Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (3 μέλη και 72 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Όντος η κοπέλα ( Νίνα η καυλίνα ) κάνει τρομερή και υπέροχη  πίπα, όσο για το στενό μουνί ήμαρτον συνάδελφοι δεν έχετε καταλάβει ότι το μωρό είναι σχετικά καινούργιο στην πιάτσα άσχετα από την ηλικία της.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Όντος η κοπέλα ( Νίνα η καυλίνα ) κάνει τρομερή και υπέροχη  πίπα, όσο για το στενό μουνί ήμαρτον συνάδελφοι δεν έχετε καταλάβει ότι το μωρό είναι σχετικά καινούργιο στην πιάτσα άσχετα από την ηλικία της.
και της Νικολ ετσι ειναι...υποψιαζομαι οτι οι θειτσες απο καποια στιγμη και μετα πανε και τα φτιαχνουν στον πλαστικο

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αλ την Νικόλ ( αν και θα έπρεπε λόγο προτίμησης σε μιλφ ) δεν την ξέρω αλλά η Νίνα ενώ έχει πολύ καλή συμμετοχή και ξαναλέω τρομερή πίπα      ( ίσως η καλύτερη μετά την Ειρήνη ) πρέπει να έχει λίγη προϋπηρεσία στον κλάδο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Λοιπον δεν αντεξα και καλα εκανα....Σ Ο Υ Π Ε Ρ ΓAMHΣΙ πριν λιγο με τη μιλφ Νινα στο Μαντζαρου 10.Η γυναικα απλα δεν παιζεται γαμιοταν λες και με περιμενε απο καιρο,φυσικα και της εκανα το σπεσιαλ το γλυφομουνι και σπαρταρουσε και μετα πλεον μου παραδοθηκε εντελως.
Τετοια μανια να γαμηθει αλλα με αισθησιασμο ταυτοχρονα ουτε κι εγω θυμαμαι ποια η τελευταια παρομοια φορα.Πραγματι απο δεκτικοτητα και καυλα αγγιζει τα επιπεδα της Ειρηνης αλλα βεβαιως υστερει μπροστα της σε τεχνικη.

Γλωσσοφιλα στο φουλ,πουτσοτριψιματα στο φουλ,αρχιδογλειψιμο,ρουφηγμα στις βυζαρες της,δαχτυλα,να με τραβαει σφιχτα πανω της ενω την γαμαω και να με φιλαει και μετα το τελος στοργικη αγκαλιτσα στον μπεμπη  :crazy: :crazy:.Επι μιση ωρα και βαλε μου ειχε τον πουτσο στο 110% που εγω ειμαι και δυσκολος και απαιτητικος παντα.
Ο,τι και να πω λοιπον θα ειναι λιγο,εδωσα 50ε για 69 με γυμνο τσιμπουκι αν και δε το συνηθιζω πλεον σ'αυτη την τιμη αλλα χαλαλι της.Οποιος δοκιμασει Νινα θα με θυμηθει...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
το μουνι της ειναι πραγματι πολυ στενο και αμα σπρωξεις λιγο στραβα ειναι σα να πεφτεις σε σιδερο.Την ιδια ακριβως αισθηση εχει και της Νικολ πραγμα που με κανει να πιστευω οτι το εχουνε σφιξει το αιδοιο τους ως νεαρες παιδουλες  :P

Στην πρωτη σταση που ηταν απο πανω πραγματι ζοριστηκα λιγο και ψιλοπονουσα αλλα μετα ως ειδικος που ειμαι  :coffee: την εστησα ανασκελα με μαξιλαρι κατω απ'τη μεση της και ετσι εφερα το μουνι της στο σωστο υψος και μετα απο 5-6 τερμα μεσα χωσιματα χαλαρωσε και εγινε πιο ευχαριστη η αισθηση

Το εξογκωμα στον κωλο της ειναι μαλλον μια μικρη αιμορροϊδα που προεξεχει καπως.Δεν ειναι κατι τρομερο εχω ξαναδει και σε αλλες περιπτωσεις.

Η βαθμολογια της τσατσας θα ειναι πολυ χαμηλη αν και τη συμπαθουσα παντα τη συγκεκριμενη,διοτι την ωρα που της εδωσα το 50αρικο μου ζητησε και ενα κερμα γι'αυτην και επεμενε κιολας και ειτε το πιστευετε ειτε οχι ηταν η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο

tamtiriri

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Mαγκες εχετε να προτεινετε καποια κοπελα για ποδολαγνεια??  :humpleg:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
το μουνι της ειναι πραγματι πολυ στενο και αμα σπρωξεις λιγο στραβα ειναι σα να πεφτεις σε σιδερο.Την ιδια ακριβως αισθηση εχει και της Νικολ πραγμα που με κανει να πιστευω οτι το εχουνε σφιξει το αιδοιο τους ως νεαρες παιδουλες  :P

Στην πρωτη σταση που ηταν απο πανω πραγματι ζοριστηκα λιγο και ψιλοπονουσα αλλα μετα ως ειδικος που ειμαι  :coffee: την εστησα ανασκελα με μαξιλαρι κατω απ'τη μεση της και ετσι εφερα το μουνι της στο σωστο υψος και μετα απο 5-6 τερμα μεσα χωσιματα χαλαρωσε και εγινε πιο ευχαριστη η αισθηση

Το εξογκωμα στον κωλο της ειναι μαλλον μια μικρη αιμορροϊδα που προεξεχει καπως.Δεν ειναι κατι τρομερο εχω ξαναδει και σε αλλες περιπτωσεις.

Η βαθμολογια της τσατσας θα ειναι πολυ χαμηλη αν και τη συμπαθουσα παντα τη συγκεκριμενη,διοτι την ωρα που της εδωσα το 50αρικο μου ζητησε και ενα κερμα γι'αυτην και επεμενε κιολας και ειτε το πιστευετε ειτε οχι ηταν η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο

Στο ιδιο μαγαζι με τσατσα την νταρντανα ξανθια με την βαρια φωνη, δεν ξερω αν ηταν η ιδια χτες, τελευταια την συναντησα στο Α.Γεωργιου 16, Χριστουγεννα πρεπει να ηταν και με το που της εδωσα τα λεφτα, γυρναει και μου λεει θελω και ενα δωρακι 10€ για εμενα, οποτε της βγαζω μια χουφτα κερματα που ειχα στην τσεπη 20λεπτα, 50λεπτα πρεπει να ηταν κανα 3ευρω και της λεω παρτα μονο αυτα εχω, σπαστικε και δεν τα πηρε, κατι ειπε, οχι και κερματα.?? οχι τοσο χαμηλα να παρω και κερματα.?? αλλα δεν θυμαμαι την φραση ακριβως...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καμια σχεση με στενομουνα η παρθενομουνα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ενα κερμα εστω και 10 λεπτων το ζηταν μερικες για γουρι για να κανουν σεφτε που λεν....οποτε μην το παρεξηγεις απολυτα .....βεβαια για δωρακια τιπς κλπ ειμαι και γω αντιθετος και ειδικα αμα τα ζηταν αγενως και πιεστικα.....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
ενα κερμα εστω και 10 λεπτων το ζηταν μερικες για γουρι για να κανουν σεφτε που λεν....οποτε μην το παρεξηγεις απολυτα .....βεβαια για δωρακια τιπς κλπ ειμαι και γω αντιθετος και ειδικα αμα τα ζηταν αγενως και πιεστικα.....
εγώ πάλι θυμάμαι καποια χριστουγεννα που ειχα δωσει σαν δωρο 5 ευρω επιπλεον στην τσατσά που τότε δούλευε με την Αγαπη (δεν ξερω αν τα πηρε αυτη η η τσατσα) δλδ αντι για 40αρι προγραμμα ειχα δωσει 45 αλλα μεσα τελικα μου εκανε προγραμμα των 70-80...
Καποιες φορες ειναι περιεργα ειτε προς το καλο ειτε προς το κακο

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
στο πρασινο πρηζαν πουτσες για δωρο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Επιτελους μια μεταγραφη της προκοπης...!!  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Ανώνυμο-3 αντίγραφο.jpg
    Ανώνυμο-3 αντίγραφο.jpg
    88,7 KB · Εμφανίσεις: 18

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
ηρθε και εφυγε man :headbang: :headbang:...26-3 λεει

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
:2funny: :2funny: :2funny:
Το χει παραδοση, μην τον πιστευετε!
Πριν καποια χρονια με ειχε βαλει να τρεχω να αποχαιρετησω την Εφη, που εφευγε δηθεν σε λιγες μερες  :tickedoff: :tickedoff:
Σημερα ομως τον τσακωσα!!!!  ;)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Νίνα η καυλίνα λοιπόν και ξερό ψωμί, κρίμα που έχω τραβηχτεί σε αποχή από τα στούντιο και θα την τιμούσα ξανά με σούπερ πρόγραμμα, Αλ αν έκανες και ένα μπανάκι μαζί της δεν θα έφευγες από εκεί.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Χριστινα τουμπανιαραμΓΙΟΚ για σημερα το βραδυ...Πηρα τηλ και δουλευει μια Γιασμιν...Εναλλακτικη η Νατασσα η Τσαρινα,αλλα δεν το σηκωνουν για να δω αν δουλευει....Δυστυχως δεν εχω επιλογες και ηθελα τοσο πολυ μια βολτουλα σημερα το βραδυ....Γνωριζει κανεις αν η Τσαρινα ειναι βραδυνη η οχι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom