Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (3 μέλη και 54 επισκέπτες)

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
τελικα ειναι ή δεν ειναι.ο αλλος παραπανω ειπε πως δουλευει κανονικα
ο τυπος ρωτησε αμα δουλευει στις σαπφους 8 και γω του ειπα οτι ακομα εκει δουλευει γενικα δεν εννοουσα οτι ειναι αυτες τις μερες εκει

alanisPAOK

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
την επιθύμησα ρε μάγκες  :tits2:  :fuck2: αντε με το καλό να  μας έρθει  :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
η Νικολ μου ειπε οτι θα γυρισει τον Μαρτιο... 

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
η βραδινη ζωνη απογοητευση τελευταια, η εμμα ακομα λειπει ξερει κανεις?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
την βερονικα θα την εβγαζα απο τη λιστα. Περασμενα μεγαλεια. Απο εκει γυρισα και τιποτα το ιδιαιτερο δεδομενου των απειρων φορων που ειχα παει στο παρελθον.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
την επισκέφτηκα και εγώ την Βερόνικα σήμερα το βράδυ.λίγα πράγματα έδειξε,όχι όπως συνήθως.παρατήρησες κάτι και εσύ που ήταν αρκετά αδυνατισμένη και πονούσε πολύ??Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί πιστεύω ότι κάποιο πρόβλημα υγείας έχει

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Η Βερόνικα ταλαιπωρήθηκε από γρίπη (όπως και πολύς κόσμος αυτές τις μέρες) και γι αυτό αδυνάτισε κανά δυό κιλάκια. Από απόδοση μια χαρά την βρήκα πρόσφατα. Προτιμώ πάντως τα μαλλιά της όπως ήταν προηγουμένως και όχι αυτό το ξανθό που έχει τώρα και δεν της πολυπάει!  

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Φίλε Game
Παρ όλο που τα γούστα μας στις γυναίκες είναι διαφορετικά, στην περίπτωση της Λούση συμπίπτουμε απόλυτα... :rockon:
Την ετίμησα προχθές για πρώτη φορά... και ομολογώ ότι έπαθα ζημιά... :idiot: :idiot: :idiot:
Λεπτομέρειες στην κριτική που ανέβασα... :)

Χαχαχα….λίγο νωρίτερα και θα είχαμε τρακάρει ο ένας πάνω στον  άλλο, :grin: :grin: :grin: εγώ είχα αποχωρήσει πανευτυχής λίγο πιο πριν από την αγκαλιά της, :smitten: λίγα λεπτά πριν τις 9, μικρός που είναι ο κόσμος, :sunglasses: έβγαζε φωτιές η μικρή εκείνο το βράδυ, ήμουν και εγώ εκεί  :rockon: :rockon: :rockon:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Η Βερόνικα ταλαιπωρήθηκε από γρίπη (όπως και πολύς κόσμος αυτές τις μέρες) και γι αυτό αδυνάτισε κανά δυό κιλάκια. Από απόδοση μια χαρά την βρήκα πρόσφατα. Προτιμώ πάντως τα μαλλιά της όπως ήταν προηγουμένως και όχι αυτό το ξανθό που έχει τώρα και δεν της πολυπάει!  
μιλήσατε στο τηλέφωνο η την εξετάσατε  :grin:  αμέσως να πάρεις θέση και εσύ  :jerking: δεν σου την έβρισα  :grin:

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
kai τωρα βραδινη σε στυλ gfe καταστασεις  ποια εχουμε?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Όχι :/

Τουλάχιστον όχι σε εμένα όσες φορές πήγα. Αλλά κατά τ΄άλλα πολύ γούτσου γούτσου και ερωτική.

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Όχι :/

Τουλάχιστον όχι σε εμένα όσες φορές πήγα. Αλλά κατά τ΄άλλα πολύ γούτσου γούτσου και ερωτική.
αν δεν πεφτει και κανα 2-3 γλωσσοφιλα τι gfe ειναι μετα!! αχ που σαι βρε ιονελα γλωσσα δεν εβαζε μεσα

lousy

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Like
0
Kalhspera sas :-* to programa alakse kai den 8a doulebo S/K

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, καλησπέρα, τώρα στην αλλαγή της βάρδιας τι προτείνετε??

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.856
Πόντοι
11.585
...μικρη βολτα πριν ολιγο, χωρις καταθεση μιας και εκει που ηθελα να παω η πορτα ηταν ερμιτικα κλειστη...

Α.Γεωργιου 16. Νατασσα η ρωσιδα, τουμπανο η δεσποινης, μεσα σε ροζ συνολακι, λαδομενη επιδερμιδα γυαλιζε το γκομενακι  :cum: την εχω στα υποψην για 2η δοκιμη, αλλα θα την αφησω για πολυ μετα μιας και δεν μου κανει κλικ εμφανησιακα, αν και μεσα η κοπελα βαζει φωτιες.
Α.Γεωργιου 21. Η Ντεσυ η βουλγαρα με της βυζαρες της  :tits2: τερμα ζουμπηγμενες μεσα στο μαυρο σουτιεν που με τα βιας τα κρατουσε μην εκραγει, σκετη κολαση, παρατηρησα οτι φενονται και οι φλεβιτσες τις κατω απο την λευκη επιδερμιδα της,  :cum: βαμενο και περηποιημενο το μικρο, αλλα εχεις ενα ελατωμμα βρεσυ Τζεσυ, και ξερω οτι μας διαβαζεις και οτι θα διαβασεις αυτες τις γραμμες, οταν καποιος σε βλεπει και δεν μπενει μεσα που δεν ειναι υποχρεομενος με το που θα σε δει να περασει μεσα, σημενει ή οτι δεν του αρεσει αυτο που ειδε, ή οτι σε εχει δοκιμασει στο παρελθον (οπως εγω) ή ψαχνετε ακομα, μιας και δεν εισαι μονοπωλειο, αλλα υπαρχουν περιπου καπου 30-35 σπιτια αυτην την στιγμη ανοιχτα στην Σαλονικα, οποτε καλο ειναι να μην αντιπαραθετεσε και αμεσως να βγαζεις γλωσσα, ειναι μειον για εσενα...
Κοροβαγκου. Η topless ξανθια Καρμεν, βυζαρες  :tits: μεσα στο δωματιο αλαγμενη 100% αξιζει δοκιμη και επαναληψη ισως...
Κωλετη 17. Η μαυρομαλα Ισαβελα, μαλλον, περημενα να δω την ξανθια Χριστινα, αλλα βγηκε η χοντρουλα, ατσουμπαλη μετριοτατη εμφανησιακα κοπελα, μεσα σε μαυρα εσωρουχα...
Τσουκαλα 8. 2 απο τα 3 μαγαζακια ανοιχτα, στο ενα το μεσαιο, καινουριο ξανθο τεμαχιο, ντροπαλο, μιλια δεν εβγαλε, ουτε ενα χαμογελο δεν εσκασε, μεγαλη περηφερεια και μουνακι αλα camel toe.!!  ;)  :cum:
και στο 1ο σπιτακι μπροστα η μπαζολα ξανθια που δουλευε στο Α.Γεωργιου 30, μαλλον Καρμεν την λενε με επιφυλαξη, ατσουμπαλο σωμα...

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Σύντομη γύρα περιοχή Φιξ και Μυλου κατα τις 12.00

Φρίξου 15 : Έφη  :kissass:
Villa Erotica : Τουμπάνιεθ
Villa Prive : Κάρμεν
Το καινούριο Πηγάσου : κλειστό έγραφε μια πινακίδα ανοίγει σε λίγες ημέρες
Μινωταύρου : Βικτώρια (μελαχρινή με tatoo από τη Κρήτη, έπεται κριτική)
Εκκλησία : κλειστό (άνοιξε κατα τη 13.00 αλλά δεν μπήκα)
Μοναστήρι : Σαμπρίνα
Αχελώου : κλειστό
Τρίδυμα : Νο1 και Νο2 ανοιχτά αλλά εγώ ήθελα το Νο3 με Λούση το οποίο δυστυχώς ήταν κλειστό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom