Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μπα δεν βλέπω να πιάνει χώρο το θέμα, έτυχε ένας ευφυής  επιχειρηματίας να βάλει μια θεά και να κάνει μια ματ κίνηση, απέχουμε πολύ από το να διαθέτουν τα στούντιο διευθύντριες στο στυλ της συγκεκριμένης.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπα δεν βλέπω να πιάνει χώρο το θέμα, έτυχε ένας ευφυής  επιχειρηματίας να βάλει μια θεά και να κάνει μια ματ κίνηση, απέχουμε πολύ από το να διαθέτουν τα στούντιο διευθύντριες στο στυλ της συγκεκριμένης.
μια ή δύο είναι τελικά?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μια και καλή, οι άλλες  αν και έχω μήνες να κάνω βόλτα είναι οι γνωστές τσατσάδες όπως τις ξέρουμε, αλλά αυτή είπαμε η Α.Τζολί  σε πιο μεσογειακό στυλ, η άτιμη έχει και ένα χαμόγελο  που σε αφοπλίζει.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Για τη τσατσά τι να πω... Θεά η γυναίκα. Άκουγα γι αυτήν αλλά δεν την είχα ξαναδεί. Στην αρχή που έλεγε το πρόγραμμα και αράδειαζε τα ποσά στο τέλος λέει: "Δεν σου κάνει κανένα? Με 150 κι εγώ μαζί!"
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου πάντα, αλλά αν τα είχα πάνω μου και της τα έδινα εκεί θα βλέπαμε σίγουρα!

Όσο περίμενα μιλήσαμε αρκετή ώρα. Είναι γαμάτη η γυναίκα.Δε θα πώ όλα όσα μου είπε (δεν είναι σωστό) , θα πώ μόνο ότι τη λένε Νανά, είναι κάτω από 40 (κατα δήλωσή της) και γενικά φλέρταρε αβέρτα.

εκεί καταντήσαμε οι τσατσάδες να είναι πιο ελκυστικές από τις πουτάνες χώρια που η στέρηση που υπάρχει για ντούο στη Θεσσαλονίκη μας κάνει να φανταζόμαστε όλα τα πιθανά ντούο ακόμα και αυτό της τσατσάς μαζί με την πουτάνα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάποτε είχε κάτι τραγικούς gay-τσάτσους. όσο να πεις ειναι μια αναβάθμιση.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
λαφαμ για λαρα ηταν η λιλη, λεω μπα δεν θα περασω. Μου λεει η τσατσα εδω θα ειμαστε μεχρι κλεισιμο. Λεω οσο εχεις αυτο το ζωο την λιλη δεν προκειται να πατησω εγω και πολλοι αλλοι. Στειλτην σπιτι γιατι ουτε για τον πουτσο ειναι. Αρχισε να φωναζει εφυγα. Απεναντι στο ξενοδοχειο ειχε μια παρεα στο μπαλκονι φωναζε καλα γαμησια οταν μπηκα. Οταν βγηκα φωναζαν πολυ γρηγορος εισαι. Τους ειπα αν ανεβω πανω θα σας γαμησω ολους και ολες μαζι αλλα γελουσανε. Πηγα για εμμα μετα την κριτικη του αλ να δωσω ακομα μια ευκαιρια. Στο σαλονι ηταν μια παρεα που την ειχε μολις παρτουζοσει και βγαινανε ενας ενας εξω. Αφου βγηκε και ο τελευταιος εμεινα μονο εγω με αδεια δωματια. Μπηκα οκ σοσιαλ τιμε, οκ γαματη πιπα με σαλιο κτλ. Ζαλισε πουτσες για τζακουζι γιατι ειχε λεει γενεθλια την προηγουμενη βδομαδα. Στην πρωτη σταση παλι ειπε να τελειωνω. Δαχτυλο στον κωλο δεν δεχτηκε ουτε φιλια στο λαιμο γιατι ξαφνικα γαργαλιεται. 2 στασεις ακομα και μετα ηθελε να τελειωσω με χειρομαλαξη η οποια με πονεσε αλλα τελειωσα. Της λεω γιατι βιαζεσαι τοσο μου λεει εσυ μετα σπιτι θα πας εγω εχω δουλεια. Δεν τα εκλαψα τα 30 αλλα τωρα σιγουρεψα οτι ΔΕΝ θα πατησω ποτε ξανα. cy@
Σωστος ρε vourvou :thumbsup: :thumbsup: :2funny: :2funny:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
βολτα βαρδαρη για προμ 11 κλειστο μαζι και τανταλου το ερως και το αλλο απεναντι. δεν μπηκα πουθενα αλλου

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
στην προμηθεως ο καλυτερος!
ειχα τσακωθει με αυτον...μου ειχε χωθει χωρις λογο στο σαλονι περιμενοντας την κοπελα...κοντεψαμε να πιαστουμε...μεγαλος μαλακας... :jerking:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Για την οποία η υπηρεσία (πολύ ευγενική έχω να πω) λέει ότι είναι Ουγγρο-Βραζιλιάνα... Το Βραζιλιάνα το θυμάμαι. Η άλλη χώρα νομίζω είχε πει Ουγγαρία!
Δεν άκουσες καλά.
Γύφτο-Βραζιλιάνα λέει.....άρα Ρουμανία πλευρά!!!! :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν άκουσες καλά.
Γύφτο-Βραζιλιάνα λέει.....άρα Ρουμανία πλευρά!!!! :grin: :grin: :grin:
Που παν και τα σκεφτονται ομως οι καριολες οι τσατσαδες;μεγαλη φαντασια εχουν σε συνδυασμους καταγωγων...... :grin: :grin: :grin:

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
πολλή γυφτιά παίζει με αυτές που έχουν μείνει και δουλεύουν.τι βραζιλιάνες,ισπανίδες και γαλλίδες λένε οι τσατσάδες  :jerking: η πλειοψηφία είναι ρουμάνες και βουλγάρες.ευτυχώς που υπάρχουν οι γερμανίδες και κάποιες ρωσίδες πού πάμε και γουστάρουμε!!!

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
πολλή γυφτιά παίζει με αυτές που έχουν μείνει και δουλεύουν.τι βραζιλιάνες,ισπανίδες και γαλλίδες λένε οι τσατσάδες  :jerking: η πλειοψηφία είναι ρουμάνες και βουλγάρες.ευτυχώς που υπάρχουν οι γερμανίδες και κάποιες ρωσίδες πού πάμε και γουστάρουμε!!!
Και Πολωνέζες,και Πολωνέζες!!!!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καταθεση προμηθεως 11 στην ελενα. Μην πατε σημερα ισως ουτε αυριο. Χτες μεχρι σημερα το πρωι ηταν στην ασφαλεια δεν ξερω γιατι. Τωρα εχει πυρετο. Δεν εχει διαθεση, πρηζει πουτσες, θελει να γινει το δικο της, βαριεται και θελει να περασει η μερα. Οποτε πατε απο μεθαυριο. Επισης μη δωσετε για το 25 δεν λεει μαλλον στα παραπανω πακετα ειναι καλυτερη γιατι στα 25 που εδωσα εγω με πηγε πιπα 2 στασεις και μετα ηθελε να τελειωσω με στοματικο.
Να θυμηθω να παω στο ικεα να τους παρω 3 κρεβατια.

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και Πολωνέζες,και Πολωνέζες!!!!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Πολωνέζες και Ουγγαρέζες... Made in Romania   :jerking: :2funny: :2funny: . τωρα μου ήρθε μια φλασιά,θα τις ρωτήσω στη γλώσσα τους...  ;) δεν ξέρω πώς συστήνεται η Αλεξάνδρα ροναλντίνιο που αν την δεις μέρα.. θα φοβηθεί ο ίδιος ο διάβολος!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μην λες τέτοιες κακές κουβέντες και σε διαβάζει η Άννα-Ζωή η αφεντικίνα και στεναχωρηθεί γιατί όντως το μαγαζί θα κλείσει.Φύσηξε πολύ ο Βαρδάρης και δεν άντεξε στον χρόνο....  
κλεισιμο για να ξαναανοιξει το πρωι εννοωω. Οχι γενικα. Στην πουτσα μου αν το διαβαζει η αννα και η καθε αννα. Οσο εχει το ζωο την λιλη εγω θα κραζω.

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
:cum:Μετα απο τέσσερις μηνες αποχης απο το επαγγελμα πήγα χθες βραδυ μια εκτενης βολτα στα studio της πολης μας και περιμενα να δω κατι καλο κατι καινουργιο κατι το εκπληκτικο, αλλα αντι αφτου βρήκα το απολυτό σκουπιδαριο. Τι σκατα ιεροδουλες εχουμε??? απο ολες μια δυο ηταν καλές αλλα καμια να μου προκαλεση το ενδιαφερον. Κατι πατσαβούρες με της πατσοκοιλιες εξω, με μεγαλη περιφερια μεσα στο λιπος ή σκατοφατσες. ειδα και μια κοντη με κοκκινα μαλια πολυ βουρλο. Τσατσάδες οπως παντα να ειναι στη τσιτα, η κοπέλες το 80% γυφτισες οχι οτι εχω κατι με αυτη την φυλη γιατι υπαρχουν και σπεσιαλ γυφτησες αλλα αυτες ηταν παρτην μια και χτυπα την αλλη. Επισης δεν ξερω τη γινετε εκει στην μαντζαρου αλλα εκτος απο παππουδες που ψαχνουν παλίκαρια για να τα τακτοποιησουν τελευταια υπαρχουν κατι νεα φρουτα στα σκοταδια κοντα σε τοιχουν και καθονται δυο-δυο. Εν κατακλειδι χαλια μαυρα ή αστα χαραλαμπε ή μηπως καλυτερα το μην τα συζητας, οποιο σας αρεσει παρτε. ενα ειναι σίγουρο οτι χρηματα για αυτα τα εκτροματα δεν υπαρχουν(και ξανα λεω υπηρχαν μια δυο καλες) :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom