azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.933
- Πόντοι
- 38.177
ξεχνιεται αυτη;Μη βγει κομοδινο σαν την Τζέσσυ...
Τη θυμάστε την Τζέσυ;
Η αποψη μου ειναι οτι υπαρχουν αντιδικιες και εριδες εκει που υπαρχει συμφερον...κανεις δε μπαινει στο κοπο να μαλωνει για το γουστο του και για να σπαει πλακα..αντε να το κανουν ενας δυο παπαρες..
Οσοι γραφουμε εδω μεσα δεν εχουμε λογο να μαλωνουμε για κατι.τι θα χωρισουμε?την αποψη μας για τις πουτ@νες γραφουμε και πως περναμε με αυτες στο δωματιο...
ειναι παντελως ξεκαθαρο και οφθαλμοφανεστατο οτι οι αντιδικιες γινονται απο ατομα του χωρου μεσα απο τα μπουρδελα που μπαινουν στο φορουμ και γραφουν για να αντικρουσουν μια κακια κριτικη η να χειροκροτησουν μια αλλη αναλογως πως και τι τους συμφερει..
και τωρα κραξτε και σεις ολοι ελευθερα......
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΠΟΛΟΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ
εγω ειμαι γραμενοσ εδω και 2 και χρονια και δεν γραφω γιατι ειναι σπαστικα καποια πραγματα
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!
ρε παιδιά,σε τι ωφελεί να δώσετε συνέχεια στο θέμα αυτό??? τουλάχιστον οι παλιότεροι να δώσουν το καλό παράδειγμα!!!
Και για λίγο ενημέρωση ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μη βγει κομοδινο σαν την Τζέσσυ...
Τη θυμάστε την Τζέσυ;
Καταρχάς καλώς όρισες στην παρέα...
Κατα 2ον τα παραπάνω είναι copy από το [tt]ladies[/tt], πέρασες και είδες-σε ενημερώσαν ή πήρες τηλέφωνo?
Φοβάμαι πως κάποια δεν ισχύουν. Υπάρχουν παιδιά από επαρχία που κάνουν αρκετά χιλιόμετρα
οπότε να μη γράφουμε ενημέρωση ελαφρά τη καρδία...
Και πάλι καλως ήρθες στη παρέα!
Ξερει κανενας να μου πει η Βερονικα σε ποιο πηγε στο μυλο.??? καπου νωμιζω οτι γραφτηκε αλλα δεν μπωρω να βρω που ειναι, εδω μεσα ή σε αλλο θεμα...
Ξερει κανενας να μου πει η Βερονικα σε ποιο πηγε στο μυλο.??? καπου νωμιζω οτι γραφτηκε αλλα δεν μπωρω να βρω που ειναι, εδω μεσα ή σε αλλο θεμα...
Ακούστηκε - γράφτηκε για το Αν. Γεωργίου 50
Προσωπικά δεν την πέτυχα ποτέ εκεί.
εχει κανα δυο κριτικες στο συγγρου 144 και μια τριγγετα.....δυο κακες μια καλη....παιδια ξερει κανεις αυτη η Παμελα που θα ερθει....στην αθηνα σε ποια μαγαζια δουλευε,να διαβασουμαι καμια κριτικη.