Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (1 μέλη και 63 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Σύντομη γύρα περιοχή Φιξ και Μυλου κατα τις 12.00

Φρίξου 15 : Έφη  :kissass:
Villa Erotica : Τουμπάνιεθ
Villa Prive : Κάρμεν
Το καινούριο Πηγάσου : κλειστό έγραφε μια πινακίδα ανοίγει σε λίγες ημέρες
Μινωταύρου : Βικτώρια (μελαχρινή με tatoo από τη Κρήτη, έπεται κριτική)
Εκκλησία : κλειστό (άνοιξε κατα τη 13.00 αλλά δεν μπήκα)
Μοναστήρι : Σαμπρίνα
Αχελώου : κλειστό
Τρίδυμα : Νο1 και Νο2 ανοιχτά αλλά εγώ ήθελα το Νο3 με Λούση το οποίο δυστυχώς ήταν κλειστό

Καλα ρε γαμωτη μου.!! χτες που βγηκα απογευμα γιατι ηταν κλειστο.???  :tickedoff:

Μηπως ξερεις μεχρι τι ωρα θα ειναι η Εφη.?? ή καποιος αλλος ξερει.???

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Καλα ρε γαμωτη μου.!! χτες που βγηκα απογευμα γιατι ηταν κλειστο.???  :tickedoff:

Μηπως ξερεις μεχρι τι ωρα θα ειναι η Εφη.?? ή καποιος αλλος ξερει.???

η Έφη λογικά μέχρι τις 19.00 είναι σήμερα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
η Έφη λογικά μέχρι τις 19.00 είναι σήμερα.

οκ, ευχαριστω, δεν την προλαβαινω ουτε ο σουπερμαν να ημουν...αν εμπενα νωριτερα και ηξερα οτι δουλευε σημερα θα το εκμεταλευομουν... :grin:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
οκ, ευχαριστω, δεν την προλαβαινω ουτε ο σουπερμαν να ημουν...αν εμπενα νωριτερα και ηξερα οτι δουλευε σημερα θα το εκμεταλευομουν... :grin:

χτύπα κανα τηλ. μπας και είναι μέχρι τις 20.00 σήμερα αλλά θαρρώ μέχρι τις 19.00 ότι δουλεύει το Εφάκι

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Απογευματινη βολτα στο Μύλο, συμπληρώνοντας λιγακι το φίλτατο gabetso για οσα δεν πηγε.
Τριδιμα: Στο 2 μπηκα. Μια καινουρια, ψηλη ξανθια, με ωραιο σωμα αλλα λιγο μαγκικι υφος. Μονη της μας προτεινε και παρτουζα :) Δεν ξερω αν ηταν αυτη που εγραψε χθες ο karaman, δεν ηταν αμίλητη...Το 3 δυστυχως κλειστο :(

Αν. Γεωργίου 30: Η τεραστια, αλλα χαρουμενη Σανταλ. Κατι μου λεει οτι οσοι μπορουν να την κουμανταρουν, περνάνε καλα :)

Αν Γεωργίου 24: Η Νάντια! Γραφει τη δικιά της ιστορία στα Σαλονικη, με σταθερους πελατες. Παντα μόνη, χωρις υπηρεσια.

Αχελώου: Δυστυχως κλειστο :(

Ερως: Η Νατασσα.

La femme: Το κουκλακι η Λαρα!!! Ισως το πιο ομορφο κοριτσι που εχω δει αυτα τα χρονια στο Μύλο, μαζι με τη Νατασσα.
Αν το ειχε και λιγακι...θα μου ετρωγε πολλαααα λεφτα :cheesy:
Παρ οτι ειχα περασει πριν μια βδομαδα, μολις την ειδα να χαμογελαει με τα βυζακια εξω, ε, λυγισα :)

Στο Βαρδάρη εκανα μια γυρα μονο με το αυτοκινητο. Στο Τανταλου 9 η busty Μικαελα, ψαρευε πελατες εξω, απ την πορτα :)
Δεν ξαναπαω Βαρδάρη αν δεν γυρισει η Τζοαννα :cheesy:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Απογευματινη βολτα στο Μύλο, συμπληρώνοντας λιγακι το φίλτατο gabetso για οσα δεν πηγε.
Τριδιμα: Στο 2 μπηκα. Μια καινουρια, ψηλη ξανθια, με ωραιο σωμα αλλα λιγο μαγκικι υφος. Μονη της μας προτεινε και παρτουζα :) Δεν ξερω αν ηταν αυτη που εγραψε χθες ο karaman, δεν ηταν αμίλητη...Το 3 δυστυχως κλειστο :(

Παρτούζα εσύ αυτή και η τσατσά?(πλάκα κάνω)
Εδώ υστερεί η θεσσαλονίκη έναντι της Αθήνας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καινουρια ηταν  hagem ή καμια αναστασια μιλφ που ειναι λιγο μαγκιορα στην εισοδο; :think:

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Η Μαντυ η γερμανίδα που καποτε εργαζονταν στο στουντιο της Κροκεων στην Αθηνα, ειναι Σαλονικη;;;;; και σε ποιο μαγαζι;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Μαντυ η γερμανίδα που καποτε εργαζονταν στο στουντιο της Κροκεων στην Αθηνα, ειναι Σαλονικη;;;;; και σε ποιο μαγαζι;;
τωρα το πηρες χαμπαρι μαν;εδω και κανα τριχρονο και βαλε.....μεταξυ βιλας εροτικα και κοροβαγκου 5 παιζει τελευταια και ως λαρα λενε......

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
καινουρια ηταν  hagem ή καμια αναστασια μιλφ που ειναι λιγο μαγκιορα στην εισοδο; :think:
Οχι, την ξερω την Αναστασια. Αυτη εμοιαζε με την Βίκυ την ουκρανη στο πιο αδυνατο.

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους....εχω μια ερωτηση προς τους πιο εμπειρουσ κ γνωστες των καταστασεων εδω μεσα...η νικολ με τι αμαξι κυκλοφορει??????ασχετο......αλλα θελω μια μικρη βοηθεια.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπερα σε ολους....εχω μια ερωτηση προς τους πιο εμπειρουσ κ γνωστες των καταστασεων εδω μεσα...η νικολ με τι αμαξι κυκλοφορει??????ασχετο......αλλα θελω μια μικρη βοηθεια.....
ο πατσινο θα ξερει....ενα με βουλγαρικες πινακιδες ειχε αναφερει παλια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
οπως καταλαβαινεις η ερωτηση σου ειναι αστεια.Που ξερουμε εμεις οτι δε θα πας να της το σπασεις?
Ομως σου εστειλα πμ αν εχεις καποια απορια

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
οπως καταλαβαινεις η ερωτηση σου ειναι αστεια.Που ξερουμε εμεις οτι δε θα πας να της το σπασεις?
Ομως σου εστειλα πμ αν εχεις καποια απορια
μπα μόνο θα το κλέψει όσο αυτή δουλεύει μέσα

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Δεν ξαναπαω Βαρδάρη αν δεν γυρισει η Τζοαννα :cheesy:
σ αφηνω υπευθυνο μα μαθεις νομιζω θα γυρισει σημερα
πρωινη αντε αγορινα μου κανε μια βολτα
εγω ειμαι εκτος ελλαδας και γυριζω σημερα γιαυτο το λεω

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Το ladies ανανεώθηκε... Έκανε προφιλ και η ΆΦρο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σκληρος ο ανταγωνισμος και ιντερνετικος πλεον παιδες.....μην σας εκπλησσει τιποτα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom