επι της ουσιας τωρα γιατι το χιουμορ καλο ειναι αλλα πρεπει να απανταμε και σοβαρα....τον βασιλη ακα πακτοσι δεν τονε ξερω και πολυ καλα αλλα γραφει καλες κριτικες ο ανθρωπος και φαινεται γνωστης.....αλλα τον καραμαν που τον θεωρω αδερφο εδω μεσα δεν δικαιουται κανεις να του επιτιθεται ουτε για αστειο γιατι εχει αποδειξει τεσσερα χρονια τωρα οτι ειναι ο πλεον ανεξαρτητος και αντικειμενικος κριτης του μπου,θα ελεγα κλασεις αντικειμενικοτερος ακομα και απο τον εαυτο μου που ενιοτε παρασυρομαι απο το παθος και την καυλα της στιγμης στις αξιολογησεις
τα περι πρωτοπαλικαρων που τα ειδες παλι;ποτε εκραξε ειδικα ο καραμαν καποιον που την ειπε στην αννα και την καθε αννα;μηπως τα παιρνουμε κιολας ρε μαν απο μαγαζια;να μετραμε λιγο τι λεμε και σε ποιον αναφερομαστε
και δεν ειναι θεμα αστεριων και γαλονιων, αλλα ανθρωπων και χαρακτηρων...τα παλια μελη δωσαν και δινουν τα παντα στο φορουμ και ζητουν μονο λιγα ψιχουλα σεβασμου....οχι οτι δεν ειναι-ειμαστε κι εμεις αξιοι να κριθουμε αλλα ενταξει καποιοι εχουν λιωσει σολες,λαστιχα αυτοκινητων και πληκτρολογια για να ειναι καποιοι αλλοι ενημεροι και να το παιζουν μετα μαγκες
βγαινει ο αλλος προχτες και μας κανει μια μαζικη ανευ αιτιας επιθεση και μετα μας κανει και την προσωπικη του ψυχαναλυση οτι ειμαστε ανωμαλοι,αποτυχημενοι της ζωης,ψυχακηδες και δεν ξερω τι αλλο και αυτος εχει σπιτι και εξοχικο και καταθεσεις....μονο οτι την εχει μεγαλυτερη δεν μας εγραψε.....
βγαινεις εσυ σημερα και πηρες δυο μελη και τα λες ευθεως προμοτορες της αννας.....αυτοι ειναι της αννας, εγω της δαναης,ο αλ πατσινο της εμμας κοκ......ελεος.....πολυ καχυποψια επεσε σε μελη με χιλιαδες μηνυματα απο μελη με ελαχιστα μηνυματα.....μπορω και γω να γινω καχυποπτος για τον ρολο του καθενος εδω μεσα και να αρχισω να αντιστρεφω τα ερωτηματα......
εσεις που την λετε σε εμας ποιανων πρωτοπαλικαρα ειστε;
τεσπα δεν βγαζει πουθενα η κουβεντα
ο τζο παλι τι σου φταιξε;περα απο την πλακιτσα με το κατουρημα που εχεις ενα δικιο εχει βοηθησει πολυ να ανεβει επιπεδο το φορουμ και να αποκτησει και εναν τονο χρωματος διαφορετικο,λιγο πιο αθωο,πιο χιουμοριστικο,πιο παρειστικο και χαβαλετζιδικο.....
ο τζο ειναι πραγματικος αξιος πορνορεπορτερ και πρεπει να τιμηθει κιολας με αυτον τον τιτλο.....
οσο για μενα ειμαι,ημουν και θα ειμαι οτι λεει η υπογραφη....ανυποτακτος και μαλλον θα ξαναγινω και αδιαφορος κομπαρσος οσο βλεπω τετοια ποστ
και τωρα κραξτε και σεις ολοι ελευθερα......
ΥΓ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΦΑΜ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝ ΚΑΛΑ Ή ΔΕΝ ΠΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΛΠ.....ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ