Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
μπαμπη μας βαζεις φωτιες.....αν ειχε και πιρσινγκ στην κοιλια ειναι σιγουρα αυτη.....καραμαν μεγαλε πορνοληξιαρχε που εισαι;θελουμε βοηθεια για πορνοανιχνευση εξαφανισθεισας κορασσιδος εμμανουελας......και ο θησεας αν ακουει
Φιλε Gl καλη η Εμμανουελα αν και μια φορα την πηρα αλλα στο Βαρδαρη δεν παω. Μια φορα αμαρτησα και αυτο για την Εφη ενα φεγγαρι που ειχε κλεισει η Κωλλετη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
-Σαπφούς 7. Η Εμμανουέλα που λέτε συστήνεται ως Βίκυ τώρα. Κοντή ξανθιά με χαρακτηριστικό τατού πλαγίως, μιλάει ελληνικά με τρόπο που δείχνει ότι έχει μεγαλώσει Ελλάδα, έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον. Μόνο ένα πρόγραμμα στα 30. Καλή εμφανισιακά, αλλά κάπου δεν ψήθηκα να μπω.
μηπως δεν ειναι κι αυτη;εσυ την ηξερες την πατρινια;την θυμασαι;γιατι μπορει τελικα να
παιζει κατι αλλο

Επισκέπτης
ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΑΡΟΤΣΑΡΚΑ:

ΣΑΠΦΩΣ 20: κλειστο
ΤΑΝΤΑΛΟΥ-ΣΑΠΦΩΣ: κλειστο και αυτο, μετα ειδα κινηση αλλα δεν πηγα.
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 8Α: η προ μιλφ τζουλια, γλυκια φατσα αλλα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο εμφανισιακα.
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 14: εδω ηταν η βανεσσα/νατασσα, με αρκετα κιλα οπως παντα, αλλα αλλαγμενο μαλλι ξανθο κοντο.
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 9: ανοιχτο αλλα δεν μπηκα.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 25: μια ψιλη πολυ αδυνατη μαυρομαλα πιτσιρικα, γνωστη φατσα, αλλα δεν θυμαμαι ονομα.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 19: μεταγραφη απο τ.8α η μιλφ ζωη.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 14: Επεσα σε μια παρεα με κοριτσια εξω απο εκει και  :< να μπω μεσα, μετα δεν πηγα  :grin:
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 11: τζοανα εψαχνα, αλλα τελικα ηταν η νατασσα.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 5: δεν μπηκα.
ΣΑΠΦΩΣ 5: ισαβελλα απο την βουλγαρια, με το ωραιο το σωμα.
ΣΑΠΦΩΣ 7: μια γαβριελα μου ειπαν, ηταν στο δωματιο.
ΣΑΠΦΩΣ 8: μαγια η μελισσα  :grin:

τελικα εκανα πρωινη καταθεση στην λαρα ακολουθη κριτικη.

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η νικολ απο σαπφως 8 δουλευει ακομα εκει?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΑΡΟΤΣΑΡΚΑ:

ΣΑΠΦΩΣ 20: κλειστο
ΤΑΝΤΑΛΟΥ-ΣΑΠΦΩΣ: κλειστο και αυτο, μετα ειδα κινηση αλλα δεν πηγα.
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 8Α: η προ μιλφ τζουλια, γλυκια φατσα αλλα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο εμφανισιακα.
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 14: εδω ηταν η βανεσσα/νατασσα, με αρκετα κιλα οπως παντα, αλλα αλλαγμενο μαλλι ξανθο κοντο.
ΤΑΝΤΑΛΟΥ 9: ανοιχτο αλλα δεν μπηκα.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 25: μια ψιλη πολυ αδυνατη μαυρομαλα πιτσιρικα, γνωστη φατσα, αλλα δεν θυμαμαι ονομα.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 19: μεταγραφη απο τ.8α η μιλφ ζωη.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 14: Επεσα σε μια παρεα με κοριτσια εξω απο εκει και  :< να μπω μεσα, μετα δεν πηγα  :grin:
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 11: τζοανα εψαχνα, αλλα τελικα ηταν η νατασσα.
ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 5: δεν μπηκα.
ΣΑΠΦΩΣ 5: ισαβελλα απο την βουλγαρια, με το ωραιο το σωμα.
ΣΑΠΦΩΣ 7: μια γαβριελα μου ειπαν, ηταν στο δωματιο.
ΣΑΠΦΩΣ 8: μαγια η μελισσα  :grin:

τελικα εκανα πρωινη καταθεση στην λαρα ακολουθη κριτικη.
Η Νατάσσα Βανέσσα πριν 2-3 χρόνια που την πήρα Μαντζάρου ήταν πολύ δυνατή. Είχε και squirting μαζί μου πράμα που με εντυπωσίασε  :rockon: :rockon:. Αυτή η Ισαβέλλα είναι μία με σκουλαρίκι στη γλώσσα και πολλά τατουάζ στο πλευρό και στο μπούτι..?  :think:

Επισκέπτης
Η Νατάσσα Βανέσσα πριν 2-3 χρόνια που την πήρα Μαντζάρου ήταν πολύ δυνατή. Είχε και squirting μαζί μου πράμα που με εντυπωσίασε  :rockon: :rockon:. Αυτή η Ισαβέλλα είναι μία με σκουλαρίκι στη γλώσσα και πολλά τατουάζ στο πλευρό και στο μπούτι..?  :think:
Πριν παει μαντζαρου δουλευε πανω στο προμηθεως 25 και εκει ηταν πολυ καλη με το ονομα βανεσσα.

η ισαβελλα ειναι αυτη που δουλευε στι παρκινγκ στης νταλικες (πετρου ερημιτη)

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
Βόλτα στον Βαρδάρη μετά από πολύ καιρό (κανά δυό μήνες) κατά τις 4 το βράδυ.

-Προμηθέους 25. Λουίζα, μελαχρινή μπαμπάτσικη ελαφρώς με όμορφο έξυπνο πρόσωπο.
-Ταντάλου 14. Η όμορφη Νάσια με τις χάλια κριτικές.
-Ταντάλου 9. Κλειστό (όχι ότι θα έμπαινα αν ήταν ανοικτό).
-Ταντάλου 8. Μελαχρινή ονόματι Ελένη, μέση φάση.
-Ταντάλου κ Σαπφούς. Και άλλη μελαχρινή, Χριστίνα, ελκυστική, σαν την Μιρέλλα πέντε χρόνια μεγαλύτερη ένα πράγμα.
-Σαπφούς 8. Δεν μπήκα.
-Σαπφούς 7. Η Εμμανουέλα που λέτε συστήνεται ως Βίκυ τώρα. Κοντή ξανθιά με χαρακτηριστικό τατού πλαγίως, μιλάει ελληνικά με τρόπο που δείχνει ότι έχει μεγαλώσει Ελλάδα, έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον. Μόνο ένα πρόγραμμα στα 30. Καλή εμφανισιακά, αλλά κάπου δεν ψήθηκα να μπω.
-Σαπφούς 5. Δεν μπήκα, φαντάζομαι η Μιρέλλα.
-Προμηθέους 19. Βίκυ.
-Προμηθέους 14. Αντζέλικα.
-Προμηθέους 11. Η μελαχρινή Νατάσα με το αγαλματένιο κορμάκι.
-Προμηθέους 5. Κλειστό.
-Προμηθέους 20. Η Βερόνικα αρκετά αδυνατισμένη όπου κατέθεσα για ακόοομη μια φορά.

μπραβο ρε φιλαρακι....βικυ ειχε πει οτι την λενε οχι εμμανουελα

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Με την Λάουρα την original ξέρουμε τίποτις?
Χαμένη την έχω......

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
να ρωτησω τους γνωστες αν εχουν υποψην... η Λουση εχει επιστρεψει?

επειδή δε διαβάζουν όλοι τα υπόλοιπα thread, ας γράψουμε και εδώ ότι η Λούση έχει επιστρέψει και δουλεύει τα απογεύματα στα Τρίδυμα, Θ. Τσουκαλά 8

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ποια Χριστινα ειναι αυτη, δηλωμενη στην κωλετη απο αυριο λεει... :think: την εχει δει κανεις, στις φωτο υποσχετε πολα.  :fuck1:

Συνημμένα

• pic_1021135999366422615lathen.jpg
    pic_1021135999366422615lathen.jpg
    372,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • pic_1021135999366452615lathen.jpg
    pic_1021135999366452615lathen.jpg
    324,5 KB · Εμφανίσεις: 61

Επισκέπτης
Η γνωστή χαμογελαστή Χριστίνα που δουλεύει εδώ και καιρό εκεί μέσιε! Δεν θα σ'αρεσεί από κοντά κάραμαν, ξέρω τα γούστα σου!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η γνωστή χαμογελαστή Χριστίνα που δουλεύει εδώ και καιρό εκεί μέσιε! Δεν θα σ'αρεσεί από κοντά κάραμαν, ξέρω τα γούστα σου!

αρα δεν πρεπει να την εχω πετυχει, γιατι θα την θυμομουνα, ή αν την πετυχα ηταν τοσο αδιαφορη για να μην την θυμαμαι, παντως φενετε δυνατο τεμαχιο, εκτος και αν ξεγελιεμε... :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Εγω παλι, που την εχω παρει την Χριστινα, δεν μου πολυμοιαζει...εκτος κι αν το Photoshp κανει θαυματα  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
επειδή δε διαβάζουν όλοι τα υπόλοιπα thread, ας γράψουμε και εδώ ότι η Λούση έχει επιστρέψει και δουλεύει τα απογεύματα στα Τρίδυμα, Θ. Τσουκαλά 8

Και όχι μόνο επέστρεψε, είναι εκεί ομορφότερη από ποτέ, με χαμόγελο και με full διάθεση, ορεξάτη για δουλειά σε ένα όμορφο, καινούργιο και πεντακάθαρο χώρο, έλαβα γνώσιν  :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

alanisPAOK

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ξέρει κανείς για την Νικόλ πότε την βρίσκω,βάρδια?

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Και όχι μόνο επέστρεψε, είναι εκεί ομορφότερη από ποτέ, με χαμόγελο και με full διάθεση, ορεξάτη για δουλειά σε ένα όμορφο, καινούργιο και πεντακάθαρο χώρο, έλαβα γνώσιν  :grin: :rockon: :rockon: :rockon:
Φίλε Game
Παρ όλο που τα γούστα μας στις γυναίκες είναι διαφορετικά, στην περίπτωση της Λούση συμπίπτουμε απόλυτα... :rockon:
Την ετίμησα προχθές για πρώτη φορά... και ομολογώ ότι έπαθα ζημιά... :idiot: :idiot: :idiot:
Λεπτομέρειες στην κριτική που ανέβασα... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom