...μικρη βολτα πριν ολιγο, χωρις καταθεση μιας και εκει που ηθελα να παω η πορτα ηταν ερμιτικα κλειστη...
Α.Γεωργιου 16. Νατασσα η ρωσιδα, τουμπανο η δεσποινης, μεσα σε ροζ συνολακι, λαδομενη επιδερμιδα γυαλιζε το γκομενακι
την εχω στα υποψην για 2η δοκιμη, αλλα θα την αφησω για πολυ μετα μιας και δεν μου κανει κλικ εμφανησιακα, αν και μεσα η κοπελα βαζει φωτιες.
Α.Γεωργιου 21. Η Ντεσυ η βουλγαρα με της βυζαρες της
τερμα ζουμπηγμενες μεσα στο μαυρο σουτιεν που με τα βιας τα κρατουσε μην εκραγει, σκετη κολαση, παρατηρησα οτι φενονται και οι φλεβιτσες τις κατω απο την λευκη επιδερμιδα της,
βαμενο και περηποιημενο το μικρο, αλλα εχεις ενα ελατωμμα βρεσυ Τζεσυ, και ξερω οτι μας διαβαζεις και οτι θα διαβασεις αυτες τις γραμμες, οταν καποιος σε βλεπει και δεν μπενει μεσα που δεν ειναι υποχρεομενος με το που θα σε δει να περασει μεσα, σημενει ή οτι δεν του αρεσει αυτο που ειδε, ή οτι σε εχει δοκιμασει στο παρελθον (οπως εγω) ή ψαχνετε ακομα, μιας και δεν εισαι μονοπωλειο, αλλα υπαρχουν περιπου καπου 30-35 σπιτια αυτην την στιγμη ανοιχτα στην Σαλονικα, οποτε καλο ειναι να μην αντιπαραθετεσε και αμεσως να βγαζεις γλωσσα, ειναι μειον για εσενα...
Κοροβαγκου. Η topless ξανθια Καρμεν, βυζαρες
μεσα στο δωματιο αλαγμενη 100% αξιζει δοκιμη και επαναληψη ισως...
Κωλετη 17. Η μαυρομαλα Ισαβελα, μαλλον, περημενα να δω την ξανθια Χριστινα, αλλα βγηκε η χοντρουλα, ατσουμπαλη μετριοτατη εμφανησιακα κοπελα, μεσα σε μαυρα εσωρουχα...
Τσουκαλα 8. 2 απο τα 3 μαγαζακια ανοιχτα, στο ενα το μεσαιο, καινουριο ξανθο τεμαχιο, ντροπαλο, μιλια δεν εβγαλε, ουτε ενα χαμογελο δεν εσκασε, μεγαλη περηφερεια και μουνακι αλα camel toe.!! ;)
και στο 1ο σπιτακι μπροστα η μπαζολα ξανθια που δουλευε στο Α.Γεωργιου 30, μαλλον Καρμεν την λενε με επιφυλαξη, ατσουμπαλο σωμα...