GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Εγω πηρα τηλεφωνο να ρωτησο γιαυτη την Παμελα αλλα η τσατσα δεν ηξερε τιποτα. Μαλλον θα αργησει να μας ερθει ο μουναρος.
Αν έχει το 70% από το κορμί που βλέπουμε στις φωτό θα πέσει πολύΚΡΟΤΙΔΑ!!!!!!!!!! θα πεσουν πολλα γκαφρα
σορρυ ρε μαν,ελλειψη χρονου... περναει αρκετη ωρα εκει στο σαλιωμα της πουτσας . η συγκεκριμενη δεν δουλευει πια εκει γιατι περασα και ειδα μια ξανθια τελειως αβυζη..
Τι άλλο θέλεις να σε πει ρε Aλ,να τo κατεβάσει επιτόπου το στριγκάκι της Tην τσίμπησες τη μελαχρινή ρε τυχερέ Σας βλέπω χέρι-χέρι να κόβετε βόλτες στη Λεωφ. Νίκης Κράτα πάντος και μία επιφύλαξη ,παλιό κόλπο γνωστό για να ξαναπάς σύντομα ;)η καυλιαρα τσατσα η μελαχρινη στο Φριξου 13 μου ειπε πως στο Νικ,Ουρανου 26 ειναι η Αλινα και στο Κατεχακη η μιλφ Ειρηνη η οποια βαραει διπλοβαρδιες πρωινη στο Νικ.Ουρανου 26 και βραδυ στην Κατεχακη.
Πρωινη στο Φριξου 13 ειναι η Μιραμπελα και στην Κατεχακη η Βικυ η Ουκρανη.
Και επειδη οταν την πληρωσα μου ειπε πως θα αργησει λιγο η Εμμα επειδη ειχε και τον αλλον οπως ειπα με ρωτησε αν καπνιζω ωστε να μου φερει τασακι αλλα εγω της ειπα πως δε θελω τασακι αλλα θελω την ιδια να'ρθει να μου κανει παρεα οσο θα περιμενω με μπολικο υποννοουμενο ....ειναι μια διαχρονικη φαντασιωση μου να με προθερμανει μια τσατσα ποσο μαλλον αυτη που μ'αρεσει και πολυ
Γελασε πονηρα και μου ειπε 'μα εδω μεσα δε γινεται θα μας κλεισουν το μαγαζι'...δε την πειραξε δηλαδη η ανηθικη προταση μου αλλα η τοποθεσια...
αρα τι πιστευετε?εχω ελπιδες να τη γαμησω?
πριν εναν χρονο σε καποιο μαγαζι δεν θα πω ποιο ειχα κανει αντιστοιχη προταση σε τσατσα(οχι θεσσαλονικη παντως να μην ψαχνεστε)....χαμογελασε πονηρα αλλα ειπε οτι δεν θελει να χασει την δουλεια της και οτι το μαγαζι εχει καμερες κλπ.....δεν απερριψε δλδ την προταση μου ουσιαστικα....μαλακια μου που δεν μπορουσα κιολας τοτε να της πω να πηδηχτουμε καπου εξω σε ενα ξενοδοχειο πχ......μετα δεν την ξαναβρηκα,δεν ασχοληθηκα κιολας....η καυλιαρα τσατσα η μελαχρινη στο Φριξου 13 μου ειπε πως στο Νικ,Ουρανου 26 ειναι η Αλινα και στο Κατεχακη η μιλφ Ειρηνη η οποια βαραει διπλοβαρδιες πρωινη στο Νικ.Ουρανου 26 και βραδυ στην Κατεχακη.
Πρωινη στο Φριξου 13 ειναι η Μιραμπελα και στην Κατεχακη η Βικυ η Ουκρανη.
Και επειδη οταν την πληρωσα μου ειπε πως θα αργησει λιγο η Εμμα επειδη ειχε και τον αλλον οπως ειπα με ρωτησε αν καπνιζω ωστε να μου φερει τασακι αλλα εγω της ειπα πως δε θελω τασακι αλλα θελω την ιδια να'ρθει να μου κανει παρεα οσο θα περιμενω με μπολικο υποννοουμενο ....ειναι μια διαχρονικη φαντασιωση μου να με προθερμανει μια τσατσα ποσο μαλλον αυτη που μ'αρεσει και πολυ
Γελασε πονηρα και μου ειπε 'μα εδω μεσα δε γινεται θα μας κλεισουν το μαγαζι'...δε την πειραξε δηλαδη η ανηθικη προταση μου αλλα η τοποθεσια...
αρα τι πιστευετε?εχω ελπιδες να τη γαμησω?
Πριν κατι μηνες πηδηξα την Αντζελα στην Βυρωνος (Λαρισα), η οποια στην ουσια ειναι οτι κ η Μονικα στα Τρικαλα...τσατσα/ιεροδουλη ...Νωριτερα,πριν μηνες μαλιστα την ειχα πετυχει σε χρεη υπηρεσιας κ βλεποντας το μπαζο που μου παρουσιασε την ειχα κανει απευθειας προταση να μπει αυτη στο δωματιο κ αρκεστηκε στο να μου χαμογελασει...Τελικα το πληρωμα του χρονου με αποζημιωσε κ ...μαλιστα το γαμησι μαζι της ηταν σπεσιαλ κ την εχω κατα νου να την καταγαμησω....προσωπικα μια φορα μονο μου εκατσε τσατσα στα Τρικαλα που ηταν η Μονικα που ετσι κι αλλιως ηταν και αφεντικινα και παλια δουλευε κανονικα σαν ιεροδουλη στο μαγαζι...οταν δεν γουσταρα την πουτανα που εφερνε σηκωνε το φορεματακι της το ριχτο,πεταγε εξω την κωλαρα και τις βυζαρες και της εριχνα εναν γρηγορο στο δωματιο......και μονο η ιδεα οτι πηδας την υπηρεσια που μεχρι πριν ενα λεπτο φοραγε τα πολιτικα της και ελεγε τα προγραμματα σε εξιταριζε
τωρα για το αν εχεις ελπιδες;εχεις....αν γουσταρεις πολυ κανε ευθεως προταση για εξω ενδεχομενως και με χρηματα να δεις αν τσιμπαει.....
ώπα πατριώτη,μην τρέχεις ε όχι και η Αντζελίνα Τζολί της Ελλάδος :o .θα τα πάρει πάνω της και θα βγεί στη βίζιτα ξεκινώντας από 50€ το απλόΑλ μίλησες με την Sexy τσατσά ( για μένα η Αντζελίνα Τζολί της Ελλάδος ) και σου άφησε υπονοούμενα, ε λοιπόν η κυρία βάζει τις νεώτερες τούμπα για πλάκα.
ρε συ δεν ειναι αρχιδολοσιον ειναι για ολο το σωμα αλλα αποδεδειγμενα αρεσει πολυ στις γκομενες και το βρισκεις στα καλλυντικα@al που την βρισκεις αυτη τη σπεσιαλ lotion Ck one για τα αρχιδια?
εγω μονο το αρωμα ξερω (κ εχω)...
Για την συγκεκριμένη δεν θα με χαλάσει καθόλου....ώπα πατριώτη,μην τρέχεις ε όχι και η Αντζελίνα Τζολί της Ελλάδος :o .θα τα πάρει πάνω της και θα βγεί στη βίζιτα ξεκινώντας από 50€ το απλό
ευχαριστω al θα την τσεκαρω την λοσιον...ρε συ δεν ειναι αρχιδολοσιον ειναι για ολο το σωμα αλλα αποδεδειγμενα αρεσει πολυ στις γκομενες και το βρισκεις στα καλλυντικα
gl και dimmits καθιστε καλα διοτι πιανουν και οι ζεστες και θα βιασουμε καμια τσατσα μ'αυτα που ακουμε...τη συγκεκριμενη δηλαδη
Εγω παλι θελω να την πληρωσω και μεχρι να μου φερει τα ρεστα να εχω γδυθει με τον πουτσο εξω και να τον δει και ν'αρχισει να μου τον πιανει
ολες στο κλαρι λοιπον!!!η πιατσα εχει αναγκη απο καινουργιες και σεξι γυναικεςΓια την συγκεκριμένη δεν θα με χαλάσει καθόλου....
περαστικά στα πορτοφόλια!
παλι παλτο θα μας φερουν καλοκαιριατικα;