες για δυνατες επαγγελματιες

σίγουρα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μικρότερη ζήτηση σε σχέση με την Αθήνα αλλά και λιγότερη προσφορά
στην Αθήνα έχει άπειρα μαγαζιά, με μεγάλη διαβάθμιση στις τιμές, πάρα πολλά call girls που είναι πολύ πιο εύκολο να βρει κανείς σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη, να μην αναφέρω καν τα city tours που παίζουν μπάλα σε άλλα ποσά
χωρίς να ξέρω ακριβώς νούμερα πιστεύω πως η αναλογία κοριτσιών/πελατών πρέπει να είναι μεγαλύτερη στην Αθήνα, άσε δε μπου μια κοπέλα χάνεται ανάμεσα σε τόσα πολλά ονόματα
η Θεσσαλονίκη έχει και αυτή την κόσμο της, και μόνιμους κατοίκους και άλλους που πηγαινοέρχονται από γειτονικές πόλεις, ακόμη και τουρίστες
και επειδή η αγορά είναι μικρή και συγκεκριμένη είναι πιστεύω πιο εύκολο για μια δυνατή επαγγελματία να φτιάξει όνομα ακόμη και γρήγορα, άλλωστε το έχουμε δει να συμβαίνει ουκ ολίγες φορές, ο ανταγωνισμός δεν είναι δα και τόσο σκληρός
δε γνωρίζω τι ποσά βγάζουν φυσικά αλλά δε θα με εξέπληττε αν κάποιες κοπέλες εδώ βγάζουν ίδια ίσως και περισσότερα χρήματα από αντίστοιχές τους στην Αθήνα

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ο Βαρδάρης τέλος!!Λίγο πριν πέρασα απο'κει και τα περισσότερα μπουρδέλα ήταν κλειστά.Ο Μύλος δικαιώθηκε μετά από ένα χρόνο υπομονή  :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σίγουρα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μικρότερη ζήτηση σε σχέση με την Αθήνα αλλά και λιγότερη προσφορά
στην Αθήνα έχει άπειρα μαγαζιά, με μεγάλη διαβάθμιση στις τιμές, πάρα πολλά call girls που είναι πολύ πιο εύκολο να βρει κανείς σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη, να μην αναφέρω καν τα city tours που παίζουν μπάλα σε άλλα ποσά
χωρίς να ξέρω ακριβώς νούμερα πιστεύω πως η αναλογία κοριτσιών/πελατών πρέπει να είναι μεγαλύτερη στην Αθήνα, άσε δε μπου μια κοπέλα χάνεται ανάμεσα σε τόσα πολλά ονόματα
η Θεσσαλονίκη έχει και αυτή την κόσμο της, και μόνιμους κατοίκους και άλλους που πηγαινοέρχονται από γειτονικές πόλεις, ακόμη και τουρίστες
και επειδή η αγορά είναι μικρή και συγκεκριμένη είναι πιστεύω πιο εύκολο για μια δυνατή επαγγελματία να φτιάξει όνομα ακόμη και γρήγορα, άλλωστε το έχουμε δει να συμβαίνει ουκ ολίγες φορές, ο ανταγωνισμός δεν είναι δα και τόσο σκληρός
δε γνωρίζω τι ποσά βγάζουν φυσικά αλλά δε θα με εξέπληττε αν κάποιες κοπέλες εδώ βγάζουν ίδια ίσως και περισσότερα χρήματα από αντίστοιχές τους στην Αθήνα
δεν ξερω τωρα τι παιζει αθηνα με την κριση ακριβως.....αλλα παλια ειχαν τοση δουλεια που δεν κλειναν μπουτι, μαν....σκεψου οτι βαρδιες 10ωρες  οπως εδω δεν αντεχαν να κανουν οι κοπελες και τα σπιτια δουλευαν με τρεις βαρδιες οπωσδηποτε οπως και τωρα αλλωστε(τουλαχιστον τα μεγαλα γνωστα στουντιο)....οποτε οι συγκρισεις μαλλον ειναι κατα ημων πιστευω συντριπτικα....πολυ περισσοτερη πελατεια η αθηνα

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω τωρα τι παιζει αθηνα με την κριση ακριβως.....αλλα παλια ειχαν τοση δουλεια που δεν κλειναν μπουτι, μαν....σκεψου οτι βαρδιες 10ωρες  οπως εδω δεν αντεχαν να κανουν οι κοπελες και τα σπιτια δουλευαν με τρεις βαρδιες οπωσδηποτε οπως και τωρα αλλωστε(τουλαχιστον τα μεγαλα γνωστα στουντιο)....οποτε οι συγκρισεις μαλλον ειναι κατα ημων πιστευω συντριπτικα....πολυ περισσοτερη πελατεια η αθηνα
φαντάζεσαι να δουλεύουν εδώ στη Θεσσαλονίκη με τιμές της Αθήνας 10-15ευρώ ??? ;)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

πάντως την προηγούμενη βδομάδα που κοιτούσα προγράμματα στο άλλο site, και στα sites των στούντιο, είδα ότι αρκετές κοπέλες κάνανε 2 βάρδιες στη σειρά, είτε στο ίδιο είτε σε διαφορετικά στούντιο
πχ και η Ντάρια τη μέρα που κατέθεσα θα δούλευε 10:00-17:00 στο Βούρβαχη και 17:00-23:00 θα πήγαινε στο Βριλησσού 42
δες πχ τα προγράμματα στα Κασσάνδρας και θα βρεις αρκετές που δουλεύουν 2 βάρδιες απανωτές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom