Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Καλά σε λέει,δεν υπάρχουν σαν τις ρωσίδες από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ!!Επίσης οι γερμανίδες είναι ότι καλύτερο στους χώρους του αγοραίου έρωτα.Μου θυμίζουν λίγο την Μέρκελ  :grin: αλλά δε φταίνε σε καμία περίπτωση αυτές οι κοπέλες.Όσο για τισ ρουμάνεσ σου το 90% είναι τσιγγάνες που δουλεύουνε βρώμικα που φοβάσαι να μπείς στο μπουρδέλο  επειδή σου την πέφτουν και σε τραβάνε με το ζόρι να περάσεις.Από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις γιατί μιλάνε κατά καιρούς για αρρώστιες.........  
:jerking: :jerking: ξερεις καμια που να εχει αρρωστιες κατω τι παπαριες λες ?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
εχουμε καμια ενημερωση για την εμμανουελα αν θα ερθει ξανα η αν δεν ερθει?

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
το σίγουρο είναι αυτές που τις έχω δει να δουλεύουν στο δρόμο  και παράλληλα στο μπουρδέλο.θέλεις και ονόματα ??? ... ... Τυχαίο...?? Δε νομίζω!! επίσεις,αυτές που αδυνάτισαν απότομα εμένα μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση.... λες να έκαναν σκληρή δίαιτα  :think: :think:  εδω θα επαναφέρω πάλι το θέμα  ] ... <<δεν ελέγχουν τα χαρτιά μας άρα πάντα θεωρητικά μπορεί όπια διποτε κοπέλα να δόση για άλλη>>
αυτα ειναι σεναρια που ακους :S απο τον καθενα δεν εισε σιγουρος για κατι  :S

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Σημερα το βραδακι περασα απο τρια καταστηματα. Στο Κατεχακη μια ισαμπελα μαυρομαλα μπαζακι. Στα τριδυμα λειτουργουσε μονο το νο1 και ειχε μια Ελενη μετρια και αυτη. Καταθεση στην Βικη ουκρανη στο Ν.Ουρανου, κριτικη αυριο. Επαθα ζημια με την τσατσα στο συγκεκριμενο μαγαζι. Απιστευτο κουγκαρ. Αμα ηταν πουτανα θα εμπαινα με τα χιλια! :fuck1:

Επισκέπτης
ενα συντομο περασμα χθες τη νυχτα...

-Σαπφους 7.καινουριο πιπινακι πολυ νεαρο καστανοξανθο μικροκαμωμενο και συμπαθητικο στο σαλονι
-Σαπφους 5.η Μπαρμπι επισης καινουριο πιπινακι καστανοξανθο με ωραικο κορμι αλλα χαζη φατσα
-Προμηθεως 11.η Νατασα
-Προμηθεως 5.η Αλεξανδρα
-Σαπφους 8.απιστευτο κι ομως αληθινο...η βρωμοκαριολα η Λαουρα η Ρουμανα με τις βυζαρες.Επεστρεψε τι σιχαμα και σκουρυνε το μαλλι για να σας μπερδεψει.
-Τανταλου 9.η Εμμανουελα

Προμηθεως 14,19 και Τανταλου 8 κλειστα και οπως διαπιστωσα το Σαββατο ειναι η μερα του παιδου στα μπουρδελα :jerking: :jerking:
Και επισης οπως διαπιστωσα η Ανδρεου Γεωργιου οταν δουλευει η Πυλη Αξιου ειναι απλα απροσπελαστη.Απορω δηλαδη ποσο μπορει να δουλεψαν τα σπιτια εκει χθες τη νυχτα

Ωραίος ρε Αλ.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Καλά σε λέει,δεν υπάρχουν σαν τις ρωσίδες από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ!!Επίσης οι γερμανίδες είναι ότι καλύτερο στους χώρους του αγοραίου έρωτα.Μου θυμίζουν λίγο την Μέρκελ  :grin: αλλά δε φταίνε σε καμία περίπτωση αυτές οι κοπέλες.Όσο για τισ ρουμάνεσ σου το 90% είναι τσιγγάνες που δουλεύουνε βρώμικα που φοβάσαι να μπείς στο μπουρδέλο  επειδή σου την πέφτουν και σε τραβάνε με το ζόρι να περάσεις.Από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις γιατί μιλάνε κατά καιρούς για αρρώστιες.........  

Την Γερμανιδα που δοκιμασα στο βιλα μπορω να σε πω πολυ χλιαρη φιλε...Ρωσσο ουκρανιδες θα συμφωνησω μαζι σου 100%
Επισης για τις Ρουμανες ειναι ετσι οπως τα λες..σε τραβανε μεσα στο δωματιο με το ζορι.και αν δε πας σε μουντζωνουν κιολας....

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4366939#msg4366939 date=1361214365]
eεξαφανηζεται και μετα απο λιγο καιρο εμφανιζεται παλι
[/quote]ξερουμε στο περιπου ποτε πανω κατω θα ξαναερθει η εμμανουελα μαγκες?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.620
Πόντοι
7.095
Η Έμμα παιχταράδες δύσκολα θα την κάνει μόνιμα, το λέμε το ξαναλέμε αλλά ορισμένοι δε νιώθουν να το αποδεχτούν.
Χθεσινή κατάθεση Άφρο. Δε χρειάζεται να πω ότι ηταν σούπερ όπως πάντα. Και 30αράκι επιβεβαιωμένα πλέον απο εμένα.
Άφρο σε 30ρικο σημαίνει πολυκοσμία και τα 3 δωμάτια φουλ, οπότε αν έχετε υπομονή θα ανταμοιφθείτε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η Έμμα παιχταράδες δύσκολα θα την κάνει μόνιμα, το λέμε το ξαναλέμε αλλά ορισμένοι δε νιώθουν να το αποδεχτούν.
Χθεσινή κατάθεση Άφρο. Δε χρειάζεται να πω ότι ηταν σούπερ όπως πάντα. Και 30αράκι επιβεβαιωμένα πλέον απο εμένα.
Άφρο σε 30ρικο σημαίνει πολυκοσμία και τα 3 δωμάτια φουλ, οπότε αν έχετε υπομονή θα ανταμοιφθείτε.

Η Εφουλα 40 το εχει ακομα, τουλαχιστων μεχρι την προηγουμενη βδομαδα που την επισκευτηκα φριξου 15... :grin:
Αλλα χαλαλι το 40αρι...

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ξερει κανεις ποτε δουλευει η λουση;

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4369133#msg4369133 date=1361299423]
Case D'Amore (Τρίδυμα)  Διεύθυνση Θεοδώρου Τσουκαλά 8
[/quote]
βραδυνη ειναι;
ξες μεχρι τι ωρα;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
ξερει κανεις ποτε δουλευει η λουση;

ρωτησα κυριακη βραδυ που ανοιχτο ηταν μονο το νο1 και η τσατσα μου ειπε οτι η λουση εφυγε τελικα. παιζει να ειπε και ψεμματα ομως ανετα γιατι ηταν πολυ μαλακω οπως την εκοψα

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Η Εφουλα 40 το εχει ακομα, τουλαχιστων μεχρι την προηγουμενη βδομαδα που την επισκευτηκα φριξου 15... :grin:
Αλλα χαλαλι το 40αρι...

... Έτσι ... χαλάλι ... είχα μια όμορφη συνάντηση χθες μαζί της ... στο 40άρι αλλά χωρίς κανένα θέμα, ούτε από χρόνο, ούτε από διάθεση ούτε από τιποτα ... μου θύμισε τα νιάτα μου, όταν η ίδια μου είχε πάρει την μπουρδελική μου παρθενία !!!

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Δεν πρόλαβα να ανεβάσω ακόμα κριτική μιας και σήμερα είχα και νέα συνάντηση ... αυτή την φορά με την άλλη ιέρεια της μείζονως γειτονιάς ... της Τσαρίνας ... και ακόμα δεν με βαστάνε τα πόδια μου  :woldman: ... μόλις συνέλθω θα ανέβουν και οι δύο κριτικές ... εκτός και αν ακολουθήσει και άλλη ...

... όπως βλέπεις φίλτατε jo ακολούθησα την συμβουλή σου ... και πέταξα τα μαύρα σώβρακα ... I m back !!!  :headbang2:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1

... Άφρο ήταν η ιδέα για την επόμενη (αυριανή) κατάθεση ... για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι επανήλθα (για τα καλά) αλλά μετά την τσαρίνα αν ακολουθήσει στο καπάκι και μια Αφρούλα ... δεν με βλέπω να την βγάζω καθαρή ...  :woldman: ... πρέπει να αποδεχτώ την ηλικία μου ... και τις αντοχές μου ...  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: ... αλλά πάλι ...  :tits2: :tits: :boobies: ... γιατί όχι;;;;
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom