Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
σκληρος ο ανταγωνισμος και ιντερνετικος πλεον παιδες.....μην σας εκπλησσει τιποτα.....
Aυτο δεν χει να κανει με εμας, αλλα με αυτους που χειριζονται το σαιτ...

Εμεις στα του αγωνα  ;) χαιρετω ολη την μπουρδελοπαρεα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αυτη ρε μαγκες ειναι ολοϊδια με τη Βικυ την Ουκρανη...αρα θα τη γουσταρω :P

Λιγο ποιο ψιλη, και η μερα με την νυχτα σε αποδοση με την Βικη, θα το διαπιστωσεις και μονος σου, τωρα απο εμφανηση, εχω να την δω πολυ καιρο, αν και απο τις φωτο καλα κρατιετε ακομα...

Επισκέπτης
Προχτές γύρω στις 6 θα αναφέρω μερικά καινούργια κορίτσια που εντόπισα στην περιοχή Βαρδάρη.

Προμηθέως 5: Μια στρόγγυλη μελαχροινή στρουμπουλή με βυζάρες και σκούρο δέρμα στάνταρ τσιγγάνα.

Προμηθέως 11: Καινούργια μάλλι πετίτ κοντή και αδύνατη με γυμνασμένα πόδια πρέπει πάνω των 25 μακρύ καστανόξανθο μαλλί αν θυμάμαι σωστά από Σλοβακία η Σλοβενία είπε η τσατσά η φάτσα της δεν ήταν τόσο ωραία και μικρό βυζί.

και τέλος Ταντάλου 14: Ουκρανή Έλενα μαυρομάλα με κοντό μαλλάκι busty με τελείως καβλόφατσα και άσπρο δέρμα. Σώμα γεμάτο αλλά κατανεμειμένα τα κιλά παντού. Λίγο λιγότερα κιλά από την Μιχαέλα του Ταντάλου 9 για να πάρετε μια ιδέα. Στάνταρ θα είναι καλή στο δωμάτιο. Νομίζω η Ουκρανία είναι η χώρα που περνάς καλύτερα στο δωμάτιο.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
                                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε οτι ένας πρώην ενεργός μέλος ο cosa nostra mafia  στον πυρήνα τον μπουρδελιαριδων μας αποχαιρέτησε πρώην ημερών  και έγινε επισκέπτης.
                                                                                             Αιωνία η Μνήμη του  :priest:

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Απογευματινη βολτα στο Μύλο, συμπληρώνοντας λιγακι το φίλτατο gabetso για οσα δεν πηγε.
Τριδιμα: Στο 2 μπηκα. Μια καινουρια, ψηλη ξανθια, με ωραιο σωμα αλλα λιγο μαγκικι υφος. Μονη της μας προτεινε και παρτουζα :) Δεν ξερω αν ηταν αυτη που εγραψε χθες ο karaman, δεν ηταν αμίλητη...Το 3 δυστυχως κλειστο :(

Αν. Γεωργίου 30: Η τεραστια, αλλα χαρουμενη Σανταλ. Κατι μου λεει οτι οσοι μπορουν να την κουμανταρουν, περνάνε καλα :)

Αν Γεωργίου 24: Η Νάντια! Γραφει τη δικιά της ιστορία στα Σαλονικη, με σταθερους πελατες. Παντα μόνη, χωρις υπηρεσια.

Αχελώου: Δυστυχως κλειστο :(

Ερως: Η Νατασσα.

La femme: Το κουκλακι η Λαρα!!! Ισως το πιο ομορφο κοριτσι που εχω δει αυτα τα χρονια στο Μύλο, μαζι με τη Νατασσα.
Αν το ειχε και λιγακι...θα μου ετρωγε πολλαααα λεφτα :cheesy:
Παρ οτι ειχα περασει πριν μια βδομαδα, μολις την ειδα να χαμογελαει με τα βυζακια εξω, ε, λυγισα :)

Στο Βαρδάρη εκανα μια γυρα μονο με το αυτοκινητο. Στο Τανταλου 9 η busty Μικαελα, ψαρευε πελατες εξω, απ την πορτα :)
Δεν ξαναπαω Βαρδάρη αν δεν γυρισει η Τζοαννα :cheesy:
Φιλε hagem ποια ναντια εννοεις;απο π.ερημιτη;την milf?

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η ναντια ειναι η αποκαλουμενη κ ως "ΘΕΙΑ"?εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια αλλα δεν εχει τυχη να παω(ακομα)

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
η θεια Ναντια ειναι κορυφη και βαζει κατω πολλες μικροτερες της,την εχω επισκευτει πανω απο δεκαπεντε φορες αλλα μετα το τελος πρεπει να την κανεις με ελαφρα γιατι κυνδινευεις να κανεις κατι παπαρια ναααααααα δεν βαζει γλωσσα μεσα  :tickedoff: :helpplea:

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η Ναντια ειναι και στο ανδρεου γεωργιου;εγω μονο π.ερημιτη την εχω παρει.η αληθεια ειναι οτι ειναι πααααρα πολυ καλη αλλα οντως αν εισαι και συ λιγο ομιλιτικος θα φυγετε μαζι απο κει στο κλεισιμο.μηπως ξερει κανενας ποιες μερες ειναι π.ερημιτη;

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
περασμα πριν απο λιγο απο κατω  Σαπφώς 20¨- βερονικα             Ταντάλου 14- νασια      Προμηθέως 14-η χοντρουλα δεν θυμαμαι ονωμα      Ταντάλου & Σαπφώς η αλιως πρασσινο- μαρια με το τατουαζ στον αφαλο       Ταντάλου 9- η εμμανουελα η ξανθια (δεν κανει τα εχω κλαψει)                  Σαπφώς 8 ανιτα η ιταλιδα (οπου και κατεθεσα)     Σαπφώς 5- μιρελα        Σαπφώς 20-βερονικα   Προμηθέως 5 ενα καλο ψωλακι δεν θυμαμαι ονωμα μαυρομαλα αδυνατο ωραιο ρουμανα ειτανε αν δεν κανω λαθος χρηστινα τιν λεγανε       Σαπφώς 7 -κλειστο      Προμηθέως 19- Βίκυ  η μολδαβη  Κατεχάκη 13-βικυ η ξανθια δουλευε βαρδαρη ποιο παλια !

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
paidiά, μπότες ή γόβες που δεν βγάζει, φοράει καμία??

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
στα στουντιο  Φρίξου 9 (Villa Erotica) -αντριαννα      Μαντζάρου 14 (πρώην 10)-κλειστο      Μαντζάρου 1Α-κλειστο        Κοροβάγκου 5-αννα αν δεν κανω λαθος        Κωλέττη 17-ιζαμπελα    Αχελώου 10 -σονια          Ανδρέου Γεωργίου 34-λορα μεχρι τις 9¨30 ειτανε μετα κλειστο          Ανδρέου Γεωργίου 24-μερτσυ        Case D'Amore (Τρίδυμα)-καρμεν και ιβανεσα ειτανε μεχρι τις 8  τωρα ειναι ι αντριαννα στο εννα και στο αλλο μαλον η λουση    Ανδρέου Γεωργίου 21-χριστινα  καζακσταν (αυτη θα ειναι η επομενη μου καταθεση )  Ανδρέου Γεωργίου 4-κλειστο

Επισκέπτης
Η Νάντια εθεάθη πριν 2 μέρες στο Ανδρέου Γεωργίου 24. Πρωινή βάρδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom