Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Στοχευμενη βολτα το απογευμα για τσαρινα....Δυστυχως..δεν ηταν...Πληροφορια,και να με συχγωρεσουν οσοι ηδη το ξερουν,οτι εληξαν τ αχαρτια της,και εφυγε,αγνψστο αν θα ξαναρθει...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
λαφαμ για λαρα ηταν η λιλη, λεω μπα δεν θα περασω. Μου λεει η τσατσα εδω θα ειμαστε μεχρι κλεισιμο. Λεω οσο εχεις αυτο το ζωο την λιλη δεν προκειται να πατησω εγω και πολλοι αλλοι. Στειλτην σπιτι γιατι ουτε για τον πουτσο ειναι. Αρχισε να φωναζει εφυγα. Απεναντι στο ξενοδοχειο ειχε μια παρεα στο μπαλκονι φωναζε καλα γαμησια οταν μπηκα. Οταν βγηκα φωναζαν πολυ γρηγορος εισαι. Τους ειπα αν ανεβω πανω θα σας γαμησω ολους και ολες μαζι αλλα γελουσανε. Πηγα για εμμα μετα την κριτικη του αλ να δωσω ακομα μια ευκαιρια. Στο σαλονι ηταν μια παρεα που την ειχε μολις παρτουζοσει και βγαινανε ενας ενας εξω. Αφου βγηκε και ο τελευταιος εμεινα μονο εγω με αδεια δωματια. Μπηκα οκ σοσιαλ τιμε, οκ γαματη πιπα με σαλιο κτλ. Ζαλισε πουτσες για τζακουζι γιατι ειχε λεει γενεθλια την προηγουμενη βδομαδα. Στην πρωτη σταση παλι ειπε να τελειωνω. Δαχτυλο στον κωλο δεν δεχτηκε ουτε φιλια στο λαιμο γιατι ξαφνικα γαργαλιεται. 2 στασεις ακομα και μετα ηθελε να τελειωσω με χειρομαλαξη η οποια με πονεσε αλλα τελειωσα. Της λεω γιατι βιαζεσαι τοσο μου λεει εσυ μετα σπιτι θα πας εγω εχω δουλεια. Δεν τα εκλαψα τα 30 αλλα τωρα σιγουρεψα οτι ΔΕΝ θα πατησω ποτε ξανα. cy@

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Απεναντι στο ξενοδοχειο ειχε μια παρεα στο μπαλκονι φωναζε καλα γαμησια οταν μπηκα. Οταν βγηκα φωναζαν πολυ γρηγορος εισαι. Τους ειπα αν ανεβω πανω θα σας γαμησω ολους και ολες μαζι αλλα γελουσανε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Λεω οσο εχεις αυτο το ζωο την λιλη δεν προκειται να πατησω εγω και πολλοι αλλοι. Στειλτην σπιτι γιατι ουτε για τον πουτσο ειναι. Αρχισε να φωναζει εφυγα. Απεναντι στο ξενοδοχειο ειχε μια παρεα στο μπαλκονι φωναζε καλα γαμησια οταν μπηκα. Οταν βγηκα φωναζαν πολυ γρηγορος εισαι. Τους ειπα αν ανεβω πανω θα σας γαμησω ολους και ολες μαζι αλλα γελουσανε.
epic!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Στοχευμενη βολτα το απογευμα για τσαρινα....Δυστυχως..δεν ηταν...Πληροφορια,και να με συχγωρεσουν οσοι ηδη το ξερουν,οτι εληξαν τ αχαρτια της,και εφυγε,αγνψστο αν θα ξαναρθει...
Χωρις τσαρινα που παμε για καλο deepthroat, εκτος Βαρδαρη???

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
λαφαμ για λαρα ηταν η λιλη, λεω μπα δεν θα περασω. Μου λεει η τσατσα εδω θα ειμαστε μεχρι κλεισιμο. Λεω οσο εχεις αυτο το ζωο την λιλη δεν προκειται να πατησω εγω και πολλοι αλλοι. Στειλτην σπιτι γιατι ουτε για τον πουτσο ειναι. Αρχισε να φωναζει εφυγα. Απεναντι στο ξενοδοχειο ειχε μια παρεα στο μπαλκονι φωναζε καλα γαμησια οταν μπηκα. Οταν βγηκα φωναζαν πολυ γρηγορος εισαι. Τους ειπα αν ανεβω πανω θα σας γαμησω ολους και ολες μαζι αλλα γελουσανε.
Κλαιω  :2funny: :2funny: :2funny:

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
. Μπηκα οκ σοσιαλ τιμε, οκ γαματη πιπα με σαλιο κτλ. Ζαλισε πουτσες για τζακουζι γιατι ειχε λεει γενεθλια την προηγουμενη βδομαδα. Στην πρωτη σταση παλι ειπε να τελειωνω. Δαχτυλο στον κωλο δεν δεχτηκε ουτε φιλια στο λαιμο γιατι ξαφνικα γαργαλιεται. 2 στασεις ακομα και μετα ηθελε να τελειωσω με χειρομαλαξη η οποια με πονεσε αλλα τελειωσα. Της λεω γιατι βιαζεσαι τοσο μου λεει εσυ μετα σπιτι θα πας εγω εχω δουλεια. Δεν τα εκλαψα τα 30 αλλα τωρα σιγουρεψα οτι ΔΕΝ θα πατησω ποτε ξανα. cy@
την εχει δει καπως αυτην.το μεγαλο οπλο της ηταν η συμμετοχη και η διαθεση της γιατι απο εμφανιση ειναι κατω του μετριου.το θεμα ειναι οτι βιαζετε παρα πολυ αλλα και κανει πολυ επικυνδινες υπηρεσιες.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Βουρβού, διάβασα τι σου έτυχε και έσκασα  και εγώ στα  γέλια, μήπως ήταν καμία εκδρομή από επαρχία διότι έχει γεμίσει η Πόλη από νιάτα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Βολτα χθες τη νυχτα...

-Ερημιτη.η μιλφ Μαρινα
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα η οποια κανει πολυ παιχνιδι στο σαλονι και προσφερε και γυμνο στα 30ε
-Μινωταυρου.μια Τζεσικα καινουρια,κλασσικη μελαχρινη ρουμανοφατσα με μακρυ ισιο μαλλι αδιαφορη σαν συνολο
-Αχελωου.η Βικυ η Μολδαβη
-Φριξου 15.η Τανια παλι  :cussing:
-Φριξου 14.η Γιασμιν παλι  :knuppel: αυτη ακομα ζηταει 50ε για γυμνο και 60ε για 69.Μηπως πρεπει καποιος να την ενημερωσει για το νεο τιμοκαταλογο?
-Κωλετη.η Ιζαμπελα
-Αν.Γεωργιου 52.η Μαρα
-Αν.Γεωργιου 21.η πολλα υποσχομενη στο σαλονι Γκρετα.Ειναι μπαζακι βεβαια αλλα καθε φορα παρακαλαει με πολυ καλο τροπο
-Λαφαμ.το κρυοπλασμα η Λιλη...τι εγινε?το παρατησαν το μαγαζι?  :idiot:
-Βιλα Πριβε η Σαρα και Εροτικα η Καρμεν οπως μου ειπε ενας αλητακος στην οδο Φριξου που τον ρωτησα και μαλιστα μου λεει με υφος χιλιων καρδιναλιων...'ασε φιλαρακο τις ξερω ολες εγω εδω γυρω,ολα τα λεφτα μου εδω τ'αφηνω'...πραγματικα μ'εντυπωσιασε  :jerking: :jerking:

στον Βαρδαρη ηταν ανοιχτα 6 σπιτια μονο και επισης λιγο πριν το Λαφαμ στο Νο 38-40 ετοιμαζεται κι αλλο σπιτι.Στην Πηγασου ηταν εντελως σβηστα ολα αρα καλα ειπα προχθες οτι μαλλον το ειδα ανοιχτο.Και κατα τις 3.00 που περασα απο Κατεχακη μπας και ξεκωλιασω την Ειρηνη ηταν κλειστο

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
-Μινωταυρου.μια Τζεσικα καινουρια,κλασσικη μελαχρινη ρουμανοφατσα με μακρυ ισιο μαλλι αδιαφορη σαν συνολο

Για την οποία η υπηρεσία (πολύ ευγενική έχω να πω) λέει ότι είναι Ουγγρο-Βραζιλιάνα... Το Βραζιλιάνα το θυμάμαι. Η άλλη χώρα νομίζω είχε πει Ουγγαρία!

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Για την οποία η υπηρεσία (πολύ ευγενική έχω να πω) λέει ότι είναι Ουγγρο-Βραζιλιάνα... Το Βραζιλιάνα το θυμάμαι. Η άλλη χώρα νομίζω είχε πει Ουγγαρία!

Την έχω πάρει στο Νικηφόρου Ουρανού 1Α κι έχω γράψει και κριτική γι αυτήν. Αυτο που μου έχει μείνει είναι ότι έχει φιλότιμο στο γαμήσι...

Για την Έμμα πέρασε ένα φιλαράκι μου τις προάλλες και η κριτική του ήταν παρόμοια με του Αλ. Έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να περάσεις με το απλό πρόγραμμα των 30...
Αν δώσεις κάτι παραπάνω κάτι γίνεται. (Μπορεί να λέω και μ@λ@κίες βέβαια)

Για τη τσατσά τι να πω... Θεά η γυναίκα. Άκουγα γι αυτήν αλλά δεν την είχα ξαναδεί. Στην αρχή που έλεγε το πρόγραμμα και αράδειαζε τα ποσά στο τέλος λέει: "Δεν σου κάνει κανένα? Με 150 κι εγώ μαζί!"
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου πάντα, αλλά αν τα είχα πάνω μου και της τα έδινα εκεί θα βλέπαμε σίγουρα!

Όσο περίμενα μιλήσαμε αρκετή ώρα. Είναι γαμάτη η γυναίκα.Δε θα πώ όλα όσα μου είπε (δεν είναι σωστό) , θα πώ μόνο ότι τη λένε Νανά, είναι κάτω από 40 (κατα δήλωσή της) και γενικά φλέρταρε αβέρτα.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μια κατάθεση σε Πάολα από τσίρκο, δεν ενθουσιάστηκα! Λογικό μου φαίνεται ότι δεν ακούστηκε τίποτα πραπάνω για αυτήν.
Αυτό που κατάλαβα για την περίπτωσή της είναι ότι ο "Λαός" διψάει για φρέσκο πράγμα και ψάχνει να βρει το μεγάλο ταλέντο στις νέες αφίξεις.

Ακόμη μια κατάθεση είχα με Κάρμεν, όπου θα επιβεβαιώσω όλα τα θετικά σχόλια που έχουν ακουστεί γι αυτήν. Α ρε Καραμαν με έπεισες κι έσπασα το εμπάργκο στο 40άρι!

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χωρις τσαρινα που παμε για καλο deepthroat, εκτος Βαρδαρη???
σήμερα έκανα μία από τις καλύτερες καταθέσεις στην πανέμορφη και αρκετά αδυνατισμένη Νταϊάνα.το μωρό μοσχοβολούσε,ο χώρος σαν να βρίσκεσαι σε  πραγματική σουίτα και το γυμνό deepthroat σε βαθμό που δεν θέλεις να σταματήσεισ.δηλαδή φίλε,εκεί που δουλεύει έχεις όλο το πακέτο

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από μένα ... μιας και μιλάτε για τσατσάδες ... χθές πέρασα από κοροβάγκου όπου ήταν η κάντυ  :smitten: αλλά το αναφέρω για την κυρία της υποδοχής που υπήρχε ... έχετε κάποια γνώση του θέματος ;; !!!!
Μιλάμε για Τό μωρό ... μου θύμησε την ίδια την κάντυ στο ποιό ... ελληνικό της ... με την κοντή κόμμωση ... ξανθιά, κορμί λαμπάδα υπέροχο πρόσωπο, χαμόγελο και απίστευτο βλέμμα  :smitten: :smitten: :smitten:... πλήρως ερωτεύσιμο ... συγνώμη ... γαμεύσιμο ...
Σήμερα πέρασμα πρωινό από Ανδ.Γεωγίου 50 ... για πρώτη φορά (στοχευμένα, μιας και αναφέρθηκε χθες από τον χαμένο τελευταίως από την παρέα jo) ... συνοστισμός άσχημος ... όμορφο και καθαρό μαγαζί, ιδιαίτερα μεγάλο. Η κοπέλα (συγχωρέστε με δεν θυμάμαι όνομα ...  :headbang: ... ανάθεμα την ηλικία και το θυμητικό μου ...) ανατολικού μπλόκ, ξανθιά με υπέροχο ανοικτόχρωμο μάτι και κορμί λαμπάδα ... Στήθος σχετικά μικρό ... και υπηρεσίες πολύ καλές θα έλεγα... έμεινα πολύ ικανοποιημένος σε πρόγραμμα 69 γυμνό στα 60€ ... και θα επανέλθω και με πλήρη κριτική.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Στο τέλος να δείτε που όλα τα αφεντικά θα βάζουν τσατσάδες πιο ελκυστικές και από τις κοπέλες των στούντιο, αυτή και αν  θα είναι η  ανατροπή των νέων συνταγών προσέλευσης κοινού.

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Στο τέλος να δείτε που όλα τα αφεντικά θα βάζουν τσατσάδες πιο ελκυστικές και από τις κοπέλες των στούντιο, αυτή και αν  θα είναι η  ανατροπή των νέων συνταγών προσέλευσης κοινού.
την έχω από καιρό στο μυαλό μου αυτή την φάση  :rockon: αντε με το καλό να μας πει πρώτα ο φίλος αλ πατσίνο και μετά να ορμήξουμε εμείς επειδή είχε πρόσφατα ένα περιστατικό με την όμορφη τσατσά που δουλεύει Φρίξου.εκτός αν την ρίξει γκόμενα και δεν λέει να πάμε με την ίδια

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Προτείνω ν ανοίξετε θέμα, καυλιάρες τσατσάδες θεσσαλονικης.
Μπορείτε να βάζετε και φωτογραφίες από ιντερνετ που τους μοιάζουν.
Αντε με το καλό να δούμε και την πρώτη κριτική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom