Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Στην αθήνα απ'όσο έχω διαβάσει στο φόρουμ σε πολλά αφήνουν με 40 και επίσης υπάρχουν κ με 30Ε. Τώρα το διαχωρισμό στούντιου κ μπουρδέλου πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.. το μόνο που αλλάζει είναι ο χώρος και το παπατζιλίκι που θα σου πουλήσει η τσατσά το πως θα περάσεις από τη κοπέλα εξαρτάται.

Είναι περίπου έτσι όπως τα λες. Ιστορικά τα μπουρδέλα της Αθήνας ήταν ανέκαθεν από τα πολύ παλιά χρόνια κατά 30% φθηνότερα από αυτά εδώ της Θεσσαλονίκης και με άθλιες υπηρεσίες, ξεπέτας του 3λεπτου,  τόσο εδώ όσο και κάτω.
Η πτώση του τείχους και η έλευση των κοριτσιών από τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης έφερε σταδιακά κάποια ποιότητα στις υπηρεσίες που εδώ και μια 5ετια απολαμβάνουμε όλοι μας σε γενικές γραμμές.
Τα στούντιο των Αθηνών όταν δημιουργήθηκαν ήθελαν να καλύψουν το κενό της ποιότητας στους χώρους που στην Αθήνα ειδικά ήταν και είναι άθλιοι καθώς επίσης και της ποιότητας στις υπηρεσίες και έτσι δικαιολογήθηκε ο 2πλασιασμος έως 3πλασιασμός στις τιμές.
Στην δικιά μας περίπτωση εδώ πάνω τα πράγματα λειτούργησαν διαφορετικά γιατί δεν είχαμε τόσο άθλιους χώρους και οι τιμές των μπουρδελων ήταν ήδη υψηλές και δεν θα μπορούσαν να είναι υπερτιμημένες αυτές των studio όπως έγινε στην Αθήνα.
Έτσι η διαφορές είναι μικρές και οι τιμές παραπλήσιες.
Όπως και να γίνει όμως ο παράδεισος του μπουρδελιάρη είναι η Αθήνα , είχα την τύχη στο παρελθόν να την ζήσω για μερικά χρόνια και δεν ξεχνώ να ρίξω τη γύρα μου σε κάθε ευκαιρία όταν ο δρόμος με φέρνει προς τα κάτω.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
Manowar ακόμα απάντηση περιμένω ...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Στην αθήνα απ'όσο έχω διαβάσει στο φόρουμ σε πολλά αφήνουν με 40 και επίσης υπάρχουν κ με 30Ε. Τώρα το διαχωρισμό στούντιου κ μπουρδέλου πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.. το μόνο που αλλάζει είναι ο χώρος και το παπατζιλίκι που θα σου πουλήσει η τσατσά το πως θα περάσεις από τη κοπέλα εξαρτάται.
εγω σε στουντιο στην αθηνα που πηγα, σε απλο προγραμμα στα 50, ειχα δωρεαν μπανιο και πετσετα + κερασαν ποτακι στην αρχη και στο τελος.

Επισκέπτης
εγω σε στουντιο στην αθηνα που πηγα, σε απλο προγραμμα στα 50, ειχα δωρεαν μπανιο και πετσετα + κερασαν ποτακι στην αρχη και στο τελος.
μπραβο ρε φιλε εχεις υπομονη εγω δε μπορω να πιω με τιποτα ποτο σε μπουρδελο  παω ριχνω το ξερογαμι μου και μετα παω για ποτο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπραβο ρε φιλε εχεις υπομονη εγω δε μπορω να πιω με τιποτα ποτο σε μπουρδελο  παω ριχνω το ξερογαμι μου και μετα παω για ποτο
δεν σου εχει τυχει να περιμενεις ποτε μαν;εγω στην βιλα πριν δυο τρεις βδομαδες περιμενα μιση ωρα στο δωματιο και κανα τεταρτο στο σαλονι πριν μεχρι να βγει η καρμεν....δεν θα λεγα οχι σε ενα ποτο πχ...

Επισκέπτης
δεν σου εχει τυχει να περιμενεις ποτε μαν;εγω στην βιλα πριν δυο τρεις βδομαδες περιμενα μιση ωρα στο δωματιο και κανα τεταρτο στο σαλονι πριν μεχρι να βγει η καρμεν....δεν θα λεγα οχι σε ενα ποτο πχ...

εγω με το ποτο θελω ολα τα κομφορ φιλε θελω να καπνισω ξηροκαρπια και τετοια δε μπορω ετσι να πιω αγχωτικα

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Στην Βιλλα αν δεν είναι άδεια εντελώς δεν μπαίνεις σε δωμάτιο…
Μπορεί να περιμένεις από 30 λεπτά μέχρι και πάνω από ώρα αν είσαι τελευταίος…
By the way η Αντριάνα η Ισπανίδα επειδή σιγά μειώνει τις εμφανίσεις της βλέπω φέρνουν μία Πάμελα Σερβίδα και βλέπω ότι ανοίγουν και πολλά νέα μαγαζιά… Βρε λες σιγά σιγά εκεί η περιοχή να αναβαθμιστεί και γίνει μικρό Amsterdam και να έχουμε και τουρίστες που έρχονται για σεξο τουρισμό…

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Αυτη η παμελα που βαλανε και φωτο στο γνωστο site εχω παθει πλακα οσοι δεν την εχετε δει μπειτε να τσεκαρετε

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Στην Βιλλα αν δεν είναι άδεια εντελώς δεν μπαίνεις σε δωμάτιο…
Μπορεί να περιμένεις από 30 λεπτά μέχρι και πάνω από ώρα αν είσαι τελευταίος…

Η Βίλλα έπιασε ως μαγαζί από τη στιγμή που άνοιξε και γι αυτό κρατά τις τιμές εκεί που είναι. Πιστεύω ότι κάπου κέρδισε μια συγκεκριμένου είδους πελατεία, δηλαδή κόσμο που δεν πάει τακτικά σε μπουρδελοστούντιο και δεν έχει διάθεση να ψάξει παραπέρα.

GeoSexMachine

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, θέλω  να πάω με ένα φιλαράκι μου για παρτούζα, ξέρετε κανένα μπουρδέλο κατα δώ Θεσσαλονίκη που να έχει στο μενού παρτούζα; Αν ναι, δώστε μου πληροφορίες (π.χ. Οδός μπουρδέλου, χρηματικό ποσό κ.λ.π) Ευχαριστώ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παιδιά, θέλω  να πάω με ένα φιλαράκι μου για παρτούζα, ξέρετε κανένα μπουρδέλο κατα δώ Θεσσαλονίκη που να έχει στο μενού παρτούζα; Αν ναι, δώστε μου πληροφορίες (π.χ. Οδός μπουρδέλου, χρηματικό ποσό κ.λ.π) Ευχαριστώ.
στην νικηφορου ουρανου 1α και 1β συνηθως οι κοπελες κανουν παρτουζες και το λενε και οι τσατσαδες στο σαλονι αμα πατε παρεα.....η αντριαννα επισης στην τσουκαλα νομιζω ειναι βραδυα και η βικυ στην αχελωου δηλωνουν οτι κανουν και μαλιστα με διπλη διεισδυση αφου κανουν και κωλο....

τωρα γενικα επειδη ειμαι βεβαιος οτι λογω αναδουλειων πολλες θα κανουν,αμα πατε παρεα τσαρκα οπου μπειτε ρωτα,δεν χανεις τιποτα....

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Να κανω μια ερωτηση στους εμπειρους συμφορουμιτες? Ανδρεου Γεωργιου ποσο ειναι το ιδρυμα που βρισκεται ακριβως πισω απο τη Βιλκα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Να κανω μια ερωτηση στους εμπειρους συμφορουμιτες? Ανδρεου Γεωργιου ποσο ειναι το ιδρυμα που βρισκεται ακριβως πισω απο τη Βιλκα?

Ακριβως απο πισω ειναι το 21, και απεναντι μερια απο το 21 ειναι το 50 και το 52.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Αυτη η παμελα που βαλανε και φωτο στο γνωστο site εχω παθει πλακα οσοι δεν την εχετε δει μπειτε να τσεκαρετε

Εν το μεταξυ στο μπανερακι στην αρχικη σελιδα πριν μπεις στο μενου τις κοπελας, οι φωτογραφιες με τα ροζ, ειναι αλλη κοπελα που λεγετε Τζοζεφιν, αλλα οταν μπενεις μεσα βλεπεις την παμελα, δεν ξερω αν ηταν η παμελα πρωην Τζοζεφιν, γιατι την Τζοζεφιν την πηδηξε ο κολητος τελευταια φορα που ειχαμε παει αθηνα και δεν ειναι τοσο φιλοτιμη στα απλα προγραμματα.

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017

Συνημμένα

• pic_10211366019092163054lathen.jpg
    pic_10211366019092163054lathen.jpg
    311,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • pic_1021136601909233054lathen.jpg
    pic_1021136601909233054lathen.jpg
    305,7 KB · Εμφανίσεις: 30

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Παρόλα αυτά, Προμηθέως 11, Προμηθεως 25, Ταντάλου 9, Σαπφούς 20 και Σαπφούς 8 το απογεματάκι λειτουργούσαν κανονικά, θα πέσει ο Βαρδάρης αλλά θα αργήσει ακόμη, έτσι εκτιμω  :-

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Manowar ακόμα απάντηση περιμένω ...
σορρυ ρε μαν,ελλειψη χρονου... περναει αρκετη ωρα εκει στο σαλιωμα της πουτσας  :pipa1: . η συγκεκριμενη δεν δουλευει πια εκει γιατι περασα και ειδα μια ξανθια τελειως αβυζη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom