Για την οποία η υπηρεσία (πολύ ευγενική έχω να πω) λέει ότι είναι Ουγγρο-Βραζιλιάνα... Το Βραζιλιάνα το θυμάμαι. Η άλλη χώρα νομίζω είχε πει Ουγγαρία!
Την έχω πάρει στο Νικηφόρου Ουρανού 1Α κι έχω γράψει και κριτική γι αυτήν. Αυτο που μου έχει μείνει είναι ότι έχει φιλότιμο στο γαμήσι...
Για την Έμμα πέρασε ένα φιλαράκι μου τις προάλλες και η κριτική του ήταν παρόμοια με του Αλ. Έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να περάσεις με το απλό πρόγραμμα των 30...
Αν δώσεις κάτι παραπάνω κάτι γίνεται. (Μπορεί να λέω και μ@λ@κίες βέβαια)
Για τη τσατσά τι να πω... Θεά η γυναίκα. Άκουγα γι αυτήν αλλά δεν την είχα ξαναδεί. Στην αρχή που έλεγε το πρόγραμμα και αράδειαζε τα ποσά στο τέλος λέει: "Δεν σου κάνει κανένα? Με 150 κι εγώ μαζί!"
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου πάντα, αλλά αν τα είχα πάνω μου και της τα έδινα εκεί θα βλέπαμε σίγουρα!
Όσο περίμενα μιλήσαμε αρκετή ώρα. Είναι γαμάτη η γυναίκα.Δε θα πώ όλα όσα μου είπε (δεν είναι σωστό) , θα πώ μόνο ότι τη λένε Νανά, είναι κάτω από 40 (κατα δήλωσή της) και γενικά φλέρταρε αβέρτα.
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μια κατάθεση σε Πάολα από τσίρκο, δεν ενθουσιάστηκα! Λογικό μου φαίνεται ότι δεν ακούστηκε τίποτα πραπάνω για αυτήν.
Αυτό που κατάλαβα για την περίπτωσή της είναι ότι ο "Λαός" διψάει για φρέσκο πράγμα και ψάχνει να βρει το μεγάλο ταλέντο στις νέες αφίξεις.
Ακόμη μια κατάθεση είχα με Κάρμεν, όπου θα επιβεβαιώσω όλα τα θετικά σχόλια που έχουν ακουστεί γι αυτήν. Α ρε Καραμαν με έπεισες κι έσπασα το εμπάργκο στο 40άρι!