Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

arisgoku

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Κάτι σε ξανθό petite/teen παίζει αυτή την εποχή;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.060
Πόντοι
11.585
Παντως αυτη η Παμελα στο Φριξου οταν ερθει τα μηχανακια μαλλον θα χτυπησουν κοκκινο στην αρχη, κατα τυχη εχω πετυχει 2 μπουρδελιαρηδες χτες και σημερα χωρις να γνωριζουμε μεταξυ μας αν ημαστε μελοι εδω μεσα, και οι 2 μου αναφερανε οτι στο γκριςλειντις εχει ενα ξανθο μουνι και λεει προσεχως...

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Μη βγει κομοδινο σαν την Τζέσσυ...
Τη θυμάστε την Τζέσυ;  :tits:

Επισκέπτης
Η αποψη μου ειναι οτι υπαρχουν αντιδικιες και εριδες εκει που υπαρχει συμφερον...κανεις δε μπαινει στο κοπο να μαλωνει για το γουστο του και για να σπαει πλακα..αντε να το κανουν ενας δυο παπαρες..
Οσοι γραφουμε εδω μεσα δεν εχουμε λογο να μαλωνουμε για κατι.τι θα χωρισουμε?την αποψη μας για τις πουτ@νες γραφουμε και πως περναμε με αυτες στο δωματιο...
ειναι παντελως ξεκαθαρο και οφθαλμοφανεστατο οτι οι αντιδικιες γινονται απο ατομα του χωρου μεσα απο τα μπουρδελα που μπαινουν στο φορουμ και γραφουν για να αντικρουσουν μια κακια κριτικη η να χειροκροτησουν μια αλλη αναλογως πως και τι τους συμφερει..

απο κολλημένους ποιο πολύ γίνετε το κακό φιλέ τα μαγαζία και να κάνουν κάτι αυτό θα είναι να πενεφτούνε μονοί τους για να μαλώνεις και να θάβεις τις άλλες πρέπει να είσαι πολυ κομπλεξίκο μελός η πολύ κουτοπόνηρη κοπέλα  ;) ;) ;) ;) ;) τα φρίκια κάνουν την ζήμια  get a life που λένε και στο χωριό μου  :2funny: :2funny: :2funny: δεν λέω για σένα φαίνονται αυτοί που λέω :thumbsup:

Επισκέπτης
και τωρα κραξτε και σεις ολοι ελευθερα...... :)

αφού αφήνεις  :2funny: καλο ήταν να τα πείτε από την αρχή και στα ίσια  και όχι να κάνετε 10 λογαριασμούς και να μιλάτε με τον εαυτό σας μερικοί γιατί φαίνεται καννεί μπαμ ( για άλλον λέω )
γενικά απ ότι κατάλαβα ο τιμημένος δεν είναι και τόσο τιμητικός τελικά εδώ μέσα κρίμα δεν ήρθα να σας βρίσω μη το πάρετε στραβά όμως σαν διαβάζω καιρό και βλέπω ότι έχετε χαλάσει. αδιάφορος δεν μπορείς να γίνεις ούτε εσύ ούτε μερικοί άλλοι γιατι πολύ απλα αύτα που λες οτι σου είπανε κρύβουν μια αλήθεια και το ξέρεις μην κανετε σαν nerdκαλο είναι να είσαστε σωστοί και μεταξύ σας όπως είστε και με τα κορίτσια γιατί εκεί είσαστε ok. οι πιο πολλοί ένταξη μερικές φορες μερικοί δείχνουν συμπάθεια η αντιπάθεια λίγο αλλα αυτό είναι λογικό.
δε θέλω να σε επιτεθώ άλλωστε είσαι από τους ποιο καλους εδώ μέσα απλά επειδή καταλαβαίνεις στα λέω σε εσένα και φαντάσου τι κάνουν μερικοί κολλημένοι αν εσύ ο καλός έχεις πέσει σε αμαρτίες . γενικά καλά τα λες φιλε όμως εγώ λέω ότι και εσύ έχεις βάλει το χέρι σου λίγο σε όλο αυτό από μικρός φαινόσουν τι θα γίνεις που λένε και στο χωριο μου
τα λέει εδώ και χρονια ο δάσκαλος   ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ελπίζω να μη με πάρετε στραβά για αυτο θα σας πω και ένα νέο να ξέρετε ερχετε νέα κοπέλα :pipa1: στο νικηφόρου ουρανού 26 η προμηθέους 25 σε λίγο  ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Και για λίγο ενημέρωση  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Στουντιο Αφροδίτη κεφαλληνίας 8
Χριστίνα Star10.00 - 19.00
Ελένη 19.00 - 07.00

Στουντιο Little Babes Κωλέττη 17, 54627
Χριστίνα 09.00 - 19.00
Ισαβέλλα 19.00 - 05.00

Στουντιο Villa Erotica Φρίξου 9, 54627 Φίξ
Κάρμεν 10.00 - 20.00
Λάρα 20.00 - 06.00

Στουντιο Μαντζάρου 10
Φλωρίτα 10.00 - 20.00
Λόρυ 20.00 - 06.00

Στουντιο Lux Νικηφόρου Ουρανού 1β,
Σαμπρίνα 10.00 - 19.00
Άντζελα 19.00 - 07.00

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Στουντιο Villa Prive Κοροβάγκου 5
Σάρα 10.00 - 20.00
Μιχαέλα 20.00 - 06.00 καινουρά και εδω  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Στουντιο Villa Vilka Ανδρέα Γεωργίου 21,
Βικτώρια 09.00 - 19.00
Αλεξάνδρα 19.00 - 05.00

Στουντιο Οι Μέλισσες Γεωργίου Ανδρέου 32,
Τζέσικα 10.00 - 20.00
Ανίτα 20.00 - 06.00

Στουντιο La Femme Γεωργίου Ανδρέου 34,
Λαρα 10.00 - 20.00
Λιλη 20.00 - 06.00

Και επίσης είναι αναμένα και τα φώτα στο casa di irene  ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΠΟΛΟΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ
εγω ειμαι γραμενοσ εδω και 2 και χρονια και δεν γραφω γιατι ειναι σπαστικα καποια πραγματα
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!

++++++1 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ρε παιδιά,σε τι ωφελεί να δώσετε συνέχεια στο θέμα αυτό???  τουλάχιστον οι παλιότεροι να δώσουν το καλό παράδειγμα!!!

Δεν ξέρουν αυτοί εσένα περιμενανέ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλά τα λες ;) ;) ;) Ποια εχείς σε εκτίμηση αυτον καιρό ? ;)

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Και για λίγο ενημέρωση  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Καταρχάς καλώς όρισες στην παρέα...

Κατα 2ον τα παραπάνω είναι copy από το [tt]ladies[/tt], πέρασες και είδες-σε ενημερώσαν ή πήρες τηλέφωνo?

Φοβάμαι πως κάποια δεν ισχύουν. Υπάρχουν παιδιά από επαρχία που κάνουν αρκετά χιλιόμετρα

οπότε να μη γράφουμε ενημέρωση ελαφρά τη καρδία...

Και πάλι καλως ήρθες στη παρέα!

Επισκέπτης
Καταρχάς καλώς όρισες στην παρέα...

Κατα 2ον τα παραπάνω είναι copy από το [tt]ladies[/tt], πέρασες και είδες-σε ενημερώσαν ή πήρες τηλέφωνo?

Φοβάμαι πως κάποια δεν ισχύουν. Υπάρχουν παιδιά από επαρχία που κάνουν αρκετά χιλιόμετρα

οπότε να μη γράφουμε ενημέρωση ελαφρά τη καρδία...

Και πάλι καλως ήρθες στη παρέα!

καλώς σας βρήκα  ;) ;) ;) ναι πράγματικα απο εκει τα είδα . τα φώτα ομως τα είδα με τα μάτια μου οπως και την Βίκυ την Ούκρανη την μουνάρα στην Κατεχάκη που έβαλε και μακρύα μαλλιά ξανθιά με μάυρα εσώρουχα πολυ σέξυ  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: όποιος δεν πιστέυει ας πάει να δεί  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.060
Πόντοι
11.585
Ξερει κανενας να μου πει η Βερονικα σε ποιο πηγε στο μυλο.??? καπου νωμιζω οτι γραφτηκε αλλα δεν μπωρω να βρω που ειναι,  :headbang: εδω μεσα ή σε αλλο θεμα...

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Ξερει κανενας να μου πει η Βερονικα σε ποιο πηγε στο μυλο.??? καπου νωμιζω οτι γραφτηκε αλλα δεν μπωρω να βρω που ειναι,  :headbang: εδω μεσα ή σε αλλο θεμα...

Ακούστηκε - γράφτηκε για το Αν. Γεωργίου 50

Προσωπικά δεν την πέτυχα ποτέ εκεί.

Επισκέπτης

Στο Α.Γεωργίου 50 πάνω απο το outlet :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: τωρά ομως λείπει.
επίσης να ξέρετε οτι η Νταίανα sweet θα λείπει για μια βδόμαδα το γράφει μόνη της στο facebook . και η Νατάσσα η Ρωσίδα απο το Ερος κάνει τα χαρτία της τώρα εχουνε πάρει μια Ρένατα πρώι  ;) ;) ;) ;)

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Aυτη η Βίκυ την Ούκρανη στην Κατεχάκη που λετε τι ωρες μπορουμε να την πετυχουμε ?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
παιδια ξερει κανεις αυτη η Παμελα που θα ερθει....στην αθηνα σε ποια μαγαζια δουλευε,να διαβασουμαι καμια κριτικη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.060
Πόντοι
11.585
Ακούστηκε - γράφτηκε για το Αν. Γεωργίου 50

Προσωπικά δεν την πέτυχα ποτέ εκεί.

οκ.! γιατι απο βδομαδα...Μεγαλη.!!  :priest: θα βγω για την προγραμματισμενη μου αμαρτωλη καταθεση.!! :2funny: και σκεφτομαι που να παω και να μην τα κλαψω...δοκιμες τερμα.!! εκτος και αν ερθει η ξανθια στην φριξου...ισως...

ΥΓ. Την κασανδρα γιατι την εχουν στο προγραμμα.?? ειναι εδω η Καυλα.???  :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παιδια ξερει κανεις αυτη η Παμελα που θα ερθει....στην αθηνα σε ποια μαγαζια δουλευε,να διαβασουμαι καμια κριτικη.
εχει κανα δυο κριτικες στο συγγρου 144 και μια τριγγετα.....δυο κακες μια καλη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom