Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
παιδια καλημερα θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν milf, εκτος βεβαια απο τις θεια ναντια(π. ερημιτη) ειρηνη (νικ. ουρανου 26) αναστασια (νικ. ουρανου 1β) νικολ (σαπφους 8) γιατι τις εχω δοκιμασει ψαχνω κατι οπως ηταν η ευα απο ανδρ. γεωργιου 4 μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχουν αλλες που και ποιες ωρες τις βρισκουμε.
ειναι και η Χριστινα η Αλβανιδα σταθερη αξια στο Αν.Γεωργιου 4
η Μελινα στο Νικ.Ουρανου 2α που ειναι και φιλη της Νικολ και ειναι γυρω στα 54
η Μαρινα νυχτα στο Ερημιτη που ειναι 50 πατημενα σιγουρα
η Βικτωρια που κινειται στην αλυσιδα Κωλετη-Φριξου 15-Αν.Γεωργιου 21

η θεια Ναντια οπως την χαρακτηριζεις παιζει να ειναι και η μικροτερη απ'ολες σε ηλικια μαζι με την Ειρηνη

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μετα απο πολυυυυ καιρο επιτελους γνωρισα κ την θεια ναντια.απο εμφανιση ηταν λιγο κατωτερης απ'οτι την ειχα φανταστει αλλα στα του "αγωνα" 10' χαλαρα!!!!ενα μειον της το πολυ μπλα μπλα .ευτυχως μπηκε αλλος πελατης αλλιως μπορει κ να ειμουν ακομα εκει!

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακο για χαλαρωσε λιγακι και αλλαξε το υφακι σου αν θες να τα παμε καλα.Απ'την ωρα που εμφανιστηκες ολο υποδειξεις στους υπολοιπους εισαι
τα σέβη μου don Corleone! ;) κατά καιρούς και πιο πολύ το τελευταίο διάστημα έχουνε φυτρώσει  πολλά δηλητηριώδης μανιτάρια.είσαι και εσύ τις απόψεις ότι πρέπει να γίνει διαλογή ώστε να μην μπερδευτούν τα υγιείς με δηλητηριώδης ? για αυτό μερικοί πετάγονται επειδή έχουν λερωμένη τη φωλιά τους!!εδώ θα κριθούμε όλοι  :think: και θα δικαιωθεί και ο φίλος μας ο karaman7

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
τα σέβη μου don Corleone! ;) κατά καιρούς και πιο πολύ το τελευταίο διάστημα έχουνε φυτρώσει  πολλά δηλητηριώδης μανιτάρια.είσαι και εσύ τις απόψεις ότι πρέπει να γίνει διαλογή ώστε να μην μπερδευτούν τα υγιείς με δηλητηριώδης ? για αυτό μερικοί πετάγονται επειδή έχουν λερωμένη τη φωλιά τους!!εδώ θα κριθούμε όλοι  :think: και θα δικαιωθεί και ο φίλος μας ο karaman7
κ εσυ τι ηρθες να κανεις ρε φιλαρακι???καθαρση????
σε προσελαβε κανεις να ερθεις με τη μανικα να ξεπλυνεις τα "δηλητιριωδες μανιταρια "???ε ρε τρελα ....
μπορει ο σκοπος σου να ειναι καλος αλλα η τοποθετηση σου λαθος....

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
κ εσυ τι ηρθες να κανεις ρε φιλαρακι???καθαρση????
σε προσελαβε κανεις να ερθεις με τη μανικα να ξεπλυνεις τα "δηλητιριωδες μανιταρια "???
μπορεί να είναι και αυτό... ποτέ δεν ξέρεις 

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Για να μας πεί κάθε ερωτευμένος που χάρισε το τριαντάφυλλο του σήμερα για να πάρουμε μια γεύση  και εμείς οι υπόλοιποι  :dancing:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
καταρχην γραφε ελληνικα για να καταλαβουμε τι λες...δευτερον δωσε μας και καποιο δειγμα γραφης της σχεσης σου με τον αγοραιο ερωτα και μετα ελα να κανεις την καθαρση του θρεντ
Συμφωνω οτι μπαινουν πολλοι μαλακες και πολλους καθαρισαμε τωρα προσφατα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μολις γυρησα απο Κασανδρα......ισως οτι καλυτερο εχει φερει το μαγαζι μετα εποχων Μιλανας. Η κοπελα ειναι απαιχτη και ισως αχορταγη.!!! Αν και διαβασα στο προγραμμα οτι θα δουλευει σερι απο το πρωι, και ειχα καποιες υπονοιες μηπως δεν αποδοσει σωστα, πηγα. Το αντιθετο μου εδειξε φυσικα, μπηκε επιθετικα απο την αρχη εως το τελος, και δεν με αφησε να παρω αναπνοη, με εκανε κυριολεκτικα να ιδρωσω την φανελα μου.!! ΑΞΙΑ.!!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
Μολις γυρησα απο Κασανδρα......ισως οτι καλυτερο εχει φερει το μαγαζι μετα εποχων Μιλανας. Η κοπελα ειναι απαιχτη και ισως αχορταγη.!!! Αν και διαβασα στο προγραμμα οτι θα δουλευει σερι απο το πρωι, και ειχα καποιες υπονοιες μηπως δεν αποδοσει σωστα, πηγα. Το αντιθετο μου εδειξε φυσικα, μπηκε επιθετικα απο την αρχη εως το τελος, και δεν με αφησε να παρω αναπνοη, με εκανε κυριολεκτικα να ιδρωσω την φανελα μου.!! ΑΞΙΑ.!!
τώρα που με ΓΚαύλωσες με τη Μιλάνα θα...σε πηδήξω τρισάθλιε κάραμαν
Μιλάμε για ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
τώρα που με ΓΚαύλωσες με τη Μιλάνα θα...σε πηδήξω τρισάθλιε κάραμαν
Μιλάμε για ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!

Θελω πισω την Μιλανα μου.!!

images

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Πηγαίνω για Άννα Μαντζάρου 1, κλειστό το μαγαζί, πάω Κωλέττη και Α. Γεωργίου 21 για τη ρωσοπακιστανή Χριστίνα και αυτή δεν είναι, πάω για Νατάσσα, το μαντέψατε. Τουλάχιστον ήταν η γκαβλοζουζουνιάρα Κασσάνδρα που την έχω ήδη δοκιμάσει επιτυχημένα και πέρασα πάρα πολύ ωραία ξανά με το απλό των 30ε. Η κοπέλα πρέπει να τελείωσε την Σχολή Σεξουαλικής Διαπαιδαγώσησης "Η Βερόνικα" (Αριθμός Αδείας 6969), έχουν πολλές "κινήσεις" και στησήματα που μοιάζουν. Ακόμη και νεκρός τελειώνει μ΄αυτήν στα τέσσερα  :kissass2:  :kissass: :fuck2:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Πηγαίνω για Άννα Μαντζάρου 1, κλειστό το μαγαζί, πάω Κωλέττη και Α. Γεωργίου 21 για τη ρωσοπακιστανή Χριστίνα και αυτή δεν είναι, πάω για Νατάσσα, το μαντέψατε. Τουλάχιστον ήταν η γκαβλοζουζουνιάρα Κασσάνδρα που την έχω ήδη δοκιμάσει επιτυχημένα και πέρασα πάρα πολύ ωραία ξανά με το απλό των 30ε. Η κοπέλα πρέπει να τελείωσε την Σχολή Σεξουαλικής Διαπαιδαγώσησης "Η Βερόνικα" (Αριθμός Αδείας 6969), έχουν πολλές "κινήσεις" και στησήματα που μοιάζουν. Ακόμη και νεκρός τελειώνει μ΄αυτήν στα τέσσερα  :kissass2:  :kissass: :fuck2:
τοσο καλη ειναι αυτη ι κασσανδρα ακου καλα πραγματα αξιζει λες η καταθεση ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4358820#msg4358820 date=1360949663]
τοσο καλη ειναι αυτη ι κασσανδρα ακου καλα πραγματα αξιζει λες η καταθεση ?
[/quote]αφου ευχαριστηθηκε και ο μποντρινι των μπουρδελων καραμαν7 παει να πει οτι η γκομενα φυσαει στο κρεβατι.......θα την δοκιμασω συντομα σε πρωκτικο αν μπορεσω.....

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
αφου ευχαριστηθηκε και ο μποντρινι των μπουρδελων καραμαν7 παει να πει οτι η γκομενα φυσαει στο κρεβατι.......θα την δοκιμασω συντομα σε πρωκτικο αν μπορεσω.....
αμανννννν εχει και πρωκτικο μηπως ξερεις ποσο ?

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ειχε αναφερθει οτι εχει αλλα δεν θυμαμαι 80 ή παραπανω;την φοβαμαι την αλυσιδα ειναι στις τιμες φαρμακι
γιατι δεν λες 120? φαρμακι οπως τοπες αμα ειναι 80 τιν ξεκωλιασαααα

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Και τις δυό φορές που πήγα, κωλαράκι δεν άκουσα.

karvounaki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλσπερα σας!για ποια λετε οτι δινει κωλαρακι ρε παιδια?που δουλευει δεν εχω καταλαβει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom