Επισκέπτης
Παρακαλω
η Λουση εχει επιστρεψει?
απο πατρα ηταν η παλια εμμανουελα ή τουλαχιστον ετσι δηλωνε.......κοντουλα ξανθια με κοντο μαλλι,ωραιο μουνακι οντως και αδυνατη με μικρα μεμε...αλλα δεν ειχε δουλεψει τελευταια δυο χρονια και βαλε.....λες να ξαναγυρισε;Μαγκες θα ηθελα λιγο τα φωτα σας!!χθες ηθελα να παω στην μιρελα αλλα επειδη ειδα οτι γινοταν χαμος κυριολεκτικα πηγα στο διπλα στο 7 οπου γαμησα μια ξανθια λεπτουλα πολυ ωραιο μουνακι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της, μου ειπε οτι και καλα ειναι απο πατρα ξερει κανεις??γιατι θελω να γραψω κριτικη!!μετα πηγα για αλλη μια καταδρομικη στο γωνιακο το τανταλου κ σαπφους και γαμισα μια μελαχρινη ψιλο milf αδυνατουλα ομως κ μου ειπε οτι την λενε χριστινα!! μηπως μου ειπε αλλο ονομα επειδη με ειδε ψιλοπιωμενο??
Μια οπως την περιγραφεις πετυχα σημερα το μεδημερι στι Σαπφούς 5. Δυστυχως δεν ρωτησα ονομα, και αν και παλιός δεν γνωριζα την Εμμανουελα.απο πατρα ηταν η παλια εμμανουελα ή τουλαχιστον ετσι δηλωνε.......κοντουλα ξανθια με κοντο μαλλι,ωραιο μουνακι οντως και αδυνατη με μικρα μεμε...αλλα δεν ειχε δουλεψει τελευταια δυο χρονια και βαλε.....λες να ξαναγυρισε;
επειγοντως ενας παλιουρας του φορουμ να τσεκαρει γιατι αν ειναι αυτη εκανε και γαμω τα πηδηματα
απο τους παλιους μονο ο καραμαν νομιζω μπορει να δωσει γκαραντι απαντηση.....ισως και ο πατσινο,ο μποτοφιλος ή ο ντεκερ να την θυμουνται.....απο οσους μπαινουν και γραφουν τωρα εννοω.....η πολυ νεα γενια του φορουμ δεν την ξερειΜια οπως την περιγραφεις πετυχα σημερα το μεδημερι στι Σαπφούς 5. Δυστυχως δεν ρωτησα ονομα, και αν και παλιός δεν γνωριζα την Εμμανουελα.
Βγαινοντας εξω, ενας που μολις ειχε περασει μαζι της, μου ειπε "γυρνα πισω και μην την χασεις αυτη"
πριν δυο χρονια και να μην τη θυμαμαι gl υπαρχη καμια παλια κριτικη για αυτην που λεςαπο τους παλιους μονο ο καραμαν νομιζω μπορει να δωσει γκαραντι απαντηση.....ισως και ο πατσινο,ο μποτοφιλος ή ο ντεκερ να την θυμουνται.....απο οσους μπαινουν και γραφουν τωρα εννοω.....η πολυ νεα γενια του φορουμ δεν την ξερει
πριν δυο χρονια και να μην τη θυμαμαι gl υπαρχη καμια παλια κριτικη για αυτην που λες
να ρωτησω τους γνωστες αν εχουν υποψην...η Αννα απο Βιλα που ειναι? και η Λουση εχει επιστρεψει?
Πριν το ουρανου 26 οπως πας δεξια σου σε ενα στενο καπως στο βαθος,δεν φαινεται και πολυ καλα αν δεν το προσεξειςΤο καινουριο στην Μινωταυρου που βρισκεται ακριβως ρε μαγκες?
χτες εκανα γυρες μα πουθενα δεν το βρηκα!
εγω αυτο που προσεξα εκει γυρω ειναι ενας χωρος ανοιχτος σε κατι ψυγεια-αποθηκες μεταφορικες κτλ. που τον εχουνε δηθεν πειφραξει με μια μεγαλη σε μηκος αλυσιδα που φαινεται οπως περνας πανω απτον δρομο (προφανως για να μην μπαινουν αυτοκινητα οσοι πηδανε κοπελες απτις πιατσες).Πριν το ουρανου 26 οπως πας δεξια σου σε ενα στενο καπως στο βαθος,δεν φαινεται και πολυ καλα αν δεν το προσεξεις