Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (3 μέλη και 73 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
το θεμα ειναι οτι ο χρηστης giannis-556 επρεπε να εχει διαγραφει απο καιρο και κακως του απαντατε....
Ειναι προφανες οτι εχει καποιο ζορι με το Λαφαμ αν και πραγματικα απορω τι ζορι μπορει να εχει καποιος με το εν λογω μαγαζι απο τη στιγμη που στην ουσια δεν υπαρχει στον μπουρδελοχαρτη.Αλλα ας τα βρουν μεταξυ τους...

Ειπαμε ειναι δυσκολος καιρος για πριγκηπες και κοιτανε πως να φθειρουνε ο ενας τον αλλον μεσω του φορουμ.Εδω ο αλλος ανοιγει μπουρδελο και βαζει μεσα την Αννιτα  :jerking: :jerking: απο κει να καταλαβετε δηλαδη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Εδω ο αλλος ανοιγει μπουρδελο και βαζει μεσα την Αννιτα  :jerking: :jerking: απο κει να καταλαβετε δηλαδη
[/quote]

Πανεξυπνη ιδεα ΑΛ,εξαλλου το εχει κανει αποσβεση απο τον πρωτο μηνα κιολα,καθε μερα χαμος γινεται!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
επι της ουσιας τωρα γιατι το χιουμορ καλο ειναι αλλα πρεπει να απανταμε και σοβαρα....τον βασιλη ακα.........

Το ακα τι σημαίνει ακριβώς?

Για όλα τα υπόλοιπα δεν θα μπω στο κόπο να σχολιάσω, το μόνο που θα πω είναι ότι βλέπω να πέφτουν κι άλλο οι τιμές... (Δυστυχώς, μάλλον και η ποιότητα)
Και ο νοών...νοείτω

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
aka= also known as  (γνωστός και ως)

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
επι της ουσιας τωρα γιατι το χιουμορ καλο ειναι αλλα πρεπει να απανταμε και σοβαρα....τον βασιλη ακα πακτοσι δεν τονε ξερω και πολυ καλα αλλα γραφει καλες κριτικες ο ανθρωπος και φαινεται γνωστης.....αλλα τον καραμαν που τον θεωρω αδερφο εδω μεσα δεν δικαιουται κανεις να του επιτιθεται ουτε για αστειο γιατι εχει αποδειξει τεσσερα χρονια τωρα οτι ειναι ο πλεον ανεξαρτητος και αντικειμενικος κριτης του μπου,θα ελεγα κλασεις αντικειμενικοτερος ακομα και απο τον εαυτο μου που ενιοτε παρασυρομαι απο το παθος και την καυλα της στιγμης στις αξιολογησεις

τα περι πρωτοπαλικαρων που τα ειδες παλι;ποτε εκραξε ειδικα ο καραμαν καποιον που την ειπε στην αννα και την καθε αννα;μηπως τα παιρνουμε κιολας ρε μαν απο μαγαζια;να μετραμε λιγο τι λεμε και σε ποιον αναφερομαστε

και δεν ειναι θεμα αστεριων και γαλονιων, αλλα ανθρωπων και χαρακτηρων...τα παλια μελη δωσαν και δινουν τα παντα στο φορουμ και ζητουν μονο λιγα ψιχουλα σεβασμου....οχι οτι δεν ειναι-ειμαστε κι εμεις αξιοι να κριθουμε αλλα ενταξει καποιοι εχουν λιωσει σολες,λαστιχα αυτοκινητων και πληκτρολογια για να ειναι καποιοι αλλοι ενημεροι και να το παιζουν μετα μαγκες

βγαινει ο αλλος προχτες και μας κανει μια μαζικη ανευ αιτιας επιθεση και μετα μας κανει και την προσωπικη του ψυχαναλυση οτι ειμαστε ανωμαλοι,αποτυχημενοι της ζωης,ψυχακηδες και δεν ξερω τι αλλο και αυτος εχει σπιτι και εξοχικο και καταθεσεις....μονο οτι την εχει μεγαλυτερη δεν μας εγραψε.....

βγαινεις εσυ σημερα και πηρες δυο μελη και τα λες ευθεως προμοτορες της αννας.....αυτοι ειναι της αννας, εγω της δαναης,ο αλ πατσινο της εμμας κοκ......ελεος.....πολυ καχυποψια επεσε σε μελη με χιλιαδες μηνυματα απο μελη με ελαχιστα μηνυματα.....μπορω και γω να γινω καχυποπτος για τον ρολο του καθενος εδω μεσα και να αρχισω να αντιστρεφω τα ερωτηματα......

εσεις που την λετε σε εμας ποιανων πρωτοπαλικαρα ειστε;

τεσπα δεν βγαζει πουθενα η κουβεντα

ο τζο παλι τι σου φταιξε;περα απο την πλακιτσα με το κατουρημα που εχεις ενα δικιο εχει βοηθησει πολυ να ανεβει επιπεδο το φορουμ και να αποκτησει και εναν τονο χρωματος διαφορετικο,λιγο πιο αθωο,πιο χιουμοριστικο,πιο παρειστικο και χαβαλετζιδικο.....

ο τζο ειναι πραγματικος αξιος πορνορεπορτερ και πρεπει να τιμηθει κιολας με αυτον τον τιτλο.....

οσο για μενα ειμαι,ημουν και θα ειμαι οτι λεει η υπογραφη....ανυποτακτος και μαλλον θα ξαναγινω και αδιαφορος κομπαρσος οσο βλεπω τετοια ποστ

και τωρα κραξτε και σεις ολοι ελευθερα...... :)

ΥΓ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΦΑΜ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝ ΚΑΛΑ Ή ΔΕΝ ΠΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΛΠ.....ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΠΟΛΟΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ
εγω ειμαι γραμενοσ εδω και 2 και χρονια και δεν γραφω γιατι ειναι σπαστικα καποια πραγματα
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
και δεν ειναι θεμα αστεριων και γαλονιων, αλλα ανθρωπων και χαρακτηρων...τα παλια μελη δωσαν και δινουν τα παντα στο φορουμ και ζητουν μονο λιγα ψιχουλα σεβασμου....οχι οτι δεν ειναι-ειμαστε κι εμεις αξιοι να κριθουμε αλλα ενταξει καποιοι εχουν λιωσει σολες,λαστιχα αυτοκινητων και πληκτρολογια για να ειναι καποιοι αλλοι ενημεροι και να το παιζουν μετα μαγκες

βγαινει ο αλλος προχτες και μας κανει μια μαζικη ανευ αιτιας επιθεση και μετα μας κανει και την προσωπικη του ψυχαναλυση οτι ειμαστε ανωμαλοι,αποτυχημενοι της ζωης,ψυχακηδες και δεν ξερω τι αλλο και αυτος εχει σπιτι και εξοχικο και καταθεσεις....μονο οτι την εχει μεγαλυτερη δεν μας εγραψε.....

βγαινεις εσυ σημερα και πηρες δυο μελη και τα λες ευθεως προμοτορες της αννας.....αυτοι ειναι της αννας, εγω της δαναης,ο αλ πατσινο της εμμας κοκ......ελεος.....πολυ καχυποψια επεσε σε μελη με χιλιαδες μηνυματα απο μελη με ελαχιστα μηνυματα.....μπορω και γω να γινω καχυποπτος για τον ρολο του καθενος εδω μεσα και να αρχισω να αντιστρεφω τα ερωτηματα......
Με αφορμη το ποστ του gl....
Ειμαι 5 χρονια ενεργο μελος στο μπου (ενα χρονο πιο παλιος απο τους περισσοτερους που γραφουν στο παρον θρεντ κ 6 χρονια αναγνωστης-μη ενεργος)κ εχω να πω το εξης:Μην περιμενει κανεις σας το σεβασμο,ουτε καν να τον επιζητειτε απο νεα μελη,οταν μεσα στον ιδιο τον ιστοτοπο παλια μελη επιτίθενται σε αλλα μελη,κραζει ο ενας τον αλλον,μαυριζονται οι κριτικες απο τα ιδια τα μελη ( ή κλωνους αυτων) λογω μη συμπαθειας στο οποιοδηποτε νικ,ειρωνειες,σποντες κ μπηχτες σε αλλα θρεντ,΄΄θαψιματα΄΄ μεσω π.μ.,κλικες,κτλ,κτλ...ο καταλογος ατελειωτος σε ολοκληρο το σαΐτ...κ δεν αναφερομαι σε φασεις που ενταξει μπορει να κανουμε πλακιτσα ο ενας στον αλλο,αλλα σε διαφορετικα πραγματα.Οποιος καταλαβε,καταλαβε.

Οταν καποιος δεν σεβεται το ιδιο του το σπιτι,πως διαολο θα μας σεβαστει ο επισκεπτης ή ο new guy?
Οταν εμεις οι ιδιοι τρωγομαστε με τα ρουχα μας,σαφως καποιος/καποιοι θα βρουνε πατημα κ θα πουν για μενα,τον Πατσινο,Καρα κ δεν ξερω γω ποιον αλλον....
Νομιζετε οτι δεν μας διαβαζουν?Καθε μερα που συνδεομαι βλεπω τους επισκεπτες να ειναι περισσοτεροι απο τα εγγεγραμενα-συνδεομενα μελη...αυτοι καποια στιγμη γραφονται με ενα νικ κ αρχιζει το πανηγυρι στα θρεντ....
Κυριοι,οπως στρωσαμε,ετσι θα κοιμηθουμε.... ;)

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Η αποψη μου ειναι οτι υπαρχουν αντιδικιες και εριδες εκει που υπαρχει συμφερον...κανεις δε μπαινει στο κοπο να μαλωνει για το γουστο του και για να σπαει πλακα..αντε να το κανουν ενας δυο παπαρες..
Οσοι γραφουμε εδω μεσα δεν εχουμε λογο να μαλωνουμε για κατι.τι θα χωρισουμε?την αποψη μας για τις πουτ@νες γραφουμε και πως περναμε με αυτες στο δωματιο...
ειναι παντελως ξεκαθαρο και οφθαλμοφανεστατο οτι οι αντιδικιες γινονται απο ατομα του χωρου μεσα απο τα μπουρδελα που μπαινουν στο φορουμ και γραφουν για να αντικρουσουν μια κακια κριτικη η να χειροκροτησουν μια αλλη αναλογως πως και τι τους συμφερει..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ειμαι 5 χρονια ενεργο μελος στο μπου (ενα χρονο πιο παλιος απο τους περισσοτερους που γραφουν στο παρον θρεντ κ 6 χρονια αναγνωστης-μη ενεργος)κ εχω να πω το εξης:Μην περιμενει κανεις σας το σεβασμο,ουτε καν να τον επιζητειτε απο νεα μελη,οταν μεσα στον ιδιο τον ιστοτοπο παλια μελη επιτίθενται σε αλλα μελη,κραζει ο ενας τον αλλον,μαυριζονται οι κριτικες απο τα ιδια τα μελη ( ή κλωνους αυτων) λογω μη συμπαθειας στο οποιοδηποτε νικ,ειρωνειες,σποντες κ μπηχτες σε αλλα θρεντ,΄΄θαψιματα΄΄ μεσω π.μ.,κλικες,κτλ,κτλ...ο καταλογος ατελειωτος σε ολοκληρο το σαΐτ...κ δεν αναφερομαι σε φασεις που ενταξει μπορει να κανουμε πλακιτσα ο ενας στον αλλο,αλλα σε διαφορετικα πραγματα.Οποιος καταλαβε,καταλαβε.

Οταν καποιος δεν σεβεται το ιδιο του το σπιτι,πως διαολο θα μας σεβαστει ο επισκεπτης ή ο new guy?
Οταν εμεις οι ιδιοι τρωγομαστε με τα ρουχα μας,σαφως καποιος/καποιοι θα βρουνε πατημα κ θα πουν για μενα,τον Πατσινο,Καρα κ δεν ξερω γω ποιον αλλον....
Νομιζετε οτι δεν μας διαβαζουν?Καθε μερα που συνδεομαι βλεπω τους επισκεπτες να ειναι περισσοτεροι απο τα εγγεγραμενα-συνδεομενα μελη...αυτοι καποια στιγμη γραφονται με ενα νικ κ αρχιζει το πανηγυρι στα θρεντ....
Η αποψη μου ειναι οτι υπαρχουν αντιδικιες και εριδες εκει που υπαρχει συμφερον...κανεις δε μπαινει στο κοπο να μαλωνει για το γουστο του και για να σπαει πλακα..αντε να το κανουν ενας δυο παπαρες..
Οσοι γραφουμε εδω μεσα δεν εχουμε λογο να μαλωνουμε για κατι.τι θα χωρισουμε?την αποψη μας για τις πουτ@νες γραφουμε και πως περναμε με αυτες στο δωματιο...
ειναι παντελως ξεκαθαρο και οφθαλμοφανεστατο οτι οι αντιδικιες γινονται απο ατομα του χωρου μεσα απο τα μπουρδελα που μπαινουν στο φορουμ και γραφουν για να αντικρουσουν μια κακια κριτικη η να χειροκροτησουν μια αλλη αναλογως πως και τι τους συμφερει..
συμφωνω και δεν θα εγραφα τιποτα αρχικα.....αλλα ειπα να απαντησω γιατι καμια φορα η σιωπη και η μη απαντηση και η μη δραστηριοποιηση σε μια κοινωνια ή σε ενα φορουμ αν το θες ειναι συνενοχη τελικα.....ενοχη σιωπη δλδ.....και δεν μπορω να αφησω αναπαντητο σημερα ενα ποστ για τον καραμαν,αυριο για τον πατσινο γιατι μεθαυριο η μπηχτη θα ναι και για μενα και δεν θα ειναι κανεις εκει να με υπερασπιστει.....σαν τον σπιουνο του Μπρεχτ:

Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.

Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.

Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.

Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, τι προτείνετε για σήμερα το βράδυ??

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11

:thumbsup: :thumbsup:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Παολα ολα τα λεφτα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!    :knockinb:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Τόσο καλά, ούτε εγώ δε θα τα έγραφα...  :grin: :grin:
+1000 από μένα!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Προεδρε η κοπελα σφυραει μεσα...  τρομερη σου λεω!!  :fuck1: :kissass: :kissass2: :pipa3: :pipa2: :zfuck:  πρωτη φορα πηγα,αλλα θα ξαναπαω οταν ξαναβγω βολτα προς τα κει. απιστευτη,θπομονετικη,χαμογελαστη,θερμη,ουτε βιασυνες ουτε τιποτα,καυλιαρα και με καλες στασεις!!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Στο σαλόνι όντως γυαλίζει το μάτι της (με την καλή έννοια). Από εμφάνιση είναι μέτρια πράγματα κατά τη γνώμη μου, κανονικό σώμα και μάλλον όχι όμορφη. Ίσως μια δοκιμή να την αξίζει!

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Βραδυ συνηθως

Stories