Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
φιλε ΠΑΤΣΙΝΟ εχεισ και εσυ εμπειρεια μαζι τησ και καταλαβενεισ τι λεω!!
:think: :think: οχι δεν εχω...θα το θυμομουν  :grin:

Μεταγραφάρα.
Νταϊάνα στο Studio "GODIVA" Αχελώου 10 & Νικηφόρου Ουρανού
ε οχι και το κοριτσι του λαου στα παλατια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ναι, ποια ειναι αυτη? Εχει δουλεψει αλλου?? Την ειδα πριν λιγες μερες.
Μελαχρινη, οχι μικρη, με γλυκεια φατσα
Νινα μιλφ στο Αν.Γεωργιου 24 ηταν πριν λιγο καιρο.Σκυλοφατσα αλλα ομορφη απ'οσο θυμαμαι

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Μεταγραφάρα.
Νταϊάνα στο Studio "GODIVA" Αχελώου 10 & Νικηφόρου Ουρανού
Να σαι πάντα καλά φίλε...
Πήγα για αντριάνα στη βίλα, αλλά δεν είχε έρθει, μπήκα στο BOU, είδα το ποστ σου και πήγα...  :fuck1:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Να σαι πάντα καλά φίλε...
Πήγα για αντριάνα στη βίλα, αλλά δεν είχε έρθει, μπήκα στο BOU, είδα το ποστ σου και πήγα...  :fuck1:

Φιλαράκο για να με ευχαριστήσεις γράψε μια καλή κριτική γιατί δεν την έχω επισκεφθεί λόγω του μαγαζιού που δούλευε και τώρα είναι στο στόχο στάνταρ.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Θέλω να ανεβάσω κριτική για την Νταιάνα στο Godiva αλλά δεν είναι στο χάρτη.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Περασα πριν λιγο στην Μαρια απο την Ισπανια(Αν.Γεωργιου 24) σε μια συντομη βολτα που εκανα στην περιοχη του Μυλου.
Τα περισοτερα σπιτακια δεν ειχαν κατι το αξιολογο η δε Μαρια ο ορισμος της Πορνοσταρ  :tits: :pipa1: :s&m_3:
Καταπληκτικη πιπα με αρκετο βαθος,φτυσηματα,πνιξηματα και δε σημαζευεται,πεντακαθαρη,ευγενεστατη μαζι και η τσατσα.
Τρελο γαμησι σε ολες τις στασεις και τελειωμα στις σιλικονατες βυζαρες της.
Σιγουρα θα ανεβασω κριτικη αυριο και σιγουρα θα ξανα παω με την πρωτη ευκαιρια.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Νινα μιλφ στο Αν.Γεωργιου 24 ηταν πριν λιγο καιρο.Σκυλοφατσα αλλα ομορφη απ'οσο θυμαμαι
οκ ζητω συγνωμη ΑΛ αλλα εχω την αντυπωση οτι ειχεσ δοκιμασει.
οντωσ αυτη ηταν στο ανδ,γεωργιου 24 ειναι Ρωσιδα ψηλη με ωραια βυζια και φυσικα ,μακρυ μαλλι και λεω για γυρω στα 40-45
αλλα το καλυτερο ειναι οτι ειναι πολυ δυνατη μεσα και παντα μυλαω για τα γουστα μου ετσι παιδια μην γινει παρεξειγηση.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Περασα πριν λιγο στην Μαρια απο την Ισπανια(Αν.Γεωργιου 24) σε μια συντομη βολτα που εκανα στην περιοχη του Μυλου.
Τα περισοτερα σπιτακια δεν ειχαν κατι το αξιολογο η δε Μαρια ο ορισμος της Πορνοσταρ  :tits: :pipa1: :s&m_3:
Καταπληκτικη πιπα με αρκετο βαθος,φτυσηματα,πνιξηματα και δε σημαζευεται,πεντακαθαρη,ευγενεστατη μαζι και η τσατσα.
Τρελο γαμησι σε ολες τις στασεις και τελειωμα στις σιλικονατες βυζαρες της.
Σιγουρα θα ανεβασω κριτικη αυριο και σιγουρα θα ξανα παω με την πρωτη ευκαιρια.
Παιδια την ειδα και εγω αλλα δεν εκανα την κινηση να μπω μεσα και εφυγα για νινα στο μαντζαρου αλλα αφου μασ τα λεσ ετσι φιλε συντομα θα την δοκιμασουμε και αυτην

Επισκέπτης
Ενα γρήγορο πρωινό πέρασμα από βαρδάρη. Τα ίδια με πριν αρκετούς μήνες πάνω κάτω πάμε λίγο πιο αναλυτικά.

Ταντάλου 9: Η μιχαέλα νταρντανούλα με βυζάρες. 25 απλό κάνει κ κώλο η τσατσά με προέτρεπε για καλή τιμή σαν να λέμε με 20 γαμάς.
Ταντάλου 14: Μια μίλφ ξανθιά με σίλικον βάλλεϊ, πολύ ευγενική κατά τα άλλα ίσως είναι καμιά παλιά καραβάνα από κάπου αλλά δεν την ήξερα εγώ.
Σαπφούς 7: Η Μαυρομάλλα Ισαμπέλλα με την ευγενέστατη τσατσά με το μελαχροινό ίσιο μακρύ μαλλί.
Σαπφούς 5: Η Μπαρμπαρα δεν την είδα αλλά πρέπει να είναι αυτή η νεαρή σλοβένα κάτι τέτοιο. Πιπίνι θεωρητικά ντεκαυλέ (για μένα) όμως.
Προμηθέως 11: Η Έλενα ο ροναλιντίνιο δλδ έφυγα χωρίς να δώ.
Προμηθέως 5: Η νταρντανα μαμα Σαμπρίνα.

Άτακτη υποχώρηση.

Μπόνους ενημέρωησης Κατεχάκη 13: Η Βίκυ η Ουκρανή. Πρέπει να αδυνάτισε λίγο κ φαίνοτανε καλύτερη από την τελευταία φόρα που την είδα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
οκ ζητω συγνωμη ΑΛ αλλα εχω την αντυπωση οτι ειχεσ δοκιμασει.
οντωσ αυτη ηταν στο ανδ,γεωργιου 24 ειναι Ρωσιδα ψηλη με ωραια βυζια και φυσικα ,μακρυ μαλλι και λεω για γυρω στα 40-45
αλλα το καλυτερο ειναι οτι ειναι πολυ δυνατη μεσα και παντα μυλαω για τα γουστα μου ετσι παιδια μην γινει παρεξειγηση.
o Al Kavlone ειχε γραψει κριτικη απ'οτι βλεπω αλλα ειδε ενα τεραστιο βυζουνι στην κωλοτρυπιδα της και ξενερωσαμε ολοι μαζι  >:( >:(
Το εχει ακομα το βυζουνι?...αλλιως κι εμενα μου ειχε αρεσει πολυ εμφανισιακα

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκες, αν και έχω καιρό να πάω στα στούντιο η Νίνα-καυλίνα είναι σούπερ και πανέμορφη .Την είχα πάρει πριν δυο  μήνες  περίπου και με άρεσε τρελά, τώρα για αυτό που αναφαίρετε σχετικά με βουζούνι θα έχει ενδεχομένως αιμορροΐδες η κοπέλα από την πολύ εργασία πως κάνετε έτσι δεν σας έχει τύχει να περάσετε τα ίδια.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αν μιλαμε για την ιδια που δουλευει βραδυ και δεν μιλαει ελληνικα αλλα ρωσικα/ουκρανικα η οτι μιλαει. Περα απο την μαλακια στον κωλο της, κανει ωραια πιπα και γλωσσοφιλα αλλα εχει περιεργη αισθηση στο μουνι της. Ασχετα οτι δεν εμπενε με τπτ

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
αν μιλαμε για την ιδια που δουλευει βραδυ και δεν μιλαει ελληνικα αλλα ρωσικα/ουκρανικα η οτι μιλαει. Περα απο την μαλακια στον κωλο της, κανει ωραια πιπα και γλωσσοφιλα αλλα εχει περιεργη αισθηση στο μουνι της. Ασχετα οτι δεν εμπενε με τπτ
ασε μν κολλήσουμε τιποτα

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Καλησπερα αλανια κι απο μενα,διαβαζω συνεχως τα σχολια σας και τις κριτικες σας,απλα δε συμμετεχω,( κακως βεβαια ) στο σαιτ.Βγαινω αρκετα συχνα για τσαρκα τους τελευταιους μηνες,αλλα μονο 4-5 κοπελες εχω δοκιμασει,γιατι δεν υπαρχει σχετικα νεο αιμα κι εχοντας μια μεγαλη εμπειρια πολλων ετων στο χωρο εχω και τη διαισθηση ισως με ποια μπορω να περασω καλα και ποια οχι.Ελενα μεταγραφη στην πρωινη ζωνη εδω και κανα 2 μηνο απο το αγ.γεωργιου 50 στο τανταλου 14, με πολυ καλες επιδοσεις.Επισης μια τζουλια στο ερως ( νατασοσπιτο ) με επισης καλη συμμετοχη.Χθες ομως δοκιμασα το βραδυ κατα τις 9 στο αν.γεωργιου 35 Α. Καινουρια κοπελα,ονονατι Παολα απο την πολωνια 21 ετων...Το κατι αλλο εχω να πω το κορθτσι.21 ετων,ψηλη,κορμαρα αρκετα ομορφο προσωπο,καστανο μαλλι.Φοβερο το μοντελακι εχω να σας πω.Περασα με το απλο κι επαθα πλακα...Δοκιμαστε την θα με θυμηθειτε.Η μονη αρνητικη μου καταθεση τον τελευταιο καιρο δυστυχως ηταν με το καχεκτικο λοιμο την αντζελα...Δεν ειναι καθολου του γουστου μου και πραγματικα δεν ξερω τι επαθα εκεινη τη στιγμη και περασα...Απλα τραγικη και βρωμουσε και η μασχαλη της και την εδιωξα...Τελος να ω για τη μιλφ νινα που γινεται ενας ντορος τωρα τελευταια,δε λεω αρκετα καλη εμφανιση,αλλα αυτο το πραμα στην κωλοτρυπιδα της και το περιεργο μουνι της ( περιεργα στεν και δυσβατη τρυπα ) μονο που τα σκεφτομαι ξενερωνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom