You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (3 μέλη και 69 επισκέπτες)
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 36
σφιχτος?τι εννοεις?Κατα 90% δουλευει σχεδόν πάντα πρω.Σφιχτός είσαι!!!
Παιδια στο Νατασσοσπιτο σημερα κατα τις 17.00 καινουργιο ειπε η τσστσα πιπινακι.. Οντως
καστανο κοτσο το μαλλι με πολλα τατου στο λαιμο, βυζι σωστο, ποδαρακι λεπτο και γυμνασμενο, αλλα δεν ειχα χρόνο και πεσανε και κατι τσαινιζια ειχε και μεσα κόσμο . Επίσης φορουσε ριχτο μαυρο φορεμα με μυτες και ειπα ασε μην ειναι παπατζα ..αλλα αμα την ξαναδω πιο χαλαρα εφυγα σουμπιτος. Ελπιζω να μεινει αυτη αντι της νταρντανας που δεν ειναι του γουστου μου
καστανο κοτσο το μαλλι με πολλα τατου στο λαιμο, βυζι σωστο, ποδαρακι λεπτο και γυμνασμενο, αλλα δεν ειχα χρόνο και πεσανε και κατι τσαινιζια ειχε και μεσα κόσμο . Επίσης φορουσε ριχτο μαυρο φορεμα με μυτες και ειπα ασε μην ειναι παπατζα ..αλλα αμα την ξαναδω πιο χαλαρα εφυγα σουμπιτος. Ελπιζω να μεινει αυτη αντι της νταρντανας που δεν ειναι του γουστου μου
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα φίλοι μου,
ήρθα εδώ απόψε (κυκλοφορώ μασατζίδικα) γιατί εσείς ξέρετε το χώρο των οίκων ανοχής καλά.
Γνώρισα τυχαία μια κοπέλα ψηλή, καστανή, ψιλοσγουρό το μαλί, μπουτάρες και βυζάρες. Ξένη ήταν. Όνομα sandal.
Την περασμένη εβδομάδα δούλευε στην Ανδρέου Γεωργίου σε ένα γωνιακό που από το στενό βλέπεις απέναντι το τζάμπο. Εξω έχει φωτεινή επιγραφή μεγάλη που γράφει OPEN Το λένε VILLA........ (δε θυμάμαι το δεύτερο συνθετικό. Μάλλον Μύλος. Όχι πάντως villa prive.).Μου είπαν ότι "σταμάτησε".
Επειδή όμως ο σοφός λαός λέει "η πουτάνα το γαμήσι δεν το κόβει", ξέρει κάποιος φίλος να μου πει που βρίσκεται τώρα;
Εδώ ή με π.μ. όπως θέλει.
Ευχαριστώ.
ήρθα εδώ απόψε (κυκλοφορώ μασατζίδικα) γιατί εσείς ξέρετε το χώρο των οίκων ανοχής καλά.
Γνώρισα τυχαία μια κοπέλα ψηλή, καστανή, ψιλοσγουρό το μαλί, μπουτάρες και βυζάρες. Ξένη ήταν. Όνομα sandal.
Την περασμένη εβδομάδα δούλευε στην Ανδρέου Γεωργίου σε ένα γωνιακό που από το στενό βλέπεις απέναντι το τζάμπο. Εξω έχει φωτεινή επιγραφή μεγάλη που γράφει OPEN Το λένε VILLA........ (δε θυμάμαι το δεύτερο συνθετικό. Μάλλον Μύλος. Όχι πάντως villa prive.).Μου είπαν ότι "σταμάτησε".
Επειδή όμως ο σοφός λαός λέει "η πουτάνα το γαμήσι δεν το κόβει", ξέρει κάποιος φίλος να μου πει που βρίσκεται τώρα;
Εδώ ή με π.μ. όπως θέλει.
Ευχαριστώ.
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Γάτε, τη έγινε αποφάσισες να γίνεις κεραμιδόγατος, τέλος πάντων καλώς ήρθες και σε αυτό τον χώρο. Σαντάλ η πληθωρική φρεγάτα από την Πολωνία, είναι καλή και πάνω από όλα για πολλά γούστα, για να βρεις μια κοπέλα μιας και αλλάζουν τώρα τελευταία πολλά στέκια πρέπει να κάνεις γύρα αλλά συνήθως εκεί δουλεύει η στο Α.Γεωργίου 24 η 30.
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Α και κάτι άλλο δεν είναι οίκοι ανοχής αλλά στούντιο ( περιοχή Μύλος ) έχει μια έστω ουσιαστική διαφορά………
loukadakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ξερει κανενας κοπελα που να κανει καλο Handjob?
Εχω δοκιμασει 5-6 και ολες ηταν χαλια.(με 30 ευρο)
Θελουν παραπανω λεφτα για αυτο;
Δεν θελω να γαμησω θελω μονο handjob αλλα καλο και με ορεξη.
Αν ξερει καποιος ας βοηθησει.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πήγαινε σ ένα μασατζίδικο.
loukadakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Δεν εχω καμια συσταση. Και δε θελω να πλιροσω και να κανω μονο μασαζ.Πήγαινε σ ένα μασατζίδικο.
Και απο οσα διαβασα στην ενωτητα μασαζ δεν λεει καποιος ξεκαθαρες κουβεντες.
Αν ξερει καποιος μασαζ με handjob stadar, οχι πανω απο 40 ευρο ας μου το πει.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Θα βρεις πολλές αγγελίες με μασάζ και happy ending.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
saal μονικα απο τσεχια μετα τις 8 η νικολ
κωλετη αφρουλα
φριξου 9 αντριαννα και βραδυ λαρα
φριξου 15 η γκρετα
κοροβαγκου η ελιζα
λαφαμ η λαρα
ανδρεου γεωργιου 21 η ταιλανδεζα ντιανα
φριξου 14 η αννα, χριστινα απο πεμπτη πρωι ξανα
τσουκαλα η τζουλια και η ζωη
26ης οκτ 35 η παολα
ουρανου 1β η αναστασια
ματζαρου 14 η φλωριτα και βραδυ η νινα
ερως 16 η νατασσα
κωλετη αφρουλα
φριξου 9 αντριαννα και βραδυ λαρα
φριξου 15 η γκρετα
κοροβαγκου η ελιζα
λαφαμ η λαρα
ανδρεου γεωργιου 21 η ταιλανδεζα ντιανα
φριξου 14 η αννα, χριστινα απο πεμπτη πρωι ξανα
τσουκαλα η τζουλια και η ζωη
26ης οκτ 35 η παολα
ουρανου 1β η αναστασια
ματζαρου 14 η φλωριτα και βραδυ η νινα
ερως 16 η νατασσα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Ξερει κανενας κοπελα που να κανει καλο Handjob?
Μονο 2 κοπελες μπορουν να ερθουν στο μυαλο μου, δεν ξερω αν κανουν και αν τις εχεις δοκιμασει και αν κανουν ποσο καλες ειναι σε αυτο, μιας και σε ολα τα αλλα ειναι απλα Επαγκελματιες, αλλα λογικα αν τις πεις τι ακριβως θελεις θα σε εξυπηρετησουν μιας και δεν εχουν θεμα με τον χρονο και ειναι πολυ προθυμες να ευχαριστησουν τον πελατη, και αυτες ειναι Αφροδιτη και Εφη...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η χριστιναρα στο φριξου 14 νομιζω θα σου κανει ωραιο παιχνιδι....εχει και βυζαρες.....επισης με εφη στην φριξου 15 ειχα καλη εμπειρια παλιοτερα....και η μαρια η τσεχα το κατεχει το αθλημα....γενικα ειναι δυσκολο αυτο που ζητας και πολλες δεν το κατεχουν....ειναι τεχνη κι αυτο για μια ιεροδουλο....συνηθως να κοιτας μιλφαρες στο θεμα αυτο ή εμπειρες γενικαΞερει κανενας κοπελα που να κανει καλο Handjob?
ναντια νταιανα και νατασα ειναι ικανες να σε κανουν να χυσεις μονο με την πιπα τους οποτε η μαλακια επισης πιστευω θα ειναι καλο τους σημειο αλλα δεν εχω επαρκη προσωπικη εμπειρια .....με τις δυο πρωτες ομως εχυσα και μονο με το στοματικο και ηταν καταπληκτικες
η δαναη μια φορα που με τελειωσε ετσι επισηςα(με το χερι εννοω) με τρελανε αλλα ειναι αλλου πλεον οποτε....
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
φριξου 15 η γκρετα
Εισαι Σαλονικα προεδρε.?
Η Εφη δεν δουλευε σημερα, το αλλο σαιτ την εχει στο προγραμμα, ξες τιποτα γιατι δεν ηταν.?? ελεγα αυριο να την επισκεφτομουνα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειμαι φιλε παρεπιπτοντως αλλα εχω κατι δουλειες και δεν ξερω αν θα καταθεσω καπου.....ουτε για την απουσια της εφης ακουσα το γιατιΕισαι Σαλονικα προεδρε.?
Η Εφη δεν δουλευε σημερα, το αλλο σαιτ την εχει στο προγραμμα, ξες τιποτα γιατι δεν ηταν.?? ελεγα αυριο να την επισκεφτομουνα...
loukadakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αν ξερετε και που μπορω να τις βρω αυτες και τι ωρα μερα;
Οσες δοκιμαζα δεν κρατουσα οναμα.Νομιζα οτι ειναι κατι απλο που το ξερουν ολες και δε χρειαζοταν να βρω καλη.
Αλλα μαλλον οχι.
Οσες δοκιμαζα δεν κρατουσα οναμα.Νομιζα οτι ειναι κατι απλο που το ξερουν ολες και δε χρειαζοταν να βρω καλη.
Αλλα μαλλον οχι.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
ειμαι φιλε παρεπιπτοντως αλλα εχω κατι δουλειες και δεν ξερω αν θα καταθεσω καπου.....ουτε για την απουσια της εφης ακουσα το γιατι
Οκ.! θα χτυπησω τηλεφωνακι αν ειναι απο πριν μην τραβιεμε αδικα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαρια τσεχα ανδρεου γεωργιου 34 αραια και πουΕυχαριστω για τις απαντησεις. Αν ξερετε και που μπορω να τις βρω αυτες και τι ωρα μερα;
Αλλα μαλλον οχι.
ναντια ερημιτου συνηθως
νατασα ερως 16
νταιανα στο καινουριο αχελωου νομιζω ακουσα
για τις αλλες ειπα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Περασμα απο Θεσ/κη Κυριακη κ Δευτερα.Δυο καταθεσεις αποτυχημενες κ οι δυο....
Η πρωτη στην μαυρογιαλουρου Λαουρα κ η δευτερη στην μετρια Λουΐζα....κ οι δυο στον Βαρδαρη.
Θα επανελθω με σκληρες κριτικες κ μινι αναφορα απο τσαρκα χθεσινη.
Πριν δυο μηνες ημουν Αθηνα...η Λιοσιων κ Φυλης στελνει τον βαρδαρη στα αποδυτηρια πριν απο την εναρξη του αγωνα.
Η εικονα κ η μιζερια που αποπνεει πια ο Βαρδαρης μιζερη/τραγικη....το ιδιο δυστηχως κ η πολη....αποκαθηλωση για την γειτονια του ερωτα κ των αναμνησεων για μενα...no more.
Η πρωτη στην μαυρογιαλουρου Λαουρα κ η δευτερη στην μετρια Λουΐζα....κ οι δυο στον Βαρδαρη.
Πριν δυο μηνες ημουν Αθηνα...η Λιοσιων κ Φυλης στελνει τον βαρδαρη στα αποδυτηρια πριν απο την εναρξη του αγωνα.
Η εικονα κ η μιζερια που αποπνεει πια ο Βαρδαρης μιζερη/τραγικη....το ιδιο δυστηχως κ η πολη....αποκαθηλωση για την γειτονια του ερωτα κ των αναμνησεων για μενα...no more.
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Φιλε εχεις απολυτα δικιο για τον βαρδαρη και για την πολη.Στο βαρδαρη δεν παω πια και ουτε προκειται και σου συνιστω και σ εσενα να τον αποφευγεις γιατι δεν αξιζει παλια ισως αλλα τωρα οχι.Οσο συγκριση αθηνα με την θεσσαλονικη το χωριο τι να λεμε εδω μας κοροιδευουν ψιλο γαζι δεν εισαι ο μονος που το εχεις αναφερει ειναι και αλλοι και ειναι κριμα που δεν βελτιωνονται τα πραματα .Περασμα απο Θεσ/κη Κυριακη κ Δευτερα.Δυο καταθεσεις αποτυχημενες κ οι δυο....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις