Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (3 μέλη και 58 επισκέπτες)

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
μαγκες σημερα πετυχα μια εν ονοματι  βικη απο ουκρανια μου συστηθυκε σε ενα μπουρδελο που ειναι κοντα στο carfour η κοπελα ητανε μουναρος ξανθια ψυλη με ωραια βιζια. οπως αρχιζει η γιανιτσων κοβεις αριστερα μεσα σε ενα στενο ειναι. την γνωριζεται αυτην ? μπηκα μεσα και ενιωσα μαλακας . η κοπελα δεν κανει για το επαγγελμα  με το ζορι αγγαρεια κανει! κλαιω τα 30 ευρω μου. απλα η κοπελα δεν ξερει να γαμιεται και το κανει απο αναγκη! ειναι σαν να πληρωσα porsche  και να κατω απο το καπω να εχει μηχανη απο fiat seisento . δραμα η ολη κατασταση!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Περασα εχθες απο ερως(και μονο)για βολτα,ηταν μεσα η κασσανδρα και ειχε ολα τα δωματια γεματα,λαικο προσκυνημα.
Το μωρο ειναι πολυ καλο και γελαστο,απλα πηρα ακομα μια επιβεβαιωση με τα ματια μου  :dancing: :dancing: :dancing:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Σύντομο πέρασμα από Μύλο, Φρίξου και πέριξ κατά τη 13.00 σήμερα.

Villa erotica κλειστό
Villa Prive : Μάντυ
Αχελώου : Σόνια
Μινωταύρου : open αλλά δεν μπήκα
Φρίξου 15 : Έφη
La Femme : Λαρα
Έρως 16 : open αλλά δεν μπήκα, είχα πάει πρόσφατα στη Νατασα
Τρίδυμα : open το μπροστά
Εκκλησία και μοναστήρι ανοιχτά : υποθέτω Αναστασία και Σαμπρίνα

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
Μαγκες θα ηθελα λιγο τα φωτα σας!!χθες ηθελα να παω στην μιρελα αλλα επειδη ειδα οτι γινοταν χαμος κυριολεκτικα πηγα στο διπλα στο 7 οπου γαμησα μια ξανθια λεπτουλα πολυ ωραιο μουνακι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της, μου ειπε οτι και καλα ειναι απο πατρα ξερει κανεις??γιατι θελω να γραψω κριτικη!!μετα πηγα για αλλη μια καταδρομικη στο γωνιακο το τανταλου κ σαπφους και γαμισα μια μελαχρινη ψιλο milf αδυνατουλα ομως κ μου ειπε οτι την λενε χριστινα!! μηπως μου ειπε αλλο ονομα επειδη με ειδε ψιλοπιωμενο??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μαγκες θα ηθελα λιγο τα φωτα σας!!χθες ηθελα να παω στην μιρελα αλλα επειδη ειδα οτι γινοταν χαμος κυριολεκτικα πηγα στο διπλα στο 7 οπου γαμησα μια ξανθια λεπτουλα πολυ ωραιο μουνακι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της, μου ειπε οτι και καλα ειναι απο πατρα ξερει κανεις??γιατι θελω να γραψω κριτικη!!μετα πηγα για αλλη μια καταδρομικη στο γωνιακο το τανταλου κ σαπφους και γαμισα μια μελαχρινη ψιλο milf αδυνατουλα ομως κ μου ειπε οτι την λενε χριστινα!! μηπως μου ειπε αλλο ονομα επειδη με ειδε ψιλοπιωμενο??
απο πατρα ηταν η παλια εμμανουελα ή τουλαχιστον ετσι δηλωνε.......κοντουλα ξανθια με κοντο μαλλι,ωραιο μουνακι οντως και αδυνατη με μικρα μεμε...αλλα δεν ειχε δουλεψει τελευταια δυο χρονια και βαλε.....λες να ξαναγυρισε;

επειγοντως ενας παλιουρας του φορουμ να τσεκαρει γιατι αν ειναι αυτη εκανε και γαμω τα πηδηματα

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
απο πατρα ηταν η παλια εμμανουελα ή τουλαχιστον ετσι δηλωνε.......κοντουλα ξανθια με κοντο μαλλι,ωραιο μουνακι οντως και αδυνατη με μικρα μεμε...αλλα δεν ειχε δουλεψει τελευταια δυο χρονια και βαλε.....λες να ξαναγυρισε;

επειγοντως ενας παλιουρας του φορουμ να τσεκαρει γιατι αν ειναι αυτη εκανε και γαμω τα πηδηματα
Μια οπως την περιγραφεις πετυχα σημερα το μεδημερι στι Σαπφούς 5. Δυστυχως δεν ρωτησα ονομα, και αν και παλιός δεν γνωριζα την Εμμανουελα.
Βγαινοντας εξω, ενας που μολις ειχε περασει μαζι της, μου ειπε "γυρνα πισω και μην την χασεις αυτη"

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μια οπως την περιγραφεις πετυχα σημερα το μεδημερι στι Σαπφούς 5. Δυστυχως δεν ρωτησα ονομα, και αν και παλιός δεν γνωριζα την Εμμανουελα.
Βγαινοντας εξω, ενας που μολις ειχε περασει μαζι της, μου ειπε "γυρνα πισω και μην την χασεις αυτη"
απο τους παλιους μονο ο καραμαν νομιζω μπορει να δωσει γκαραντι απαντηση.....ισως και ο πατσινο,ο μποτοφιλος ή ο ντεκερ να την θυμουνται.....απο οσους μπαινουν και γραφουν τωρα εννοω.....η πολυ νεα γενια του φορουμ δεν την ξερει

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
θα κανω μια γυρα αυριο και θα ενημερωσω για εμμανουελα....πολυ προστυχη γκομενα!!

Επισκέπτης
απο τους παλιους μονο ο καραμαν νομιζω μπορει να δωσει γκαραντι απαντηση.....ισως και ο πατσινο,ο μποτοφιλος ή ο ντεκερ να την θυμουνται.....απο οσους μπαινουν και γραφουν τωρα εννοω.....η πολυ νεα γενια του φορουμ δεν την ξερει
πριν δυο χρονια  και να μην τη θυμαμαι  :think: gl υπαρχη καμια παλια κριτικη για αυτην που λες

Επισκέπτης
Δεν την ξερω την κοπελα. Μια αλλη ελληνιδα θυμηθηκα τωρα  :grin: εχει να φανει πανω απο χρονο δουλευε στο βαρδαρη προμηθεως 11 πρωινα αυτη που λεω, μαυρομαλα, σχετικα πιτσιρικα με μεγαλο κωλο, ψιλο ξεπετα ηταν, ονομα δεν θυμαμαι.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
να ρωτησω τους γνωστες αν εχουν υποψην...η Αννα απο Βιλα που ειναι? και η Λουση εχει επιστρεψει?

Γύρισε η Άννα!
Από σήμερα στο πόστο της.
Με ρέγουλα οι θιασώτες, ε....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Mια μικρη βολτα χθες τη νυχτα

-Νικ.Ουρανου 2α.η Αντζελα η μικροσκοπικη μελαχρινη
-Νικ.Ουρανου 26.θελω να γαμησω την τσατσα εδω που ειναι μελαχρινη ομορφουλα,καυλιαρα γυρω στα 50...κοπελα ηταν η Μαρα παντως
-Φριξου 13.η Αλινα
-Φριξου 15.η Βικτωρια απ'οτι μου ειπαν στην Κωλετη
-Κωλετη.Ιζαμπελα απιστευτο μπαζο,κοντη αβυζη χοντροκωλα
-Αν.Γεωργιου 52.ξανθο πιπινι με πολυ ωραιο κορμακι αλλα χαλια φατσα
-Αν.Γεωργιου 50.Ευα μελαχρινη προμλιφ πολυ σπασμενη και στη φατσα και στο σωμα με εντονα ιχνη κυτταριτιδας
-Αν.Γεωργιου 21.η Μονικα πρωην Λιλη με τα πλαστικα βυζια,μετρια πραματα μεσα οταν την ειχα παρει

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Το καινουριο στην Μινωταυρου που βρισκεται ακριβως ρε μαγκες?
χτες εκανα γυρες μα πουθενα δεν το βρηκα! :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το καινουριο στην Μινωταυρου που βρισκεται ακριβως ρε μαγκες?
χτες εκανα γυρες μα πουθενα δεν το βρηκα! :(
Πριν το ουρανου 26 οπως πας δεξια σου σε ενα στενο καπως στο βαθος,δεν φαινεται και πολυ καλα αν δεν το προσεξεις

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Λοιπον, χτεσινη μεσημεριανη στουντιοτσαρκα...
Νικηφ. Ουρανου στο πρωτο: μια ασχημη ευσωμη μελαχρινη ρουμανα σαμπρινα
Διπλα εκκλησια : Αναστασια μιλφ με μεγαλους βυζους
Νικ. ουρ. τερμα : Ειρηνη με 2 δωματια να περιμενουν
Αχελωου δεν μπηκα
Απο Τριδυμα το πρωτο μονο ανοιχτο : μια χοντρουλα καστανη αδιαφορη βουλγαρα αποτι θυμαμαι (εκτος κ αν ειπε η τσατσα πολωνεζα δεν θυμαμαι καλα)
Βιλα φριξου Αντριανα
Φριξου απεναντι γωνια Χριστινα
στα αλλα 2 της Φριξου Ευα Ευη πως την λενε η πολωνεζα , και στο κατω η Μιραμπελα
Κοροβαγκου η πρωην Μαντυ με νεο ονομα
Κεφαλληνιας με το που την ειδα ετρεχα για να κρυφτω Ξανθια κοντη χοντρη ελληνιδα Αφροδιτη νομιζω
Μετα Ανδρεου Γεωργιου στο πρωτο απο δεξια μια χοντρουλα μελαχρινη απο Βουλγαρια
στο αμεσως επομενο με τα σκαλια μια μελαχρινη επισης ψιλοεμφανισιμη αλλα με κυταριτιδα και τοτε καταλαβα οτι ειναι η Βουλγαρα που εκανε πιατσα γιαννιτσων στο ροτοντα και περιξ
απεναντι στο γωνιακο η Ντεσυ με τους μεγαλους βυζους
λαφαμ η λαρα
τα αλλα 2 κλειστα
ερως16 η Νατασσα
και κατω γραμμες στο 4 μια μιλφ ψιλοαδυνατη με καλο σωμα και τσακιρικο ματι χαμογελαστη δεν θυμαμαι ομως ονομα, αυτη τι λεει την εχει παρει κανεις?

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Πριν το ουρανου 26 οπως πας δεξια σου σε ενα στενο καπως στο βαθος,δεν φαινεται και πολυ καλα αν δεν το προσεξεις
εγω αυτο που προσεξα εκει γυρω ειναι ενας χωρος ανοιχτος σε κατι ψυγεια-αποθηκες μεταφορικες κτλ. που τον εχουνε δηθεν πειφραξει με μια μεγαλη σε μηκος αλυσιδα που φαινεται οπως περνας πανω απτον δρομο (προφανως για να μην μπαινουν αυτοκινητα οσοι πηδανε κοπελες απτις πιατσες).

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
επισης να αναφερω οτι το καινουριο στο στενο διπλα απτην βιλκα απεναντι απτα τζαμπο δεν εχει ανοιξει ακομη, αλλα αναμενεται συντομως συμφωνα με την επιγραφη στην πορτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom